Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1800-1698-1800 αυτές είναι οι τιμές που πρέπει να έχει το n2

Αν δεν τις έχει και δεν αλλάξουμε καλώδιο, χαλάμε την μπαταρία ή απλά φορτίζει πιο αργά;

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια πρόχειρη αναζήτηση δε μου βγάζει κάτι, οπότε...

ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά στο Asylum OmniROM.

Χαλαρά ότι καλύτερο έχω τρέξει μέχρι σήμερα στο Note 2. Ειδικά από τότε που βάλανε τα Lockscreen Notifications :)

Μια πρόχειρη αναζήτηση δε μου βγάζει κάτι, οπότε...

ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά στο Asylum OmniROM.

Χαλαρά ότι καλύτερο έχω τρέξει μέχρι σήμερα στο Note 2. Ειδικά από τότε που βάλανε τα Lockscreen Notifications :)

εγω ειχα προβλημα με αυτη αλλα και με ολες τις 4.4.2 ρομς. μετα απο μερικες κλησεις δεν μπορουσα να κανω κληση η να με καλεσουν και να απαντησω. αλλα φοβερες ρομ στα υπολοιπα.

Με την softmax για κάποιο λόγο στην οθόνη της μπαταρίας το WiFi φαίνεται ότι το είχα συνεχώς ανοιχτό κάτι που δεν ισχύει.

[ATTACH]41056[/ATTACH]

Είναι γνωστό θέμα μήπως;

εγω ειχα προβλημα με αυτη αλλα και με ολες τις 4.4.2 ρομς. μετα απο μερικες κλησεις δεν μπορουσα να κανω κληση η να με καλεσουν και να απαντησω. αλλα φοβερες ρομ στα υπολοιπα.

Περίεργο... κανένα μήνα τώρα πρέπει να έχω Asylum, δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Βέβαια, χρησιμοποιώ τον Devil Kernel και έχω παλιό baseband, N7100DDDMG1. Αυτά μπορεί να παίζουν το ρόλο τους.

Είναι απλά κορυφαίο πάντως. Το development του OmniROM προχωράει με τρελούς ρυθμούς, κάθε εβδομάδα βάζουν 1-2 νέα γαμάτα features - χώρια από τις σχεδόν καθημερινές βελτιώσεις :)

Για prerooted stock 4.1.2, το Buzybox ειναι αναγκαιο?

Αυτη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47087412&postcount=824 δεν εχει και διαβαζω στον ΟΡ, οτι ειναι μονο αναγκαιο αν σ' ενδιαφερουν τα THEMES.

1. Τι ειναι αυτα?

2. Ποια ειναι η γνωμη σας για το αναγκαιο του Busybox?

Τελικά έκανα κι εγώ root με το safe root.... Όλα μια χαρά, ρουτάρισμα σε 2 λεπτά πραγματικά και ο Knox παρέμεινε ως είχε...

Για prerooted stock 4.1.2, το Buzybox ειναι αναγκαιο?

Αυτη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47087412&postcount=824 δεν εχει και διαβαζω στον ΟΡ, οτι ειναι μονο αναγκαιο αν σ' ενδιαφερουν τα THEMES.

1. Τι ειναι αυτα?

2. Ποια ειναι η γνωμη σας για το αναγκαιο του Busybox?

Κάποιες εφαρμογές /mods το χρειάζονται για να δουλέψουν ,δεν είναι κακό να υπάρχει στην συσκευή ούτε την επιβαρύνει κάπου .

Samsung galaxy s21+

Κάποιες εφαρμογές /mods το χρειάζονται για να δουλέψουν ,δεν είναι κακό να υπάρχει στην συσκευή ούτε την επιβαρύνει κάπου .

Ε την επιβαρυνει 1143 kb απο τον ελευθερο χωρο της συσκευης :p αλλα προτεινεις να υπαρχει ε?

Δηλαδη εκτος απο τα themes που λεει ο ΟΡ, το χρειαζονται και αλλες root / non root εφαρμογες.

Ευχαριστω

Ε την επιβαρυνει 1143 kb απο τον ελευθερο χωρο της συσκευης :p αλλα προτεινεις να υπαρχει ε?

Δηλαδη εκτος απο τα themes που λεει ο ΟΡ, το χρειαζονται και αλλες root / non root εφαρμογες.

Ευχαριστω

Είναι μόνο για όσους είναι root(αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και κάποιο που είναι για συσκευές που δεν είναι root ) ,και ναι αρκετές εφαρμογές το χρειάζονται .

Samsung galaxy s21+

Οποιος φίλος από Αθήνα ασχολείται σοβαρά με αναβάθμιση - root - rom κλπ. σε note ii επί πληρωμή παρακαλώ να μου στείλει email στο gematokouti@gmail.com

Φιλικά

Δημήτρης

Περίεργο... κανένα μήνα τώρα πρέπει να έχω Asylum, δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Βέβαια, χρησιμοποιώ τον Devil Kernel και έχω παλιό baseband, N7100DDDMG1. Αυτά μπορεί να παίζουν το ρόλο τους.

Είναι απλά κορυφαίο πάντως. Το development του OmniROM προχωράει με τρελούς ρυθμούς, κάθε εβδομάδα βάζουν 1-2 νέα γαμάτα features - χώρια από τις σχεδόν καθημερινές βελτιώσεις :)

με kernel δεν ειχα ασχοληθει. δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος και θεωρουσα οτι η ρομ θα ηταν "ετοιμο πακετο" και δεν θα ηθελε καποια προσθηκη. μετα απο τρεις 4.4.2 ρομ που δοκιμασα θεωρησα οτι κατι στο hardware του κινητου επηρεαζε και μετα διαβασα οτι καποιοι που ειχαν λαβει "μαμα" 4.4.2 ειχαν προβλημα με κλησεις. οποτε παρατησα τις 4.4.2 και βρηκα λυση σε μια cm 10.2.

με kernel δεν ειχα ασχοληθει. δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος και θεωρουσα οτι η ρομ θα ηταν "ετοιμο πακετο" και δεν θα ηθελε καποια προσθηκη. μετα απο τρεις 4.4.2 ρομ που δοκιμασα θεωρησα οτι κατι στο hardware του κινητου επηρεαζε και μετα διαβασα οτι καποιοι που ειχαν λαβει "μαμα" 4.4.2 ειχαν προβλημα με κλησεις. οποτε παρατησα τις 4.4.2 και βρηκα λυση σε μια cm 10.2.

Φίλε μου κανείς δεν έχει λάβει την 4.4.2 μιας και ακόμη δεν έχει δοθεί για το κινητό μας. Όταν δοθεί (λογικά μέσα στον Μάρτιο) λογικά θα είναι καλύτερη από την 4.3 μιας και είναι πιο ελαφριά...

Με την softmax για κάποιο λόγο στην οθόνη της μπαταρίας το WiFi φαίνεται ότι το είχα συνεχώς ανοιχτό κάτι που δεν ισχύει.

[ATTACH]41056[/ATTACH]

Είναι γνωστό θέμα μήπως;

πήγαινε στα advanced settings του wifi και απενεργοποίησε την επιλογή "Scanning always avaliable" όπου επιτρέπει στην Goolge να ψάχνει την τοποθεσία σου μέσω wifi ακόμη και αν το έχεις κλειστό.

Memento Mori

Φίλε μου κανείς δεν έχει λάβει την 4.4.2 μιας και ακόμη δεν έχει δοθεί για το κινητό μας. Όταν δοθεί (λογικά μέσα στον Μάρτιο) λογικά θα είναι καλύτερη από την 4.3 μιας και είναι πιο ελαφριά...

Ερμ...

nCVIA7I_AAj-wuo4nNXcrofFUP2Kby6Vz8vdLECJtKY

Δεν υπάρχει stock πια... υπάρχει μόνο Asylum OmniROM!

Πραγματικά έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι... έλεγα να δώσω Note 2 και Touchpad για να πάρω LG G2, αλλά μάλλον θα κρατήσω το N2, με το OmniROM δε μου λείπει τίποτα :)

edit: μόλις παρατήρησα ότι είχες boldάρει το μαμά στο quote σου, sorry :) still, δείτε το Omni και θα με θυμηθείτε!

Edited by PropheT

δεν αναφερομουν στο δικο μας κινητο και φταιει ο τροπος που το περιεγραψα. αναφερομουν σε αναφορες που διαβασα για nexus κινητα.

πχ εδω ή εδω κλπ.

+1000 για οτι θα ειναι καλυτερη η kitkat απο την 4.3 και τις προηγουμενες ρομ (εκτος αν κανει π@π@ρι@ η samsung).

[ATTACH]41056[/ATTACH]

Είναι γνωστό θέμα μήπως;

Δεν υπάρχει κανείς εδώ που να φοράει την τελευταία Sotmax να μου πει αν του συμβαίνει το ίδιο, ή κάποιος γενικότερα να μου πει τι μπορεί να φταίει; :)

Δεν υπάρχει κανείς εδώ που να φοράει την τελευταία Sotmax να μου πει αν του συμβαίνει το ίδιο, ή κάποιος γενικότερα να μου πει τι μπορεί να φταίει; :)

Keep WiFi (never)

Scanning (off)

Από τα advanced του WiFi.

Keep WiFi (never)

Scanning (off)

Από τα advanced του WiFi.

Όντως αυτό ήταν! Ευχαριστώ :)

Είναι ρύθμιση της 4.3 αυτή; Δεν θυμάμαι να έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ξανά.

Έβαλα το Wi-Fi να μένει ανοιχτό μόνο όταν είναι συνδεμένο. Ποιος ο λόγος να μένει ενεργοποιημένο ακόμα και αν δεν είναι συνδεμένο; Επίσης το Scanning τι κάνει ουσιαστικά και πως γίνεται να κάνει scanning με απενεργοποιημένο WiFi;

Έβαλα το Wi-Fi να μένει ανοιχτό μόνο όταν είναι συνδεμένο. Ποιος ο λόγος να μένει ενεργοποιημένο ακόμα και αν δεν είναι συνδεμένο;

Always = όσο υπάρχει WiFi, ακόκα και αν κοιμηθεί η συσκευή θα χρησιμοποιείται αυτό για δεδομένα

Only when plugged in = αν κοιμηθεί η συσκευή και δεν την έχεις στη φόρτιση, το WiFi κλείνει

Never = μόλις κοιμηθεί η συσκευή, το WiFi κλείνει

Σε γενικές γραμμές, ανάμεσα σε Mobile και WiFi data, το WiFi είναι cheaper σε χρήση μπαταρίας, οπότε αξίζει να το έχεις ανοιχτό, εκτός και αν δεν έχεις καθόλου Mobile Data και θες να εξοικονομήσεις μπαταρία.

Επίσης το Scanning τι κάνει ουσιαστικά και πως γίνεται να κάνει scanning με απενεργοποιημένο WiFi;

Στην πραγματικότητα το WiFi είναι ημι-ανοιχτό. Η επιλογή αυτή επιτρέπει τη χρήση του WiFi για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας σου χωρίς να συνδέεται όμως σε δίκτυα.

Ευχαριστώ.

Η μετάφραση στα ελληνικά βέβαια μπερδεύει, γιατί οι επιλογές είναι:

"Πάντα"

"Μόνο όταν είναι συνδεμένο"

"Ποτέ (αυξάνεται η χρήση δεδομένων)

Στην δεύτερη επιλογή νόμιζα ότι εννοεί συνδεμένο στο δίκτυο, όχι στην πρίζα...

Ευχαριστώ.

Η μετάφραση στα ελληνικά βέβαια μπερδεύει, γιατί οι επιλογές είναι:

"Πάντα"

"Μόνο όταν είναι συνδεμένο"

"Ποτέ (αυξάνεται η χρήση δεδομένων)

Στην δεύτερη επιλογή νόμιζα ότι εννοεί συνδεμένο στο δίκτυο, όχι στην πρίζα...

Το υποψιάστηκα, για αυτό στα έγραψα όπως είναι στα αγγλικά :p