m7ixalis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 @airmanku Έχεις κάνει wipe cache /dalvik ή wipe data καθώς περνάς τις roms ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 κάποιος μπορεί να προτείνει ρομ για το ΝΟΤΕ 2 με καλή διαχείρηση μπαταρίας και γρήγορη ? έχω την phoienix αλλά θέλω να την αλλάξω κάποιος να είναι ευχαριστημένος με κάποια άλλη ? ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 @airmanku Έχεις κάνει wipe cache /dalvik ή wipe data καθώς περνάς τις roms ? Ναι κάνω και τα τρία wipe κάθε φορά... Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ναι κάνω και τα τρία wipe κάθε φορά... Τώρα τι rom εχεις ,custom ή stock ? Υποθέτω οτι κάνεις restore το backup απο titanium ,μπορείς να πας σε κάθε μια εφαρμογή απο αυτές που σου βγάζει το μήνυμα και να κανεις εκκαθάριση δεδομένων . Αν δεν φτιάξει βάλε μια official με fullwipe και δες αν συνεχίζει να στο κάνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τώρα τι rom εχεις ,custom ή stock ? Υποθέτω οτι κάνεις restore το backup απο titanium ,μπορείς να πας σε κάθε μια εφαρμογή απο αυτές που σου βγάζει το μήνυμα και να κανεις εκκαθάριση δεδομένων . Αν δεν φτιάξει βάλε μια official με fullwipe και δες αν συνεχίζει να στο κάνει . custom rom έχω, δέν κάνω τίποτα απο titanium, ποτέ. είναι υποχρεωτικό? το έκανα για τις επαφές και δούλεψε κομπλέ, στα άλλα ειδικά στο ξυπνητήρι δεν έγινε κάτι. Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 custom rom έχω, δέν κάνω τίποτα απο titanium, ποτέ. είναι υποχρεωτικό? το έκανα για τις επαφές και δούλεψε κομπλέ, στα άλλα ειδικά στο ξυπνητήρι δεν έγινε κάτι. Όχι δεν είναι υποχρεωτικό το titanium απλά μετά στήνεις ποιο εύκολα την συσκευή . Θα σου πρότεινα αφού ούτε με cache/dalvike δεν έκανες κάτι τότε δοκίμασε με official rom . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Όχι δεν είναι υποχρεωτικό το titanium απλά μετά στήνεις ποιο εύκολα την συσκευή . Θα σου πρότεινα αφού ούτε με cache/dalvike δεν έκανες κάτι τότε δοκίμασε με official rom . οκ θα το κάνω και θα δώ, σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 κάποιος μπορεί να προτείνει ρομ για το ΝΟΤΕ 2 με καλή διαχείρηση μπαταρίας και γρήγορη ? έχω την phoienix αλλά θέλω να την αλλάξω κάποιος να είναι ευχαριστημένος με κάποια άλλη ? ευχαριστώ πλεον μια ειναι η ρομ για hd2 με note 3 futures δεν υπαρχει δευτερη απο οτι αποψη και να το παρεις,απλα τα σπαει η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά μια ερώτηση μπήκα σε Odin Mode και μου γράφει costum binary 2 Knox 0 official τι σημαίνει αυτό; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ποστάρω μετά απο καιρό γιατί έχω ένα θεματάκι με το note 2 μου. Του έχω περάσει την Cyanogenmod (4.3.1, αυτή στην οποία η cyanogen είχε βγάλει εκείνο το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεσαι ξεχωριστά root + πέρασμα της rom). Γενικά είναι καλή. Το θέμα είναι πως κρασάρουν μετά απο κάποια ώρα αρκετές εφαρμογές + μου έχει εμφανίσει εμφανέστατο battery drain σε σχέση με την stock. Στις επιδόσεις επίσης δεν έχω δει τρελή διαφορά με την stock. Μιας και πιθανότατα θα μας δώσει και 4,4 η Samsung, είπα να το γυρίσω πίσω στην stock. Μπορώ; Κι αν ναι τι πρέπει να κάνω. Έχω βρεί πολλά πράγματα στο net αλλά σκαλώνω σε αρκετά όπως πχ ποια stock πρέπει να κατεβάσω. Της cosmote εδώ ή την Γερμανική (μιας και το birdphone απο εκεί μου το είχε φέρει). Αν μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει για το τι να κάνω θα του ήμουν ευγνόμων. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leofis Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ψάχνω .ψάχνω στο google και στο xda για swap sd card και internal με 4.3. Σας παρακαλώ πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια.. με 4.3 και note 3 features παγιδευόμαστε στα 10gb της εσωτερικής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 πλεον μια ειναι η ρομ για hd2 με note 3 futures δεν υπαρχει δευτερη απο οτι αποψη και να το παρεις,απλα τα σπαει η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593200 καλησπερα,εγω εχω τη jellycat v2.εσυ πριν βαλεις τη v3 ειχες τη v2?ειδες διαφορες μετα το update?αξιζει να κανω τη μεταβαση?για να περασω τη v3 πρεπει να τα κανω ολα σα να περναω καινουρια ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 καλησπερα,εγω εχω τη jellycat v2.εσυ πριν βαλεις τη v3 ειχες τη v2?ειδες διαφορες μετα το update?αξιζει να κανω τη μεταβαση?για να περασω τη v3 πρεπει να τα κανω ολα σα να περναω καινουρια ρομ? ναι ειχα την v2...διαφορα ειδα στην μπαταρια και στο air command που ειναι themed δεν θυμαμαι κατι αλλο... τωρα οσο αφορα την εγκατασταση... πολοι ειχαν αναφαιρει οτι την περνας την v3 κατευθιαν πανω απο την v2 χωρις να κανεις wipes.... τωρα τι να σου πω αν θες παρε ενα backup την v2 που εχεις ,περνα μετα την V3 απο πανω και αν δεις οτι σου κανει κολπα γυρνα πισω με το Backup η περνα την V3 με ολα τα wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ok σε ευχαριστω θα κανω μεσα στο σκ εγκατασταση και θα επιστρεψω με εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 καλημέρα . πέρασα την jellycatv3 και έχω πρόβλημα με το wifi . δεν μπορώ να το γυρίσω στο on . τι πρέπει να κάνω ? ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μετά από κόποκκατάφερα να κάνω ροοτ. Είμαι σε 4.3 έχω μπερδευτεί με τους οδηγούς και ακόμα περισσότερο ότι πρέπει να προσέξω bootloader κτλ. Με βοηθάτε στο να μπορέσω να περάσω άλλη ρομ,? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εκανα update τη ρομ μου απο OMEGA v 22 σε ν 23 και τωρα εχω αυτο το προβλημα οταν παω να παρω τηλεφωνο μου ωγαζει αυτο ανδ και δειχνει στη μπαρα με το σημα οτι εχω σημα και στο notificatio bar μου δειχνει οτι ειναι μονο για emergency calls...Δεν το εβαλα στο forum της omega γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι ειχαν και αλλοι το προβλημα ανεξερετου roms.....Ξερει κανεις τη λυση? Εχω ξανα κανει install τη ρομ και δε εγινε τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εκανα update τη ρομ μου απο OMEGA v 22 σε ν 23 και τωρα εχω αυτο το προβλημα οταν παω να παρω τηλεφωνο μου ωγαζει αυτο ανδ και δειχνει στη μπαρα με το σημα οτι εχω σημα και στο notificatio bar μου δειχνει οτι ειναι μονο για emergency calls...Δεν το εβαλα στο forum της omega γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι ειχαν και αλλοι το προβλημα ανεξερετου roms.....Ξερει κανεις τη λυση? Εχω ξανα κανει install τη ρομ και δε εγινε τπτ.... Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου με κάποιο άλλο μόντεμ, πέρνα ένα μέσα από το omega Files. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 καλησπέρα είμαι 2 μήνες περίπου με τη ρομ του Στράτου, χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά επειδή τρώγομαι λέω να βάλω κάποια άλλη. πείτε μου καμία πρόταση δοκιμασμένη εχω διαβάσει καλά λόγια για jellykat για omni και omega τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 καλησπέρα είμαι 2 μήνες περίπου με τη ρομ του Στράτου, χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά επειδή τρώγομαι λέω να βάλω κάποια άλλη. πείτε μου καμία πρόταση δοκιμασμένη εχω διαβάσει καλά λόγια για jellykat για omni και omega τι λέτε? Αφού τρώγεσαι, τσάμπα ρωτάς. Δοκίμασέ τες και δες μόνος σου. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλημέρα . πέρασα την jellycatv3 και έχω πρόβλημα με το wifi . δεν μπορώ να το γυρίσω στο on . τι πρέπει να κάνω ? ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5192791#post5192791 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 παιδιά μόλις συνειδητοποίησα οτι έχω χάσει το πενάκι Ξέρετε από πού μπορώ να παραγγείλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μόλις παρατήρησα οτι δεν εμφανίζεται η κρυφή μπάρα απο τα αριστερά, όταν έχεις πατημένο το Back button. Υπάρχει στο μενού ρύθμιση που το απενεργπποιεί; Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 παιδιά μόλις συνειδητοποίησα οτι έχω χάσει το πενάκι Ξέρετε από πού μπορώ να παραγγείλω ? Από οποιοδήποτε κατάστημα με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Κάνε μια αναζήτηση ώστε να βρεις κάποια χαμηλή τιμή. Μόλις παρατήρησα οτι δεν εμφανίζεται η κρυφή μπάρα απο τα αριστερά, όταν έχεις πατημένο το Back button. Υπάρχει στο μενού ρύθμιση που το απενεργπποιεί; Γνωρίζει κάποιος; Κάνε μία επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Κάνε μία επανεκκίνηση της συσκευής. Έκανα αλλά τίποτα :wacko: EDIT: Ήταν απενεργοποιημένο το Multi window :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts