karajim80 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Μέχρι να το πάρει στα χέρια του , προλαβαίνει άνετα να βγάλει καμιά δεκαριά ακόμη στο χαλαρό.. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Note 2 Rom - "Note 7 Ux Style" FINAL 11 - 08 - 16 Update stop.:D. http://www.in.techradar.com/photo/53490159.cms Update Soon Rom with fix 14-08-16 . . . Working . . . Rom Info: Greek Version . . . Extreme TW Launcher Note 7 Κλειδωμα Οθονης με στοιχεια φορτισης ωρα καιρος οταν ειναι σβηστη η οθονη η στο usb Note 7. System Ui Note 7. Τηλεφωνο Note 7 Επαφες Note 7 Μηνυματα Note 7 Ρολοι Note 7 Email Νοτε 7 Album Note 7 Βιντεο Note 7 Εγγραφη Φωνης Note 7 Ρυθμισεις Note 7 My Files Note 7 Camera Note 7 Αριθμομηχανη Note 7 Μουσικη Note 7 Ημερολογιο Note 7 Multi-Edge Screen Glance Plus Optimize Google search Mod Chrome Mod Facebook Mod Instagram Full 3g Video call Radio Full Connect με τις εφαρμογες του SNote χωρις προβληματα Και αλλα δεν θυμαμαι . . . :D http://3.bp.blogspot.com/-8jCh61eqdww/VUOX6eFVcKI/AAAAAAAABAE/bdLxAFR54q0/s1600/BUTTON1.png Link https://mega.nz/#!vY4AkZIQ!e8LHQv50fn_SpmMVXVD3SDxriNFTYAFa1sTtkfdda-c Edited August 15, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Περιμενουμε ακιςς! Θα μας κανεις να φλασαρουμε σε μπιτσομπαρα και βαπορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Ολα κομπλε λοιπον το ρομ ειναι αρκετα λειτουργικο για καθημερινη χρηση ειναι ισως το καλυτερο και ποιο γρηγορο ρομ αρκει μετα το πρωτο boot να απενεργοποιησετε τα animation εκτος απο το μεσαιο στο 0,5 και να απενεργοποιησετε ολες τις επιλογες στην εφαρμογη superuser εκτος απο την πρωτη επιλογη .Μετα reboot.Να το αφησετε να συγχρονιστει σε ολες τις εφαρμογες . Εχουν ελαχιστοποιηθει τα Bugs κατα 90% .Καποια λαθακια θα βρειτε στα tab Τα οποια σε ελαχιστα δεν εχουν καλη αντιθεση αλλα σε προσωπικη χρηση του καθενος τα συνηθιzει.Παιξτε μπαλα οπως εσεις ξερετε .Προσωπικη μου γνωμη κρατηστε το καιρο γιατι εχει δεχθει πολλες επεξεργασιες ρολαρει πολυ καλα και ειναι πολυ γρηγορο σε ολους τους τομεις . Εγω αποχωρω μια και σε λιγες μερες θα εχω το Note 7.Περασαμε καλα πιστευω το Note 2 παραμενει στο προσκηνιο δεν ξεχναμε τις τεχνολογικες στιγμες που περασαμε παρεα. Ναστε ολοι καλα και παντα κραταμε τις καλες αναμνησεις.:D Edited August 12, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Πολυ καλη και αυτη η ρομ ακιςς. Ευχαριστουμε, αλλα αν μπορεις ανεβασε σε παρακαλω patch για: 1. Σβησιμο της οθονης πατωντας στην πανω δεξια γωνια της οθονης. Η ρομ δεν το εχει, ενω και ενα παλιο apk που ειχα απο μια παλια σου ρομ και δουλευε σε ολες τις προηγουμενες ρομ σου, αε αυτη δεν δουλευει. 2. Το air commnd & quick note απο το νοτε5, αν υπαρχει η δυνατοτητα βεβαια. 3. Toggle του φακου και του καθαρισμου μνημης στην κουρτινα ειδοποιησεων, οπως τα ειχες στην ΜΜ ρομ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Με το καλό να παραλάβεις το 7άρι. Ευχαριστούμε που μας έδινες να παίζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 https://mega.nz/#!gFN2gJjY!4h1OMh2AeU93oPVzjHvoXEXhbhIfG-SGBygJoD4ESBk Το apk που ζητήθηκε! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ολα κομπλε λοιπον το ρομ ειναι αρκετα λειτουργικο για καθημερινη χρηση ειναι ισως το καλυτερο και ποιο γρηγορο ρομ αρκει μετα το πρωτο boot να απενεργοποιησετε τα animation εκτος απο το μεσαιο στο 0,5 και να απενεργοποιησετε ολες τις επιλογες στην εφαρμογη superuser εκτος απο την πρωτη επιλογη .Μετα reboot.Να το αφησετε να συγχρονιστει σε ολες τις εφαρμογες . Εχουν ελαχιστοποιηθει τα Bugs κατα 90% .Καποια λαθακια θα βρειτε στα tab Τα οποια σε ελαχιστα δεν εχουν καλη αντιθεση αλλα σε προσωπικη χρηση του καθενος τα συνηθιzει.Παιξτε μπαλα οπως εσεις ξερετε .Προσωπικη μου γνωμη κρατηστε το καιρο γιατι εχει δεχθει πολλες επεξεργασιες ρολαρει πολυ καλα και ειναι πολυ γρηγορο σε ολους τους τομεις . Εγω αποχωρω μια και σε λιγες μερες θα εχω το Note 7.Περασαμε καλα πιστευω το Note 2 παραμενει στο προσκηνιο δεν ξεχναμε τις τεχνολογικες στιγμες που περασαμε παρεα. Ναστε ολοι καλα και παντα κραταμε τις καλες αναμνησεις.:D Δε με ενθουσίασε αισθητικά η Note 7 UX Style, συν τα ζητήματα που έθεσε ο fioravanti90... Ξαναπέρασα τη Note Pro v2 και μάλλον με αυτή θα πεθάνει το κινητό... Άκη, όσα "ευχαριστώ" και να πούμε, δε φτάνουν για όσα μας έδωσες! Φαντάζομαι τι θα "πάθει" το Ν7 στα χέρια σου... :p Να είσαι πάντα καλά!!! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ευχαριστούμε πολύ Άκη!!!!!!!!! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpertzi Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ολα κομπλε λοιπον το ρομ ειναι αρκετα λειτουργικο για καθημερινη χρηση ειναι ισως το καλυτερο και ποιο γρηγορο ρομ αρκει μετα το πρωτο boot να απενεργοποιησετε τα animation εκτος απο το μεσαιο στο 0,5 και να απενεργοποιησετε ολες τις επιλογες στην εφαρμογη superuser εκτος απο την πρωτη επιλογη .Μετα reboot.Να το αφησετε να συγχρονιστει σε ολες τις εφαρμογες . Εχουν ελαχιστοποιηθει τα Bugs κατα 90% .Καποια λαθακια θα βρειτε στα tab Τα οποια σε ελαχιστα δεν εχουν καλη αντιθεση αλλα σε προσωπικη χρηση του καθενος τα συνηθιzει.Παιξτε μπαλα οπως εσεις ξερετε .Προσωπικη μου γνωμη κρατηστε το καιρο γιατι εχει δεχθει πολλες επεξεργασιες ρολαρει πολυ καλα και ειναι πολυ γρηγορο σε ολους τους τομεις . Εγω αποχωρω μια και σε λιγες μερες θα εχω το Note 7.Περασαμε καλα πιστευω το Note 2 παραμενει στο προσκηνιο δεν ξεχναμε τις τεχνολογικες στιγμες που περασαμε παρεα. Ναστε ολοι καλα και παντα κραταμε τις καλες αναμνησεις.:D Καλή συνέχεια φίλε και καλοδούλευτο το νέο σου απόκτημα. Σε ευχαριστώ θερμά για το χρόνο που αφιέρωνες για την παρέα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) https://mega.nz/#!gFN2gJjY!4h1OMh2AeU93oPVzjHvoXEXhbhIfG-SGBygJoD4ESBk Το apk που ζητήθηκε! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω τασσοςμερ. Αυτο το app εχω κι εγω, αλλα σ αυτη τη ρομ δεν δουλευει. Edit: Επιστρεφω κι εγω στην ωραιοτατη νοτε προ. Edited August 12, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Άκη πολλές ευχαριστίες για όλη την καταπληκτική δουλειά σου!!!! Καλή συνέχεια στο καινούργιο φόρουμ του 7! Θα σε παρακολουθώ για να δω εντυπώσεις. Μπορεί να ξαναβρεθουμε στο μέλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Άκη το ευχαριστώ νοιώθω ότι είναι πολύ λίγο για αυτά που μας προσέφερες όλο αυτόν τον καιρό ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΏΣ....!!!!!Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Εγώ θα δοκιμάσω την τελευταία του Άκη μιας και η προηγούμενη Δεν έκατσε Καλά! Και μετά πίσω στην νταρκ! Πώς του έκατσε αυτή η ρομ σε νταρκ Και Όχι με χρώματα δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως και να έχει ένα Ευχαριστώ Και από μένα στον Άκη. Όσο για το 7 αρι θα αγοράσω και εγώ Αλλά αργότερα Και τώρα που θα πάει Και ο Άκης ένας λόγος παραπάνω. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ολα κομπλε λοιπον το ρομ ειναι αρκετα λειτουργικο για καθημερινη χρηση ειναι ισως το καλυτερο και ποιο γρηγορο ρομ αρκει μετα το πρωτο boot να απενεργοποιησετε τα animation εκτος απο το μεσαιο στο 0,5 και να απενεργοποιησετε ολες τις επιλογες στην εφαρμογη superuser εκτος απο την πρωτη επιλογη .Μετα reboot.Να το αφησετε να συγχρονιστει σε ολες τις εφαρμογες . Εχουν ελαχιστοποιηθει τα Bugs κατα 90% .Καποια λαθακια θα βρειτε στα tab Τα οποια σε ελαχιστα δεν εχουν καλη αντιθεση αλλα σε προσωπικη χρηση του καθενος τα συνηθιzει.Παιξτε μπαλα οπως εσεις ξερετε .Προσωπικη μου γνωμη κρατηστε το καιρο γιατι εχει δεχθει πολλες επεξεργασιες ρολαρει πολυ καλα και ειναι πολυ γρηγορο σε ολους τους τομεις . Εγω αποχωρω μια και σε λιγες μερες θα εχω το Note 7.Περασαμε καλα πιστευω το Note 2 παραμενει στο προσκηνιο δεν ξεχναμε τις τεχνολογικες στιγμες που περασαμε παρεα. Ναστε ολοι καλα και παντα κραταμε τις καλες αναμνησεις.:D Θα κατεβάσω και εγω την τελευταια σου ρομ αν και θα τη φλασαρω οταν ψιλοβαρεθω την πολυ καλη και καλαισθητη για μενα dark.Με το ζορι δηλαδη βαλθηκες να παρουμε το note 7.:) Μαλλον κατα τα Χριστούγεννα θα το παρω και εγω οποτε μαλλον θα σε ξαναπετυχω στο νεο νημα. Σε εευχαριστώκαι εγω με τη σειρα μου για την υποστηριξη και τη βοηθεια στο note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ευχαριστουμε πολυ φιλε Ακη για ολα αυτα που εκανες!Οτι και να πουμε ειναι λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ποια έκδοση κερνελ χρησιμοποιείται με την τελευταία ρομ του Άκη; Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Την dark v2 την δοκίμασες? Αν ναι θεωρείς ότι η note pro 2 είναι καλύτερη και πιο απροβλημάτιστη? sent from my Galaxy NoteII Τις dark δεν τις φλασαρα γιατι δεν μ αρεσει το dark theme (εκτος απο τις οθονες super amoled οπου το μαυρο ειναι απολυτο). Οι διαφορες της ΜΜ με τη Νοτe Pro2 ειναι μονο στις εφαρμογες που εχει προ φορτωμενες, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα. Απροβληματιστες και αστραπιαιες και οι 2 παντου. Η Νοτε 7 δεν ειχε 2-3 πραγματακια που χρησιμοποιω καθημερινα, κι ετσι γυρισα στην ωραιοτατη νοτε προ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 ομοίως η τελευταία του Άκη μου αρέσει αλλά όπως και η προηγούμενη μου βγάζει fc μετά την δεύτερη συνεχόμενη φορα που θα χρησιμοποιησω το smartclip. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 τελικά να πω ότι άλλαξα κερνελ σε 4.3.9 και φτιαχθηκε το θέμα. δεν ξέρω μήπως οφείλεται και σε κάποια εφαρμογή τις επαναφέρω σιγά σιγά. η ρομ πάει πολύ καλά πάντως. Στάλθηκε από το νοτε 2 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Για πράξη σου μιλάω, αφού Έτσι είχα περάσει από την Dr.ketan στις ρομς του Άκη... Η σειρά είναι.... 1. Στοκ 2. Dr.ketan με Φλασαρισμα agni 3. Onirama με Agni kernel sent from my Galaxy NoteII Ακολούθησα αυτή τη σειρά,αλλά και πάλι δεν δουλεύει η κάμερα. Στοκ-Dr.Ketan-φλάσαρα τον τελευταίο agni kernel που βρήκα(PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.5.5-N7100_4.4.x_AROMA),reboot. Φλασάρω onirama -πάλι τον agni kernel και reboot. Αλλά και πάλι κάμερα όχι. Αν κάποιος έχει όρεξη,ας μου πει τι ακριβώς να κάνω ρε παιδιά...πάρα πολλές προσπάθειες αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Να περάσω την τελευταία θέλω(Note 2 Rom - "Note 7 Ux Style" FINAL 11 - 08 - 16 Update stop) Edited August 14, 2016 by teodor422 Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Βοήθησε λίγο. Πως το βλέπω αυτό? Τον bootloader? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Boot Loader Version : N7100XXUFNL1 Αυτό εννοείς? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ακολούθησα αυτή τη σειρά,αλλά και πάλι δεν δουλεύει η κάμερα. Στοκ-Dr.Ketan-φλάσαρα τον τελευταίο agni kernel που βρήκα(PSN_AGNi_pureSTOCK-v4.5.5-N7100_4.4.x_AROMA),reboot. Φλασάρω onirama -πάλι τον agni kernel και reboot. Αλλά και πάλι κάμερα όχι. Αν κάποιος έχει όρεξη,ας μου πει τι ακριβώς να κάνω ρε παιδιά...πάρα πολλές προσπάθειες αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Να περάσω την τελευταία θέλω(Note 2 Rom - "Note 7 Ux Style" FINAL 11 - 08 - 16 Update stop) Δε δουλεύουν και οι δύο κάμερες; Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή της κάμερας,λέει σφάλμα κάμερας Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 καλησπερα παιδια συγνωμη που γραφω εκτος θεματος ,αλλα ειναι επειγον αν μπορει καποιος να βοηθησει ,επειδη στο note2 μου χαλασε η θυρα usb και δεν μου φορτηζει την μπαταρια για να ανοιξει το κινητο,μηπως γνωριζει καποιος απο εσας εαν αγορασω ασυρματη βαση φορτισης Wireless Charging Pad με τον δεκτη στην μπαταρια , θα μου φορτησει η μπαταρια οπως ειναι σβηστο ωστε να μου ανοιξει το κινητο,η αυτοι οι φορτιστες ενεργοποιουνται οταν το κινητο ειναι αναμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts