gkionis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φιλε μου καλησπερα απο χτες δοκιμαζω τη swift2 κι εγω και ειναι πολυ σουπερ οπως τα λες.Κατι που θελω να σε ρωτησω ειναι για τα εικονιδια μου τα εμφανιζει πολυ μικρα και με πολυ πυκνη ταξινομηση,6 οριζοντια ουτε ξερω ποσα καθετα.Ξερεις ειναι η ρομ ετσι η μπορω να τα μεγαλωσω?γιατι το θηριο οπως καταλαβαινεις μονο προβλημα χωρου δεν εχει αρα γιατι στριμωχνομαστε ποια είναι αυτή η ρομ ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ειναι αυτο που ειπα, βγαινει με 240dpi ετοιμη, ενω το στανταρ ειναι 320 dpi... εχουν καλυτερη αναλυση τα εικονιδια ετσι, γιατι δεν σου αρεσει?? Α ναι μωρε το ανεφερες,οχι δε με χαλαει οντως ειναι πολυ καλυτερα σε αναλυση αλλα επειδη μεγαλωνουμε επικινδυνα(ηλικιακα) εννοω,να τα εβλεπα λιγο πιο ξεκουραστα.Anyway,δεν πειραζει ειναι φανταστικη ρομ και προς το παρον δεν την ακουμπαω καθολου,η μπαταρια,δε,με εχει στειλει αδιαβαστο με την αυτονομια οπως επισης και το wifi σε εμβελεια δεν ξερω αν ειναι σε μενα αλλα ειναι απιστευτη,οπως επισης και η ενταση στον ηχο ξεσηκωνει νεκρους πρεπει να το ειδες κι εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Α ναι μωρε το ανεφερες,οχι δε με χαλαει οντως ειναι πολυ καλυτερα σε αναλυση αλλα επειδη μεγαλωνουμε επικινδυνα(ηλικιακα) εννοω,να τα εβλεπα λιγο πιο ξεκουραστα.Anyway,δεν πειραζει ειναι φανταστικη ρομ και προς το παρον δεν την ακουμπαω καθολου,η μπαταρια,δε,με εχει στειλει αδιαβαστο με την αυτονομια οπως επισης και το wifi σε εμβελεια δεν ξερω αν ειναι σε μενα αλλα ειναι απιστευτη,οπως επισης και η ενταση στον ηχο ξεσηκωνει νεκρους πρεπει να το ειδες κι εσυ Ναι, ολα αυτα ισχυουν... σημερα εβγαλα 7 ωρες και 14 λεπτα ενεργη οθονη, ποιος, εγω που καθε μερα φορτιζω γιατι το καταστρεφω το κινητο απο την χρηση... τι να λεμε τωρα... αλλα θελω να δοκιμασω κ την wanam, ακουω πολυ καλα λογια απο παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ναι, ολα αυτα ισχυουν... σημερα εβγαλα 7 ωρες και 14 λεπτα ενεργη οθονη, ποιος, εγω που καθε μερα φορτιζω γιατι το καταστρεφω το κινητο απο την χρηση... τι να λεμε τωρα... αλλα θελω να δοκιμασω κ την wanam, ακουω πολυ καλα λογια απο παντουναι βλεπω κι απο τα πσιδια που λενε πρεπει να ειναι καλη.Το σκεφτομαι ομως να την πειραξω γιατι εχει κατσει πολυ καλα τελος παντων θα δουμε,αν δοκιμασεις πρωτος ανεφερε εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καλημέρα παιδιά έχουμε κανένα νέο για 4.2.2 πολύ νέκρα!έχω να περάσω ρομ μια βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 η ρομ swift2 ποια είναι ? δεν μπορώ να την βρω . δώστε κανένα λινκ μπορείς σε αυτήν να περάσεις το simplistic ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ποια είναι αυτή η ρομ ? sory φιλε μου για την αργοπορια να σου απαντησω αλλα δεν το ειδα εχτες,απο δω κατεβαζεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233125 και οπως ειπα ειναι φοβερη απο καθε αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 η ρομ swift2 ποια είναι ? δεν μπορώ να την βρω . δώστε κανένα λινκ μπορείς σε αυτήν να περάσεις το simplistic ? Ειναι ηδη περασμενο πανω το simplistic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ειναι ηδη περασμενο πανω το simplistic Είναι επιλογή στο aroma. Επιλέγεις αν θες να μπει ή όχι κατά την εγκατάσταση. Για να δούμε θα την αλλάξω καμιά φορά την Ωμέγα? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και με Ultrex λούστηκα. Πάντα στην Ωμέγα γυρνάω. :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Είναι επιλογή στο aroma. Επιλέγεις αν θες να μπει ή όχι κατά την εγκατάσταση. Για να δούμε θα την αλλάξω καμιά φορά την Ωμέγα? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και με Ultrex λούστηκα. Πάντα στην Ωμέγα γυρνάω. :lol: Τι λεει η omega απο ταχυτητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Η ζωή όλων σας θα γίνει πιο εύκολη όταν αντιληφθείτε ότι όλες είναι ίδιες στην ταχύτητα και σε αυτό που ονομάζετε διαχείριση μνήμης. Οι διαφορές μεταξύ των roms είναι μόνο στο θέμα, στα mods που περιλαμβάνουν και ααααν περιλάμβανουν και κάποιο kernel τρίτου. Επίσης είναι κουραφέξαλα το ότι κάποιος kernel ταιριάζει περισσότερο σε κάποια ρομ ή ότι κάποια ρομ θέλει τον τάδε kernel για να δουλέψει σωστά. Μη παραμυθιάζεστε :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Οπως τα λες ειναι Στρατο, τα εχω πει κι εγω αυτά κάποια στιγμή.. Εχω δει ρομ χειρότερη απο μια άλλη αλλα επειδή ο δημιουργός της ρομ την είχε παραφορτωσει με άσχετα πράγματα που δεν ταίριαζαν με την ρομ.. Ομως ποτε δεν εχω περασει 2 καθαρες ρομ και να πω οτι η μια ειναι πιο "γρήγορη" η πιο "smooth" απο την αλλη.... Εδω καμια φορα ακούμε οτι καποιος εχει περασει μια στοκ γαλλική ρομ και μετα μια στοκ γερμανική και η μια ειναι πιο smooth απο την αλλη.... Εκει είναι που με πιάνουν τα γέλια... Εγω προσωπικά διάβασα οτι καποιος περασε το θεμα μου και απο τοτε "λαγκαρει" το τηλέφωνο, που το θεμα το μονο που κανει ειναι να αντικαθιστά τα παλια εικονιδια με καινούργια....... Edited May 31, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Οπως τα λες ειναι Στρατο, τα εχω πει κι εγω αυτά κάποια στιγμή.. Εχω δει ρομ χειρότερη απο μια άλλη αλλα επειδή ο δημιουργός της ρομ την είχε παραφορτωσει με άσχετα πράγματα που δεν ταίριαζαν με την ρομ.. Ομως ποτε δεν εχω περασει 2 καθαρες ρομ και να πω οτι η μια ειναι πιο "γρήγορη" η πιο "smooth" απο την αλλη.... Εδω καμια φορα ακούμε οτι καποιος εχει περασει μια στοκ γαλλική ρομ και μετα μια στοκ γερμανική και η μια ειναι πιο smooth απο την αλλη.... Εκει είναι που με πιάνουν τα γέλια... Εγω προσωπικά διάβασα οτι καποιος περασε το θεμα μου και απο τοτε "λαγκαρει" το τηλέφωνο, που το θεμα το μονο που κανει ειναι να αντικαθιστά τα παλια εικονιδια με καινούργια....... Το θεμα σου δουλευει μια χαρα στα 240 dpi σταυρο, ξεχασα να σου πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το θεμα σου δουλευει μια χαρα στα 240 dpi σταυρο, ξεχασα να σου πω.... Ευχαριστώ για την ενημέρωση Στέφανε.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Είναι επιλογή στο aroma. Επιλέγεις αν θες να μπει ή όχι κατά την εγκατάσταση. Για να δούμε θα την αλλάξω καμιά φορά την Ωμέγα? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και με Ultrex λούστηκα. Πάντα στην Ωμέγα γυρνάω. :lol: Δοκιμασα κ εγω την swift μέχρι στιγμής ειμαι ικανοποιημενος.εγω αλλαξεικαι εγω τοσες ρομ και παντα γυρίσω στην phoenix...για να δουμε αν θα κρατήσω αυτην... :-D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πέρασα την project aosp 1.4 και τα extra της, τα οποία μέσω recovery και aroma installer, έχεις την επιλογή να περάσεις όποιες από τις εφαρμογές Samsung χρειάζεσαι, πχ spen κτλ, έχω όμως το εξής πρόβλημα, ενώ επιλέγω να περάσω τα Samsung contact, Samsung phone, τα μαρκαρω , δείχνει να τα κάνει εγκατάσταση κανονικά, αλλά όταν ενεργοποιήσω το τηλέφωνο αυτά δεν έχουν εγκατασταθεί.....;;; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πέρασα την project aosp 1.4 και τα extra της, τα οποία μέσω recovery και aroma installer, έχεις την επιλογή να περάσεις όποιες από τις εφαρμογές Samsung χρειάζεσαι, πχ spen κτλ, έχω όμως το εξής πρόβλημα, ενώ επιλέγω να περάσω τα Samsung contact, Samsung phone, τα μαρκαρω , δείχνει να τα κάνει εγκατάσταση κανονικά, αλλά όταν ενεργοποιήσω το τηλέφωνο αυτά δεν έχουν εγκατασταθεί.....;;; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Πρώτα απ' όλα σε τέτοια προβλήματα θα πρέπει να ζητάς βοήθεια στο θέμα της ρομ. Δεν είναι κάτι γενικό και δε μπορούμε να ξέρουμε τα χούγια της κάθε μίας ρομ που κυκλοφορεί :cool: Θα μπορούσε να είναι θέμα recovery, aroma ή τρέχα γύρευε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καλησπερα παιδια εχω περασει εδω κ 2 μερες την swift και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. ενα μονο τρελο μου κανει στα καλα καθουμενα δεν μου βγαζει αναγνωριση ποιος με καλει αλλα δειχνει μονο το νουμερο παρολο που τους εχω αποθηκευμενους στο τηλεφωνο εκανα wipe cache και dalvik cache εκανα και εκκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτε παλι ξερει καποιος κατι?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καλησπερα παιδια εχω περασει εδω κ 2 μερες την swift και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. ενα μονο τρελο μου κανει στα καλα καθουμενα δεν μου βγαζει αναγνωριση ποιος με καλει αλλα δειχνει μονο το νουμερο παρολο που τους εχω αποθηκευμενους στο τηλεφωνο εκανα wipe cache και dalvik cache εκανα και εκκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτε παλι ξερει καποιος κατι?? ευχαριστω Μαλλον κατι δεν εκατσε καλα... δοκιμασε να την ξαναπερασεις... κανονικα δεν εχει τετοιο θεμα η rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μαλλον κατι δεν εκατσε καλα... δοκιμασε να την ξαναπερασεις... κανονικα δεν εχει τετοιο θεμα η rom την πρωτη μερα μου δουλευε απο χθες το βραδυ τιποτε.. περασα σημερα το μεσημερι το Kitchen και μετα δουλεψε. τωρα το απογευμα ομως παλι τιποτε..:( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 την πρωτη μερα μου δουλευε απο χθες το βραδυ τιποτε.. περασα σημερα το μεσημερι το Kitchen και μετα δουλεψε. τωρα το απογευμα ομως παλι τιποτε..:( Κανε διαγραφη τον λογαριασμό σου google και ξανα συνδεση... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Κανε διαγραφη τον λογαριασμό σου google και ξανα συνδεση... για αλλη μια φορα εισαι αρχοντας :) δουλεψε ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εχω ετοιμασει και εγω μια rom.την τεσταρο.οποιος θελει μπορο να του την στηλω να την δοκιμασει. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εχω ετοιμασει και εγω μια rom.την τεσταρο.οποιος θελει μπορο να του την στηλω να την δοκιμασει. Ανάφερε λεπτομέριες αν θέλεις.... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εχω ετοιμασει και εγω μια rom.την τεσταρο.οποιος θελει μπορο να του την στηλω να την δοκιμασει. Δωσε λεπτομερειες και λινκ για κατεβασμα...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts