Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σαι καλά Βασίλη, εγώ ευχαριστώ για το κρασάκι.. Πως το βλέπεις το τηλέφωνο; Η Sotmax είναι από τις καλύτερες για το εργαλείο μας... Και το theme έκατσε μια χαρά...

μια χαρά Σταύρο όλα δουλεύουν ρολόϊ

τώρα το στήνω λίγο να δείξει καλύτερο

την φόρούσα αρκετό καιρό την sot max

αυτή που πέρασες τώρα εσύ ποια είναι ?

Edited by gkionis

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια χαρά Σταύρο όλα δουλεύουν ρολόϊ

τώρα το στήνω λίγο να δείξει καλύτερο

την φόρούσα αρκετό καιρό την sot max

αυτή που πέρασες τώρα εσύ ποια είναι ?

Την Sotmax σου πέρασα με Neak κέρνελ... Είναι ωραίος συνδυασμός, και από μπαταρία και από ταχύτητα...

Την Sotmax σου πέρασα με Neak κέρνελ... Είναι ωραίος συνδυασμός, και από μπαταρία και από ταχύτητα...

στο δικό σου κινητό εννοώ ;)

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

στο δικό σου κινητό εννοώ ;)

Ααα, εγω αυτη τη στιγμη παιζω με δυο μεχρι να διαλεξω... Η μια ειναι η RootBox και η αλλη ειναι η Resurrection Remix®.. κολλησα ασχημα.. :)

Edited by motomoto00

Πέρασα και εγώ εχθές την sotmax.. Φαίνεται αρκετά καλή αλά δεν μου βγάζει στην μπάρα ειδοποιήσεων το κουμπί που μπορούσα να διαγράψω μαζικά της πολλές ειδοποιήσεις.

Πέρασα και εγώ εχθές την sotmax.. Φαίνεται αρκετά καλή αλά δεν μου βγάζει στην μπάρα ειδοποιήσεων το κουμπί που μπορούσα να διαγράψω μαζικά της πολλές ειδοποιήσεις.

Έχεις περάσει και το simplistic; Αν ναι τοτε ειναι ετσι..

Edited by motomoto00

Ααα, εγω αυτη τη στιγμη παιζω με δυο μεχρι να διαλεξω... Η μια ειναι η RootBox και η αλλη ειναι η Resurrection Remix®.. κολλησα ασχημα.. :)

Καλημέρα

Αντε παλι... :)

Μολις ετοιμάζομαι να περασω την rr μας πετας μια αλκη κ μας τρελενεις.. :)

Ποια ειναι καλυτερη? Η rr η η root box

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλημέρα

Αντε παλι... :)

Μολις ετοιμάζομαι να περασω την rr μας πετας μια αλκη κ μας τρελενεις.. :)

Ποια ειναι καλυτερη? Η rr η η root box

Και οι δυο ειναι πολυ καλες και εχουν τα ιδια πραγματα.... Βαλε οποια σου κανει κλικ...

Και οι δυο ειναι πολυ καλες και εχουν τα ιδια πραγματα.... Βαλε οποια σου κανει κλικ...

Απο μπαταρια?

Αυτο ειναι το βασικο...

Μετα η ταχυτητα... :)

Το simplistic μπαινει?

Kernel αυτον που εχουν?

Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Απο μπαταρια?

Αυτο ειναι το βασικο...

Μετα η ταχυτητα... :)

Το simplistic μπαινει?

Kernel αυτον που εχουν?

Ευχαριστώ

Μπαταρια θα δεις μετα απο μια-δυο μερες.. Simplistic δεν μπαινει αλλα μεσα στις ρυθμισεις της ρομ εχει οτι επιλογες εχει και το simplistic, αρα ειναι το ιδιο..

Κερνελ θα βαλεις τον NEAK, θα κατεβασεις την AOSP εκδοση απο εδω..

Δες μπαταρια μετα απο 3 μερες με την remix, με NEAK kernel παντα.. (το screen shot ειναι του Stefanos_d23 και ειπε οτι στην διαρκεια της ημερας το εβαλε η γυναικα του στην πριζα για 15 λεπτα....)

Edited by motomoto00

Μπαταρια θα δεις μετα απο μια-δυο μερες.. Simplistic δεν μπαινει αλλα μεσα στις ρυθμισεις της ρομ εχει οτι επιλογες εχει και το simplistic, αρα ειναι ο ιδιο..

Κερνελ θα βαλεις τον NEAK, θα κατεβασεις την AOSP εκδοση απο εδω..

Δες μπαταρια μετα απο 3 μερες με την remix, με NEAK kernel παντα.. (το screen shot ειναι του Stefanos_d23 και ειπε οτι στην διαρκεια της ημερας το εβαλε η γυναικα του στην πριζα για 15 λεπτα....)

Π Α Ν Α Γ Ι Α ΜΟΥ. ..

Πλακα κανεις.... :)

Τι μπαταρια ειναι αυτη... ΤΕΡΑΣ.... :)

Π Α Ν Α Γ Ι Α ΜΟΥ. ..

Πλακα κανεις.... :)

Τι μπαταρια ειναι αυτη... ΤΕΡΑΣ.... :)

Με το που την βαλεις θα δεις να τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα... Μετα απο δυο φορτισης θα στρωσει..

Το καλο σε αυτες τις ρομ ειναι οτι ολα τα καλα mod που βαζουμε στις κλασικες ρομ αυτες τα εχουν ηδη μεσα στις ρυθμισεις....

Edit: Μερικα screen shot με τις ρυθμισεις της ρομ..

Edited by motomoto00

Με το που την βαλεις θα δεις να τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα... Μετα απο δυο φορτισης θα στρωσει..

Το καλο σε αυτες τις ρομ ειναι οτι ολα τα καλα mod που βαζουμε στις κλασικες ρομ αυτες τα εχουν ηδη μεσα στις ρυθμισεις....

Edit: Μερικα screen shot με τις ρυθμισεις της ρομ..

Καλα κανεις τα παντα.. Παπαδες κανεις..:)

Ειχες καμια ασυμβατότητα στα προγράμματα που ηδη χρησιμοποιουσες?

Το trickster mod μπαινει??

Ευχαριστώ πολύ. Τελικα την rr θα δοκιμασω το μεσημέρι

Το trickster mod λειτουργεί κανονικά με Neak..

Για τις εφαρμογές εγώ που έχω περίπου 200+ εφαρμογές δουλεύουν όλες, τις έλεγξα μία μία..

Πατριδα είναι πολύ καλή απιστευτα γρήγορη τρομερές επιλογές για όλα.

Θα χάσεις όμως το πενάκι σε φουλ λειτουργία τις βίντεο κλήσεις και την καμερα της Samsung που εγώ δεν την αλλάζω με καμιά.

Αυτά τα τρία ήταν που με έκαναν να γυρίσω πίσω σε samsung rom

Τεσπα δοκίμασε την και πες μας και εσυ την άποψη σου.

Το trickster mod λειτουργεί κανονικά με Neak..

Για τις εφαρμογές εγώ που έχω περίπου 200+ εφαρμογές δουλεύουν όλες, τις έλεγξα μία μία..

Σταυρε

αυτα τα τρια εικονιδια που εχει κατω απο την μπαρα του nova πως μπορουν να φυγουν??

edit: εβαλα τον κερνελ στην μνημη τηλεφωνου μπαινω recovery αλλα δεν τον βλεπει

edit1: βρηκα πως φευγουν τα εικονιδια ..

edit2: τον εβαλα τον κερνελ στην καρτα μνημης κ τον ειδε κανονικα, γιατι δεν τον βλεπει στην μνημη τηλεφωνου??

Σταυρε γιατι στο σχετικα με το τηλεφωνο στην εκδοση κερνελ λεει unavailaβle???

ευχαριστω

Edited by GTHOM

Θελω να φλασαρω τον ΝΕΑΚ κερνελ στη RR ... ποιος κερνελ ειναι παιδες ? Ο N7100 Gsm v.2.1... ?

edit2: τον εβαλα τον κερνελ στην καρτα μνημης κ τον ειδε κανονικα, γιατι δεν τον βλεπει στην μνημη τηλεφωνου??

Δε θα τον βαλεις απλα τον κερνελ στην SD .. θα τον φλασαρεις φιλε μου μεσω CMW..

Edited by fraris
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Θελω να φλασαρω τον ΝΕΑΚ κερνελ στη RR ... ποιος κερνελ ειναι παιδες ? Ο N7100 Gsm v.2.1... ?

Δε θα τον βαλεις απλα τον κερνελ στην SD .. θα τον φλασαρεις φιλε μου μεσω CMW..

βαλε τον απο εδω https://dl.dropboxusercontent.com/u/33883254/N.E.A.K-Note2-2.1x-AOSP.zip

μεσω cmw πηγα να τον φλασαρω αλλα δεν τον βλεπει στην μνημη τηλεφωνου

Σταυρε γιατι στο σχετικα με το τηλεφωνο στην εκδοση κερνελ λεει unavailaβle???

ευχαριστω

Ετσι ειναι, no problem..

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω το νοτε 2 σχεδον απο οταν προωτο βγηκε και εκ τοτε εχω φλασαρει τουλαχιστον 10 φορεςρομ και αλλες τοσες κερνελ. Το πιθανοτερο να εχω φλασαρει περισσοτερο απο 10. Το προβλημα μου ειναι οτι η μπαταρια δεν κραταει οπως παλια. Κραταει 1 μερα μονο με μαξ το 24ωρο ενω πιο πριν εως και 4 ωρες. Εχει αρχισει να λαγκαρει αρκετα καο το ξυπνημα τις συσκευης οταν ειναι κλειδωμενο καθυστερει 1 με 1 μοση δευτερολεπτο το οποιο δεν μου αρεσει. Μηπως θα επρεπε να ακολουθησω τον οδηγο νε επιστρεψω σε εργοστασιακη κατασταση οπως οταν ειναι να το δωσεις για σερβις. Να φορμαρω την sd, να κανω 2-3 σωστες φορτισεις το κινητο και μετα να ξανα φλασαρω?

Ευχαριστω εκ τον προτερων!

βαλε τον απο εδω https://dl.dropboxusercontent.com/u/33883254/N.E.A.K-Note2-2.1x-AOSP.zip

μεσω cmw πηγα να τον φλασαρω αλλα δεν τον βλεπει στην μνημη τηλεφωνου

Θα τον βαλεις στην SD οχι στη μνημη τηλεφωνου!!!

Ευχαριστω για το λινκ!!

Edited by fraris
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Θα τον βαλεις στην SD οχι στη μνημη τηλεφωνου!!!

Ευχαριστω για το λινκ!!

Κανονικα απο μνημη τηλεφωνου πρεπει να φλασαρουμε... Αν πας να περασεις καποιο Theme που ειναι πανω απο 70mb ισως να μην σου το περασεις απο την εξωτερικη γιατι πρεπει να κανει vrtheme_backup που μονο στην εσωτερικη το κανει...

Τωρα που περασε την AOSP ισως να του εφτιαξε εναν φακελο με το ονομα ''0'' και οταν μπει σε recovery εκει στο 0 θα βρει τα αρχεια του...

Κανονικα απο μνημη τηλεφωνου πρεπει να φλασαρουμε... Αν πας να περασεις καποιο Theme που ειναι πανω απο 70mb ισως να μην σου το περασεις απο την εξωτερικη γιατι πρεπει να κανει vrtheme_backup που μονο στην εσωτερικη το κανει...

Τωρα που περασε την AOSP ισως να του εφτιαξε εναν φακελο με το ονομα ''0'' και οταν μπει σε recovery εκει στο 0 θα βρει τα αρχεια του...

ναι ρε φιλε μου Σταυρε ετσι ειναι

μου δημιουργησε καταρχην δυο "εσωτερικη μνημη" και μια μνημη "καρτα sd"

επισης ενα φακελο "emulated" και οταν τον ανοιγω μου εχει μεσα δυο ακριβως ιδια εικονιδια "εσωτερικη μνημη"

Με τη κερνελ φλασαρες τη RootBox ?