gkionis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Με τι recovery εισαι?Περνα latest twrp (2.7.0.0) καλυτερα , κανεις τα 4 wipes που εχει στις οδηγιες και φλασαρεις. Με bootloader ναι εχεις περασμενο τον mj5...οποτε δεν εχεις θεμα. έχω recovery v.6.0.3.7 δεν έχω καλώδιο για να περάσω το καινούριο μπορώ μέσα από το recovery να περάσω το ποιο καινούριο ? . δώσε μου κανένα λινκ να το κατεβάσω .γίνετε να περαστεί χωρίς να χρησιμοποιηθεί το odin ? αλλιώς δεν μπορώ να το περάσω Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 έχω recovery v.6.0.3.7 δεν έχω καλώδιο για να περάσω το καινούριο μπορώ μέσα από το recovery να περάσω το ποιο καινούριο ? . δώσε μου κανένα λινκ να το κατεβάσω .γίνετε να περαστεί χωρίς να χρησιμοποιηθεί το odin ? αλλιώς δεν μπορώ να το περάσω εδω για twrp...http://goo.im/devs/OpenRecovery/t03g..χωρις odin μπορεις υποθετω αν κατεβασεις το zip αρχειο αντι του tar και να το φλασαρεις μεσα απο το recovery..μπορεις να βαλεις βεβαια και το τελευταιο του philztouch(6.25) απο δω..http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7100 Περιμενε ομως να απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος μιας και μονο μεσω odin εχω φλασαρει recovery..:) Πολυ καλη η rom πραγματικα..εχθες περασα και το s5 mod.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 έχω περασμένη στο κινητό την jellycat v3 . 4.3 . θέλω να περάσω την DN3 4.4.2 . Τι λέτε αξιζει ? την περνάω όπως όλες τις ρομ ή έχει καμιά ιδιαιτερότητα ? πρέπει να είμαι εντάξει με τον boootloader έτσι δεν είναι ? Με την DN3 4.4.2 πάνω απο 100 εφαρμογές εγκατεστημένες και χρήση greenify η κατειλημμένη ram είναι κάπου 730ΜΒ, με clear ram πέφτει στα 600ΜΒ. Την πέρασα με recovery philz touch 6.25.0 (Το οποίο φλάσαρα μέσω odin) Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ωστε με τελευταίο philz δεν κολλάει η εγκατάσταση. Παλαιότερα μόνο με με συγκεκριμένα philz versions μπορούσες να εγκαταστήσεις dn3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά!!!! Φοράω την Hurricane V 12 από την οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Είπα να αλλάξω και να πάω στην DN3v4_RC2. Έχω phliz touch 6.25 recovery,κάνω τα wipes-formats ΌΛΑ (data,system,Preload,internal memory,cache,Dalvin cache.). Εγκαθιστώ την ρομ, την τρέχω και δεν δουλεύει το air command.Το πενάκι δουλεύει όπως πριν. Περνάω το AIO FIX αλλά πάλι τίποτα. Τι κάνω λάθος; Edited April 12, 2014 by Namgal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά!!!! Φοράω την Hurricane V 12 από την οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Είπα να αλλάξω και να πάω στην DN3v4_RC2. Έχω phliz touch 6.25 recovery,κάνω τα wipes-formats ΌΛΑ (data,system,Preload,internal memory,cache,Dalvin cache.). Εγκαθιστώ την ρομ, την τρέχω και δεν δουλεύει το air command.Το πενάκι δουλεύει όπως πριν. Περνάω το AIO FIX αλλά πάλι τίποτα. Τι κάνω λάθος; Ρυθμίσεις > Εργαλεία > Εντολή χωρίς επαφή! Τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένο. Και εγώ την Hurricane έχω και πάει σφαίρα και με καλή μνήμη. Δοκίμασα την DN3 αλλά δεν μου έκατσε καλά και την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα σήμερα ένα μεταχειρισμένο note 2 αλλά είναι με android 4.1.1 και δεν μου εμφανίζει διαθέσιμο update για την συσκευή μου.Σκέφτομαι μήπως ο προηγούμενος κάτοχος είχε αλλάξει rom αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στις πληροφορίες συσκευής. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;; ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Το πιο πιθανό είναι να μην επανέφερε το CSC. Θα σου πρότεινα να περάσεις μόνος σου όποιο Firmware θες σύμφωνα με τον οδηγό ή αν θες μπορείς να περάσεις κάποια Custom ROM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα σε όλους, Η dn3 v4 rc2 πως πάει από μπαταρία ? Την έβαλα εχθές με την βοήθεια φίλου και νομίζω ότι καταναλώνει ή είναι ιδέα μου ? Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Κλείσε το location από τα settings. Αυτό καταναλώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα σε όλους, Η dn3 v4 rc2 πως πάει από μπαταρία ? Την έβαλα εχθές με την βοήθεια φίλου και νομίζω ότι καταναλώνει ή είναι ιδέα μου ? Φιλικά Δημήτρης Εμενα η μπαταρια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα με dn3.και σε μενα παντως οταν το βαζω για φορτιση κλειστο το ανοιγει το κινητο.το ειπε και ενα παιδι τις προαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς το ultra power saving mode στην dn από το s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Εμενα η μπαταρια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα με dn3.και σε μενα παντως οταν το βαζω για φορτιση κλειστο το ανοιγει το κινητο.το ειπε και ενα παιδι τις προαλες. Ναι εγω το ειχα πει..και δυστυχως δεν βρεθηκε λυση ακομα.Δεν πειραζει μικρο το κακο..http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50952501&postcount=14620 Εχθες φλασαρα και το s5 mod v1.4.. Edited April 15, 2014 by Billys_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ναι εγω το ειχα πει..και δυστυχως δεν βρεθηκε λυση ακομα.Δεν πειραζει μικρο το κακο..http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50952501&postcount=14620 Εχθες φλασαρα και το s5 mod v1.4.. καλα δεν το παραθετω σαν προβλημα απλα επειδη το παρατηρησα και εγω το ειπα.απο εκει και περα αν εξαιρεσεις το ενεργο σημειωμα που οταν μιλας δεν ανοιγει εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα στη συγκεκριμενη ρομ.νομιζω ειναι η καλυτερη για μενα απο οσες εχω χρησιμοποιησει μεχρι στιγμης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μετα απο την πρωτη μου προσπαθεια να πειραξω τηλεφωνο... εβαλα την DN3 4! Ωραια αλλαγη, σαν Note 3 με Kitkat. Μονο προβλημα οτι κολλαει... αν πατησω το κεντρικο κουμπι να απαντησω σε κληση και κολλαει καποιες φορες στην εφαρμογη S Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημέρα σε όλους, Η dn3 v4 rc2 πως πάει από μπαταρία ? Την έβαλα εχθές με την βοήθεια φίλου και νομίζω ότι καταναλώνει ή είναι ιδέα μου ? Φιλικά Δημήτρης δεν ξερω, εγω παντως εχω κολησει κανα μηνα+ με την experiazed, δεν εχω βρει καλυτερη ρομ σε εμφανηση-ταχυτητα-μπαταρια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 δεν ξερω, εγω παντως εχω κολησει κανα μηνα+ με την experiazed, δεν εχω βρει καλυτερη ρομ σε εμφανηση-ταχυτητα-μπαταρια! καλημερα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ γιαυτην μιλας φιλε?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500075 ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) καλημερα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ γιαυτην μιλας φιλε?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500075 ευχαριστω ναι, απλα να ξερεις οτι αν τη βαλεις καλο θα ειναι να παιξεις λιγο με wanam Xposed (το εχει ηδη μεσα) και να αλλαξεις το dpi καποιων app πχ gallery σε 320 για να καλυπτουν σωστα ολη την οθονη. σοβαρα εγω που συνηθως αλλαζα ρομ ανα βδομαδα και λιγοτερο εχω μεινει με αυτη καπου 40+ μερες απιθανο πραγματικο multi window στην 6η φωτο. https://www.dropbox.com/sh/g3dm99oei9ma2ks/c70AWPphYs Edited April 22, 2014 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλησπερα ξερει κανεις αν υπαρχει καμια ρομ που να εχει κουμπι 2g/3g στην κουρτινα?να μην ειναι καποια aosp ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλησπερα ξερει κανεις αν υπαρχει καμια ρομ που να εχει κουμπι 2g/3g στην κουρτινα?να μην ειναι καποια aosp ομως. σε ολες μπορεις να το βαλεις με wannam νομιζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 σε ολες μπορεις να το βαλεις με wannam νομιζω μπορεις να μου πεις με 2 λογια πως το κανω?δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε wannam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δεν αρχισαν τα πειραματα με την 4.4.2 ακομη? Στρατο θα φτιαξεις κι αλλη pulse? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 μολς ειδα στο xda την γαλικη 4.4.2 καθαρη απο knox, ρουταρισμενη και deodexed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Με τι bootloader? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Γίνεται να αντικατασταθεί μαμίσια 4.3 (με knox) από μια τέτοια; Υπάρχει οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts