GTHOM Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το titanium δουλεύει κανονικά στην 4.4.2? μια χαρα δουλευει.. :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια εγω μολις αρχισα να ασχολούμαι με ρομς και λοιπα. Εβαλα cyanogen cm10 και το κινητό πάει σφαίρα. Η Μπαταρια εγινε παλι τερας. Με την ιδια χρηση γυρναω σπιτι μου με 45% εκει που γυρνουσα με κλειστο κινητο. Ιδια προγραμματα ιδιες ρυθμισεις με helium backup. Ή ειναι τοσο καλη η συγκεκριμένη ρομ ήεχω κανει κατι λαθος και θα εκραγει απο στιγμη σε στιγμή. Απολυτα ευχαριστημενος παρα το οτι ειναι στην 4.2.2. Μονο να ειχε και την υποστηριξη του πενακιου θα ηταν σουπερ. Τωρα που εμαθα πως περνανε οι ρομς θα το κανω κοσκινο. :) Νομιζω αν και εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με aosp/aopk οτι υπαρχουν στο μαρκετ προγραμματα για το πενακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Φλασαρα τον Neak kernel απο το λινκ που μου εστειλε ο φιλος πιο πανω και ολα καλα, αλλα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη multicore manager μου λεει. Please select a non hotplug governor και δεν ανοιγει. Τι ακριβως πρεπει να κανω εδω? Υπαρχει και ενα uneak pro key στο playstore με 2 ευρω, μηπως πρεπει να αγορασω κ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ποια είναι η καλύτερη/σταθερότερη custom 4.3 που κυκλοφορεί τώρα; Χρειάζομαι να διαβάζω NTFS από USB και με τις 4.4.2 δε βλέπω να γίνεται. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά περίμενε να γυρίσω σπίτι σε λίγο να το επιβεβαιώσω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από διάφορα πειράματα έχω καταλήξει εδώ και 1 περίπου μήνα στην JellyKat V4. Πολύ σταθερή και γρήγορη, με καλή διάρκεια μπαταρίας και ωραία εμφάνιση. Stock πυρήνας και τώρα σε αναμονή της V6, η οποία θα είναι βασισμένη στην official 4.4.2 για το Note II, καθώς η V4 που φοράω τώρα είναι βασισμένη στην 4.4.2 του Note III. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Τελικά είχες δίκιο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο βλέπει το ntfs partition αλλά δεν μπορεί να το κάνει mount. Θα την βρούμε την άκρη.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Στην 4.1 διάβαζε σίγουρα με κάποια kernels ntfs. Λογικά και τώρα θα γίνεται να διαβάζει έστω. (μπορεί να μη γράφει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Φλασαρα τον Neak kernel απο το λινκ που μου εστειλε ο φιλος πιο πανω και ολα καλα, αλλα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη multicore manager μου λεει. Please select a non hotplug governor και δεν ανοιγει. Τι ακριβως πρεπει να κανω εδω? Υπαρχει και ενα uneak pro key στο playstore με 2 ευρω, μηπως πρεπει να αγορασω κ αυτο? Μιας και το βρηκα απανταω στον εαυτο μου :p μηπως εχει κανεις αλλος που θα περασει τον neak την ιδια απορια. Λοιπον τελικα πρεπει να αγοραστει το uneak key pro περιπου στα 2 ευρω 1.90κατι τελος παντων. Με αυτη τη δυνατοτητα παμε multicore manager και ενεργοποιουμε το active core ωστε να λειτουργουν και οι 4 πυρηνες μαζι. Δεν εχω ξαναδει πιο smooth το note μου με αυτη την επιλογη. Καμια σχεση με overclock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Νομιζω αν και εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με aosp/aopk οτι υπαρχουν στο μαρκετ προγραμματα για το πενακι Οχι εννοουσα αυτα που έκανε το πενακι με το κουμπί, τα screenshots, οτι μπορουσες να μαρκαρεις μια περιοχη και να στειλεις αυτο που μαρκαρες οπου θες και λοιπα. Τεσπα δεν πειράζει. Έτσι και αλλιως θα περασω μια αλλη ρομ σε λιγες μερες που λογικά θα τα έχει ολα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Έβαλα προχτες την Dn3 V5 (4.4.2) και δοκιμάζω ακόμη. Ως τώρα το ενοχλητικό είναι η καθυστέρηση ν' ανοίξει όταν δέχεται κλήση. Από την 4.3 stock που είχα μικρή διαφορά έχει σε ταχύτητα ή ελεύθερη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σήμερα μου έβγαλε την παρακάτω αναβάθμιση, έχω DN3 V5. Δεν πάτησα να την κάνει. Ήθελα να μάθω περί τίνος πρόκειται πρώτα. Όποιος ξέρει ας γράψει https://www.dropbox.com/sc/c7pnwbfv45qv6xo/AABNkcbdqv4PScLujtUXiE4va Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει αλλά οι δημιουργοί της ρόμ προτείνουν την απενεργοποίηση των ενημερώσεων ασφαλείας απο τις ρυθμίσεις Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ευχαριστώ, δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο όταν την κατέβασα αλλά έχει και πολλές σελίδες στο xda το θέμα. edit η επιλογή για αυτόματη αναβάθμιση ήταν απενεργοποιημένη αλλά η ειδοποίηση δεν απενεργοποιείται. Τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ. Τουλάχιστον δεν θα γίνει αυτόματα. Αν το πατήσω κατά λάθος, βλέπουμε. Edited May 19, 2014 by pantelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ευχαριστώ, δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο όταν την κατέβασα αλλά έχει και πολλές σελίδες στο xda το θέμα. edit η επιλογή για αυτόματη αναβάθμιση ήταν απενεργοποιημένη αλλά η ειδοποίηση δεν απενεργοποιείται. Τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ. Τουλάχιστον δεν θα γίνει αυτόματα. Αν το πατήσω κατά λάθος, βλέπουμε. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52708070&postcount=27694 Όντως απλά σε ρωτάει και δεν το κάνει αυτόματα για να απενεργοποιηθεί κοίτα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52708359&postcount=27697 Edited May 19, 2014 by apozafeir Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τελικά απεγκατέστησα το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σήμερα μου έβγαλε την παρακάτω αναβάθμιση, έχω DN3 V5. Δεν πάτησα να την κάνει. Ήθελα να μάθω περί τίνος πρόκειται πρώτα. Όποιος ξέρει ας γράψει https://www.dropbox.com/sc/c7pnwbfv45qv6xo/AABNkcbdqv4PScLujtUXiE4va ειδες πολλες διαφορες στη v5 απο τη v4?για να περασω τη v5 κανω ολα τα wipes και την περναω χωρις factory reset σωστα??ειμαι στη v4 αν δεν το καταλαβες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Είχα την 3, δεν είχα την 4. Δεν την είχα κρατήσει πολύ γιατί τα note3 features θεωρώ βάραιναν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Είχα την 3, δεν είχα την 4. Δεν την είχα κρατήσει πολύ γιατί τα note3 features θεωρώ βάραιναν τη συσκευή. στην 5 που εχεις τωρα δηλαδη δεν εχεις τα futures του note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τα έχει κι ελπίζω να πάει καλύτερα. Θα ήθελα μια εντελώς stock google με το πενάκι αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τελικά είχες δίκιο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο βλέπει το ntfs partition αλλά δεν μπορεί να το κάνει mount. Θα την βρούμε την άκρη.. Και με την 4.3 μπορώ να διαβάσω κανονικά NTFS πάντως. Από την 4.4 και μετά δεν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Και με την 4.3 μπορώ να διαβάσω κανονικά NTFS πάντως. Από την 4.4 και μετά δεν μπορώ. θα σου πω τι πιστεύω αλλά μην το πάρεις τοις μετρητοίς, δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω πως χρειάζεσαι kernel permissive και όχι enforsing. Στη θέση σου, αν χρειαζόμουν τόσο πολύ το ntfs, θα έκανα backup και θα δοκίμαζα αυτόν τον kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759906 το πολύ πολύ να χάσεις το χρόνο σου από τα backup - restore. ΥΓ που είναι ο Στράτος τόσο καιρό, να μας ανοίξει τα μάτια; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 θα σου πω τι πιστεύω αλλά μην το πάρεις τοις μετρητοίς, δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω πως χρειάζεσαι kernel permissive και όχι enforsing. Στη θέση σου, αν χρειαζόμουν τόσο πολύ το ntfs, θα έκανα backup και θα δοκίμαζα αυτόν τον kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759906 το πολύ πολύ να χάσεις το χρόνο σου από τα backup - restore. ΥΓ που είναι ο Στράτος τόσο καιρό, να μας ανοίξει τα μάτια; :confused: Νομίζω ότι έχεις δίκιο σε αυτό, γιατί το paragon τέτοιο μνμ μου βγάζει. Οπότε θέλει αλλαγή kernel. Υπάρχει μήπως τρόπος να αλλάξει αυτό στον stock; Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω τον dev της rom που χρησιμοποιώ. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 είχα στο ΝΟΤΕ 2 ΤΗΝ DN3 V5. πέρασα χτες την DN3 V5+ χωρίς να κάνω wipe case την πέρασα από πάνω . τα κουμπιά του ΝΟΤΕ 2 δεν μου λειτουργούν και το αριστερό και το δεξιό αλλά και το κεντρικό . ( πχ έχω δύο τρεις launcher και πατώντας το κεντρικό κουμπί δεν μου εμφανίζει τις επιλογές να επιλέξω αυτόν που θέλω . έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων . επίσης όταν πατάω το κουμπί on off και φωτίζει η οθόνη δεν μου βγάζει την οθόνη κλειδώματος . γιατί μου τα κάνει όλα αυτά ? έπρεπε να την περάσω τελείως καθαρή ? καμιά άλλη καλή και σταθερή που έχει δοκιμάσει κάποιος ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Πέρασε την ξανά κάνοντας full wipe ,αφού πρώτα εχεις πάρει backup αυτά που θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 είχα στο ΝΟΤΕ 2 ΤΗΝ DN3 V5. πέρασα χτες την DN3 V5+ χωρίς να κάνω wipe case την πέρασα από πάνω . τα κουμπιά του ΝΟΤΕ 2 δεν μου λειτουργούν και το αριστερό και το δεξιό αλλά και το κεντρικό . ( πχ έχω δύο τρεις launcher και πατώντας το κεντρικό κουμπί δεν μου εμφανίζει τις επιλογές να επιλέξω αυτόν που θέλω . έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων . επίσης όταν πατάω το κουμπί on off και φωτίζει η οθόνη δεν μου βγάζει την οθόνη κλειδώματος . γιατί μου τα κάνει όλα αυτά ? έπρεπε να την περάσω τελείως καθαρή ? καμιά άλλη καλή και σταθερή που έχει δοκιμάσει κάποιος ? Εγω απο v4 σε v5 εκανα ολα τα wipes εκτος απο εργοστασιακες ρυθμισεις και εκατσε μια χαρα.παντως αυτη η dn3 βγαζει συχνα αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Έχω τη 4.3 ROM του Στράτου και είναι πολύ ευχαριστημένος! Υπάρχει λόγος να βάλω 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts