didicola Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εχετε να προτειεντε κανενα καλο μοντεμ για ελλαδα για βοντα? σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εχετε να προτειεντε κανενα καλο μοντεμ για ελλαδα για βοντα? σας ευχαριστω! εγω χρησιμοποιω αυτο με βονταφον XXDLK7 και δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Οπως ακριβως ειπε και ο φιλος μου ο Νικος το προβλημα το ελυσε και αναμενουμε σημερα το νεο update τωρα για τις custom rom που αναφερει πιο πανω ο Δημητρης νομιζω οτι ολες αυτες ειναι καλες απο εκει και περα βαζεις αυτη που σου καθεται καλυτερα στο ματι και πιστευω οτι του amnodaniel ειναι μακραααααααν η ομορφοτερη..(γνωμη μου) Παναγιώτη δεν μου απάντησες όμως τι ακριβώς είναι το simplistic framework:). είδα ότι έβγαλε νέα έκδοση . την περνάω πάνω στην άλλη χωρίς να χάσω το στήσιμο ? Edited March 21, 2013 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παναγιώτη δεν μου απάντησες όμως τι ακριβώς είναι το simplistic framework:). είδα ότι έβγαλε νέα έκδοση . την περνάω πάνω στην άλλη χωρίς να χάσω το στήσιμο ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712 Άμα καταφέρεις και την κατεβάσεις...πέρνα την. Εγώ παλεύω από το απόγευμα και τα λινκς δεν κατεβάζουν τίποτα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712 Άμα καταφέρεις και την κατεβάσεις...πέρνα την. Εγώ παλεύω από το απόγευμα και τα λινκς δεν κατεβάζουν τίποτα.:mad: Εμενα με OTA εκανε κανα 2ωρο..ηδη την έστησα και ολα τελεια.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εχει κανενας το multi window manger? δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει... εχω ενερωοποιησει τις εφαρμογες που θελω αλλα δεν ξερω πως να τις κανω να τρεχουν σε μικροτερα παραθυρα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029712 Άμα καταφέρεις και την κατεβάσεις...πέρνα την. Εγώ παλεύω από το απόγευμα και τα λινκς δεν κατεβάζουν τίποτα.:mad: ξεκίνισα πριν λιγο να την κατεβάζω . σε 9 ώρες θα τελειώσει έτσι αναφέρει στο αρχείο :lol:υπομονή θα το αφήσω όλο το βράδυ . ακόμα ένας δεν ανέφερε τι ακριβώς σημαίνει ( ή τι κάνει ) το simplistic framework Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) ξεκίνισα πριν λιγο να την κατεβάζω . σε 9 ώρες θα τελειώσει έτσι αναφέρει στο αρχείο :lol:υπομονή θα το αφήσω όλο το βράδυ . ακόμα ένας δεν ανέφερε τι ακριβώς σημαίνει ( ή τι κάνει ) το simplistic farmework Βρε...τον είδες το σύνδεσμο που σου έβαλα;;; Αυτό είναι το Simplistic Framework. Κάνει Απόλυτα παραμετροποιήσημο το τηλέφωνο...αλλά τι να σου προτοαναφερουμε;;; Διάβασε το από Xda... Εμενα με OTA εκανε κανα 2ωρο..ηδη την έστησα και ολα τελεια.... Σταύρο ΟΤΑ του Ισπανού;;; Για τον amnodaniel λέει ο φίλος...:p Αλλά επειδή θα λες την Phoenix, την έχω κατεβάσει και εγώ, την πέρασες Full Wipe ή πάνω από την V8; Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά είδα εκ των υστέρων το ποστ του Motomoto.:) Edited March 21, 2013 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά εχει κανει φοβερή δουλειά ο φοίνικας με την v9 ιδιως με simplistic και ολα 240 dpi δουλεύουν αψογα ολα .. Αψογος ο tamirda ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Σταύρο ΟΤΑ του Ισπανού;;; Για τον amnodaniel λέει ο φίλος...:p Αλλά επειδή θα λες την Phoenix, την έχω κατεβάσει και εγώ, την πέρασες Full Wipe ή πάνω από την V8; Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά είδα εκ των υστέρων το ποστ του Motomoto.:) Παντα full wipe Πανο... Θα φας το πολυ μια ωρα να στήσεις αλλα εχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Moto ειχε πει ο tamirda θα βάλει το θεμα σου στην εγκατάσταση τις ρομ.. δεν ειδα κατι όμως ??? Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Moto ειχε πει ο tamirda θα βάλει το θεμα σου στην εγκατάσταση τις ρομ.. δεν ειδα κατι όμως ??? Ναι το ειχα διαβασει αλλα δεν ξερω.. Ειδα οτι εβαλε το sense theme... Απο την μια δεν ηθελα γιατι σταμάτησα να ασχολουμε με xda για το λογο οτι υπαρχουν τοσοι πολλοί άνθρωποι εκει που ο καθε ενας ζηταει το δικο του.... Απο τοτε που ανέβασα το theme για το s3 στο xda εχω καθε μερα πανω απο 15 pm που ο καθε ενας λεει τα δικα του... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδιά πάρτε ένα ωραιότατο buck up και δοκιμάστε την καινούρια miui... Πραγματικά απίστευτη όμορφη και σμουθ ρομ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παρακολουθει κανεις το ιταλικο φορουμ της EsaNote? Kατι πρεπει να εγινε, εβγαλε ανακοινωση ο soloilmeglio λεγοντας πως καποια μελη της ομαδας δε συμμετεχουν πλεον στις υλοποιησεις. Απλα επειδη δεν ξερω ποιοι devs εφυγαν δε μπορω να κρινω αν ειναι κακα μαντατα ή απλα αδιαφορα... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ρε παιδιά κάτι έπαθε από χθες το νοτε μου. Όταν το κάνω restart δε μου ζητά κωδικό σιμ, και ανοίγει χωρίς να πιάνει σήμα. Βασικά δείχνει ότι πιάνει κάτι αλλά μπουρδουκλωμένα όλα. Ο μόνος τρόπος για να το ξεκολλήσω είναι να πατήσω αλλαγή κωδικού σιμ. Μετά πιάνει κανονικά δίκτυο. Ξέρετε τι φταίει? είμαι ένα στάδιο πριν του full wipe. Δοκίμασα wipe cache και wipe dalvik αλλά τζίφος. Είμαι με pheonix όχι την τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά πάρτε ένα ωραιότατο buck up και δοκιμάστε την καινούρια miui... Πραγματικά απίστευτη όμορφη και σμουθ ρομ... μπορούμε να έχουμε ένα λινκ με την ρομ?! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Καινούργια Esa Note V3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37864974 @karagalexk εδώ είναι η Miui http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192641 Αλλά αν θες τη γνώμη μου μην παιδεύεσαι άδικα, τα μισά στη γλώσσα είναι κινέζικα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Καινούργια Esa Note V3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37864974 Φανταζομαι δεν εχει δοκιμαστει ακομη απο πολλους ε; γιατι την πατησα με την v2 κ τωρα θα περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Καινούργια Esa Note V3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37864974 Φανταζομαι δεν εχει δοκιμαστει ακομη απο πολλους ε; γιατι την πατησα με την v2 κ τωρα θα περιμενω... Όχι είναι οολοφρεσκια...σημερινή.:p Καινούργια ομάδα από dev, καινούργια ρομ! Κάτι μας είπε ο Πέτρος εχθές, ότι είχαν αποχωρήσει ορισμένοι από αυτούς (εγώ δεν τους παρακολουθούσα) οπότε δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε το τριήμερο. Nandroid Backup και προχωράμε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κατεβάσω την αυτή την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119003 αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα( φοράω εδώ και αρκετό καιρό την προηγούμενη έκδοση και είναι πάρα πολύ καλή ) . κατεβαίνει εκνευριστικά αργά και όταν φτάνει στο 90% περίπου σταματάει και μένω με άδεια χέρια . την έχει κατεβάσει κανείς ? την phoenix την κατέβασα και σκέφτομαι να την περάσω . κράτησα back up με recovery αν περάσω την phoenix μετά με restore θα επανέλθουν οι εφαρμογές και το στήσιμο ?είναι καλή η phoenix ? πως πάει από μπαταρία ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παρατηρώ ότι στην ελληνική 4.1.2 η εφαρμογή της έκθεσης κάνει σπασίματα όταν κάνεις ζουμ σε μια εικόνα και προσπαθήσεις να μετακινηθεις σε διάφορες περιοχές της. Θυμάται κανείς αν αυτό γινόταν και στην 4.1.1; Επίσης όσοι έχετε την DMB4 4.1.2 το παρατηρείτε το φαινόμενο; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 εχετε να προτειεντε κανενα καλο μοντεμ για ελλαδα για βοντα? σας ευχαριστω! Καλημέρα, εγώ ψάχνω κανα Καλό μόντεμ για wind, έχεις κανείς κάποιο υπόψη;; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παρατηρώ ότι στην ελληνική 4.1.2 η εφαρμογή της έκθεσης κάνει σπασίματα όταν κάνεις ζουμ σε μια εικόνα και προσπαθήσεις να μετακινηθεις σε διάφορες περιοχές της. Θυμάται κανείς αν αυτό γινόταν και στην 4.1.1; Επίσης όσοι έχετε την DMB4 4.1.2 το παρατηρείτε το φαινόμενο; Το είχα παρατηρήσει κι εγώ και νόμιζα ότι είναι ιδέα μου, μιας και δεν είχα δει κάποιον άλλον να το αναφέρει. Αυτό μαζί με κάποια σπασίματα στο animation των toggles στη notification bar όταν έχω πολλές ειδοποιήσεις είναι τα μόνα "προβλήματα" μου στην ελληνική 4.1.2. Δε θυμάμαι να μου τα έκανε πρίν πάντως στην 4.1.1. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Φιλτατοι εχω δυο περιεργα θεματακια με την EsaNote 3. Αρχικα δεν ακουγεται ο boot sound παρολο που το ειχα φλασαρει με το aroma και το κατεβασα και απο το μενου της ρομ επειτα. Αλλα το πιο περιεργο ειναι πως οταν επιλεγω (απο τις ρυθμισεις της ρομ) το Exposed Installer και περναω το Exposed Firm, μετα το reboot εχω systemUi crash και ο μονος τροπος να το επαναφερω ειναι αν απεγκαταστησω το Exposed. Για πειτε καμια ιδεα :) ΕΝΤΙΤ: Τη rom την περασα με clean install και μαλιστα οταν εντοπισα το δευτερο προβλημα την ξαναφλασαρα. Επισης δεν εχω αλλαξει καμια απολυτως ρυθμιση/εφαρμογη/whatever σε σχεση με την EsaNote 2 στην οποια μου δουλευαν ολα αψογα.. Edited March 24, 2013 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Φιλτατοι εχω δυο περιεργα θεματακια με την EsaNote 3. Αρχικα δεν ακουγεται ο boot sound παρολο που το ειχα φλασαρει με το aroma και το κατεβασα και απο το μενου της ρομ επειτα. Αλλα το πιο περιεργο ειναι πως οταν επιλεγω (απο τις ρυθμισεις της ρομ) το Exposed Installer και περναω το Exposed Firm, μετα το reboot εχω systemUi crash και ο μονος τροπος να το επαναφερω ειναι αν απεγκαταστησω το Exposed. Για πειτε καμια ιδεα :) Για τον boot sound δεν μπορώ να σου πω, δεν το έχω φλασαρει. Ο Exposed Installer μου δουλεύει κανονικά, όπως και το Simplistic Framework που εγκατέστησα μετά. Μήπως κάτι δεν σου έκατσε καλά...να την ξαναπερναγες full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts