stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Στέφανε, ξαναπέρασε τον RedPill με Wipe cache και wipe dalvik cache και παρακολούθησέ το. Παίζει πάντα και το ενδεχόμενο κάτι να μην έκατσε καλά. Δεν είχες πειράξει προχθές τα voltages; Ελα ενταξει, τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη και εστρωσε.. θα ειχα σβησει καποια εφαρμογη συστηματος που ρυθμιζει τις συχνοτητες, και θα το ειχε κολλημενο στα 1.6 συνεχεια... το προλαβαμε το νοτελι...:D Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.. Edit: βλεπω οτι κ με μαμα ρυθμισεις ο redpill ειναι τουρμπατος ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα παιδια.. Ηδη το note2 ταξιδευει απο σημερα το μεσημερι (extreme-mobile Νικόλας) για να ερθει στα χερια μου αυριο (Αλεξανδρουπολη). :) Εχω κατεβασει ολα τα απαιτουμενα για να το ρουταρω αμεσως.. :) αυτη ειναι η ρομ που μιλατε εδω?? AmnoSferum_9.0.1 Mescaline_Release-N7100XXDMD2 ??? ο κερνελ ειναι αυτος?? RedPill Stable Revision 1.47 ??? Επειδη προερχομαι απο το Note1 ο τροπος φλασαρισματος ειναι ο ιδιος ε??? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα παιδια.. Ηδη το note2 ταξιδευει απο σημερα το μεσημερι (extreme-mobile Νικόλας) για να ερθει στα χερια μου αυριο (Αλεξανδρουπολη). :) Εχω κατεβασει ολα τα απαιτουμενα για να το ρουταρω αμεσως.. :) αυτη ειναι η ρομ που μιλατε εδω?? AmnoSferum_9.0.1 Mescaline_Release-N7100XXDMD2 ??? ο κερνελ ειναι αυτος?? RedPill Stable Revision 1.47 ??? Επειδη προερχομαι απο το Note1 ο τροπος φλασαρισματος ειναι ο ιδιος ε??? ευχαριστω πολυ Ακριβως αυτα τα δυο ειναι, ναι... αν βαλεις custom recovery στο note2 ναι, δεν αλλαζει κατι.. με τον γνωστο τροπο τα φλασαρεις... δεν χρειαζεται να κατεβασεις ξεχωριστα και τον redpill, τον εχει στις επιλογες η rom μεσα στο aroma installer.. επελεξε τον απο εκει οταν εγκαθιστας την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδες, ο,τι και να συζηταμε καθε φορα δοκιμαζω ο,τι rom υπαρχει και καθε φορα γυριζω στο nandroid backup της wannamlite μου (σετακι με τον adam kernel). Ειναι ο,τι καλυτερο και πιο κοντα σε stock για το νοτελι μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα παιδια.. Ηδη το note2 ταξιδευει απο σημερα το μεσημερι (extreme-mobile Νικόλας) για να ερθει στα χερια μου αυριο (Αλεξανδρουπολη). :) Εχω κατεβασει ολα τα απαιτουμενα για να το ρουταρω αμεσως.. :) αυτη ειναι η ρομ που μιλατε εδω?? AmnoSferum_9.0.1 Mescaline_Release-N7100XXDMD2 ??? ο κερνελ ειναι αυτος?? RedPill Stable Revision 1.47 ??? Επειδη προερχομαι απο το Note1 ο τροπος φλασαρισματος ειναι ο ιδιος ε??? ευχαριστω πολυ ελα ρε πατρίδα....θα έρθεις στην παρέα μας?:) το έδωσες το πρωτο θηριακι?:) ετοιμάσου να παθεις ΧΟΝΤΡΗ ζημια τωρα... μιλαμε για ΚΙΝΗΤΑΡΑ ατελείωτη...αστο...και μπαταρια...yahoooooo:lol::p δεν λεει να σβήσει μιλαμε! τωρα η AmnoSferum ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!! την εχω απο χθες και εχω παθει ζημιά.. εχει κανει φοβερη δουλεια ο τυπος...το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι ... και αν την συνδυάσεις με διαφορα μοντακια αστο..! ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ... αντε χαιρομαι....που θα τα λεμε... περιμενω και τα αλλα παιδια απο το πρωτο θηριο σύντομα.. (ο αραδιτσας αν το πιασει στα χερια του το δεύτερο θηριο θα παθει σοκ ειμαι σιγουρος...:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Φίλε GTHOM, με όλο τον σεβασμό στους συμφορουμιτες που φλασαρουν ανευ ενδοιασμου, θα ήθελα τονίσω ότι το note 2 είναι με stock rom τόσο καλοστημενο κινητό που αφού το δοκίμασα κατέληξα να μην φλασαρω άλλη rom (ίσως το κάνω σε αρκετούς μήνες, όταν θα έχει πάψει να παίρνει επίσημα updates). Είμαι απλώς με root, στα 240dpi, και απίστευτα ευχαριστημένος. Edited May 20, 2013 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Φίλε GTHOM, με όλο τον σεβασμό στους συμφορουμιτες που φλασαρουν ανευ ενδοιασμου, θα ήθελα τονίσω ότι το note 2 είναι με stock rom τόσο καλοστημενο κινητό που σου το δοκίμασα κατέληξα να μην φλασαρω άλλη rom (ίσως το κάνω σε αρκετούς μήνες, όταν θα έχει πάψει να παίρνει επίσημα updates). Είμαι απλώς με root, στα 240dpi, και απίστευτα ευχαριστημένος. Φιλε μου σε ευχαριστω και καταλαβαινω οτι εχεις και εσυ δικιο σιγουρα θα ειναι ετσι οπως τα λες (καλοστημενο και γρηγορο) ΑΛΛΑ η αρρωστεια του φλασαρισματος ειναι μεγαλη... :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Φίλε GTHOM, με όλο τον σεβασμό στους συμφορουμιτες που φλασαρουν ανευ ενδοιασμου, θα ήθελα τονίσω ότι το note 2 είναι με stock rom τόσο καλοστημενο κινητό που αφού το δοκίμασα κατέληξα να μην φλασαρω άλλη rom (ίσως το κάνω σε αρκετούς μήνες, όταν θα έχει πάψει να παίρνει επίσημα updates). Είμαι απλώς με root, στα 240dpi, και απίστευτα ευχαριστημένος. θα συμφωνήσω οτι το note 2 ειναι η καλυτερη υλοποίηση του android ever... και δουλεύει αψογα σε στοκ ρομ αψογα πραγματικά .. (αν και εμενα προσωπικά ΕΜΕΝΑ ΟΚ? η custom ρομ που αναφέραμε πιο πανω μου φαινεται οτι δουλεύει πιο γρηγορα απο καθ στοκ που δοκίμασα...) απο εκει και περα.. ειναι τοσα τα καλούδια και τοσα αυτα που παιρνεις απο μια custom που με στοκ εγω ακομη ολα σε σύνολο δεν τα εχω βρει...:) και στην τελικη οπως ειπε και η σειρα πιο πανω για αυτο αγαπάμε android για να φλασαρουμε....και να σκαλίζουμε... γουστα...;) Φιλε μου σε ευχαριστω και καταλαβαινω οτι εχεις και εσυ δικιο σιγουρα θα ειναι ετσι οπως τα λες (καλοστημενο και γρηγορο) ΑΛΛΑ η αρρωστεια του φλασαρισματος ειναι μεγαλη... :) :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnydgr Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια κι εγω ειμαι καινούριος στην παρέα με την μονη διαφορα οτι δεν ειχα ποτε android όπερ σημαίνει ότι ναι μεν ξέρω στο περιπου τι είναι root roms kernels κτλ αλλα δεν ξερω σε τι θα με ωφελησει η συγκεκριμενη διαδικασία. Υπάρχει κάποιο thread να αρχισω να διαβαζω ωστε να μπω στο τρυπακι να ασχολουμαι; Με αλλα λογια πρεπει να βρω κινητρα να ξεκινησω απο καπου και δεν ξερω απο που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Παιδια κι εγω ειμαι καινούριος στην παρέα με την μονη διαφορα οτι δεν ειχα ποτε android όπερ σημαίνει ότι ναι μεν ξέρω στο περιπου τι είναι root roms kernels κτλ αλλα δεν ξερω σε τι θα με ωφελησει η συγκεκριμενη διαδικασία. Υπάρχει κάποιο thread να αρχισω να διαβαζω ωστε να μπω στο τρυπακι να ασχολουμαι; Με αλλα λογια πρεπει να βρω κινητρα να ξεκινησω απο καπου και δεν ξερω απο που. Το έχει και με κεφαλαία φίλε μου... ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354584 @Stefano_d23 με πρόλαβες. αυτο πήγα να ποστάρω τώρα.:) @GTHOM καλώς όρισες. Άντε να ολοκληρωθεί η παλιοπαρέα του Note1! :) Edited May 20, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnydgr Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το εχω διαβασει αλλα μαλλον δεν επιασες το νοημα του ποστ μου. Anyway ευχαριστω οπως και να χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια κι εγω ειμαι καινούριος στην παρέα με την μονη διαφορα οτι δεν ειχα ποτε android όπερ σημαίνει ότι ναι μεν ξέρω στο περιπου τι είναι root roms kernels κτλ αλλα δεν ξερω σε τι θα με ωφελησει η συγκεκριμενη διαδικασία. Υπάρχει κάποιο thread να αρχισω να διαβαζω ωστε να μπω στο τρυπακι να ασχολουμαι; Με αλλα λογια πρεπει να βρω κινητρα να ξεκινησω απο καπου και δεν ξερω απο που. Ξεκινα διαβασμα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδες, ο,τι και να συζηταμε καθε φορα δοκιμαζω ο,τι rom υπαρχει και καθε φορα γυριζω στο nandroid backup της wannamlite μου (σετακι με τον adam kernel). Ειναι ο,τι καλυτερο και πιο κοντα σε stock για το νοτελι μας... +1000 πλεον δεν μπαινω καν στη διαδικασια δοκιμης αλλης ρομ... πιο σταθερη και πιο απροβληματιστη απο την wanamlite δεν εχω δοκιμασει...βεβαια δεν εχει την παραμετροποιηση που εχουν αλλες αλλα για μενα οσο πιο στοκ τοσο το καλυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 εγω που το εχω 2 μηνες και πρωην κατοχος του Note 1 του περασα την omega 15 με kernel redpill και μου εχει κατσει τρομερα ετσι ωστε να μην εχω βαλει αλλη ρομ τοσο καιρο που υπηρχε καιρος που εβαζα στα κινητα μου και 5-6 ρομς ανα εβδομαδα χαχαχχ περιμενω οταν γινει πορτ η ρομ απο το s4 με τα καλουδια του για να ασχοληθω ξανα.:) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εγω που το εχω 2 μηνες και πρωην κατοχος του Note 1 του περασα την omega 15 με kernel redpill και μου εχει κατσει τρομερα ετσι ωστε να μην εχω βαλει αλλη ρομ τοσο καιρο που υπηρχε καιρος που εβαζα στα κινητα μου και 5-6 ρομς ανα εβδομαδα χαχαχχ περιμενω οταν γινει πορτ η ρομ απο το s4 με τα καλουδια του για να ασχοληθω ξανα.:) +1 Κι εγώ μια από τα ίδια. Έχω δοκιμάσει μερικές που κυκλοφορούν αλλά γυρνάω στην Ωμέγα με Περσέα. Έχω κατεβάσει τώρα και την Moon αλλά περιμένω την νέα leaked από το S3 ή το S4. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Υπάρχουν τυχόν καποια από τα αρχεία μεγέθους GB που φαίνονται στο screenshot, τα οποία δεν χρειάζονται και συνεπώς θα μπορούσα να τα σβήσω για απελευθέρωση χώρου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πέρασα χθες την AmnoSferum_9.0.1_ πριν φορούσα τoυ bobcat . κέρνελ έβαλα τον redpill 1.47 . όλα καλά μέχρι στιγμής . πέρασα και το simplistic 3.51 που δίνει ο ίδιος μέσα στο xda . δεν μπορώ όμως να το βρω μέσα στο τηλεφωνο . επίσης έχω ένα θέμα με την μπαταρία . κλείνω την οθόνη και το έχω στο τραπέζι . η οθόνη μετά από λίγο ανοίγει μόνη της ( φωτίζει) και μένει ανοιχτή με αποτέλεσμα και το κινητό να ζεστένετε και η μπαταρία να τελειώνει γρήγορα κατά τα άλλα ο τύπος δείχνει να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ρομ . αν λυθεί και αυτό το θέμα με την οθόνη τότε όλα θα είναι άψογα . να σημειωθεί ότι φορούσα πριν του BOBCAT κοντά δύο μήνες και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και το καλό ήταν ότι το update γινόταν μέσο ΟΤΑ . Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πέρασα χθες την AmnoSferum_9.0.1_ πριν φορούσα τoυ bobcat . κέρνελ έβαλα τον redpill 1.47 . όλα καλά μέχρι στιγμής . πέρασα και το simplistic 3.51 που δίνει ο ίδιος μέσα στο xda . δεν μπορώ όμως να το βρω μέσα στο τηλεφωνο . επίσης έχω ένα θέμα με την μπαταρία . κλείνω την οθόνη και το έχω στο τραπέζι . η οθόνη μετά από λίγο ανοίγει μόνη της ( φωτίζει) και μένει ανοιχτή με αποτέλεσμα και το κινητό να ζεστένετε και η μπαταρία να τελειώνει γρήγορα κατά τα άλλα ο τύπος δείχνει να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ρομ . αν λυθεί και αυτό το θέμα με την οθόνη τότε όλα θα είναι άψογα . να σημειωθεί ότι φορούσα πριν του BOBCAT κοντά δύο μήνες και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και το καλό ήταν ότι το update γινόταν μέσο ΟΤΑ . Αυτο με την οθονη δεν μου εχει συμβει ποτε που λες.. οσων αφορα το simplistic framework, πρεπει να κατεβασεις απο το store το simplistic control για να παραμετροποιησεις.... αν θες γυρνα σε αυτο το νημα μερικες σελιδες πισω, συζηταμε με τα παιδια καποια πραγματα για το simplistic και ο motomotoo εχει δωσει καποια 3d custom toggles που ειναι ολα τα λεφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnydgr Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Αν κάνω root με τον τρόπο που αναφέρεται στο section των guides για το note ii θα μπορώ να περάσω custom roms; Γιατί διάβασα και το άλλο post για τις custom roms και λέει ότι: "Θα χρειαστείτε να έχετε ρουτάρει με CFroot ώστε να έχετε τη Clock Work Mod Recovery.". Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Στον οδηγό για Root έχει με κόκκινα γράμματα ποιο αρχείο πρέπει να περάσεις ώστε να αποκτήσεις CWM Recovery. Θα το χρειαστείς ώστε να περάσεις Custom ROM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδια μια ερωτηση που ισως την εχω ξανακανει αλλα δεν μπορω να αποφασισω! Αξιζει το root στο note 2 μονο και μονο για το greenify? Θα δω διαφορα? Δεν θελω customιες κλπ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδια μια ερωτηση που ισως την εχω ξανακανει αλλα δεν μπορω να αποφασισω! Αξιζει το root στο note 2 μονο και μονο για το greenify? Θα δω διαφορα? Δεν θελω customιες κλπ Τι διαφορα θες να δεις ρε τρελλε?? 2gb ram εχεις... για ποιο λογο να βαλεις το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Το Greenify δεν θα το βάλει για να δει διαφορά στην RAM (δεν χρειάζεται άλλωστε) αλλά για να μην κάνει πολλές αφυπνίσεις το κινητό από εφαρμογές που δεν θέλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τι διαφορα θες να δεις ρε τρελλε?? 2gb ram εχεις... για ποιο λογο να βαλεις το greenify? Το Greenify δεν θα το βάλει για να δει διαφορά στην RAM (δεν χρειάζεται άλλωστε) αλλά για να μην κάνει πολλές αφυπνίσεις το κινητό από εφαρμογές που δεν θέλει. Ακριβως αυτο θελω. Να κοψω ολααυτα που ξεκινανε μονα τους!:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ακριβως αυτο θελω. Να κοψω ολααυτα που ξεκινανε μονα τους!:p Το greenify λειτουργει για τις εφαρμογες χρηστη, οχι για εφαρμογες συστηματος.. πηγαινε στον διαχειριστη εφαρμογων και δες... περα απο το viber και κανα δυο αλλες εφαρμογες, δεν σου ανοιγει τιποτα σημαντικο... faxebook, tapatalk καιρο, web που τρωνε μνημη ετσι κ αλλιως τα χρειαζεσαι γιατι τα χρησιμοποιεις, οποτε δεν νομιζω οτι εχεις να κερδισεις κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts