Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Exposed ειμαι που με ενδιαφερει πολυ κι αφου βλεπω πως το εχεις και με simplistic (δλδ πανω κατω στο δικο μου setting) και δεν εχει γινει κανενα conflict σημαινει πως το προβλημα ειναι καθαρα δικο μου..

Τι να πω, θα την περασω αυριο παλι με full wipe μηπως και στρωσει, αλλα το εκανα ηδη δυο φορες (μια με full wipe και μια διχως) και δεν.. :)

Eυχαριστω για την επιβεβαιωση πως δουλευει σωστα :)

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Exposed ειμαι που με ενδιαφερει πολυ κι αφου βλεπω πως το εχεις και με simplistic (δλδ πανω κατω στο δικο μου setting) και δεν εχει γινει κανενα conflict σημαινει πως το προβλημα ειναι καθαρα δικο μου..

Τι να πω, θα την περασω αυριο παλι με full wipe μηπως και στρωσει, αλλα το εκανα ηδη δυο φορες (μια με full wipe και μια διχως) και δεν.. :)

Eυχαριστω για την επιβεβαιωση πως δουλευει σωστα :)

Μήπως είναι θέμα κέρνελ; Εγώ την πέρασα εξ αρχής με στοκ κέρνελ και μου έκατσαν όλα άψογα!

Μετά βέβαια αφού την έστησα, της άλλαξα τα φώτα στα πειράματα με Red Pill και τώρα με τον τελευταίο Perseus.:)

Το είχα παρατηρήσει κι εγώ και νόμιζα ότι είναι ιδέα μου, μιας και δεν είχα δει κάποιον άλλον να το αναφέρει. Αυτό μαζί με κάποια σπασίματα στο animation των toggles στη notification bar όταν έχω πολλές ειδοποιήσεις είναι τα μόνα "προβλήματα" μου στην ελληνική 4.1.2. Δε θυμάμαι να μου τα έκανε πρίν πάντως στην 4.1.1.

Το θυμάμαι και μάλιστα θυμάμαι ότι σου είχα πει ότι δεν βλέπω κάτι... :O

Πάντως επέστρεψα προς στιγμήν στην LJ3 για να τσεκάρω και όντως το pinch to zoom στην gallery δεν έχει καμία σχέση. Στην DMB2 είναι αισθητά χειρότερο. Έριξα μια ματιά και στο xda και βλέπω πολλούς να παραπονιούνται ότι σε όλες τις 4.1.2 το pinch to zoom έχει γίνει αργό. Για τα toggles έχω να πω ότι το lag τους υπήρχε και στην 4.1.1 όταν είχες πολλές ειδοποιήσεις (πάνω απο 4, πχ) Μια λύση για να το βλέπεις πιο δύσκολα είναι να αλλάξεις animator duration scale στο developer options στην τιμή 0.5 και να κάνεις reboot.

Κώστας

Μήπως είναι θέμα κέρνελ; Εγώ την πέρασα εξ αρχής με στοκ κέρνελ και μου έκατσαν όλα άψογα!

Μετά βέβαια αφού την έστησα, της άλλαξα τα φώτα στα πειράματα με Red Pill και τώρα με τον τελευταίο Perseus.:)

Τελος καλο ολα καλα :)

Την περασα τριτη φορα και λειτουργουν ολα αψογα πλεον. Το μονο που αλλαξα ηταν να περασω την Philz Recovery, αλλα φυσικα δεν μπορει να εφταιγε αυτο.

Ναι ο Perseus συνεργαζεται τελεια με αυτην τη rom!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το θυμάμαι και μάλιστα θυμάμαι ότι σου είχα πει ότι δεν βλέπω κάτι... :O

Πάντως επέστρεψα προς στιγμήν στην LJ3 για να τσεκάρω και όντως το pinch to zoom στην gallery δεν έχει καμία σχέση. Στην DMB2 είναι αισθητά χειρότερο. Έριξα μια ματιά και στο xda και βλέπω πολλούς να παραπονιούνται ότι σε όλες τις 4.1.2 το pinch to zoom έχει γίνει αργό. Για τα toggles έχω να πω ότι το lag τους υπήρχε και στην 4.1.1 όταν είχες πολλές ειδοποιήσεις (πάνω απο 4, πχ) Μια λύση για να το βλέπεις πιο δύσκολα είναι να αλλάξεις animator duration scale στο developer options στην τιμή 0.5 και να κάνεις reboot.

Το lag πιθανώς δεν το είχα παρατηρήσει γιατί σπάνια τυχαίνει να έχω αρκετές ειδοποιήσεις χωρίς να κάνω εκκαθάριση. Την ταχύτητα των animations πάντως την έχω στο 0,5 από τη στιγμή που πήρα το κινητό :D Για το pinch to zoom πάντως, παρατηρώ ότι είναι μόνο στην έκθεση κι όχι σε third party εφαρμογές, οπότε σκέφτομαι μήπως το apk της έκθεσης από προηγούμενη rom θα έκανε τη δουλειά από μόνο του αν το βάζαμε στο system/app, αντικαθιστώντας το δικό μας. Θα παίξει ή υπάρχει τίποτα framework dependent;

Τhe end of an era...

Το lag πιθανώς δεν το είχα παρατηρήσει γιατί σπάνια τυχαίνει να έχω αρκετές ειδοποιήσεις χωρίς να κάνω εκκαθάριση. Την ταχύτητα των animations πάντως την έχω στο 0,5 από τη στιγμή που πήρα το κινητό :D Για το pinch to zoom πάντως, παρατηρώ ότι είναι μόνο στην έκθεση κι όχι σε third party εφαρμογές, οπότε σκέφτομαι μήπως το apk της έκθεσης από προηγούμενη rom θα έκανε τη δουλειά από μόνο του αν το βάζαμε στο system/app, αντικαθιστώντας το δικό μας. Θα παίξει ή υπάρχει τίποτα framework dependent;

Πιθανόν να φταίει το apk Βασίλη. Το κακό είναι ότι στο στήσιμο που έχω τώρα έχω πετύχει πολύ καλή μπαταρία και δεν θέλω να ρισκάρω να το χαλάσω παίζοντας με το system. :p Πάντως σε 3rd party galleries (πχ quickpick) το pinch to zoom πάει σφαίρα.

Κώστας

Έκανα μια βλακεία.Είμαι νέος στο χώρο του android.

Είχα root σε stock rom και εκανα update firmware με το kies.

To δοκίμασα μπας και δίνει ελληνικά στο s-pen.

Τι δεν καθόμουν στα αυγά μου...

Τώρα δεν έχω superuser acces διοτι μου γράφει ότι λείπει ενα binary file οπότε και τα apps που θέλουν root δεν λειτουργουν.

Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να ανοίξω το superuser για να κάνω unroot και μετά πάλι την διαδικασία από την αρχή.

Το κινητό μου έχει γερμανική version. Δεν θα ήθελα καποιο τρόπο με τον οπόίο χάνονται τα αρχεία μου.

Ευχαριστώ.

Έκανα μια βλακεία.Είμαι νέος στο χώρο του android.

Είχα root σε stock rom και εκανα update firmware με το kies.

To δοκίμασα μπας και δίνει ελληνικά στο s-pen.

Τι δεν καθόμουν στα αυγά μου...

Τώρα δεν έχω superuser acces διοτι μου γράφει ότι λείπει ενα binary file οπότε και τα apps που θέλουν root δεν λειτουργουν.

Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να ανοίξω το superuser για να κάνω unroot και μετά πάλι την διαδικασία από την αρχή.

Το κινητό μου έχει γερμανική version. Δεν θα ήθελα καποιο τρόπο με τον οπόίο χάνονται τα αρχεία μου.

Ευχαριστώ.

Μπορείς να κάνεις ξανά root ,δεν θα χάσεις κάτι .'Η κανείς απεγκατάσταση το superuser απο το play και μετά πάλι εγκατάσταση ,μήπως και φτιάξει .

Samsung galaxy s21+

To δοκίμασα.

Το απεγκατέστημα από το play το έβαλα πάλι αλλά δεν ανοίγει διότι γράφει ότι λείπει κάτι....

Μπορώ να κάνω root εκ νέου με τον τρόπο που περιγράφετε στη βίβλο?

Ή καλύτερα να βάλω μια official ελληνική και μετά να κάνω σε αυτή root?

Με τον δεύτερο τρόπο χάνω τα αρχέια μου ή μπορώ να κάνω backup και να τα βάλω στην νέα rom χωρίς πρόβλημα?

Χα!

Τώρα είδα στο play ότι δεν μπορείς να κάνεις απλά απεγκατάσταση αλλά θέλει μια διαδικασία.

Το θέμα είναι ότι ε΄γω την διαδικασιά που περιγράφει δεν μπορώ να την κάνω διότι δεν μπορώ πλέον να ανοίξω την εφαρμογή...

Edited by tsipfi

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!Απο την πρώτη στιγμή που αγόρασα το...θηρίο χρησιμοποιώ phoenix και δεν την αλλάζω με τίποτα!!Η καλύτερη με διαφορά!

Εχω ενα κόλλημα όμως:θέλω 23 stock toggles στο notification bar χωρίς όμως να αλλάξουν τα εικονίδια μπαταρίας,δεδομένων,wifi κλπ.Το διευκρινίζω αυτο γιατι δοκίμασα το simplistic και με ψιλοξενερωσε λίγο σε αυτό που ζητάω!!

Μήπως ζητάω πολλά???:O

Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!Απο την πρώτη στιγμή που αγόρασα το...θηρίο χρησιμοποιώ phoenix και δεν την αλλάζω με τίποτα!!Η καλύτερη με διαφορά!

Εχω ενα κόλλημα όμως:θέλω 23 stock toggles στο notification bar χωρίς όμως να αλλάξουν τα εικονίδια μπαταρίας,δεδομένων,wifi κλπ.Το διευκρινίζω αυτο γιατι δοκίμασα το simplistic και με ψιλοξενερωσε λίγο σε αυτό που ζητάω!!

Ευχαριστώ!!

Δοκιμασε αυτο: http://www.mediafire.com/download.php?13iwax7307v2dft

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Ειναι τα stock toggles??:)

Ειναι τα 23 toggle που λεμε (όπως ειχαμε στο S3 αν γνωρίζεις) .. Κατεβαζεις την κουρτίνα και εχεις 23 toggles (δεν θυμάμαι ποια ακριβως).. Αν θες τα εντελως στοκ ξανα περνα την ρομ χωρις να κανεις εγκατάσταση το simplistic...

νέα ρομ από τον φίλο μας

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119003

ξεκίνησα να την κατεβάζω . αν πάρω

ενα back up με recovery μπορώ μετά

στη νέα ρομ να κανω restore και να

έχω όλες τις εφαρμογές ? θα υπάρχει

κανένα πρόβλημα ? . η νέα περνιέτε

με full wipe ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

To δοκίμασα.

Το απεγκατέστημα από το play το έβαλα πάλι αλλά δεν ανοίγει διότι γράφει ότι λείπει κάτι....

Μπορώ να κάνω root εκ νέου με τον τρόπο που περιγράφετε στη βίβλο?

Ή καλύτερα να βάλω μια official ελληνική και μετά να κάνω σε αυτή root?

Με τον δεύτερο τρόπο χάνω τα αρχέια μου ή μπορώ να κάνω backup και να τα βάλω στην νέα rom χωρίς πρόβλημα?

Χα!

Τώρα είδα στο play ότι δεν μπορείς να κάνεις απλά απεγκατάσταση αλλά θέλει μια διαδικασία.

Το θέμα είναι ότι ε΄γω την διαδικασιά που περιγράφει δεν μπορώ να την κάνω διότι δεν μπορώ πλέον να ανοίξω την εφαρμογή...

Ξανακάνε root κατευθείαν, με Odin...

Δε θα χάσεις τίποτα και θα είσαι ξανά Οκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Ευχαριστώ!!

Αν θυμαμαι καλα ειχε επιλογη στο aroma για 23 toggles του wanam..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Αν θυμαμαι καλα ειχε επιλογη στο aroma για 23 toggles του wanam..

Εχεις δικιο,πρεπει να ειχε αλλα δεν θελω ουτε την μπαταρια με % προτιμω να μην βλεπω το ποση μπαταρια απομενει...με αγχωνει...:lol:πω πω κολληματα που εχω ε??

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις:D

Ειναι τα 23 toggle που λεμε (όπως ειχαμε στο S3 αν γνωρίζεις) .. Κατεβαζεις την κουρτίνα και εχεις 23 toggles (δεν θυμάμαι ποια ακριβως).. Αν θες τα εντελως στοκ ξανα περνα την ρομ χωρις να κανεις εγκατάσταση το simplistic...

Σε ευχαριστω πολυ για τα toggles.Αν μπορουσα να βγαλω και την μπαταρια με το % θα ημουν σουπερ ενταξει:)

και παλι ευχαριστω!

Σε ευχαριστω πολυ για τα toggles.Αν μπορουσα να βγαλω και την μπαταρια με το % θα ημουν σουπερ ενταξει:)

και παλι ευχαριστω!

Ελα φιλε, σου εφτιαξα την στοκ μπαταρια..

Την φλασαρεις οπως τα toggles.

http://www.mediafire.com/?cya1cdtpi5d5mi2

Ελα φιλε, σου εφτιαξα την στοκ μπαταρια..

Την φλασαρεις οπως τα toggles.

http://www.mediafire.com/?cya1cdtpi5d5mi2

Δεν εχω λογια!!Εισαι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ!!Εγιναν οπως ακριβως ηθελα!!!:)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

'Οσοι θέλετε δοκιμάστε και αυτή τη ρόμ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200625

Πάααρα πολύ καλή και έχω δοκιμάσει τις περισσότερες (για εμένα πολλή καλύτερη από phoenix με την οποία είχα κάποια μικροκολλήματα) ...ίχνος lag, γρήγορη με πολλη καλή αυτονομία, ωραία φτιαγμένη για όσους δεν θέλουν στοκ εμφάνιση και το βασικότερο κανένα fc.

Xiaomi Mi5 White 32GB

ξεκίνησα να περνάω την phoenix v9

είναι αρκετή ώρα κολλημένο στο

0,00% και γράφει

formatting partitions

( system is unmounted already

data is mounted already )

γιατί το γράφει αυτό ?

έκανα καμιά πατάτα στις αρχικες

ερωτήσεισ της ρομ ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Θελω να βαλω την πρωτη μου custom rom και εχω 2 θεματακια στα οποια θελω βοηθεια:

1) Πως θα παρω Nandroid backup?

2) Δεν ξερω ποια rom να διαλεξω ;) Θελω ισαξια αυτονομια με την Γαλλικη 4.1.2 που εχω, ωραια εμφανιση και απο παραμετροποιηση δεν με νοιαζει πολυ αλλα να εχει καποια χρησιμα καλουδια.

Να φλασαρω η περιμενουμε καποια πολυ καλη rom?

Φιλικά Γιώργος

Θελω να βαλω την πρωτη μου custom rom και εχω 2 θεματακια στα οποια θελω βοηθεια:

1) Πως θα παρω Nandroid backup?

2) Δεν ξερω ποια rom να διαλεξω ;) Θελω ισαξια αυτονομια με την Γαλλικη 4.1.2 που εχω, ωραια εμφανιση και απο παραμετροποιηση δεν με νοιαζει πολυ αλλα να εχει καποια χρησιμα καλουδια.

Να φλασαρω η περιμενουμε καποια πολυ καλη rom?

Nadroid backup θα πάρεις με το cwm recovery .Απο αυτές που εχω δοκιμάσει(omega -android revolution-wanamlite-phoenix) ολες στα ιδια επίπεδα περίπου είναι .

Εγω αντίθετα θα επιστρέψω σε stock /root ,και θέλω να ρωτήσω αν καποιος ξέρει ,αν υπάρχει ή πως μπορώ να βάλω ενα dialer σαν αυτόν στην φωτογραφία σε odex rom .

http://img32.imageshack.us/img32/4994/axbmc6p.png

Είναι απο αυτο το θέμα .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+