vagosofron Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Το κινητο το βρηκα εδω http://www.merimobiles.com/Newman_N1_3G_WCDMA_Dual_Sim_Android4_0_CPU_MT6577_p/meri5691.htm στα 157,50€ και βαζοντας κωδικο για κουπονι εκπτωσης το "weserve", η τιμη πεφτει στα 149,50€, ευχαριστω sakis0547... Εντος της αλλης εβδομαδας θα το παραγγειλω. Ελπιζω να μην το μετανιωσω... update...ο κωδικος εληξε 31/10/2012 :( Edited November 1, 2012 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 το πιό φθηνό είναι το pandawill αλλά το έχει μόνο σε μαύρο. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 το πιό φθηνό είναι το pandawill αλλά το έχει μόνο σε μαύρο. Αν κάποιος το πάρει από εκεί έχει -5% για νέους πελάτες με κωδικό pandaforyou5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εγώ μόλις το αγόρασα από Pandawill. Με έξτρα μπαταρία και ένα screen protector, συνολικά 155 ευρώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ποσο εκανε για να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Απο αυτο γραφω..απιςτευτο κινητο!!ειναι δυνατον να εχει ελληνικο πληκτρολογιο και να μην εχει ελληνικο μενου;μια rom ρε παιδια με ελληνικα...βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εγώ μόλις το αγόρασα από Pandawill. Με έξτρα μπαταρία και ένα screen protector, συνολικά 155 ευρώ. Ποσο εκανε για να ερθει? ΟΤΑΝ έρθει σε κανά μήνα (το πολύ ελπίζω), θα σου πω. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ουπς...δεν ειδα το "μολις"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikton Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 παιιδια καλησπερα. πηρα το συγκεκριμενο κινητο πριν λιγες μερες και εχω ενα πολυ σοβαρο θεμα. το κινητο δεν βρισκει σημα πουθενα. μονο διπλα σε κεραια. παντα βγαζει το μηνυμα mobile network not available. λετε να ειναι θεμα συσκευης η θεμα rom; το κινητο εχει βρει σημα αρα η κεραια δουλευει. το θεμα ειναι οτι βρισκει σε πολυ πολυ κοντινη αποσταση σε κεραια. ουτε σπιτι ουτε δουλεια ουτε στον δρομο. εχει καποιος καποια ιδεα τι μπορει να ειναι; -ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Από που το πήρες? Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikton Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 εγω πιστευω ειναι θεμα hardware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 εβαλα επανω την rom του gommers...το κινητο απλα τα σπαει!!!ΣΦΑΙΡΑ!!!.. εχει ελληνικα επανω κανονικα αλλα ειναι κουτσουρεμενα,μισα μενου ελληνικα μισα αγγλικα...δεν πειραζει,θα περιμενω αφου εγινε η αρχη σε καποια αναβαθμιση θα το φτιαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngwts Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 παδια θελω βοηθεια.. εχω παραγγειλει απο το etotalk το newman n1 στις 17 /10 /2012 ...στις 22 /10 /2012 μου εστειλαν tracking number αλλα επισης στο site εγρφε status : shiped σημερα ειναι 6/11/2012 και οταν παταω στο tracking λεει οτι δεν εχει καμια πληροφορια (δειτε και την εικονα)http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27962&stc=1&d=1352192192 τι λετε να εχει γινει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το πιο πιθανο ειναι το δεμα να βρισκεται ελλαδα και γι'αυτο δεν το βλεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngwts Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 μα απο τις 24 το ιδιο μου λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Η πυξίδα σας δουλεύει? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα και ποια ρομ? παδια θελω βοηθεια.. εχω παραγγειλει απο το etotalk το newman n1 στις 17 /10 /2012 ...στις 22 /10 /2012 μου εστειλαν tracking number αλλα επισης στο site εγρφε status : shiped σημερα ειναι 6/11/2012 και οταν παταω στο tracking λεει οτι δεν εχει καμια πληροφορια (δειτε και την εικονα)http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27962&stc=1&d=1352192192 τι λετε να εχει γινει? ευχαριστω Πρώτα δοκίμασε το tracking στο site της εταιρείας που το έστειλε (Chinapost?) και στα ΕΛΤΑ να δεις μήπως είναι εδώ. Να ξέρεις όμως πως πολλές φορές στέλνουν tracking χωρίς να έχει φύγει το δέμα. Είναι πολλές οι μέρες και λογικά αν έχει φύγει κάπου θα το δεις. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 6, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 μα απο τις 24 το ιδιο μου λεει Με ποια εταιρια στο εστειλαν? Δοκιμασε να βαλεις το tracking number οχι στην ελληνικη αλλα στην ξενη, π.χ. http://www.dhl.com και οχι http://www.dhl.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngwts Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Πρώτα δοκίμασε το tracking στο site της εταιρείας που το έστειλε (Chinapost?) και στα ΕΛΤΑ να δεις μήπως είναι εδώ. Να ξέρεις όμως πως πολλές φορές στέλνουν tracking χωρίς να έχει φύγει το δέμα. Είναι πολλές οι μέρες και λογικά αν έχει φύγει κάπου θα το δεις. Με Chinapost το εχω παρει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 http://www.track-chinapost.com/ εδω κοιταξες δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copolla Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Με Chinapost το εχω παρει :/ Για δες εδώ https://static.olark.com/jsclient/follow.html?_ok=9368-562-10-1960&wcsid=ZVp1Xde7GjRELgUn4b3f83Oo93685665&_oklv=1351665996837,ZVp1Xde7GjRELgUn4b3f83Oo93685665&hblid=gDvs54X5qLYVjfnGys3HGiQ393685665&_okgid=**null&olfsk=olfsk9911833475706698&url=aHR0cDovL2dsb2JhbHNoaXBwaW5ndHJhY2tpbmcuZWJheS5jb20vc2hpcHBpbmdodWIvc2hpcC5qc3A=&host=static.olark.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngwts Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) τιποτα ..no result λεει ..τι να κανω? παιδια συγνωμη για το λαθος μου ..με singapore post το εχω παρει τελικα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 6, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 τιποτα ..no result λεει ..τι να κανω? παιδια συγνωμη για το λαθος μου ..με singapore post το εχω παρει τελικα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Εδω βλεπεις τα παντα http://www.17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngwts Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Εδω βλεπεις τα παντα http://www.17track.net και εκει τιποτα..τι θα ακνω ρε παιδια :/ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 και εκει τιποτα..τι θα ακνω ρε παιδια :/ ? Στείλε ένα email και ρώτησέ τους γιατί είναι πολλές οι μέρες και λογικά θα έπρεπε να έχει φτάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts