Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου καλησπερα απο χτες δοκιμαζω τη swift2 κι εγω και ειναι πολυ σουπερ οπως τα λες.Κατι που θελω να σε ρωτησω ειναι για τα εικονιδια μου τα εμφανιζει πολυ μικρα και με πολυ πυκνη ταξινομηση,6 οριζοντια ουτε ξερω ποσα καθετα.Ξερεις ειναι η ρομ ετσι η μπορω να τα μεγαλωσω?γιατι το θηριο οπως καταλαβαινεις μονο προβλημα χωρου δεν εχει αρα γιατι στριμωχνομαστε

ποια είναι αυτή η ρομ ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι αυτο που ειπα, βγαινει με 240dpi ετοιμη, ενω το στανταρ ειναι 320 dpi... εχουν καλυτερη αναλυση τα εικονιδια ετσι, γιατι δεν σου αρεσει??

Α ναι μωρε το ανεφερες,οχι δε με χαλαει οντως ειναι πολυ καλυτερα σε αναλυση αλλα επειδη μεγαλωνουμε επικινδυνα(ηλικιακα) εννοω,να τα εβλεπα λιγο πιο ξεκουραστα.Anyway,δεν πειραζει ειναι φανταστικη ρομ και προς το παρον δεν την ακουμπαω καθολου,η μπαταρια,δε,με εχει στειλει αδιαβαστο με την αυτονομια οπως επισης και το wifi σε εμβελεια δεν ξερω αν ειναι σε μενα αλλα ειναι απιστευτη,οπως επισης και η ενταση στον ηχο ξεσηκωνει νεκρους πρεπει να το ειδες κι εσυ

Α ναι μωρε το ανεφερες,οχι δε με χαλαει οντως ειναι πολυ καλυτερα σε αναλυση αλλα επειδη μεγαλωνουμε επικινδυνα(ηλικιακα) εννοω,να τα εβλεπα λιγο πιο ξεκουραστα.Anyway,δεν πειραζει ειναι φανταστικη ρομ και προς το παρον δεν την ακουμπαω καθολου,η μπαταρια,δε,με εχει στειλει αδιαβαστο με την αυτονομια οπως επισης και το wifi σε εμβελεια δεν ξερω αν ειναι σε μενα αλλα ειναι απιστευτη,οπως επισης και η ενταση στον ηχο ξεσηκωνει νεκρους πρεπει να το ειδες κι εσυ

Ναι, ολα αυτα ισχυουν... σημερα εβγαλα 7 ωρες και 14 λεπτα ενεργη οθονη, ποιος, εγω που καθε μερα φορτιζω γιατι το καταστρεφω το κινητο απο την χρηση... τι να λεμε τωρα... αλλα θελω να δοκιμασω κ την wanam, ακουω πολυ καλα λογια απο παντου

Ναι, ολα αυτα ισχυουν... σημερα εβγαλα 7 ωρες και 14 λεπτα ενεργη οθονη, ποιος, εγω που καθε μερα φορτιζω γιατι το καταστρεφω το κινητο απο την χρηση... τι να λεμε τωρα... αλλα θελω να δοκιμασω κ την wanam, ακουω πολυ καλα λογια απο παντου
ναι βλεπω κι απο τα πσιδια που λενε πρεπει να ειναι καλη.Το σκεφτομαι ομως να την πειραξω γιατι εχει κατσει πολυ καλα τελος παντων θα δουμε,αν δοκιμασεις πρωτος ανεφερε εντυπωσεις

η ρομ swift2 ποια είναι ?

δεν μπορώ να την βρω .

δώστε κανένα λινκ

μπορείς σε αυτήν να περάσεις

το simplistic ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

ποια είναι αυτή η ρομ ?

sory φιλε μου για την αργοπορια να σου απαντησω αλλα δεν το ειδα εχτες,απο δω κατεβαζεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233125 και οπως ειπα ειναι φοβερη απο καθε αποψη

η ρομ swift2 ποια είναι ?

δεν μπορώ να την βρω .

δώστε κανένα λινκ

μπορείς σε αυτήν να περάσεις

το simplistic ?

Ειναι ηδη περασμενο πανω το simplistic

Ειναι ηδη περασμενο πανω το simplistic

Είναι επιλογή στο aroma. Επιλέγεις αν θες να μπει ή όχι κατά την εγκατάσταση.

Για να δούμε θα την αλλάξω καμιά φορά την Ωμέγα? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και με Ultrex λούστηκα. Πάντα στην Ωμέγα γυρνάω. :lol:

Κωνσταντίνος

Για να δούμε θα την αλλάξω καμιά φορά την Ωμέγα? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και με Ultrex λούστηκα. Πάντα στην Ωμέγα γυρνάω. :lol:

Τι λεει η omega απο ταχυτητα???

Η ζωή όλων σας θα γίνει πιο εύκολη όταν αντιληφθείτε ότι όλες είναι ίδιες στην ταχύτητα και σε αυτό που ονομάζετε διαχείριση μνήμης.

Οι διαφορές μεταξύ των roms είναι μόνο στο θέμα, στα mods που περιλαμβάνουν και ααααν περιλάμβανουν και κάποιο kernel τρίτου.

Επίσης είναι κουραφέξαλα το ότι κάποιος kernel ταιριάζει περισσότερο σε κάποια ρομ ή ότι κάποια ρομ θέλει τον τάδε kernel για να δουλέψει σωστά.

Μη παραμυθιάζεστε :cool:

Οπως τα λες ειναι Στρατο, τα εχω πει κι εγω αυτά κάποια στιγμή.. Εχω δει ρομ χειρότερη απο μια άλλη αλλα επειδή ο δημιουργός της ρομ την είχε παραφορτωσει με άσχετα πράγματα που δεν ταίριαζαν με την ρομ.. Ομως ποτε δεν εχω περασει 2 καθαρες ρομ και να πω οτι η μια ειναι πιο "γρήγορη" η πιο "smooth" απο την αλλη.... Εδω καμια φορα ακούμε οτι καποιος εχει περασει μια στοκ γαλλική ρομ και μετα μια στοκ γερμανική και η μια ειναι πιο smooth απο την αλλη.... Εκει είναι που με πιάνουν τα γέλια...

Εγω προσωπικά διάβασα οτι καποιος περασε το θεμα μου και απο τοτε "λαγκαρει" το τηλέφωνο, που το θεμα το μονο που κανει ειναι να αντικαθιστά τα παλια εικονιδια με καινούργια.......

Edited by motomoto00

Οπως τα λες ειναι Στρατο, τα εχω πει κι εγω αυτά κάποια στιγμή.. Εχω δει ρομ χειρότερη απο μια άλλη αλλα επειδή ο δημιουργός της ρομ την είχε παραφορτωσει με άσχετα πράγματα που δεν ταίριαζαν με την ρομ.. Ομως ποτε δεν εχω περασει 2 καθαρες ρομ και να πω οτι η μια ειναι πιο "γρήγορη" η πιο "smooth" απο την αλλη.... Εδω καμια φορα ακούμε οτι καποιος εχει περασει μια στοκ γαλλική ρομ και μετα μια στοκ γερμανική και η μια ειναι πιο smooth απο την αλλη.... Εκει είναι που με πιάνουν τα γέλια...

Εγω προσωπικά διάβασα οτι καποιος περασε το θεμα μου και απο τοτε "λαγκαρει" το τηλέφωνο, που το θεμα το μονο που κανει ειναι να αντικαθιστά τα παλια εικονιδια με καινούργια.......

Το θεμα σου δουλευει μια χαρα στα 240 dpi σταυρο, ξεχασα να σου πω....

Το θεμα σου δουλευει μια χαρα στα 240 dpi σταυρο, ξεχασα να σου πω....

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Στέφανε..

Δοκιμασα κ εγω την swift μέχρι στιγμής ειμαι ικανοποιημενος.εγω αλλαξεικαι εγω τοσες ρομ και παντα γυρίσω στην phoenix...για να δουμε αν θα κρατήσω αυτην... :-D

Everything Is Possible....

Πέρασα την project aosp 1.4 και τα extra της, τα οποία μέσω recovery και aroma installer, έχεις την επιλογή να περάσεις όποιες από τις εφαρμογές Samsung χρειάζεσαι, πχ spen κτλ, έχω όμως το εξής πρόβλημα, ενώ επιλέγω να περάσω τα Samsung contact, Samsung phone, τα μαρκαρω , δείχνει να τα κάνει εγκατάσταση κανονικά, αλλά όταν ενεργοποιήσω το τηλέφωνο αυτά δεν έχουν εγκατασταθεί.....;;; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Πέρασα την project aosp 1.4 και τα extra της, τα οποία μέσω recovery και aroma installer, έχεις την επιλογή να περάσεις όποιες από τις εφαρμογές Samsung χρειάζεσαι, πχ spen κτλ, έχω όμως το εξής πρόβλημα, ενώ επιλέγω να περάσω τα Samsung contact, Samsung phone, τα μαρκαρω , δείχνει να τα κάνει εγκατάσταση κανονικά, αλλά όταν ενεργοποιήσω το τηλέφωνο αυτά δεν έχουν εγκατασταθεί.....;;; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Πρώτα απ' όλα σε τέτοια προβλήματα θα πρέπει να ζητάς βοήθεια στο θέμα της ρομ.

Δεν είναι κάτι γενικό και δε μπορούμε να ξέρουμε τα χούγια της κάθε μίας ρομ που κυκλοφορεί :cool:

Θα μπορούσε να είναι θέμα recovery, aroma ή τρέχα γύρευε :p

καλησπερα παιδια

εχω περασει εδω κ 2 μερες την swift και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

ενα μονο τρελο μου κανει

στα καλα καθουμενα δεν μου βγαζει αναγνωριση ποιος με καλει αλλα δειχνει μονο το νουμερο παρολο που τους εχω αποθηκευμενους στο τηλεφωνο

εκανα wipe cache και dalvik cache εκανα και εκκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτε παλι

ξερει καποιος κατι??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλησπερα παιδια

εχω περασει εδω κ 2 μερες την swift και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

ενα μονο τρελο μου κανει

στα καλα καθουμενα δεν μου βγαζει αναγνωριση ποιος με καλει αλλα δειχνει μονο το νουμερο παρολο που τους εχω αποθηκευμενους στο τηλεφωνο

εκανα wipe cache και dalvik cache εκανα και εκκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτε παλι

ξερει καποιος κατι??

ευχαριστω

Μαλλον κατι δεν εκατσε καλα... δοκιμασε να την ξαναπερασεις... κανονικα δεν εχει τετοιο θεμα η rom

Μαλλον κατι δεν εκατσε καλα... δοκιμασε να την ξαναπερασεις... κανονικα δεν εχει τετοιο θεμα η rom

την πρωτη μερα μου δουλευε

απο χθες το βραδυ τιποτε..

περασα σημερα το μεσημερι το Kitchen και μετα δουλεψε.

τωρα το απογευμα ομως παλι τιποτε..:(

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

την πρωτη μερα μου δουλευε

απο χθες το βραδυ τιποτε..

περασα σημερα το μεσημερι το Kitchen και μετα δουλεψε.

τωρα το απογευμα ομως παλι τιποτε..:(

Κανε διαγραφη τον λογαριασμό σου google και ξανα συνδεση...

Κανε διαγραφη τον λογαριασμό σου google και ξανα συνδεση...

για αλλη μια φορα εισαι αρχοντας :)

δουλεψε

ευχαριστω

Εχω ετοιμασει και εγω μια rom.την τεσταρο.οποιος θελει μπορο να του την στηλω να την δοκιμασει.
SAMSUNG NOTE 5

Εχω ετοιμασει και εγω μια rom.την τεσταρο.οποιος θελει μπορο να του την στηλω να την δοκιμασει.

Ανάφερε λεπτομέριες αν θέλεις....

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Δωσε λεπτομερειες και λινκ για κατεβασμα......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....