Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία με το Odin όπως περιγράφετε στον οδηγό οπωσδήποτε ε;

Για root δοκίμασε και το Framaroot ( δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει )

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά..... Με custom kernel έκανε κανονικά update;

Ο Χριστός και η Παναγία.

Τέλος!! Ατελείωτο respect!

Αυτό είναι να σε λένε superuser. Όνομα και πράγμα.

Όχι μόνο μου έκανε αναβάθμιση λογισμικού αλλά πέρασε την 4.3!:p

Πέρα από την πλάκα, οι εικόνες είναι αληθινές αλλά μέχρι εκεί.

Προχθές αργά το βράδυ είπα να ρίξω μια ματιά στο κινητό μήπως έχω καμιά ειδοποίηση και ξαφνικά βλέπω ενημέρωση για το λογισμικό.:confused:

Φυσικά έχω αλλάξει Kernel, εκτός του αρχικού Root, οπότε απόρησα με αυτό που είδα. Φυσικά όταν πάτησα εγκατάσταση από περιέργεια δεν συνέβη τίποτα και απλά έκανε ότι έψαχνε για την αναβάθμιση.

Πήγα και έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην "Ενημέρωση Λογισμικού" και έφυγε η ειδοποίηση αλλά είναι αρκετά περίεργο το πως συνέβη αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτο που λες μου το κανε και μενα το χα ποσταρει κιολας με custom rom κιολας απλα ειχα τρεξει το triangle τα μηδενισε ολα και στο καπακι μ εβγαλε αυτο που εδειξες update firmware :confused:

Δεν είναι μηδενισμένο τίποτα.

Τι να πει κανείς... Άγνωσται αι βουλαί του Note.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για root δοκίμασε και το Framaroot ( δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει )[/]

Ποιά τα βήματα για να αποκτήσω root & custom recovery cwm?

Ευχαριστώ!

Για root δοκίμασε και το Framaroot ( δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει )[/]

Ποιά τα βήματα για να αποκτήσω root & custom recovery cwm?

Ευχαριστώ!

To συγκεκριμένο είναι μόνο για root ,αν θέλεις custom recovery τότε το περνάς με odin .

Γιατι δεν το κάνεις με τον οδηγό που σου έδωσα στο ποιο πάνω post να τελειώνεις .

Samsung galaxy s21+

η moonrom εχει νεο update και παλι!

λεω να το δοκιμασω σημερα!:)

την v9 λες??? αυτην κατεβαζω και εγω να δοκιμασω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

την v9 λες??? αυτην κατεβαζω και εγω να δοκιμασω

ναι....

αν και δεν εχω κανενα προβλημα την κατεβαζω καποια στιγμη να την δοκιμασω...:lol::lol:

ασε πατριδα τον μπελα μας βρήκαμε...

δεν υπαρχει λογος πλεον να φλασαρεις...

φλασαρεις μια δυνατη ρομ την στρωνεις με ολα τα καλουδια κτλ και μετα αν εχεις ορεξη ισως φλασαρεις κατι..

πανε οι χρυσες εποχες του πρωτου θηριου.,...:lol::lol::lol:

To συγκεκριμένο είναι μόνο για root ,αν θέλεις custom recovery τότε το περνάς με odin .

Γιατι δεν το κάνεις με τον οδηγό που σου έδωσα στο ποιο πάνω post να τελειώνεις .

Γιατί ο οδηγός μιλάει για root μόνο Όχι για custom recovery! Για custom λέει στο xda!

Γιατί ο οδηγός μιλάει για root μόνο Όχι για custom recovery! Για custom λέει στο xda!

Να ξαναδιαβάσεις τον οδηγό :rolleyes:

Λέει αν θες να περάσεις custom recovery.

Τώρα βέβαια το κάθε recovery έχει διαφορετικές οδηγίες, που τις αναφέρει ο κάθε δημιουργός :)

Δοκιμασε και αυτο.

Εχω μεσα οδηγιες.

Γενικα....με το που θα βαλεις custom recovery αν βαλεις προρουταρισμενη ρομ δεν σε ενδιαφεροθν τα παρακατω. Αν κρατησεις την μαμα τοτε βαζεις και τα su & busybox.

http://db.tt/TDh3WbcC

Edited by sotmax
Mobile Phone Technician & android development

Δοκιμασε και αυτο.

Εχω μεσα οδηγιες.

Γενικα....με το που θα βαλεις custom recovery αν βαλεις προρουταρισμενη ρομ δεν σε ενδιαφεροθν τα παρακατω. Αν κρατησεις την μαμα τοτε βαζεις και τα su & busybox.

http://db.tt/TDh3WbcC

Φαντάζομαι πως μπορώ να αλλάξω το custom recovery που έχεις με ποιο καινούργιο από το παρακάτω site

http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16053#files

Προσωρινά θα μείνω σε stock οπότε θα βάλω το su + busybox.

Δεν καταλαβαίνω το παρακάτω κομμάτι για το su + busybox.

Now keep preesed power button and immediatelly after screen goes off press vol up + home +power to boot into recovery.

Τι εννοείς ακριβώς ; Sorry που ρωτάω συνέχεια άλλα φοβάμαι μην κάνω καμία λαλακία και γίνει ωραίο τούβλο.....

:wacko:

Ημέρα καψίματος και δοκιμών σήμερα και αποφάσισα να παίξω με την hd revolution. Κατά την εγκατάσταση δεν επέλεξα κανένα tweak γι αρχή (αν προτείνετε κάποια από αυτά, κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη).

Δεδομένου ότι ήθελα μερικά καλούδια, εγκατέστησα για πρώτη φορά το simplistic framework και παρέμεινα με στοκ κέρνελ. Launcher χρησιμοποιώ γενικά τον nova prime.

Είναι υπερβολικά νωρίς να εκφέρω άποψη, αλλά από την πρώτη εντύπωση που μου έδωσε, δεν έχω ξαναδει το note μου να αποκρίνεται τόσο καλά.

Μου μένει να δω πως συμπεριφέρεται ο στοκ κερνελ στο θέμα της μπαταρίας και αν τα πάει καλά δε θα πειράξω τίποτα παραπάνω.

Edit: Αυτό που είχα ξεχάσει και με ξενερώνει με τον στοκ kernel είναι η έλλειψη voodoo/boefla κλπ, κάτι που είναι ένα σημαντικό μείον για όσους ακούνε μουσική από το note.

Edited by mikkkg

Ημέρα καψίματος και δοκιμών σήμερα και αποφάσισα να παίξω με την hd revolution. Κατά την εγκατάσταση δεν επέλεξα κανένα tweak γι αρχή (αν προτείνετε κάποια από αυτά, κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη).

Δεδομένου ότι ήθελα μερικά καλούδια, εγκατέστησα για πρώτη φορά το simplistic framework και παρέμεινα με στοκ κέρνελ. Launcher χρησιμοποιώ γενικά τον nova prime.

Είναι υπερβολικά νωρίς να εκφέρω άποψη, αλλά από την πρώτη εντύπωση που μου έδωσε, δεν έχω ξαναδει το note μου να αποκρίνεται τόσο καλά.

Μου μένει να δω πως συμπεριφέρεται ο στοκ κερνελ στο θέμα της μπαταρίας και αν τα πάει καλά δε θα πειράξω τίποτα παραπάνω.

Edit: Αυτό που είχα ξεχάσει και με ξενερώνει με τον στοκ kernel είναι η έλλειψη voodoo/boefla κλπ, κάτι που είναι ένα σημαντικό μείον για όσους ακούνε μουσική από το note.

Κατ'αρχην οποιο tweak κ αν επιλεξεις στο aroma installer απο αυτα που επιταχυνουν το system performance, αν αλλαξεις τον στοκ κερνελ με καποιον αλλον, θα φυγουν γιατι θα τα κανουν overwrite τα καινουρια tweaks που θα εχει ο εκαστοτε κερνελ που θα περασεις... απο κει κ περα, σου προτεινω να βαλεις saberkernel αν πειστεις να αλλαξεις τον μαμα... κανε μια δοκιμη...

Οσων αφορα τον ηχο, κανε αυτη την μαγκια κ πες μου εντυπωσεις στην μουσικη κ στα βιντεο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931970

Ήδη έχω βάλει saber μόνο και μόνο για το voodoo sound. Από το λίγο που δοκίμασα όμως, ο στοκ μου φαίνεται πιο smooth.

Θα τσεκάρω και το link σου όταν επιστρέψω σπίτι.

Ευχαριστώ!

Ήδη έχω βάλει saber μόνο και μόνο για το voodoo sound. Από το λίγο που δοκίμασα όμως, ο στοκ μου φαίνεται πιο smooth.

Θα τσεκάρω και το link σου όταν επιστρέψω σπίτι.

Ευχαριστώ!

Εγω εχω την αντιθετη αισθηση παντως οσων αφορα το smoothness.. παιζει σε αλλο επιπεδο ο saber κατα την γνωμη μου...

Καλημερα,

Έκανα root με custom recovery Philz εγκατέστησα το SU+busybox.

Εκανα reboot και το SU είχε εγκατασταθεί.

Τα περιεργα που βρήκα είναι τα παρακάτω:

1. Δεν υπαρχει το κλασσικο triangle

2. Sto download mode γραφει 2 αλλαγές! Τα αλλα ειναι samsung official.

3. Μπαίνοντας σε recovery δεν βλέπω το μενου του Philz αλλά αυτο που είχε εξαρχής το κινητο.

Το κινητο είναι αγορασμένο απο Vodafone GR.

CSC: VGR

μηπως έχει κλειδωμενό bootloader?

Ξερει κανείς τι πηγε στραβα;

Καλημερα,

Έκανα root με custom recovery Philz εγκατέστησα το SU+busybox.

Εκανα reboot και το SU είχε εγκατασταθεί.

Τα περιεργα που βρήκα είναι τα παρακάτω:

1. Δεν υπαρχει το κλασσικο triangle

2. Sto download mode γραφει 2 αλλαγές! Τα αλλα ειναι samsung official.

3. Μπαίνοντας σε recovery δεν βλέπω το μενου του Philz αλλά αυτο που είχε εξαρχής το κινητο.

Το κινητο είναι αγορασμένο απο Vodafone GR.

CSC: VGR

μηπως έχει κλειδωμενό bootloader?

Ξερει κανείς τι πηγε στραβα;

1) Το triangle το περνας μονος σου η απο το play store η απο το xda.

2) Αφου περασεις το triangle κανεις την διαδικασια για γραψει "0"

3) Ξανα περνα μονο το recovery, απλα να ξερεις οτι αν εισαι με custom recovery ο μετρητης στο download mod θα γραφει παντα...

Για να το λυσεις αυτο θα πρεπει, η να εισαι με στοκ recovery η να εισαι με custom recovery και custom kernel..

Edited by motomoto00

1) Το triangle το περνας μονος σου η απο το play store η απο το xda.

2) Αφου περασεις το triangle κανεις την διαδικασια για γραψει "0"

3) Ξανα περνα μονο το recovery, απλα να ξερεις οτι αν εισαι με custom recovery ο μετρητης στο download mod θα γραφει παντα...

Για να το λυσεις αυτο θα πρεπει, η να εισαι με στοκ recovery η να εισαι με custom recovery και custom kernel..

1. δεν θα επρεπε να εμφανίζει ενα κιτρινο τριγωνο οταν ξεκινάει;

3. Ξανα το recovery? Τι επαθε; Με το odin?

1. δεν θα επρεπε να εμφανίζει ενα κιτρινο τριγωνο οταν ξεκινάει;

3. Ξανα το recovery? Τι επαθε; Με το odin?

Οχι δεν υπάρχει τρίγωνο .

Εγω αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως πέρασες το SU+busybox απο την στιγμή που δεν είχες custom recovery :confused:

Αν χρησιμοποιούσες τον οδηγό που υπάρχει εδώ στο myphone θα είχες τελειώσει σε 2λεπτα .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Φαντάζομαι πως μπορώ να αλλάξω το custom recovery που έχεις με ποιο καινούργιο από το παρακάτω site

http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16053#files

Προσωρινά θα μείνω σε stock οπότε θα βάλω το su + busybox.

Δεν καταλαβαίνω το παρακάτω κομμάτι για το su + busybox.

Now keep preesed power button and immediatelly after screen goes off press vol up + home +power to boot into recovery.

Τι εννοείς ακριβώς ; Sorry που ρωτάω συνέχεια άλλα φοβάμαι μην κάνω καμία λαλακία και γίνει ωραίο τούβλο.....

:wacko:

Καποιες συσκευες εξακολουθουν,αναλογα με το hardware revision, να ξαναγραφουν το στοκ recovery αν εχεις επιλεξει αυτοματη επανεκκινηση μετα το οντιν και γι αυτο τον λογο πρεπει να μπεις κατευθειαν στο recovery και να πατησεις επενεκκινηση μεσω αυτου για να απενεργοποιηθει η λειτουργια εγγραφης του στοκ ξανα.

Επισης το ξερω οτι εχει βγαλει και ποιο καινουργιο αλλα πολλες φορες το καινουργιο δεν ειναι απαραιτητα καλυτερο. Στην δικη μου συσκευη εχω ακριβως αυτο που εχει μεσα στο φακελο που κατεβασες...

Edited by sotmax
Mobile Phone Technician & android development

Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω με όλες τις roms και καθώς δεν έχω χρησιμοποιησει πότε official stock θα ήθελα να μάθω αν είναι γενικό το θέμα ή δικο μου.

Στις επιλογές των mobile networks η προεπιλογή είναι η εναλλαγή σε 2g/3g. Αυτό οδηγεί συχνά σε διάφορες περιοχές σε πολύ κακή λήψη σήματος. Αν επιλέξω μόνο gsm(2g) , το σήμα είναι εξαιρετικό.

Έχω δοκιμάσει και τα 2 τελευταία modems που είναι συμβατά με τις τελευταίες roms και η συμπεριφορά είναι ολόιδια.

Υπάρχει κάποιο θέμα η συμβαίνει γενικά αυτό; κανονικά εφόσον διαλέξω 2g/3g δε θα πρέπε να εναλλασεται αυτόματα δίνοντας μου το καλύτερο δυνατό σήμα;

Edit: ο παροχος μου είναι Vodafone.

Edited by mikkkg

παιδια καλημερα

φοραω την sotmax v9 και θελω να αλω την v10 .

πρεπει να κανω full wipe η κατευθειαν απο πανω???

ευχαριστω

ΥΓ. Επισης αυτο τι ειναι : N7100_EFS_Backup_Restore_WIN.rar

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

ΥΓ. Επισης αυτο τι ειναι : N7100_EFS_Backup_Restore_WIN.rar

Είναι ένα πρόγραμμα για windows για να κάνεις backup το efs folder σου, κάτι που γενικά ακόμα και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει το θέλεις!