Kopoylos Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Σκεφτομαι να περασω custom rom. Ποια θεωρειται οτι ειναι η καλύτερη απο πλευρας αποδοσης και σταθερότητας. Εχω διαβάσει καλα σχόλια για τη sotmax αλλα θελω και αλλες προτάσεις. εγω περασα την sotmax...κ απλα θα μεινω...ειναι σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Εγώ έχω την revolution hd 19 πολύ σταθερή και γρήγορη.. Kernel έχω perseus.. Πάει σφαίρα και πατάει τα galaxy s4 για πλάκα. Την ίδια rom είχα με saber αλλά με κέρδισε η sotmax γιατί τη βρήκα πολύ πιο απoκρίσιμη συγκρίνοντας με τον ίδιο kernel. Edited August 19, 2013 by mikkkg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μου βάζεις φωτιές πάνω που είπα επιτέλους να κρατήσω μια rom ;p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 καλημερα στην παρεα παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που οταν ποσταρουμε στο φεις οτιδηποτε να δειχνει οτι εγινε μεσω android η ακομη καλυτερα μεσω note?αλλα να μην γινεται αυτο μεσω τις ιδιας εφαρμογης αλλα να ενσωματωνεται στην αυτου καθεαυτου εφαρμογη του face ...ουφ!!!ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τα μηνύματά που αφορούσαν τα screen protectors μεταφερθήκαν στο σωστο θέμα ,παρακαλώ πολύ να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση . @ Kopoylos Καλύτερα να ρωτήσεις στο Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Χτυπά το φίλε, το τηλέφωνο είναι σε άλλο επίπεδο... Εγώ τώρα είμαι με resurrection remix και έχω πάθει πλάκα... Καλησπερα. Ειναι καλη η ρομ? Περνιεται όπως οι άλλες? Τα δικα σου τα μαγικά περνανε? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπερα. Ειναι καλη η ρομ? Περνιεται όπως οι άλλες? Τα δικα σου τα μαγικά περνανε? Ευχαριστώ Και εγώ τρώγομαι να την βάλω πατρίδα απλά με ξενερώνει που δεν έχει snote και βιντεοκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Καλησπερα. Ειναι καλη η ρομ? Περνιεται όπως οι άλλες? Τα δικα σου τα μαγικά περνανε? Ευχαριστώ Καλησπέρα, είναι δύο αρχεία, 1 η ρομ και 2 τα Gapps, περνάς πρώτα την ρομ και μετά τα Gapps.. Δεν μπορείς να βάλεις κανένα mod από τα δικά μου γιατί είναι μια εντελώς διαφορετική ρομ... Έχει εκατοντάδες themes που τα κατεβάσεις από play store... Και εγώ τρώγομαι να την βάλω πατρίδα απλά με ξενερώνει που δεν έχει snote και βιντεοκληση. Μπορεί να μην έχει το s note αλλά η ρομ δεν κολλάει πουθενά... Edited August 20, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μπορεί να μην έχει το s note αλλά η ρομ δεν κολλάει πουθενά... Συμφωνώ αλλά χάνεις όλα τα καλούδια του στυλου κτλ η κάνω λαθος; Αν είναι έτσι είναι σαν να έχεις Nexus και όχι note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Συμφωνώ αλλά χάνεις όλα τα καλούδια του στυλου κτλ η κάνω λαθος; Αν είναι έτσι είναι σαν να έχεις Nexus και όχι note Τα χάνεις όλα αυτά, αλλά για μένα που δεν τα χρησιμοποιώ δε με νοιάζει.. Το πενάκι δεν κάνει τα μαγικά του αλλά δουλεύει κανονικά... Αν σ' ενδιαφέρει πολύ το πενάκι τότε μη κάνεις βήμα και κάτσε στην Samsung rom... Η απλά μπορείς να κάνεις μια δοκιμή για να σου φύγει η απορία.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τα χάνεις όλα αυτά, αλλά για μένα που δεν τα χρησιμοποιώ δε με νοιάζει.. Το πενάκι δεν κάνει τα μαγικά του αλλά δουλεύει κανονικά... Αν σ' ενδιαφέρει πολύ το πενάκι τότε μη κάνεις βήμα και κάτσε στην Samsung rom... Η απλά μπορείς να κάνεις μια δοκιμή για να σου φύγει η απορία.. Σταυρε απο μπαταρια κ ταχυτητα τι λεει? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Η ressurection δεν βασίζεται στη stock rom ? Ειναι τωρα στην 1.0.1 εκδοση EDIT: τωρα την ειδα η κανονικη βασιζεται σε aosp και σε αλλες custom rom. Το μονο που μου φαίνεται παράξενο ειναι το γεγονός οτι ειναι stable απο οτι ελεγε η cm team δεν λειπουν sources για τον exynos και ετσι δεν μπορουμε να εχουμε aosp stable ; Edited August 20, 2013 by gilberto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σταυρε απο μπαταρια κ ταχυτητα τι λεει? Εχθές έβγαλα 16 περίπου ώρες με 5 ώρες οθόνη.. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Έρχομαι απο stock rom της Vodafone και εχω κάνει root με custom recovery. Τι μου προτείνετε να βάλω AOKP (Ressurection) ή based on stock (revolution)? Εχω κ insane chip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Έβαλα και εγώ πριν απο λίγο τη ressurection αλλά δεν μπορω να βγάλω απο τη lock screen το onscreen button. Δεν υπάρχει κάποια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τα χάνεις όλα αυτά, αλλά για μένα που δεν τα χρησιμοποιώ δε με νοιάζει.. Το πενάκι δεν κάνει τα μαγικά του αλλά δουλεύει κανονικά... Αν σ' ενδιαφέρει πολύ το πενάκι τότε μη κάνεις βήμα και κάτσε στην Samsung rom... Η απλά μπορείς να κάνεις μια δοκιμή για να σου φύγει η απορία.. φιλε μου καλε σκεφτομαι να την βαλω... απλα το πενακι το θελω! να σε ρωτήσω λιγο! τι ειναι αυτο που σε εχει ενθουσιάσει τοσο πολυ ωστε να μην θελεις ουτε το πενάκι?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 φιλε μου καλε σκεφτομαι να την βαλω... απλα το πενακι το θελω! να σε ρωτήσω λιγο! τι ειναι αυτο που σε εχει ενθουσιάσει τοσο πολυ ωστε να μην θελεις ουτε το πενάκι?:) Η ταχύτητα σε όλα φιλαράκι, παίζω με τα dpi που ήδη υπάρχουν στις ρυθμίσεις της ρομ, έχει χιλιάδες θέματα στο play store και τα αλλάζεις με ένα κλικ μέσα από τις ρυθμίσεις.. Αν σου αρέσουν οι τροποποιήσεις τα έχει όλα μέσα χωρίς να βάζεις έξτρα αρχεία που δεν θα ξέρεις αν δουλέψουν... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Η ταχύτητα σε όλα φιλαράκι, παίζω με τα dpi που ήδη υπάρχουν στις ρυθμίσεις της ρομ, έχει χιλιάδες θέματα στο play store και τα αλλάζεις με ένα κλικ μέσα από τις ρυθμίσεις.. Αν σου αρέσουν οι τροποποιήσεις τα έχει όλα μέσα χωρίς να βάζεις έξτρα αρχεία που δεν θα ξέρεις αν δουλέψουν... Σταυρο,ξερεις ειμαι κολλημενος με τα 240 dpi..Μπορω να το αλλαξω στην ressurection? Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Σταυρο,ξερεις ειμαι κολλημενος με τα 240 dpi..Μπορω να το αλλαξω στην ressurection? Μήτσο έχει μέσα στο μενού ρυθμίσεις μόνο για dpi, ούτε xposed χρειάζεται ούτε άχρηστες εφαρμογές... Έχει και έτοιμες επιλογές για phablet κ.λ.π... Επειδή σε ξέρω Δημήτρη θα σου αρέσει πάρα πολύ όλη η φάση... Edited August 20, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μήτσο έχει μέσα στο μενού ρυθμίσεις μόνο για dpi, ούτε xposed χρειάζεται ούτε άχρηστες εφαρμογές... Έχει και έτοιμες επιλογές για phablet κ.λ.π... Επειδή σε ξέρω Δημήτρη θα σου αρέσει πάρα πολύ όλη η φάση... Εχω κατεβασει ηδη και ετοιμαζομαι να φλασαρω..Για να δουμε.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μήτσο έχει μέσα στο μενού ρυθμίσεις μόνο για dpi, ούτε xposed χρειάζεται ούτε άχρηστες εφαρμογές... Έχει και έτοιμες επιλογές για phablet κ.λ.π... Επειδή σε ξέρω Δημήτρη θα σου αρέσει πάρα πολύ όλη η φάση... Μας μπριζωσες παλι φιλε Σταυρε.... :) Αντε να δούμε πότε θα κοιμηθούμε. ..:) Θελει τιποτε fix να περαεω μετα η την ρομ κ τα gapps μονο?? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μας μπριζωσες παλι φιλε Σταυρε.... :) Αντε να δούμε πότε θα κοιμηθούμε. ..:) Θελει τιποτε fix να περαεω μετα η την ρομ κ τα gapps μονο?? Ευχαριστώ Κανεις full wipe, μετα περνας την ρομ και στο καπακι τα gapps και κανεις wipe cashe/dalvik και εισαι ετοιμος... Οταν ανοιξει το τηλ ισως σου γραψει οτι ''ο οδηγος εχει σταματησει να λειτουργει'' μην μασας, ειναι γιατι εχει δυο launcher και προσπαθει να τους τρεξει και τους δυο... Κρατα τον nova και συνεχισε... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Η RR είναι κατώτερη της rootbox. Ουτε μπαταρία καλη και ψιλοκολλαει. Αύριο θα ξαναδοκιμασω 4.3 και μετα γυριζω σε rootbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 θα ήθελα και από εδώ να ευχαριστήσω δημόσια τον Σταύρο (Motomoto00) για την βοήθεια και το χρόνο του ώστε να μου κάνει το κινητό . Να είσαι καλά φίλε χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 θα ήθελα και από εδώ να ευχαριστήσω δημόσια τον Σταύρο (Motomoto00) για την βοήθεια και το χρόνο του ώστε να μου κάνει το κινητό . Να είσαι καλά φίλε χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά Να σαι καλά Βασίλη, εγώ ευχαριστώ για το κρασάκι.. Πως το βλέπεις το τηλέφωνο; Η Sotmax είναι από τις καλύτερες για το εργαλείο μας... Και το theme έκατσε μια χαρά... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts