Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μηδενίσει Η να κάνω να δουλέψει το all share cast ? δίκοπο μαχαίρι

Που θα βρω τον Τελευταίο stock kernel? Αν δοκιμάσω να βάλω πρώτα στοκ μηδενισω με triangle και βάλω custom kernel με mobile Odin λέτε να μείνει ο μετρητής στο 0?

Προσπάθησε να αποφεύγεις τα πολλαπλά μηνύματα χρησιμοποιώντας το κουμπί "τροποποίηση"

Edited by mindfield

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατί τον αφαιρείς? έχεις πρόβλημα με τη θερμοκρασία ?

Γιατί δε θέλω overclock. Τα 1600 είναι μια χαρά!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μηδενίσει Η να κάνω να δουλέψει το all share cast ? δίκοπο μαχαίρι

Που θα βρω τον Τελευταίο stock kernel? Αν δοκιμάσω να βάλω πρώτα στοκ μηδενισω με triangle και βάλω custom kernel με mobile Odin λέτε να μείνει ο μετρητής στο 0?

Για τον τελευταίο stock kernel κατέβασε την εφαρμογή omega files απο το μαρκετ.

Κώστας

Που θα βρω τον Τελευταίο stock kernel?

Για τον τελευταίο stock kernel κατέβασε την εφαρμογή omega files απο το μαρκετ.

Ένας άλλος τρόπος είναι να πάμε εδώ και να πατήσουμε το Download του Firmware που έχουμε ώστε να μας εμφανίσει επιλογή να κατεβάσουμε το Firmware ή τον Kernel.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ένας άλλος τρόπος είναι να πάμε εδώ και να πατήσουμε το Download του Firmware που έχουμε ώστε να μας εμφανίσει επιλογή να κατεβάσουμε το Firmware ή τον Kernel.

Και ένας ακόμα τρόπος είναι να περάσει τον NEAK η τον Perseus κερνελ και το triangle away pro ώστε να έχεις custom recovery και να είναι όλα "0" και official..

Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με sotmax Neak και philz recovery..

Edited by motomoto00

Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά γενικά δεν βρίσκω την χρησιμότητα του να μηδενίζεις τον Counter αν έχεις "πειράξει" το κινητό και δεν χρειάζεσαι Service.

Πάντως καλό είναι να ξέρουμε πως γίνεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά γενικά δεν βρίσκω την χρησιμότητα του να μηδενίζεις τον Counter αν έχεις "πειράξει" το κινητό και δεν χρειάζεσαι Service.

Πάντως καλό είναι να ξέρουμε πως γίνεται!

Είσαι root και δεν έχεις μηδενίσει τον counter.

Είσαι στην εγγύηση και σου καίγεται π.χ. η οθόνη.

Τι κάνεις; :p

Εντάξει, αν πέσεις σε αυτήν την περίπτωση και σου καεί η οθόνη ενώ έχεις μόνο Root είσαι φοβερά άτυχος!

Firmware με καμμένη οθόνη βάζεις αλλά Counter δεν μηδενίζεις...:p

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

σωστος...... :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ο λόγος πού το κάνω αυτό είναι γιατί δεν δουλεύει διαφορετικά το all share cast. Έβαλα τον Adam kernel και μηδενισε αμέσως. Σε ότι αφορά την αυτονομία της μπαταρίας είναι καλύτερος ο perseus ή ο Neak σε σχέση με τον Adam?

Ο λόγος πού το κάνω αυτό είναι γιατί δεν δουλεύει διαφορετικά το all share cast. Έβαλα τον Adam kernel και μηδενισε αμέσως. Σε ότι αφορά την αυτονομία της μπαταρίας είναι καλύτερος ο perseus ή ο Neak σε σχέση με τον Adam?

Οχι, ο adam δεν παιζεται σε αυτο το κομματι... και ο saber kernel τα παει καλα, αλλα επειδη ειναι δυνατος κ συμφωνα με καποιους χρηστες παραπεμπει το μεγιστο οριο cpu που του δινεις και χτυπαει 1920mhz, δεν νομιζω οτι μπορει να τον χτυπησει τον adam σε αυτονομια

Οχι, ο adam δεν παιζεται σε αυτο το κομματι... και ο saber kernel τα παει καλα, αλλα επειδη ειναι δυνατος κ συμφωνα με καποιους χρηστες παραπεμπει το μεγιστο οριο cpu που του δινεις και χτυπαει 1920mhz, δεν νομιζω οτι μπορει να τον χτυπησει τον adam σε αυτονομια

καλησπερα

ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος για αυτονομια με τον adam??

governor...

scheduler...

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Αν ρωτας εμενα συγκεκριμενα, δεν ρυθμιζω ποτε την συσκευη μου με γνομωνα την αυτονομια, κ δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια φιλε μου....

Αν ρωτας εμενα συγκεκριμενα, δεν ρυθμιζω ποτε την συσκευη μου με γνομωνα την αυτονομια, κ δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια φιλε μου....

τον adam φορας??

τι του εχεις βαλει εσυ??

πάνω κάτω το ίδιο είναι και οι δύο σε σχέση με τον adam.. Εγω προτιμώ neak. Οσοι έχετε τον saber έχετε πρόβλημα με την θερμοκρασία.?

πάνω κάτω το ίδιο είναι και οι δύο σε σχέση με τον adam.. Εγω προτιμώ neak. Οσοι έχετε τον saber έχετε πρόβλημα με την θερμοκρασία.?

Οχι φιλε, κανενα... μετα απο αρκετη ωρα real racing ηταν στους 55 βαθμους ο επεξεργαστης...τωρα με σερφαρισμα, facebook και tapatalk ειμαι στους 41

Οχι φιλε, κανενα... μετα απο αρκετη ωρα real racing ηταν στους 55 βαθμους ο επεξεργαστης...τωρα με σερφαρισμα, facebook και tapatalk ειμαι στους 41

Ωραίος.. Ευχαριστώ πολύ :)

Φίλε μου απο την πρώτη στιγμή που είπες ότι θέλεις καλή μπαταρία και να μηδενίζει ο counter σου πρότεινα τον Perseus και τον Neak, σου έστειλα και π.μ.. Προσπαθώ να βοηθήσω και τελικά είναι λες και μιλάω μόνος μου..

να ρωτησω λιγο κατι?

το συγκεκριμενο προγραμμα πως δουλευει?

το κατεβασα αλλα φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα..

το ανοιγω και απλα επιλεγω reset flash counter?

αυτο ειναι ολο?

να ρωτησω λιγο κατι?

το συγκεκριμενο προγραμμα πως δουλευει?

το κατεβασα αλλα φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα..

το ανοιγω και απλα επιλεγω reset flash counter?

αυτο ειναι ολο?

Ακολουθείς τις οδηγίες που θα σου εμφανίσει :)

Παιδιά το νου σας..

Είμαι με perseus kernel γενικά όλο αυτό το καιρό.

Φλάσαρα Saber kernel και η συσκευή έχασε το ΙΜΕΙ της..

Λέω λοιπόν πριν γυρίσω τον efs folder δεν ξαναφλασάρω τον Perseus ?

Και όντως έφτιαξε αμέσως! Περίεργα πράγματα..

Παιδιά το νου σας..

Φιλε μου εμενα απο οτι βλεπω ειναι ενταξει... τι να πω? Η κακια στιγμη μαλλον...

Παιδιά το νου σας..

Άλλαξες μήπως modem; οι τελευταίες εκδόσεις έχουν πρόβλημα με τα modems..

Φιλε μου εμενα απο οτι βλεπω ειναι ενταξει... τι να πω? Η κακια στιγμη μαλλον...

Τσεκαρε ποιο κερνελ κατεβασες γτ βγαζει 3. Ενα για το Ν7100 ενα για το Ν7105 και ενα για το verizon. Εγω την ειχα πατησει στην αρχη και εβαλα το verizon και επαθα ακριβως το ιδιο.

Στην περιπτωση που εκανες κι εσυ λαθος εδω ειναι το σωστο.

http://d-h.st/2sG

Ξαναδοκιμασε το να δεις.

Επισης προς ολους επειδη συνεργαζομαι με τον saber το επομενο θα εχει triangle support γτ του το ζητησα....

Για το θεμα συχνοτητων καποιος ειχε προβλημα γτ το setcpu του την κολλαγε και καθαριζοντας τα δεδομενα της εφαρμογης ηρθε.

Επισης το νου σας εαν ερχεστε απο το redpill καθως αφηνει μεσα στο res folder ενα αρχειο τροποποιησης(configuration)

Edited by sotmax
Mobile Phone Technician & android development