liakoudis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλησπέρα φλασαρα τελικά μετά από 2 χρόνια την DN4 και έχω 2 θεματακια 1. Όταν βγάζω το πενάκι το notepad είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να το βάλω σε landscape για να το μικρυνω! Και 2 το αριστερό πλήκτρο χαμηλά πλέον δεν ανοίγει τα μενού αλλά ανοίγει της εφαρμογές πως το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Παιδες...Οσοι βαλατε την eclipse που ανεβασα βαλτε την εφαρμογη απο το google play "network signal info" τρεξτε τη και στην πρωτη σελιδα δειτε οταν συνδεθειτε με το internet του δικτυου εαν σας βγαζει "internet net type 42,2 mbps" .Εγω μια και ειμαι στην wind και με την ενσωματωση των codecs που εβαλα στο ρομ τρεχει με απολυτη επιτυχια και κανω τρελα download με μεγαλη ταχυτητα.Στη wind ειναι ενεργο hspa+42.2mbps .:dance::dance::dance: Edited November 12, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδες...Οσοι βαλατε την eclipse που ανεβασα βαλτε την εφαρμογη απο το google play "network signal info" τρεξτε τη και στην πρωτη σελιδα δειτε οταν συνδεθειτε με το internet του δικτυου εαν σας βγαζει "internet net type 42,2 mbps" .Εγω μια και ειμαι στην wind και με την ενσωματωση των codecs που εβαλα στο ρομ τρεχει με απολυτη επιτυχια και κανω τρελα download με μεγαλη ταχυτητα.Στη wind ειναι ενεργο hspa+42.2mbps .:dance::dance::dance: Ναι, βγάζει 42,2 Mbps. Με wind κι εγώ, αλλά δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα. Άκη, μήπως μπορούμε να βάλουμε το ημερολόγιο που είχαν οι προηγούμενες eclipse; Το καινούριο είναι φτωχό και άβολο... Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι, βγάζει 42,2 Mbps. Με wind κι εγώ, αλλά δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα. Άκη, μήπως μπορούμε να βάλουμε το ημερολόγιο που είχαν οι προηγούμενες eclipse; Το καινούριο είναι φτωχό και άβολο... Οχι θα ανεβασω ενα αλλο καλυτερο :grin::grin::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Οχι θα ανεβασω ενα αλλο καλυτερο :grin::grin::grin: Τρέλανέ μας κι άλλο!!! :clap: Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Vodafone 42.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakoudis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Άσε την Dn4....έχουν βγει καινούργιες και καλύτερες....Αυτό στο κάνει γιατί έκανες update την εφαρμογή και μπερδεύεται λόγω πιο υψηλής ανάλυσης του note4....Κάνε την επαναφορά και μην την κάνεις update Επαναφορά? Και με τα πλήκτρα τίποτα? Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αφήστε τι γράφει....και εμένα 42.2 μου λέει, αλλά το speedtest μου έδωσε 6.79 :grin:Φτωχο σκορ...αντε να σε ξελασπωσω...πηγαινε google γραψε dns public πηγαινε κατω βαλε greece και βρες dns θεσσαλονικης.παρτο μπες στην εφαρμογη dns που εχω στο ρομ πηγαινε custom dns και βαλτο...:grin::grin::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Δοκίμασα και εγώ με την σειρά μου την eclipse v5 με τις τροποποιήσει του akiss αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω τα καλύτερα. η Ρομ πάει σούπερ για την ώρα. Μπράβο στο φίλο! Το μόνο που θα ήθελα εξήγηση είναι το ακριβώς βάζουμε στην εφαρμογή setdns και πώς απενεργοποιείται αυτό το πράσινο κυκλ΄΄ακι με τα βελάκια που πάει πάνω κάτω όταν κουνάω το κινητό στον broswer (ισως λεω για το smart scroll??) δεν μπορώ να βρώ πουθενά που κλείνει επίσης ενεργοποίησα στα custom settings το κλείδωμα πατώντας πάνω δεξια στο ρολόι και δεν δουλεύει! Θα κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών μήπως κάτι σκάλωσε! Edited November 13, 2015 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Νεο build αυριο θα ανεβει...:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εβαλα την V5 του Αkiss και ολα οκ. μια ερωτηση... πατωντας παρατεταμενα το home button...πλεον δεν μου βγαζει να κλεισω τις ενεργες εφαρμογες. βγαζει αλλες επιλογες. βρηκε κανεις πως να το κανει οπως ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εβαλα την V5 του Αkiss και ολα οκ. μια ερωτηση... πατωντας παρατεταμενα το home button...πλεον δεν μου βγαζει να κλεισω τις ενεργες εφαρμογες. βγαζει αλλες επιλογες. βρηκε κανεις πως να το κανει οπως ηταν? Ειναι λιγα ποστ ποιο πανω κατεβαζε και φλασαρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Νεο build αυριο θα ανεβει...:grin: Πάάάάάλι φορμάτ; Μας πέθανες!!! Ένα ημερολόγιο old style, please! Το υποσχέθηκες! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Σας δουλεύει το κλείδωμα με πάτημα στο ρολόι πάνω δεξιά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ερχεται ρομ..."Εθισμος" μετα απο αυτο δεν εχει γυρισμο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις και μια ελαφριά έκδοση, χωρίς επιπλέον εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 κατι ηξερα και δεν φλασαρα το ρομ.περιμενα το update!!σε εχω μαθει καλα akiss!!!:lol::D:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σας δουλεύει το κλείδωμα με πάτημα στο ρολόι πάνω δεξιά;; Όχι, σε εμένα δε δούλευε σε καμία eclipse. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σας δουλεύει το κλείδωμα με πάτημα στο ρολόι πάνω δεξιά;; το κοιταξες απο τις ρυθμισεις αν ειναι ενεργο??νομιζω το εχει στο custom settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 το κοιταξες απο τις ρυθμισεις αν ειναι ενεργο??νομιζω το εχει στο custom settings. Ναι το κοίταξα είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Υπάρχει επίσης bug στην eclipse v5 που έδωσε ο akiss στα sms δεν δείχνει τουλάχιστον σε εμένα την ημερομηνία που στάλθηκαν τα μηνύματα.βγάζει την γραμμουλα στο πάνω μέρος Αλλά είναι κενή στην μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εμένα τα βγάζει μιά χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα (σε οποιαδήποτε ρομ) Εκεί που ο ήχος είναι μια χαρά τυχαίες στιγμές μειώνεται στο ελάχιστο και όταν συμβαίνει αυτό, είτε με καλούν είτε ακούω μουσική (με το μεγάφωνο) Πρέπει να βάλω στο αυτί μου το τηλ για να ακούσω ίσα ίσα τον ήχο....μετα απο κάποια στιγμή επέρχεται μόνο του ή αν επανεκκινησω το τηλ.....τι λέτε να φταίει γιατί έχω σκασει.... Παρόμοια προβλήματα είχα με τις DN3, DN4 και έφταιγε η εφαρμογή ραδιοφώνου! Με το ραδιόφωνο της samsung δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Τώρα είμαι με την dr.ketan που έχει το μανισιο Ραδιόφωνο της stock (αν δεν κάνω λάθος). Το θέμα είναι όμως ότι τον τελευταίο μήνα έχω αυτο το φαινόμενο...Πότε πριν με καμία ρομ μηπως ειναι hardware το προβλημα τοτε και εχεις θεμα με το μεγαφωνακι? εγω να σου πω θα φλασαρα και την μαμα ρομ να δω τι θα κανει... ΠΣ... τι εγινε? πολυ ησυχια επεσε εδω περα... ερωτηση!!! εχει δοκιμασει κανεις καμια AOSP ROM ???????? Edited November 18, 2015 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Νεο build αυριο θα ανεβει...:grin: Τελικά θα υπάρξει νέο build, η να φλασαρω το υπάρχον? Απλά προς ενημέρωση χωρίς οιαδήποτε απαίτηση, οι ευχαριστίες είναι δεδομένες. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts