tpal Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Τι λεει ο saber; εχει μεγάλη διαφορά με τον perseus; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Τι λεει ο saber; εχει μεγάλη διαφορά με τον perseus; ειχα τον neak κ μετα απο προτροπη του sotmax ειπα να δοκιμασω saber...μπαταρια στα ιδια επιπεδα αλλα ο ατιμος ο saber ειναι απιστευτα γρηγορος...απιστευτα..ειδικα με τις ρυθμισεις που δινει o sotmax μεσω trickster mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ο sotmax ήταν να βγάλει καινούρια έκδοση ρομ μήπως την έβγαλε ? οι ρυθμίσεις που δίνει για τον saber που μπορώ να τις βρω ? έχω τον neak και θέλω να δοκιμάσω τον saber Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δεν ήξερα ότι δίνει ρυθμίσεις ο sotmax για trickster. Προσωπικά τον χρησιμοποιώ σχεδόν με τις stock ρυθμίσεις. Η μόνη αλλαγή που κάνω και που θεωρώ ότι έχει μια διαφορα είναι η επιλογή του SIO i/o scheduler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Devil kernel τρέχει κανένας άλλος εδώ ή είμαι ο μόνος; :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Σε Probam εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Devil kernel τρέχει κανένας άλλος εδώ ή είμαι ο μόνος; :) Την ίδια απορία έχω και γω για την thunder light 5 rom που τρέχω εγώ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Για να αλλαξω kernel πρέπει να κάνω κάτι άλλο; και πως τον περνάω. Εχω κολλήσει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εγώ κάνω - wipe cache - wipe dalvik cache - install zip from sdcard Παρόλα αυτά ενδέχεται κάποιος kernel να σου αφήσει σκουπίδια που θα επηρεάσουν τον επόμενο, πχ init.d scripts κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εγώ κάνω - wipe cache - wipe dalvik cache - install zip from sdcard Παρόλα αυτά ενδέχεται κάποιος kernel να σου αφήσει σκουπίδια που θα επηρεάσουν τον επόμενο, πχ init.d scripts κλπ. Οκ. Απλα για πες λίγο. Το εχω zip στην κάρτα και το περνάω απο recovery; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ναι. Εγώ χρησιμοποιώ το Cwm, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με βοηθήσει να κάνω όλα τα παραπάνω Κινέζικα βήμα-βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με βοηθήσει να κάνω όλα τα παραπάνω Κινέζικα βήμα-βήμα. Τι ακριβώς θελεις να κάνεις ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Σε Probam εγώ. Την ίδια απορία έχω και γω για την thunder light 5 rom που τρέχω εγώ :lol: Όλε :) Αν εξαιρέσεις το θεματάκι με τη δόνηση που θέλει devil tools για να ανεβάσεις την ένταση, νομίζω ότι είναι πολύ καλός. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Τι ακριβώς θελεις να κάνεις ? Να περάσω ενα κέρνελ και ρομ με τις προδιαγραφές που λέω παραπανω: Καλησπέρα παίδες, ευτυχής αρχάριος κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές ώρες. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το 3... Λοιπόν στο ψητό: Προτείνετε kernel και custom rom. Eπιθυμίες: Να μην χαθούν τα features του s-pen Aναβαθμίσεις ota Διάρκεια μπαταρίας call recorder Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να με βοηθήσουν. Μανόλης Το simplistic framework δεν ξέρω τι ειναι. Το μόνο που έχω κάνει σε παλιότερα android ήταν root,εγκατάσταση cwm, εγκατάσταση kernel και πέρασμα cyanogen(αλήθεια, γιατί δεν την αναφέρει κανείς αυτή; Τόσο πίσω έχει μείνει;). Χρειάζομαι άλλες γνώσεις απο διαδικαστικά ή μόνο να διαλέξω kernel και rom? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Να περάσω ενα κέρνελ και ρομ με τις προδιαγραφές που λέω παραπανω: Το simplistic framework δεν ξέρω τι ειναι. Το μόνο που έχω κάνει σε παλιότερα android ήταν root,εγκατάσταση cwm, εγκατάσταση kernel και πέρασμα cyanogen(αλήθεια, γιατί δεν την αναφέρει κανείς αυτή; Τόσο πίσω έχει μείνει;). Χρειάζομαι άλλες γνώσεις απο διαδικαστικά ή μόνο να διαλέξω kernel και rom? ευχαριστώ. Εγώ χρησιμοποιώ CyanogenMod, τα σπάει :) Edit: σε γενικές γραμμές ξέρεις ότι χρειάζεται, pick a ROM & kernel και όρμα. Root δε χρειάζεται να κάνεις, flashαρε κατευθείαν recovery. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soxas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πως θα βαλω simplistic framework σε μαμα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πως θα βαλω simplistic framework σε μαμα ρομ? Δεν έχω note ii.Θέλω να πάρω όμως.με ένα απλό Google search μου έβγαλε κατευθείαν αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712 .Πόσο ποιο δύσκολο είναι να το κάνεις και εσύ από το να Ρωτάς κάθε τρειςς και λίγο σε όποιο νήμα βρεις? Ήμαρτον δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Κι εγώ τη γουστάρω την cyanogen και δεν έχω όρεξη για πειράματα. Θα παραμείνουν όμως οι ευκολίες που παρέχει το note (spen, δυο παράθυρα ταυτόχρονα κ.α.);;; Θα μπορέσω να βάλω ηχογράφηση κλήσης; Και κάτι τελευταίο. Rom και kernel περνάμε όποτε θέλουμε και με όποια σειρά θέλουμε;τι χάνουμε περνώντας άλλη rom ή άλλο kernel? Ευχαριστώ! Edited September 13, 2013 by manosfp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κι εγώ τη γουστάρω την cyanogen και δεν έχω όρεξη για πειράματα. Θα παραμείνουν όμως οι ευκολίες που παρέχει το note (spen, δυο παράθυρα ταυτόχρονα κ.α.);;; Θα μπορέσω να βάλω ηχογράφηση κλήσης; To S-Pen λειτουργεί κανονικά στο CM. Εφαρμογές όπως το papyrus το αναγνωρίζουν κανονικότατα (pressure sensitivity, button) και μπορείς να βάλεις και global custom gestures για λειτουργίες όπως back, recent apps κλπ. Το multi-window δεν υπάρχει δυστυχώς. Σε κάποια φάση πήγαν να το υλοποιήσουν στο CM αλλά η Google τους έβαλε χέρι και το παράτησαν. Δε μου λείπει πάντως. Ηχογράφηση κλήσης δεν έχει το stock CM αλλά είμαι σίγουρος ότι κάπως θα μπορείς να βάλεις, αυτοί δεν το έχουν για νομικούς λόγους. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν θελεις να κάνεις format την εσωτερική μνήμη τοτε προχωράς σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,θα σβήσει λα όσα είναι στην internal sd . Να το κανω ετσι δηλαδη και μετά με titanium να επαναφερω τις εφαρμογές μου? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Να πω και γω , με Android revolution hd v19 και simplistic framework 3.6 οτι ειναι οτι καλύτερο έχω βάλει μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κατέληξα στο να το αφήσω με μαμά προς το παρόν. Ερώτηση: αν το κάνω root θα χάσω τα ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Να πω και γω , με Android revolution hd v19 και simplistic framework 3.6 οτι ειναι οτι καλύτερο έχω βάλει μέχρι στιγμής Bάλε και τον saber 32.2. και θα έχεις έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς που μπορείς να χρησιμοποιήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κατέληξα στο να το αφήσω με μαμά προς το παρόν. Ερώτηση: αν το κάνω root θα χάσω τα ota? Αν κανεις μηδενισμο με triangle away δεν θα τα χασεις.Αλλα αν το κανεις οταν σου ερθει χανεις το ρουτ και πρεπει να το ξανακανεις απο την αρχη Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts