Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@airmanku

Έχεις κάνει wipe cache /dalvik ή wipe data καθώς περνάς τις roms ?

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάποιος μπορεί να προτείνει ρομ για το ΝΟΤΕ 2

με καλή διαχείρηση μπαταρίας και γρήγορη ?

έχω την phoienix αλλά θέλω να την αλλάξω

κάποιος να είναι ευχαριστημένος με κάποια άλλη ?

ευχαριστώ

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

@airmanku

Έχεις κάνει wipe cache /dalvik ή wipe data καθώς περνάς τις roms ?

Ναι κάνω και τα τρία wipe κάθε φορά...

Have a nice day ! ! !

Ναι κάνω και τα τρία wipe κάθε φορά...

Τώρα τι rom εχεις ,custom ή stock ?

Υποθέτω οτι κάνεις restore το backup απο titanium ,μπορείς να πας σε κάθε μια εφαρμογή απο αυτές που σου βγάζει το μήνυμα και να κανεις εκκαθάριση δεδομένων .

Αν δεν φτιάξει βάλε μια official με fullwipe και δες αν συνεχίζει να στο κάνει .

Samsung galaxy s21+

Τώρα τι rom εχεις ,custom ή stock ?

Υποθέτω οτι κάνεις restore το backup απο titanium ,μπορείς να πας σε κάθε μια εφαρμογή απο αυτές που σου βγάζει το μήνυμα και να κανεις εκκαθάριση δεδομένων .

Αν δεν φτιάξει βάλε μια official με fullwipe και δες αν συνεχίζει να στο κάνει .

custom rom έχω, δέν κάνω τίποτα απο titanium, ποτέ. είναι υποχρεωτικό?

το έκανα για τις επαφές και δούλεψε κομπλέ, στα άλλα ειδικά στο ξυπνητήρι δεν έγινε κάτι.

Have a nice day ! ! !

custom rom έχω, δέν κάνω τίποτα απο titanium, ποτέ. είναι υποχρεωτικό?

το έκανα για τις επαφές και δούλεψε κομπλέ, στα άλλα ειδικά στο ξυπνητήρι δεν έγινε κάτι.

Όχι δεν είναι υποχρεωτικό το titanium απλά μετά στήνεις ποιο εύκολα την συσκευή .

Θα σου πρότεινα αφού ούτε με cache/dalvike δεν έκανες κάτι τότε δοκίμασε με official rom .

Samsung galaxy s21+

Όχι δεν είναι υποχρεωτικό το titanium απλά μετά στήνεις ποιο εύκολα την συσκευή .

Θα σου πρότεινα αφού ούτε με cache/dalvike δεν έκανες κάτι τότε δοκίμασε με official rom .

οκ θα το κάνω και θα δώ, σε ευχαριστώ πολύ.

Have a nice day ! ! !

κάποιος μπορεί να προτείνει ρομ για το ΝΟΤΕ 2

με καλή διαχείρηση μπαταρίας και γρήγορη ?

έχω την phoienix αλλά θέλω να την αλλάξω

κάποιος να είναι ευχαριστημένος με κάποια άλλη ?

ευχαριστώ

πλεον μια ειναι η ρομ για hd2 με note 3 futures δεν υπαρχει δευτερη απο οτι αποψη και να το παρεις,απλα τα σπαει η ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593200

Παιδιά μια ερώτηση μπήκα σε Odin Mode και μου γράφει costum binary 2 Knox 0 official τι σημαίνει αυτό;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Ποστάρω μετά απο καιρό γιατί έχω ένα θεματάκι με το note 2 μου. Του έχω περάσει την Cyanogenmod (4.3.1, αυτή στην οποία η cyanogen είχε βγάλει εκείνο το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεσαι ξεχωριστά root + πέρασμα της rom).

Γενικά είναι καλή. Το θέμα είναι πως κρασάρουν μετά απο κάποια ώρα αρκετές εφαρμογές + μου έχει εμφανίσει εμφανέστατο battery drain σε σχέση με την stock. Στις επιδόσεις επίσης δεν έχω δει τρελή διαφορά με την stock.

Μιας και πιθανότατα θα μας δώσει και 4,4 η Samsung, είπα να το γυρίσω πίσω στην stock.

Μπορώ; Κι αν ναι τι πρέπει να κάνω. Έχω βρεί πολλά πράγματα στο net αλλά σκαλώνω σε αρκετά όπως πχ ποια stock πρέπει να κατεβάσω.

Της cosmote εδώ ή την Γερμανική (μιας και το birdphone απο εκεί μου το είχε φέρει). Αν μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει για το τι να κάνω θα του ήμουν ευγνόμων.

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Ψάχνω .ψάχνω στο google και στο xda για swap sd card και internal με 4.3. Σας παρακαλώ πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια.. με 4.3 και note 3 features παγιδευόμαστε στα 10gb της εσωτερικής?

πλεον μια ειναι η ρομ για hd2 με note 3 futures δεν υπαρχει δευτερη απο οτι αποψη και να το παρεις,απλα τα σπαει η ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593200

καλησπερα,εγω εχω τη jellycat v2.εσυ πριν βαλεις τη v3 ειχες τη v2?ειδες διαφορες μετα το update?αξιζει να κανω τη μεταβαση?για να περασω τη v3 πρεπει να τα κανω ολα σα να περναω καινουρια ρομ?

καλησπερα,εγω εχω τη jellycat v2.εσυ πριν βαλεις τη v3 ειχες τη v2?ειδες διαφορες μετα το update?αξιζει να κανω τη μεταβαση?για να περασω τη v3 πρεπει να τα κανω ολα σα να περναω καινουρια ρομ?

ναι ειχα την v2...διαφορα ειδα στην μπαταρια και στο air command που ειναι themed δεν θυμαμαι κατι αλλο...

τωρα οσο αφορα την εγκατασταση... πολοι ειχαν αναφαιρει οτι την περνας την v3 κατευθιαν πανω απο την v2 χωρις να κανεις wipes.... τωρα τι να σου πω αν θες παρε ενα backup την v2 που εχεις ,περνα μετα την V3 απο πανω και αν δεις οτι σου κανει κολπα γυρνα πισω με το Backup η περνα την V3 με ολα τα wipes

καλημέρα . πέρασα την jellycatv3 και έχω

πρόβλημα με το wifi . δεν μπορώ να το γυρίσω

στο on . τι πρέπει να κάνω ?

ευχαριστώ

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Μετά από κόποκκατάφερα να κάνω ροοτ. Είμαι σε 4.3 έχω μπερδευτεί με τους οδηγούς και ακόμα περισσότερο ότι πρέπει να προσέξω bootloader κτλ. Με βοηθάτε στο να μπορέσω να περάσω άλλη ρομ,? Ευχαριστώ

Εκανα update τη ρομ μου απο OMEGA v 22 σε ν 23 και τωρα εχω αυτο το προβλημα οταν παω να παρω τηλεφωνο μου ωγαζει αυτο ανδ και δειχνει στη μπαρα με το σημα οτι εχω σημα και στο notificatio bar μου δειχνει οτι ειναι μονο για emergency calls...Δεν το εβαλα στο forum της omega γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι ειχαν και αλλοι το προβλημα ανεξερετου roms.....Ξερει κανεις τη λυση?

Εχω ξανα κανει install τη ρομ και δε εγινε τπτ....

Εκανα update τη ρομ μου απο OMEGA v 22 σε ν 23 και τωρα εχω αυτο το προβλημα οταν παω να παρω τηλεφωνο μου ωγαζει αυτο ανδ και δειχνει στη μπαρα με το σημα οτι εχω σημα και στο notificatio bar μου δειχνει οτι ειναι μονο για emergency calls...Δεν το εβαλα στο forum της omega γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι ειχαν και αλλοι το προβλημα ανεξερετου roms.....Ξερει κανεις τη λυση?

Εχω ξανα κανει install τη ρομ και δε εγινε τπτ....

Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου με κάποιο άλλο μόντεμ, πέρνα ένα μέσα από το omega Files.

Όλα καλά.

καλησπέρα

είμαι 2 μήνες περίπου με τη ρομ του Στράτου, χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά επειδή τρώγομαι λέω να βάλω κάποια άλλη.

πείτε μου καμία πρόταση δοκιμασμένη

εχω διαβάσει καλά λόγια για jellykat για omni και omega

τι λέτε?

καλησπέρα

είμαι 2 μήνες περίπου με τη ρομ του Στράτου, χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά επειδή τρώγομαι λέω να βάλω κάποια άλλη.

πείτε μου καμία πρόταση δοκιμασμένη

εχω διαβάσει καλά λόγια για jellykat για omni και omega

τι λέτε?

Αφού τρώγεσαι, τσάμπα ρωτάς.

Δοκίμασέ τες και δες μόνος σου. :cool:

καλημέρα . πέρασα την jellycatv3 και έχω

πρόβλημα με το wifi . δεν μπορώ να το γυρίσω

στο on . τι πρέπει να κάνω ?

ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5192791#post5192791

Μόλις παρατήρησα οτι δεν εμφανίζεται η κρυφή μπάρα απο τα αριστερά, όταν έχεις πατημένο το Back button. Υπάρχει στο μενού ρύθμιση που το απενεργπποιεί; Γνωρίζει κάποιος;

παιδιά μόλις συνειδητοποίησα οτι έχω χάσει το πενάκι

Ξέρετε από πού μπορώ να παραγγείλω ?

Από οποιοδήποτε κατάστημα με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Κάνε μια αναζήτηση ώστε να βρεις κάποια χαμηλή τιμή.

Μόλις παρατήρησα οτι δεν εμφανίζεται η κρυφή μπάρα απο τα αριστερά, όταν έχεις πατημένο το Back button. Υπάρχει στο μενού ρύθμιση που το απενεργπποιεί; Γνωρίζει κάποιος;

Κάνε μία επανεκκίνηση της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κάνε μία επανεκκίνηση της συσκευής.

Έκανα αλλά τίποτα :wacko:

EDIT: Ήταν απενεργοποιημένο το Multi window :)