Automatixxx Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλημέρα.. Έχω βάλει την Dn3 4 RC2 και δεν μου δουλεύει στο security το remote control - Find My Phone. Το έχει παρατηρήσει κανέις άλλος αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλησπερα παιδια εχω περασει την Phantom ROM 4.4.2][FND3] μεχρι στιγμης πολυ καλη μου φανηκε. να ρωτησω κατι?? περασα το Phantom ROM Resources V2.1 ΑΛΛΑ δεν ειδα κατι διαφορετικο..... μηπως θελει κατι αλλο??? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλησπερα παιδια εχω περασει την Phantom ROM 4.4.2][FND3] μεχρι στιγμης πολυ καλη μου φανηκε. να ρωτησω κατι?? περασα το Phantom ROM Resources V2.1 ΑΛΛΑ δεν ειδα κατι διαφορετικο..... μηπως θελει κατι αλλο??? ευχαριστω πολυ Αυτό το μόνο που κάνει είναι να αποσυμπιέζει στην SD κάποια mods που μπορείς να φλασάρεις από recovery πχ transparent Weather widget. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αυτό το μόνο που κάνει είναι να αποσυμπιέζει στην SD κάποια mods που μπορείς να φλασάρεις από recovery πχ transparent Weather widget. αααα τον ειδα αυτον τον φακελλο αλλα δεν καταλαβα :) ευχαριστω πολυ ειναι απαραιτητο να τον περασω?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 αααα τον ειδα αυτον τον φακελλο αλλα δεν καταλαβα :) ευχαριστω πολυ ειναι απαραιτητο να τον περασω?? οχι δεν ειναι απαραιτητο να τον περασεις. απλα μπορει να σου αρεσουν καποια Mods και να to περασεις κανοντας install το συγκεκριμενο zip του mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotham78 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα ρε παιδιά. Πέρασα προχθες στο note2 απο samobile μια στοκ ρομ (νομιζω 4.4.2 γαλλικη). Το θέμα είναι οτι δεν ήξερα οτι με αυτό το τρόπο χανω ρουτ κλπ. Αφου περάστηκε πάω και κατεβαζω το CF-Auto-Root και πάλι με odin το ρουταρω. Μετά προσπάθησα να περάσω με clockwork omega rom ή sotmax και μου πεταγε ενα σφάλμα στο κινητο κάπως "signature authedication fail" κλπ. Κάποια παιδιά απο ομαδα του fb μου ειπαν να κατεβασω bootloader. Κατεβάζω έναν bootloader που εδινε ο sotmax και μου πετάει σφάλμα στο odin. Παλια παταγα power-home-vol up, έμπαινε στο clockwork, εκανα wipe cache και έτρεχα την ρομ που ειχα στην SD. Ολα πολυ ωραία!!!Επειδή έχω μπερδευτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τα αρχεία, τις ορολογιες και τις διαδικασιες, μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ωστε να έχω μια καλή rom και ρουταρισμένο κινητο? Σας παρακαλω απαντηστε μου με όλη την διαδικασια γιατι θα τρελαθω (όχι αναλυτικα τις οδηγίες). π.χ. 1) κάνεις ροοτ, οδηγίες εδώ (λινκ) 2) κατεβάζεις αυτό το bootloader, από εδώ (λινκ) 3) καταβάζεις αυτή τη ρομ, από εδώ (λινκ) κλπ Ξέρω οτι ζητάω μασημένη τροφή αλλα ρε παιδια ξέρω οτι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη αλλιώς εδώ που έφτασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλημερα παιδια,βασικα αυτο που θελω να μου πειτε ειναι αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο εκτος απο τον οδηγο που υπαρχει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732780 Το note μου ειναι ελληνικο με official 4.1.2! Βασικα εχω διαβασει καποια πραγματα και τα εχω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου,μεχρι στιγμης εχω κανει ρουτ μεσω του odin με το philz!επειτα απλα κανω install την rom και τελος;μονο αυτο ή πρεπει να ακολουθησω και αλλα βηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Καλημερα παιδια,βασικα αυτο που θελω να μου πειτε ειναι αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο εκτος απο τον οδηγο που υπαρχει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732780 Το note μου ειναι ελληνικο με official 4.1.2! Βασικα εχω διαβασει καποια πραγματα και τα εχω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου,μεχρι στιγμης εχω κανει ρουτ μεσω του odin με το philz!επειτα απλα κανω install την rom και τελος;μονο αυτο ή πρεπει να ακολουθησω και αλλα βηματα; λοιπον την περασα μεσω του recovery την rom αλλα το μονο προβλημα που βρηκα ειναι οτι δεν μου ανοιγει το wifi,παταω το κουμπακι αλλα ξανακλεινει μονο του!τι κανω?να ξαναπερασω την 4.1.2 με odin και μετα ξανα με το recovery την 4.4.2? Συνέχεια:πέρασα την 4.1.2 με odin,όλα καλά,δούλεψε κανονικά το κινητό και πάλι από την αρχή μέσω recovery την 4.4.2 αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα! Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα και βρήκε λύση, ας το γράψει μπας και δω και εγώ το φως! Τροποποίησεων συνέχεια:κατά πάσα πιθανότητα δεν έχω τον mj5 bootloader οπότε και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα! Τελικώς πέρασα τον mj5 bootloader και δουλεύουν τα πάντα! Edited May 8, 2014 by kosnic2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα ρε παιδιά. Πέρασα προχθες στο note2 απο samobile μια στοκ ρομ (νομιζω 4.4.2 γαλλικη). Το θέμα είναι οτι δεν ήξερα οτι με αυτό το τρόπο χανω ρουτ κλπ. Αφου περάστηκε πάω και κατεβαζω το CF-Auto-Root και πάλι με odin το ρουταρω. Μετά προσπάθησα να περάσω με clockwork omega rom ή sotmax και μου πεταγε ενα σφάλμα στο κινητο κάπως "signature authedication fail" κλπ. Κάποια παιδιά απο ομαδα του fb μου ειπαν να κατεβασω bootloader. Κατεβάζω έναν bootloader που εδινε ο sotmax και μου πετάει σφάλμα στο odin. Παλια παταγα power-home-vol up, έμπαινε στο clockwork, εκανα wipe cache και έτρεχα την ρομ που ειχα στην SD. Ολα πολυ ωραία!!!Επειδή έχω μπερδευτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τα αρχεία, τις ορολογιες και τις διαδικασιες, μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ωστε να έχω μια καλή rom και ρουταρισμένο κινητο? Σας παρακαλω απαντηστε μου με όλη την διαδικασια γιατι θα τρελαθω (όχι αναλυτικα τις οδηγίες). π.χ. 1) κάνεις ροοτ, οδηγίες εδώ (λινκ) 2) κατεβάζεις αυτό το bootloader, από εδώ (λινκ) 3) καταβάζεις αυτή τη ρομ, από εδώ (λινκ) κλπ Ξέρω οτι ζητάω μασημένη τροφή αλλα ρε παιδια ξέρω οτι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη αλλιώς εδώ που έφτασα. Αν και δεν εχω ασχοληθεί πολύ, στραβάδι είμαι, σε εμένα μετά το πέρασμα της 4.4.2 γαλικής δούλεψε αύτο https://www.youtube.com/watch?v=GBP1Ql7wck4. Ρούταρα το κινητο και μετά πέρασα μια custom rom κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδια καλησπερα υπαρχει καποιο παιδι που να περασε και τις 2?? Android Revolution HD 30.0 Phantom ROM 4.4.2 v1 ποια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδια καλησπερα υπαρχει καποιο παιδι που να περασε και τις 2?? Android Revolution HD 30.0 Phantom ROM 4.4.2 v1 ποια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας?? ευχαριστω Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ήμουν και κατέληξα στην ARHD χωρίς να δοκιμάσω την Phantom. Την εγκατέστησα ξερή χωρίς ούτε τα memory improvements ή όπως αλλιώς τα λέει. Είναι η μαμά χωρίς knox και μάλιστα μπορείς να βγάλεις και κάτι readers hub και τέτοια που έχει ακόμα μέσα. Σε συνδυασμό με xposed είμαι κομπλέ. Αν είσαι φαν των s5 - Note 3 apps, βάλε καλύτερα την Phantom. Ασχολείται ο δημιουργός της περισσότερο με αυτά σε σχέση με αυτόν της ARHD (που δεν αχολείται :lol:). Αλλιώς τα απλά mods, τα έχει ήδη μέσα να τα επιλέξεις το xposed. Η ARHD είναι όπως η μαμά και είναι απροβλημάτιστη. Δύο μέρες την έχω περάσει και δεν έχω πολλά παραπάνω να πω. *την έβαλα με hard reset και Recovery Philz 6.26.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ποια είναι η καλύτερη/σταθερότερη custom 4.3 που κυκλοφορεί τώρα; Χρειάζομαι να διαβάζω NTFS από USB και με τις 4.4.2 δε βλέπω να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ποια είναι η καλύτερη/σταθερότερη custom 4.3 που κυκλοφορεί τώρα; Χρειάζομαι να διαβάζω NTFS από USB και με τις 4.4.2 δε βλέπω να γίνεται. Αυτή στην υπογραφή του StratosGR είναι εγγύηση. Pulse 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπερα.Εχω καιρο να αλλαξω ρομ και μετα την DN3 που βγηκε και δε με ικανοποιησε εμεινα στην android revolution hd v19 (4.1.2). :) Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε ειναι πια εκδοση του Neak kernel να περασω για τη συγκεκριμενη ρομ γιατι φοβαμαι μη κατεβασω κατι λαθος.Μου ειπαν οτι ειναι απο τους πιο γρηγορους. Αν μπορω να εχω και λινκ ακομα καλυτερα. Επισης αν θυμαμαι καλα επειδη εχασα λιγο επαφη με το αθλημα, σε φλασαρισμα κερνελ κανεις μονο wipe dalvik? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αυτή στην υπογραφή του StratosGR είναι εγγύηση. Pulse 5.0 Αρκεί να την περάσω στην SD και να την εγκαταστήσω με το TWRP recovery ή έχει άλλη διαδικασία; Στην υπογραφή του δεν γράφει οδηγίες έχει μόνο link για κατέβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπερα.Εχω καιρο να αλλαξω ρομ και μετα την DN3 που βγηκε και δε με ικανοποιησε εμεινα στην android revolution hd v19 (4.1.2). :) Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε ειναι πια εκδοση του Neak kernel να περασω για τη συγκεκριμενη ρομ γιατι φοβαμαι μη κατεβασω κατι λαθος.Μου ειπαν οτι ειναι απο τους πιο γρηγορους. Αν μπορω να εχω και λινκ ακομα καλυτερα. Επισης αν θυμαμαι καλα επειδη εχασα λιγο επαφη με το αθλημα, σε φλασαρισμα κερνελ κανεις μονο wipe dalvik? Ευχαριστω. καλησπερα περασε αυτον: https://www.dropbox.com/s/jskzflcgtm9rucw/N.E.A.K-Note2-2.1x-SAMMY.zip εγω κανω και τα δυο Wipe cache Wipe Dalvik Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα περασε αυτον: https://www.dropbox.com/s/jskzflcgtm9rucw/N.E.A.K-Note2-2.1x-SAMMY.zip εγω κανω και τα δυο Wipe cache Wipe Dalvik Και με την ευκαρια , να ρωτήσω για να σιγουρευτώ , με MJ5 bootloader για να γυρισεις σε custom 4.1.2 κανεις απλα restore το nandroid? Η πρεπει να φλασαρεις και τον BL της 4.1.2? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Και με την ευκαρια , να ρωτήσω για να σιγουρευτώ , με MJ5 bootloader για να γυρισεις σε custom 4.1.2 κανεις απλα restore το nandroid? Η πρεπει να φλασαρεις και τον BL της 4.1.2? Ευχαριστώ εχω καιρο να γυρισω σε 4.1.2 και δεν θυμαμαι. νομιζω οτι ειχα παει με nandroid αλλα μετα δεν ανοιγε. δεν ειμαι σιγουρος ομως ας απαντησει καποιο αλλο παιδι που φοραει 4.1.2 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια και εγω ειχα περασει πριν κατι μηνες τον bootloader για να δουλεψει το wifi της dn3 αλλα οταν γυρισα σε 4.1.2 με ARHD ολα μια χαρα,δεν χρειαστηκε να κανω κατι αλλο. Και εχω την arhd εδω και 3 μηνες και ολα καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα περασε αυτον: https://www.dropbox.com/s/jskzflcgtm9rucw/N.E.A.K-Note2-2.1x-SAMMY.zip εγω κανω και τα δυο Wipe cache Wipe Dalvik Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αρκεί να την περάσω στην SD και να την εγκαταστήσω με το TWRP recovery ή έχει άλλη διαδικασία; Στην υπογραφή του δεν γράφει οδηγίες έχει μόνο link για κατέβασμα Γίνεται εγκατάσταση απο sd. Τα κλασικά wipes που έχουν όλες οι ρομ. Θέλει mj5 bootloader. Κάνεις και ένα backup πριν σε περίπτωση που θέλεις να γυρίσεις εκεί που είσαι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Γίνεται εγκατάσταση απο sd. Τα κλασικά wipes που έχουν όλες οι ρομ. Θέλει mj5 bootloader. Κάνεις και ένα backup πριν σε περίπτωση που θέλεις να γυρίσεις εκεί που είσαι τώρα. Ευχαριστώ το κατάφερα εύκολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδια εγω μολις αρχισα να ασχολούμαι με ρομς και λοιπα. Εβαλα cyanogen cm10 και το κινητό πάει σφαίρα. Η Μπαταρια εγινε παλι τερας. Με την ιδια χρηση γυρναω σπιτι μου με 45% εκει που γυρνουσα με κλειστο κινητο. Ιδια προγραμματα ιδιες ρυθμισεις με helium backup. Ή ειναι τοσο καλη η συγκεκριμένη ρομ ήεχω κανει κατι λαθος και θα εκραγει απο στιγμη σε στιγμή. Απολυτα ευχαριστημενος παρα το οτι ειναι στην 4.2.2. Μονο να ειχε και την υποστηριξη του πενακιου θα ηταν σουπερ. Τωρα που εμαθα πως περνανε οι ρομς θα το κανω κοσκινο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Αν είχε υποστήριξη για το πενάκι νομίζω θα κατανάλωνε και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το titanium δουλεύει κανονικά στην 4.4.2? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το titanium δουλεύει κανονικά στην 4.4.2? Γιατί να μην δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts