Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε θοδωρε ειλικρινα τωρα...τι καθεσαι:rolleyes: κ ασχολεισαι?τσαμπα...με ποιον?κ για ποιον?:X

Δεν το παω στοννα την πω. Απλα να.ακούγεται και η διαφορετική γνώμη και επειδη εκανα τα τεστ για τον λογο ραμ. Κάποιος θα μπει.να.διαβάσει. να εχει να.διαβάσει πολλα λοιπόν.

Συγνώμη για την παρουσίαση των.κειμένων που γραφω απλα προσπαθώ να.συνηθίσω το Swype

Θοδωρής

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε θοδωρε ειλικρινα τωρα...τι καθεσαι:rolleyes: κ ασχολεισαι?τσαμπα...με ποιον?κ για ποιον?:X

Καλα μην τρελενεσαι.Αν φλασαρεις ολες τις 4.3 που κυκλοφορουν ειναι σχεδον ολες ιδιες μεταξυ τους για καθε μερα χρηση.

Η διαφορα ειναι στη χρηση του καθενος κι εκει βρισκει ο καθενας τις αδυναμιες ή τα θετικα της καθε ρομ.

Ο Σωτηρης δεν εχει κανει κατι το σουπερ ουαου χωρις να θελω να τον μειωσω βεβαια.Μοντς και tweaks αλλωνων εχει παρει και τα εχει βαλει στη ρομ του.Οπως λιγο πολυ κανουν ολοι στο XDA.

Οσο για την παρατηρηση σου και γιατι καθεται κι ασχολειται ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του θεματος.

Δεν το παω στοννα την πω. Απλα να.ακούγεται και η διαφορετική γνώμη και επειδη εκανα τα τεστ για τον λογο ραμ. Κάποιος θα μπει.να.διαβάσει. να εχει να.διαβάσει πολλα λοιπόν.

Συγνώμη για την παρουσίαση των.κειμένων που γραφω απλα προσπαθώ να.συνηθίσω το Swype

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση την διαφορετική άποψη την είχε το παλικάρι και του "ορμήσατε" :rolleyes:

--------

Ο panosx μια χαρά το είπε.

Όλες στη βάση είναι ίδιες.

Η διαφορές ειναι στα mods που παίρνει ο καθένας από το xda και βάζει μέσα.

Και φυσικά τα mods είναι ίδια.

Τσάμπα χαλιέστε.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση την διαφορετική άποψη την είχε το παλικάρι και του "ορμήσατε" :rolleyes:

--------

Ο panosx μια χαρά το είπε.

Όλες στη βάση είναι ίδιες.

Η διαφορές ειναι στα mods που παίρνει ο καθένας από το xda και βάζει μέσα.

Και φυσικά τα mods είναι ίδια.

Τσάμπα χαλιέστε.

Δεν.χαλιομαστε κουβέντα κάνουμε.

Εχω εδω και πολυ καιρο και διαβαζω πολλα ατομα να έχουν πρόβλημα με τις sotmax. Δεν.τρωω κανένα και δεν θελω να φανεί έτσι

Θοδωρής

να ρωτησω και εδω γιατι δεν βρηκα ακρη στο ιντερνετ.Πηρα ενα νοτε 2 και το παλικαρι ειχε μεσα:

Εκδοση Android 4.3

Eκδοση βασικου φασματος:N7100XXEMI6

Αριθμος κατασκευης:JSS15j.N7100XXUEMI6

Ειναι leaked 4..3 να φανταστω.Μεσα εχει εικονιδιο του ΚΝΟΧ.Τι κανω?Κανω τιποτα?Εννοω ροοτ κτλ η θα το τρεχουμε?Πως μπορω να δω αν υπαρχει ο ΚΝΟΧ μετρητης?Νν μπορω τελικα να ροοταρω κανα οδηγο για ροοτ σε αυτη την εκδοση?Δεν θελω να περασω αλλη ρομ μονο ροοτ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Με κλειστό το κινητο, vol down, main + power τα πατάς μαζί.

Θα του πεις οκ και μετα θα σε βγάλει σε ενα μενού οπου θα σου δείξει knox counter.

και γω με την 7 του Σωτήρη, χαζεύω την μπαταρία, που δεν πέφτει με τίποτα :lol::lol::lol:

Sotmax rom. Σαν να έχεις Note3

smartphone madness:)

να ρωτησω και εδω γιατι δεν βρηκα ακρη στο ιντερνετ.Πηρα ενα νοτε 2 και το παλικαρι ειχε μεσα:

Εκδοση Android 4.3

Eκδοση βασικου φασματος:N7100XXEMI6

Αριθμος κατασκευης:JSS15j.N7100XXUEMI6

Ειναι leaked 4..3 να φανταστω.Μεσα εχει εικονιδιο του ΚΝΟΧ.Τι κανω?Κανω τιποτα?Εννοω ροοτ κτλ η θα το τρεχουμε?Πως μπορω να δω αν υπαρχει ο ΚΝΟΧ μετρητης?Νν μπορω τελικα να ροοταρω κανα οδηγο για ροοτ σε αυτη την εκδοση?Δεν θελω να περασω αλλη ρομ μονο ροοτ

Δεν έχει knox ,μπες σε download mode να το διαπιστώσεις .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα.

σκέφτομαι να δοκιμάσω την περίφημη σοφτμαξ.

το ερώτημα είναι το αν και δεν πάει καλά και θελήσω να επιστρέψω στην 4.2.1. θα μπορώ να περάσω το ναντροιντ backup

της 4.2.1 Που θα φτιάξω ή παίζουν τίποτα ασυμβατότητες σε μόντεμ boot loader kernel και γω δεν ξέρω τι άλλο και θα τραβιεμαι;

αν κάποιος γνωρίζει ας πει γιατί δεν παρακολουθώ τελευταία τις εξελίξεις.Έχω μείνει σε Phoenix v11

Ευχαριστώ

Εγω φλασαρα την wannamlite και εκτος οτι δεν εβλεπε τιποτα απο τη μνημη του κινητου ωστε να κανω restore nadroid δεν λειτουργουσε ουτε το wifi δηλαδη το ανοιγα και εκλεινε μονο του.ΕΥΤΥΧΩΣ ειχα nadroid backup στη καρτα sd την εξωτερικη που αυτη την εβλεπε και εκανα restore.Εκανα ολα τα wipe παρεπιπτοντως.Οσον αφορα την4.1 phoenix εγω παρατηρησα bug στο toggle power saving δηλαδη το πατας και δεν αλλαζει τιποτα παρολο που στις ρυθμισεις δειχνει ενεργοποιημενο.Μονο αν μπεις ρυθμισεις και το αλλαξεις απο εκει αλλαζει.Αυτο το παρατηρησα με benchmark.Το ιδιο προβλημα toggle εχει και η omega.Τωρα ειμαι με την απροβληματιστη προς το παρον revolution hd v19

Εγω φλασαρα την wannamlite και εκτος οτι δεν εβλεπε τιποτα απο τη μνημη του κινητου ωστε να κανω restore nadroid δεν λειτουργουσε ουτε το wifi δηλαδη το ανοιγα και εκλεινε μονο του.ΕΥΤΥΧΩΣ ειχα nadroid backup στη καρτα sd την εξωτερικη που αυτη την εβλεπε και εκανα restore.Εκανα ολα τα wipe παρεπιπτοντως.Οσον αφορα την4.1 phoenix εγω παρατηρησα bug στο toggle power saving δηλαδη το πατας και δεν αλλαζει τιποτα παρολο που στις ρυθμισεις δειχνει ενεργοποιημενο.Μονο αν μπεις ρυθμισεις και το αλλαξεις απο εκει αλλαζει.Αυτο το παρατηρησα με benchmark.Το ιδιο προβλημα toggle εχει και η omega.Τωρα ειμαι με την απροβληματιστη προς το παρον revolution hd v19

Έκανες factory reset, μετά την εγκατάσταση της wanamlite;

Έχει δοκιμάσει κανείς την Hurricane v5.0 4.3 μαζί με τα spen του νοτε 3? την έβαλα να κατεβαίνει και θα τη δοκιμάσω λογικά το βράδυ ή αύριο.. Αποφάσισα γι αυτή γιατί διάβασα στα σχόλια στο xda τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τις άλλες 4.3.

ρε παιδια μια βοηθεια, γιατι ξύνω το κεφάλι μου και δεν κατεβάζει ιδέα.

εχω στοκ ρομ, με root και του πέρασα την εφαρμογή Recovery Tools.

με το τελευταίο update απο το Play του SuperSU, μου ζήτησε να αναβαθμίσει κάτι.

Του ειπα ΟΚ, αλλά εκτοτε καθε φορά που κάνω restart το κινητό μου το φέρνει με την μανίσια γλώσσα του, δλδ, Γερμανικα!

καμια ιδέα?

ρε παιδια μια βοηθεια, γιατι ξύνω το κεφάλι μου και δεν κατεβάζει ιδέα.

εχω στοκ ρομ, με root και του πέρασα την εφαρμογή Recovery Tools.

με το τελευταίο update απο το Play του SuperSU, μου ζήτησε να αναβαθμίσει κάτι.

Του ειπα ΟΚ, αλλά εκτοτε καθε φορά που κάνω restart το κινητό μου το φέρνει με την μανίσια γλώσσα του, δλδ, Γερμανικα!

καμια ιδέα?

Εχει αναφερθεί ξανά ,ειναι bug του supersu ,βάλε την προηγούμενη εκδοσή .

Samsung galaxy s21+

thanks Mike, πως παει σε προηγουμενη εκδοση ?

Απεγκατάσταση αυτο που εχεις τώρα και βρίσκεις το άλλο και το περνάς .Αν είναι apk γίνετε κανονικά εγκατάσταση σαν κάθε εφαρμογή ,εαν είναι zip το περνάς απο cwm .

Samsung galaxy s21+

Δεν την παλεψα αλλο με την 4.1.2 και εβαλα παλι 4.3, αυτη τη φορα την MJ5, ειδα παλι το κινητακι μου οπως το θελω κι ας δωσουν την επισημη οποτε τους καπνισει

Και εγώ με softmax 4.3 από χθες, χωρίς κανένα πρόβλημα έως τώρα όλα πάνε βούτυρο.

Η διαθέσιμη ram δεν πρέπει να μας απασχολεί αν το κινητό δουλεύει άψογα αφού απο μόνο του κλείνει η κρατάει ανοιχτές εφαρμογές όσες χρειάζονται για γρήγορη εκκίνηση και δεν επηρεάζουν την λειτουργία.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε power saving mode + cpu power saving ανοιχτό όταν είναι idle κλείνει μέχρι και 3 πυρήνες χωρίς πρόβλημα για περισσότερη αυτονομία :cool:

Τα καλούδια του note 3 για το spen είναι άπαιχτα...

Παρατήρηση που ίσως πρέπει να γραφτεί κάπου στις "τροποποιήσεις/βελτιώσεις" το module xmultiwindow για xposed tweeks Δεν υποστηρίζει 4.3

Edited by javaj
Memento Mori

Παιδια εβαλα hurricane v5 και το κινητο δεν εχει ουτε ενα προβλημα σε 4.3 με ολα τα χαρακτηριστικα του note 3. Αν το περασετε συμφωνα με τις οδηγιες ολα θα πηγαινουν ρολοι! Δοκιμαστε τη!

Η 4.3 Sotmax και MJ5 υποστηριζει Lock Screen Widgets;

Στη Sotmax δε βρηκα κατι so far.

MY ANDROID DEVICES HISTORY

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

δηλαδη εμεις δεν ξερουμε πως παει το τηλεφωνο μας με την sotmax και εσυ εισαι ο ιδικος ?

και μας προτεινεις κιολας ?

:!: --- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την μορφοποίηση κειμένου παρά μόνο σε περιπτώσεις οπού θέλεις να τονίσεις κάποιες λέξεις ή προτάσεις μέσα σε ένα μεγάλο κείμενο

Ελειπα εκτος και τωρα ειδα τις απαντησεις,σε σενα λοιπον φιλε μου θελω να απαντησω οτι δεν το παιζω<<ιδικος>>οπως λες,απλα απο προσωπικη εμπειρια και απειρες δοκιμες με ολες τις διαθεσιμες roms που κυκλοφορουν,καταληγω οτι παιζει μεγαλο ρολο ΚΑΙ η ραμ στην ταχυτητα αποκρισης των εντολων.Και επαναλαμβανω οτι δεν ειναι ασχετοι αυτοι εκει στη Samsung που ανεβαζουν τη ram στα νεοτερα μοντελα και δεν σου υπεδειξε κανεις ποια rom να βαλεις,αφεντικο εισαι στο κινητακι σου και κανεις οτι θελεις.

βασικα δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η ραμ με την εμπειρια χρησης μια συσκευης...

το ανδροιδ οπως ξερουμε ολοι οταν χρειαστει κλεινει εφαρμογες μονο του για να ανοιξει καποιες αλλες

οποτε το τι ραμ μενει διαθεσιμη εξαρταται απο τις εφαρμογες που ειναι εκεινη την ωρα ανοικτες και βαση τη διαθεση του ανδροιδ εκεινη τη στιγμη αν νοιωσει οτι μπουκωνεται και τι να κλεισει

για να την επαινουνε τη σοτμαξ οι πολλοι κατι θα ξερουν φιλαρακι...:p:p:p

δεν εχει σημασια μονο το ποση ραμ ειναι ελευθερη

αλλα η γενικη συμπεριφορα της ρομ και της συσκευης:O:O

Θελω να πω και σε σενα φιλαρακι οτι εχεις,μερικως,λαθος στον ισχυρισμο σου γιατι το android λογισμικο κλεινει μεν τις εφαρμογες οταν αρχισει να ζοριζεται αλλα ειναι σημαντικη η καθυστεριση για να αρχισει αυτη η διαδικασια σε σχεση με ios και linux.Γι αυτο δεν βλεπεις μεγαλες ram σε iphone,ενω τα android ειχαν ανεκαθεν μεγαλες μνημες.Οταν λοιπον η βαση της κατειλημενης ram εναι ηδη πολυ ψηλα,με μερικα apps ανοικτα,δυσκολευεται.Εγω για να λεω κατι το εχω τσεκαρει ΚΑΛΑ και μαλιστα το εχω αναφερει και πιο πριν σε 2 note και ενος φιλου μαζι κανουμε τα tests.Να συμληρωσω οτι για τη sotmax το μονο που επισημανα ως αρνητικο ειναι αυτο και μονο αυτο.Κατα τα αλλα ειναι οκ οπως και οι αλλες 4.3 που παιζουν τωρα αυτον τον καιρο δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημες,μια μαλιστα που δουλευα το Σαββατοκυριακο [ROM] [XXUEMI6] [4.3] fRomFuture 3.4 ειναι φοβερη και πολυ smooth

Edited by notarius

Σήμερα βγαίνει η hurricane v6 βασισμένη στην MK4 leaked, οπου φαινεται να ειναι και h final (??????)

Αναμένουμε και απο sotmax :)

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

:)Και εδω φορουμιτες να ανεβασουμε το Note ακομα περισσοτερο ολοι μαζι οι dev----->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532655

EDIT:

Nεο μοντεμ MJ9 εδω-----> http://www.crocko.com/1BA2382CD3BE4C2CB9B774340DD92058/GT-N7100XXUEMJ9_Modem.zip

Edited by s_wind

Καλησπερα εχω ψαξει τα παντα και ειπα να ρωτησω και εδω, οταν περναω στο κινητο cm based rom το wifi δεν συνδέετε με τιποτα στο ρουτερ και εχει χαμηλο σημα..οταν περναω stock rom ολα δουλευουν ρολοι..το προβλημα το αντιμετωπίζουν και αλλοι..λυση δεν εχω βρει πουθενα...μπορει καποιος να βοηθησει;

υπαρχει προβλημα με τις AOSP based ROMS λογω των κλειστων drivers και binaries που κραταει η samsung για τα exynos chips. για αυτο θα υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα οπως αυτο που περιγραφεις εσυ , graphic glitches κτλ. αν δεν αλλαξει πολιτικη η εταιρεια οι μονες rom που θα ειναι πληρως λειτουργικες θα ειναι οι stock δυστυχως...