dimitrissa Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το μόνο που μου λείπει απο την 4.3 είναι η... Lockscreen. Σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερη μια καλή 4.1.2 custom. Και σε ότι αφορά τις σημειώσεις, η παλιά εφαρμογή snote μου αρέσει πιο πολύ απο αυτήν της 4.3 συν ότι είναι πιο γρήγορη. :) Μετά από πολύ καιρό έχω αποφασίσει να μείνω σε custom 4.1.2 για αρκετό καιρό :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημέρα κάποιος που έβαλε sotmax 14v θέλει wipe εάν έρχεσαι από 13v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημέρα κάποιος που έβαλε sotmax 14v θέλει wipe εάν έρχεσαι από 13v Εγώ.Γενικά δεν θέλει αλλά αντιμετώπισα ένα θεματάκι μόνο με την εφαρμογή mail droid Η οποία δεν άνοιγε! Αλλά την ξαναπερασα και όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημέρα κάποιος που έβαλε sotmax 14v θέλει wipe εάν έρχεσαι από 13v Εγώ έκανα cache wipe k dalvik μόνο κ όλα οκ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Οκ παίδες ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μετά απο δυο μερες σε CM 4.2.2 ΔΕΝ εμεινα ευχαριστημενος διοτι η μπαταρια του ειναι αθλια... εχανα 10% το βραδυ... χωρις λογο... με Revolution χανω 2-3% δηλαδη φυσιολογικα πραγματα για τοσο μεγαλη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μετά απο δυο μερες σε CM 4.2.2 ΔΕΝ εμεινα ευχαριστημενος διοτι η μπαταρια του ειναι αθλια... εχανα 10% το βραδυ... χωρις λογο... με Revolution χανω 2-3% δηλαδη φυσιολογικα πραγματα για τοσο μεγαλη μπαταρια καλησπερα γυρισες σε rovolution παλι φιλε μου?? :) περασες κανενα θεμα ?? αφαιρεσες καποιες εφαρμογες?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπερα γυρισες σε rovolution παλι φιλε μου?? :) περασες κανενα θεμα ?? αφαιρεσες καποιες εφαρμογες?? ευχαριστω Ναι γυρισα... Revolution φορας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ναι γυρισα... Revolution φορας ? ναι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ναι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Έχω κάνει Freeze με Titanium τα εξης: All Share Cast AllShare Service Bluetooth Test ChocoEUKor 1.0 Email 4.0 Exchange Services 4.1 Factory Mode Factory Test Gmail Spells Help Helv Neue S 1.0 Key Chain Kies via Wi-Fi 2.0.0 Maps Spells Mobile Print Nearby Devices 1.3.0 Picasa Uploader 1.1.400000 RoseEUKor 1.0 S Voice Samsung Account Samsung Backup Provider Samsung Browser SyncAdapter Samsung Calendar SyncAdapter Samsung Cloud Data Relay 1.5.3 Samsung Contant SyncAdapter Samsung SNote SyncAdapter Samsung SyncAdapters 2.5.3 Self test Mode SIM Toolkit SNS 1.1.0 SysScope 1.1.20jc Touchwiz Home ( επειδή χρησιμοποιω Nova Launcher ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΕΤΕ) Weather Widget & Weather Widget Main ( δεν μου χρησιμευουν εχω δικα μου ) Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχω κάνει Freeze με Titanium τα εξης: εισαι αρχοντας ευχαριστω πολυ κανενα ωραιο θεμα περασες?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Έχω κάνει Freeze με Titanium τα εξης: εισαι αρχοντας ευχαριστω πολυ κανενα ωραιο θεμα περασες?? Όχι δεν ξερω πως να περασω ειναι η αληθεια :) edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389 Θα περασω αυτη την ROM η σημερα πιο αργα ή αυριο το πρωι! Λενε οτι με τον Devil Kernel η ROM ειναι Super Fast! Αντε να δουμε... Μπας και! Edited December 6, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μουφα τρελή η 4.3 και φλασαρα με Odin official γερμανική... Έβαλα speedwizz kernel και έκανα o.c στα 1.9 ghz.... Σφερα το τηλέφωνο.... Θα δω μπαταρία και ενημερώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Α ρε Tony χαρά στο κουράγιο σου!! Άνοιξε μας τα μάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εγώ πλέον έχω χάσει την μπάλα.. Είμαι με sotmax v14 από v13 αλλά δεν μου αρέσει καθυστερούσε σε αρκετά σημεία.. Του πέρασα και devil kernel μπας και πάρει τα πάνω του αλλά έγιναν ακόμα χειρότερα. Πλέων δεν έχω ιδέα τι να περάσω.. Dn σέρνεται από Aosp ότι πέρασα είναι χάλια.. Το κακό είναι πως μου αρέσουν τα n3 features και με βοηθάνε αρκετά στην δουλειά μου και για αυτό δεν γυρνάω στην σταθερή αξία της revolution. Το έχω σκισει στα φλασαρισματα το τελευταίο 2 μηνο.. Ευτυχώς που δεν έχει χέρια το νοτελάκι μου γιατί θα με είχε κάνει μαύρο στο ξύλο. Καμία ιδέα ρε παίδες γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω όλη μέρα xda και άκρη να μην βγάζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μουφα τρελή η 4.3 και φλασαρα με Odin official γερμανική... Έβαλα speedwizz kernel και έκανα o.c στα 1.9 ghz.... Σφερα το τηλέφωνο.... Θα δω μπαταρία και ενημερώνω Καλημέρα Ποια φοράς τελικά ρε Tony??? Με μπέρδεψες :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εγώ πλέον έχω χάσει την μπάλα.. Είμαι με sotmax v14 από v13 αλλά δεν μου αρέσει καθυστερούσε σε αρκετά σημεία.. Του πέρασα και devil kernel μπας και πάρει τα πάνω του αλλά έγιναν ακόμα χειρότερα. Πλέων δεν έχω ιδέα τι να περάσω.. Dn σέρνεται από Aosp ότι πέρασα είναι χάλια.. Το κακό είναι πως μου αρέσουν τα n3 features και με βοηθάνε αρκετά στην δουλειά μου και για αυτό δεν γυρνάω στην σταθερή αξία της revolution. Το έχω σκισει στα φλασαρισματα το τελευταίο 2 μηνο.. Ευτυχώς που δεν έχει χέρια το νοτελάκι μου γιατί θα με είχε κάνει μαύρο στο ξύλο. Καμία ιδέα ρε παίδες γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω όλη μέρα xda και άκρη να μην βγάζω..Καλημερα.Επειδη εχθες βρηκα λιγο χρονο και ειπα να κανω κανενα πειραμα ακομη :p πριν μας ερθει το update,περασα καθαρη στοκ 4.3 αλλα deodexed.Λοιπον,καμια σχεση με τις στοκ odex,το κινητο παει γρηγορα παντου,ομολογω οτι δεν το περιμενα.Απο χθες δοκιμαζω και τα μοντακια για τα futures του note3 για να δω ποιο θα μου κατσει καλυτερα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλημερα.Επειδη εχθες βρηκα λιγο χρονο και ειπα να κανω κανενα πειραμα ακομη :p πριν μας ερθει το update,περασα καθαρη στοκ 4.3 αλλα deodexed.Λοιπον,καμια σχεση με τις στοκ odex,το κινητο παει γρηγορα παντου,ομολογω οτι δεν το περιμενα.Απο χθες δοκιμαζω και τα μοντακια για τα futures του note3 για να δω ποιο θα μου κατσει καλυτερα Καλησπέρα. Ποια συγκεκριμένη πέρασες για να την δοκιμάσουμε κι εμείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλησπέρα. Ποια συγκεκριμένη πέρασες για να την δοκιμάσουμε κι εμείς?Αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2533611 παει σφαιρα η ρομ.Με τα μοντακια για τα futures του note 3 εχω ψιλοκολλησει και ψαχνω να βρω λυση.Ενω δουλευουν τα παντα τελεια και δεν βαραινουν την ρομ (δεν ειναι σαν την DN3 που σερνοταν),εχω θεμα με το scrapbook που σε οσα δοκιμασα μου βγαζει μονιμα fc και ουσιαστικα μου βγαζει αχρηστο το προχειρο,αν το λυσω αυτο το θεμα θα κατσω με αυτον τον συνδιασμο και δεν το βλεπω για να παιρνω το update ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Α ρε Tony χαρά στο κουράγιο σου!! Άνοιξε μας τα μάτια! Aπλά φίλε θλεω οτι κινητο εχω να πηγαινει ΣΦΕΡΑ και να μη μασαει πουθενα.... Καλημέρα Ποια φοράς τελικά ρε Tony??? Με μπέρδεψες :) Ειμαι σε ΣΤΟΚ ΣΤΟΚ 4.1.2 με SpeedWizz Kernel + O.C στα 1.9 GHZ και νομιζεις πως εχεις Note 4 :P ΑΛΛΑ η στοκ στοκ δεν μου αρεσει σε μπαταρια... σε 4 ωρες εχασα 2%... ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ... φυσικα δεχθηκα τηλεφωνηματα αρκετα ( αναπαντητες εννοω μιας & αυτες τις 4 ωρες ηταν idle το τηλ ) οποτε θα την αφησω μεχρι ΑΥΡΙΟ να δω ολο το βραδυ ποσο θα μου φαει... αν φαει πανω απο 2% σε 10ωρες γυρναω σε Revolution! :) Αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2533611 παει σφαιρα η ρομ.Με τα μοντακια για τα futures του note 3 εχω ψιλοκολλησει και ψαχνω να βρω λυση.Ενω δουλευουν τα παντα τελεια και δεν βαραινουν την ρομ (δεν ειναι σαν την DN3 που σερνοταν),εχω θεμα με το scrapbook που σε οσα δοκιμασα μου βγαζει μονιμα fc και ουσιαστικα μου βγαζει αχρηστο το προχειρο,αν το λυσω αυτο το θεμα θα κατσω με αυτον τον συνδιασμο και δεν το βλεπω για να παιρνω το update ;) Όταν λες σφαιρα ? Σαν Revolution ? Edited December 7, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Την Phoenix 15.7 την έχει δοκιμάσει κανείς? Σέρνεται σαν τις υπόλοιπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Την Phoenix 15.7 την έχει δοκιμάσει κανείς? Σέρνεται σαν τις υπόλοιπες? Ναι εγω χθες το βραδυ.. Χαλια μαυρα... αυτα τα Super Fast που γραφουν στο XDA ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.... Ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχω κάνει Freeze με Titanium τα εξης: All Share Cast AllShare Service Bluetooth Test ChocoEUKor 1.0 Email 4.0 Exchange Services 4.1 Factory Mode Factory Test Gmail Spells Help Helv Neue S 1.0 Key Chain Kies via Wi-Fi 2.0.0 Maps Spells Mobile Print Nearby Devices 1.3.0 Picasa Uploader 1.1.400000 RoseEUKor 1.0 S Voice Samsung Account Samsung Backup Provider Samsung Browser SyncAdapter Samsung Calendar SyncAdapter Samsung Cloud Data Relay 1.5.3 Samsung Contant SyncAdapter Samsung SNote SyncAdapter Samsung SyncAdapters 2.5.3 Self test Mode SIM Toolkit SNS 1.1.0 SysScope 1.1.20jc Touchwiz Home ( επειδή χρησιμοποιω Nova Launcher ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΕΤΕ) Weather Widget & Weather Widget Main ( δεν μου χρησιμευουν εχω δικα μου ) Αυτά! Εγώ όλα αυτά, ουτε καν πάγωμα.. Διαγραφή :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εγώ όλα αυτά, ουτε καν πάγωμα.. Διαγραφή :P Εντάξει, ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να χρειαστει κατι ομως ? Λεμε τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εντάξει, ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να χρειαστει κατι ομως ? Λεμε τωρα :) Τα ξανακατεβαζεις...αυτονομα...οποιο χρειαζεσαι;)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts