tpal Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) από πάνω, αλλά δεν βλέπω να την βγάζει, μας έσκασε σήμερα..:lol::lol::lol: Την έχει δώσει από χθες το βράδυ παιδιά σόλα πρέπει να περάσετε τον νέο boatloader για μην έχετε θέματα. Εγώ αν και έκανα σωστά τη διαδικασία είχα κάποια θεματάκι. Έτσι γύρισα πίσω και περιμένω Edited November 21, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εδώ με DN3 v3 όλα δουλεύουν τέλεια.. Και το smart scroll κομπλέ. Όποιος έχει όρεξη για φλασάρισμα να την δοκιμάσει γιατί έχει γίνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Απο μπαταρια πως τα παει;Την εχω βαλει να κατεβαινει. Αφου ενας φιλος δεν θα φτιαξει 4.3 ρομ αναγκαζομαστε και βαζουμε αλλων... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Eβαλε κανεις την Pre-Rooted DeOdexed N7100XXUEMK4 να μας πει εντυπωσεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ναι ,απλά θέλει εγκατάσταση στο pc το Helium Desktop για να δουλέψει . υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα για backup αν δεν εισαι root? γιατι το helium δεν μπορω να το δουλεψω μου εσπασε τα νευρα.απλα θελω να μπορω να περνω μπακαπ και τα δεδομενα οπως στο τιτανιουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Απο μπαταρια πως τα παει;Την εχω βαλει να κατεβαινει. Αφου ενας φιλος δεν θα φτιαξει 4.3 ρομ αναγκαζομαστε και βαζουμε αλλων... :p Δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα γιατί την μπαταρία.. Σήμερα το πρωί την πέρασα.. Δείχνει να είναι στα φυσιολογικά επίπεδα που ξέρουμε. Τα καλούδια του note 3 παντός παίζουν τέλεια και έξυπνη κύλιση - έξυπνη παύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα γιατί την μπαταρία.. Σήμερα το πρωί την πέρασα.. Δείχνει να είναι στα φυσιολογικά επίπεδα που ξέρουμε. Τα καλούδια του note 3 παντός παίζουν τέλεια και έξυπνη κύλιση - έξυπνη παύση. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με την εγκατάσταση?? Γινεται μεσω οντιν η με ρικοβερι? Και επιπλέον τα υπόλοιπα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις πως τα περνάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μεσω recovery γινεται αφου το αρχειο ειναι .zip Ποια ειναι τα υπολοιπα αρχεια;Την v3 κατεβασε,ενα λινκ εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μεσω recovery γινεται αφου το αρχειο ειναι .zip Ποια ειναι τα υπολοιπα αρχεια;Την v3 κατεβασε,ενα λινκ εχει. Και κάτι ακόμα....backup πως θα κάνω?γιατι αποσο φαντάζομαι δεν θα μπορώ να κάνω restore μέσω το kies...κυρίως το snote και τα μηνύματα με ενδιαφέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Οχι εκτος αν το ζητήσει στα description η ρομ.. Οποιοδήποτε custom recovery κάνει ,δεν χρειαζεται να είναι του philz. Ευχαριστω πολυ..του Σωτηρη σκεφτομαι να περασω καποια στιγμη γιαυτο ρωταω. Edited November 21, 2013 by Billys_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Και κάτι ακόμα....backup πως θα κάνω?γιατι αποσο φαντάζομαι δεν θα μπορώ να κάνω restore μέσω το kies...κυρίως το snote και τα μηνύματα με ενδιαφέρουν... Τα snotes ειτε μεσω samsung account(φανταζομαι με αυτο τον λογαριασμο τα συγχρονιζεις) ειτε μεσω titanium backup ή οποιασδηποτε αλλης εφαρμογης που κραταει backup εφαρμογων. Τα μηνυματα με το απλο και γρηγορο sms backup & restore. Παντως δεν τρελαθηκα με την DN3 v3.Η v1 μου αρεσε περισσοτερο.Σα να ψιλοαργει η τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ετοιμαζεται η DN3 οπως πρεπει να ειναι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ετοιμαζεται η DN3 οπως πρεπει να ειναι;) Τι εννοείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με την εγκατάσταση?? Γινεται μεσω οντιν η με ρικοβερι? Και επιπλέον τα υπόλοιπα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις πως τα περνάς? Μέσω recovery κάνεις την εγκατάσταση.. Στην περίπτωση που δεν δουλεύει το wifi θα πρέπει να περάσεις μέσω odin το bootloader mj5 του dr ketan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ετοιμαζεται η DN3 οπως πρεπει να ειναι;) Ελα θα με φαει το ξενυχτι:lol: δωσε πληροφοριες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρε παίδες έχω τον exdialer μπορώ να παγώσω την μαμά εφαρμογή μέσω titanium η θα έχω προβλήματα με της κλείσεις και τον συγχρονισμό επαφών ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα , γκάβακας σε andoid εδώ:D Κοίταγα λίγο την 4.3 του sotmax που μόλις βγήκε και ψήνομαι αφού η σάμυ δεν δίνει στην επίσημη και τίποτα ιδιαίτερο. Ερώτηση που έχω είναι εάν μπορώ να την περάσω με mobile odin ή μέσω της sdcard. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Η sotmax 13 ειναι knox free ή οχι; βασιζεται στην επισημη ή στην δοκιμαστικη εκδοση της 4.3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ρε παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά επιδή είμαι λίγο άσχετος με την εγκατάσταση custom firmware θέλω να βάλω την sotmax v13 άλλα με μπέρδεψε κάτι που λέει στο τέλος με update του bootloader γιατί αλλίως δεν θα έχουμε wifi... "Please rtead instructions for the bootloader upgrade. Link is in 3rd post also. If you dont upgrade your bootloader you will not have wifi" μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες βήμα βήμα πως κάνουμε την εγκατάσταση αυτής της ρομ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ρε παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά επιδή είμαι λίγο άσχετος με την εγκατάσταση custom firmware θέλω να βάλω την sotmax v13 άλλα με μπέρδεψε κάτι που λέει στο τέλος με update του bootloader γιατί αλλίως δεν θα έχουμε wifi... "Please rtead instructions for the bootloader upgrade. Link is in 3rd post also. If you dont upgrade your bootloader you will not have wifi" μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες βήμα βήμα πως κάνουμε την εγκατάσταση αυτής της ρομ???? Φιλε καλημερα.Εκανα τα παντα και μ ολες τις οδηγιες αλλα δεν δουλεψε ποτε.Θα σου δωσω οτι εχει δωσει ο Σωτηρης και προσπαθησε.Μου ειπαν πως μπορει να φταιει και το recovery που εχω οριστε οι οδηγιες: Open Odin 3.07 Put your device in download mode by pressing Vol down+Home+Power Connect device to pc When com port light up press bootloader button Navigate to N7100_MJ5_Bootloader folder and select BL_N7100XXUEMJ5_1903221_REV04_user_low_ship.tar.md5 Press start Done After that you will boot automatically into recovery mode. Press reboot system Press yes to disable flash recovery Press yes to fix root Reboot to your current rom Reboot to recovery and flash new rom (If any) και εδω ο boatloader οπως τον εδωσε: https://www.dropbox.com/sh/2zy20uyi8hr4ymf/Uig-WMMTc8 Εγω αλλο θελω να ρωτησω. Εχω οπως λεει phliz recovery 5 και προσπαθησα να περασω την DN3 αλλα κολλαει στο πρωτολογοτυπο.Το μεγαλο αυτο που λεει Samsung Galaxy Note II GT-N7100 ενω εχει κανει κανονικα install μεσα στο recovery. Μαλλον φταιει το recovery που εχω.Μπορειτε ν μου δωσετε πληροφοριες να βαλω CWM recovery για;τι δεν ξερω τιποτα? Ευχαρσιτω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κατεβαίνει η v13. Άντε να δούμε :) Παιδιά για την εγκατάσταση .Πρώτα φλασάρουμε κανονικά την ρομ μέσω recovery όπως κάθε ρομ και μετά εφόσον ανοίξουμε το κινητό, μπαίνουμε σε download mode και φλασάρουμε μέσω odin τον Bootloader . Τις οδηγίες για το φλασάρισμα του bootloader τις ανέβασε στο πάνω ποστ ο tpal. Για όσους προέρχονται απο v7 ή v8 δεν χρειάζεται full wipe , παρα μόνο wipe dalvik n cache . :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Φιλε καλημερα.Εκανα τα παντα και μ ολες τις οδηγιες αλλα δεν δουλεψε ποτε.Θα σου δωσω οτι εχει δωσει ο Σωτηρης και προσπαθησε.Μου ειπαν πως μπορει να φταιει και το recovery που εχω οριστε οι οδηγιες: Open Odin 3.07 Put your device in download mode by pressing Vol down+Home+Power Connect device to pc When com port light up press bootloader button Navigate to N7100_MJ5_Bootloader folder and select BL_N7100XXUEMJ5_1903221_REV04_user_low_ship.tar.md5 Press start Done After that you will boot automatically into recovery mode. Press reboot system Press yes to disable flash recovery Press yes to fix root Reboot to your current rom Reboot to recovery and flash new rom (If any) και εδω ο boatloader οπως τον εδωσε: https://www.dropbox.com/sh/2zy20uyi8hr4ymf/Uig-WMMTc8 Εγω αλλο θελω να ρωτησω. Εχω οπως λεει phliz recovery 5 και προσπαθησα να περασω την DN3 αλλα κολλαει στο πρωτολογοτυπο.Το μεγαλο αυτο που λεει Samsung Galaxy Note II GT-N7100 ενω εχει κανει κανονικα install μεσα στο recovery. Μαλλον φταιει το recovery που εχω.Μπορειτε ν μου δωσετε πληροφοριες να βαλω CWM recovery για;τι δεν ξερω τιποτα? Ευχαρσιτω και σχετικά με την εγκατάσταση της ρομ πως γίνεται???? και αν πάει κάτι στραβά υπάρχει δυνατότητα για να γυρίσουμε πάλι πίσω σε official???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 και άν πάει κάτι στραβά υπάρχει δυνατότητα για να γυρίσουμε πάλι πίσω σε official???? Σε official δεν.ξέρω ρε συ δεν το εχω ψάξει Γιατί βάζω ενα backup που εχω b7 παλι sotmax Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 @tpal γιατί δεν βάζεις την τελευταία έκδοση του philz recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σε official δεν.ξέρω ρε συ δεν το εχω ψάξει Γιατί βάζω ενα backup που εχω b7 παλι sotmax Μέσω odin γυρνας σε οποια official θέλεις! Αρκεί να μην έχεις περάσει ρομ με knox ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Η sotmax 13 ειναι knox free ή οχι; βασιζεται στην επισημη ή στην δοκιμαστικη εκδοση της 4.3 ; @tpal γιατί δεν βάζεις την τελευταία έκδοση του philz recovery; Γιατι παιζει να εχω παλι πρβλημα :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts