Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, καλησπέρα σε όλους.

Εχω το note2 με την omega 4.1.2 . Από τις omega ειναι η πλεον προσφατη, σωστα ? προβλεπεται να κυκλοφορησουν μελλοντικα και 4.2.2 κτλ ετσι ?

Μια ερωτηση.επειδη το πηρα μεταχειρισμενο το κινητο και ο προηγ.κατοχος του την ειχε περασει, ειχε κανει καλη δουλεια, και δεν εμφανιζει το γνωστο κιτρινο θαυμαστικο οταν ανοιγει το κινητο. προφανως το εκανε ακολουθωντας καποιον συγκεκριμενο οδηγό ?

γενικα , στο παρελθον ειχα κανει root και ειχα περασει custom roms σε αλλα android samsung κινητα μου. αλλα δε ξερω τι παιζει με τους διαφορους kernels κτλ.

κανεις, να με κατατοπίσει καπως?

ΥΓ. γενικα, δε νομιζω να βαλω εργοαστασιακη εκδοση λογισμικου, καθως μονο τον συγχρονισμο με το kies νομιζω θα κερδιζα, αλλα με εχει βολεψει η omega. μου αρεσει ιδιαιτερα που ακομα και στο 1% της μπαταριας , δεν μπλοκαρεται η προσβαση στην καμερα, μουσική κτλ...

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδιά, αγορασα ενα bluethooth hands free Nokia BH-218 και εχω και το mod για αυτόματη ηχογράφηση, αλλα με το bluethooth δεν δουλεύει η ηχογράφηση, ειχε καποιος το ιδιο πρόβλημα και το ελυσε με κάποιο τρόπο; Edited by motomoto00

Νομίζω φίλε ότι δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει με το χαντς..

Βρέθηκε λύση..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2063532

Παιδιά, καλησπέρα σε όλους.

Εχω το note2 με την omega 4.1.2 . Από τις omega ειναι η πλεον προσφατη, σωστα ? προβλεπεται να κυκλοφορησουν μελλοντικα και 4.2.2 κτλ ετσι ?

Μια ερωτηση.επειδη το πηρα μεταχειρισμενο το κινητο και ο προηγ.κατοχος του την ειχε περασει, ειχε κανει καλη δουλεια, και δεν εμφανιζει το γνωστο κιτρινο θαυμαστικο οταν ανοιγει το κινητο. προφανως το εκανε ακολουθωντας καποιον συγκεκριμενο οδηγό ?

γενικα , στο παρελθον ειχα κανει root και ειχα περασει custom roms σε αλλα android samsung κινητα μου. αλλα δε ξερω τι παιζει με τους διαφορους kernels κτλ.

κανεις, να με κατατοπίσει καπως?

ΥΓ. γενικα, δε νομιζω να βαλω εργοαστασιακη εκδοση λογισμικου, καθως μονο τον συγχρονισμο με το kies νομιζω θα κερδιζα, αλλα με εχει βολεψει η omega. μου αρεσει ιδιαιτερα που ακομα και στο 1% της μπαταριας , δεν μπλοκαρεται η προσβαση στην καμερα, μουσική κτλ...

4.1.2 είναι η έκδοση του android. Η τελευταία omega είναι η έκδοση 15. Όταν βγει η πρώτη επίσημη 4.2, υποθέτω ότι η omega θα ακολουθήσει σύντομα.

Καλός και δοκιμασμένος πυρήνας είναι ο perseus.

κανει εγγραφη και των 2 συνομιλητων;

iphone 14 pro

κανει εγγραφη και των 2 συνομιλητων;

Οχι, μονο ο αλλος ακούγεται στην ηχογράφηση , παρα τιποτα καλό ειναι..

Οχι, μονο ο αλλος ακούγεται στην ηχογράφηση , παρα τιποτα καλό ειναι..

αυτο το κανουν και αλλα προγραμματα, γιαυτο παραξενευτηκα οταν ειπες οτι βρεθηκε λυση.

iphone 14 pro

αυτο το κανουν και αλλα προγραμματα, γιαυτο παραξενευτηκα οταν ειπες οτι βρεθηκε λυση.

Απλα εγω ειδα οτι δουλευει κανονικα η ηχογραφηση και ειπα οτι βρεθηκε λυση... Μετα οταν την ακοσα ομως και ειδα οτι ακουω μονο τον αλλον τοτε καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα..

...προβληματάκι και θα το εκτιμούσα εάν κάποιος "πεφωτισμένος" μου δώσει κι εμένα τα φώτα του!

Κατ'αρχήν φοράω την V15 και είμαι και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Λόγω έλλειψης χώρου και λόγω του τεράστιου όγκου δεδομένων για τα παιχνίδια μέχρι πρότινως χρησιμοποιούσα το Gl to SD, το οποίο διάβαζε τα δεδομένα τους από την εξωτερική SD... Με την αύξηση των αναγκών σε χώρο όμως, έψαξα και βρήκα στο XDA και βρήκα κάποιους τρόπους για να μεταφέρω τα δεδομένα σε USB και να παίζουν τα παιχνίδια από εκεί. Από αυτούς τους τρόπους δοκίμασα δύο. Ο ένας ήταν με την εφαρμογή Directory Bind, ο οποίος δεν λειτούργησε μιας κι έχει επιλογή το πρόγραμμα να κάνει unbind με την σύνδεση USB, οπότε σβου. Ο δεύτερος απαιτούσε την χρήση ενός script, το οποίο όμως ποτέ δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει ό,τι κι αν έκανα κι εδώ ζητάω την βοήθεια όποιου γνωρίζει. Πρόκειται για την εντολή mount, την οποία την χρησιμοποίησα όπως ακριβώς την διάβασα, αλλά συνεχώς μου εμφάνιζε ότι έκανα λάθος στην σύνταξη.

Το script όπως το χρησιμοποίησα στο Gscript έχει ως εξής:

mount -o bind /storage/UsbDriveA/Real Racing 3 /storage/sdcard0/Android/data/com.ea.games.r3_row

Όταν το εκτελώ στην καταγραφή του Superuser βλέπω:

usage mount : [-r] [-w] [-o option] [-t type] device directory

Στην αρχή έψαχνα μήπως έχω λάθος στους καταλόγους, αλλά δεν έχω. Το Usb το διαβάζει κανονικά η συσκευή, έχει πλήρη πρόσβαση.

Βλέπει κάποιος λάθος στην σύνταξη του script; Κοντεύω να σκάσω...

...προβληματάκι και θα το εκτιμούσα εάν κάποιος "πεφωτισμένος" μου δώσει κι εμένα τα φώτα του!

Κατ'αρχήν φοράω την V15 και είμαι και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Λόγω έλλειψης χώρου και λόγω του τεράστιου όγκου δεδομένων για τα παιχνίδια μέχρι πρότινως χρησιμοποιούσα το Gl to SD, το οποίο διάβαζε τα δεδομένα τους από την εξωτερική SD... Με την αύξηση των αναγκών σε χώρο όμως, έψαξα και βρήκα στο XDA και βρήκα κάποιους τρόπους για να μεταφέρω τα δεδομένα σε USB και να παίζουν τα παιχνίδια από εκεί. Από αυτούς τους τρόπους δοκίμασα δύο. Ο ένας ήταν με την εφαρμογή Directory Bind, ο οποίος δεν λειτούργησε μιας κι έχει επιλογή το πρόγραμμα να κάνει unbind με την σύνδεση USB, οπότε σβου. Ο δεύτερος απαιτούσε την χρήση ενός script, το οποίο όμως ποτέ δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει ό,τι κι αν έκανα κι εδώ ζητάω την βοήθεια όποιου γνωρίζει. Πρόκειται για την εντολή mount, την οποία την χρησιμοποίησα όπως ακριβώς την διάβασα, αλλά συνεχώς μου εμφάνιζε ότι έκανα λάθος στην σύνταξη.

Το script όπως το χρησιμοποίησα στο Gscript έχει ως εξής:

mount -o bind /storage/UsbDriveA/Real Racing 3 /storage/sdcard0/Android/data/com.ea.games.r3_row

Όταν το εκτελώ στην καταγραφή του Superuser βλέπω:

usage mount : [-r] [-w] [-o option] [-t type] device directory

Στην αρχή έψαχνα μήπως έχω λάθος στους καταλόγους, αλλά δεν έχω. Το Usb το διαβάζει κανονικά η συσκευή, έχει πλήρη πρόσβαση.

Βλέπει κάποιος λάθος στην σύνταξη του script; Κοντεύω να σκάσω...

Δοκίμασε με:

busybox mount -o bind /storage/UsbDriveA/Real Racing 3 /storage/sdcard0/Android/data/com.ea.games.r3_row

Εννοείται ότι έχεις εγκαταστήσει το busybox.

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Καλημερα σας.

Μια ερωτηση προς τους γνωριζοντες....

Εχω περασει στο τηλ την τελευταια Assassin_V4 και θελω να αλλαξω το DPI απο 320 (νορμαλ δηλ.) σε 280 αλλα παντου και οχι σε συγκεκριμενες εφαρμογες.

Οταν λεω παντου εννοω σε ολη την ROM.

Εχω περασσει μεσα το Xposed Installer και αλλαζω τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει εγω....

Τη ROM ομως πως θα την κανω 280DPI;

Παρακαλω την βοηθεια σας.....

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλημερα σας.

Μια ερωτηση προς τους γνωριζοντες....

Εχω περασει στο τηλ την τελευταια Assassin_V4 και θελω να αλλαξω το DPI απο 320 (νορμαλ δηλ.) σε 280 αλλα παντου και οχι σε συγκεκριμενες εφαρμογες.

Οταν λεω παντου εννοω σε ολη την ROM.

Εχω περασσει μεσα το Xposed Installer και αλλαζω τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει εγω....

Τη ROM ομως πως θα την κανω 280DPI;

Παρακαλω την βοηθεια σας.....

Ευχαριστω.

Κατεβασε το rom toolbox,πηγαινε performance και επελεξε το build.prop editor..Στη συνεχεια πατα το αριστερο capasitive,επελεξε το build.prop tweaks και αλλαξε το lcd density απο 320 σε 280..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Καλησπερα σε ολους, εχω φτιαξει κατι ρολογια για την οθονη κλειδωματος, για οποιον θελει θα τα βρει εδω..

Σταυρο ασε τα ρολογια και φτιαξε μας την motomoto rom να γουσταρουμε.. :D

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Σταυρο ασε τα ρολογια και φτιαξε μας την motomoto rom να γουσταρουμε.. :D

Χαχαχα, δυσκολα Μήτσο, θα μπω σε μεγαλύτερους μπελαδες μετα.. Μια χαρα παίζω με τα χρώματα.. :D

Λοιπόν για το κινητό αυτό δεν υπάρχουν λόγια. Ειδικά αν το προηγούμενό σου ήταν το Ν82...

Ευχαριστώ για τις πολύ αναλυτικές οδηγίες, το κινητό μου το έκανα root προχθές αλλά θα το σκεφτώ αν θα αλλάξω την Original Γερμανική που φοράει.

Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν για να δουλέψω το Titanium BackUp και για να σβήσω κάποιες μαμίσιες εφαρμογές..

Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να προσθέσω applications στο γαλάζιο taskbar αριστερά χωρίς custom rom; Υπάρχει κάποιο app που να κάνει αυτή τη δουλειά σε rooted συσκευές;

Επίσης ψάχνω να βρω τρόπο να αλλάξω τα apps που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της εξτρα οθόνης των ακουστικών και του stylus, αφού η συσκευή δεν με αφήνει.

Και πάλι σας ευχαριστώ, αυτά που βρίσκει κανείς στις σελίδες αυτές είναι απίστευτα::O:blink:

Λοιπόν για το κινητό αυτό δεν υπάρχουν λόγια. Ειδικά αν το προηγούμενό σου ήταν το Ν82...

Ευχαριστώ για τις πολύ αναλυτικές οδηγίες, το κινητό μου το έκανα root προχθές αλλά θα το σκεφτώ αν θα αλλάξω την Original Γερμανική που φοράει.

Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν για να δουλέψω το Titanium BackUp και για να σβήσω κάποιες μαμίσιες εφαρμογές..

Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να προσθέσω applications στο γαλάζιο taskbar αριστερά χωρίς custom rom; Υπάρχει κάποιο app που να κάνει αυτή τη δουλειά σε rooted συσκευές;

Επίσης ψάχνω να βρω τρόπο να αλλάξω τα apps που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της εξτρα οθόνης των ακουστικών και του stylus, αφού η συσκευή δεν με αφήνει.

Και πάλι σας ευχαριστώ, αυτά που βρίσκει κανείς στις σελίδες αυτές είναι απίστευτα::O:blink:

Αν έχεις custom recovery πέρνα το Simplistic Framework ...αξίζει εχει και επιλογή για προσθέσεις apps στο multiwindow .

Samsung galaxy s21+

Αν έχεις custom recovery πέρνα το Simplistic Framework ...αξίζει εχει και επιλογή για προσθέσεις apps στο multiwindow .

Επειδή είμαι νέος στα android, φαντάζομαι πρέπει να βάλω πρώτα το clockworkmod από το ROM Manager και μετά να βάλω το Simplistic Framework από το Playstore ?!;

:wacko:

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει.με το multiwindow manager ποσα παραθυρα μπορουμε να έχουμε ανοιχτα??2 η και παραπανω??
Samsung Galaxy S8 plus.....