Thou_Bou Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) καλησπερα σε ολους, απεκτησα την Δευτερα το galaxy note2 μεταχειρισμενο από ενα παιδι. του εχει φορτωμενη την omega rom, και μαλιστα δεν εμφανιζει το κιτρινο θαυμαστικο οταν ανοιγει, ενω και το kies το αναγνωριζει αλλα δεν δινει αναβαθμιση, δεν θελω να το πειραξω/περασω αλλη custom ή επισημη γιατι μ αρεσει με την omega. ομως από την Πεμπτη, το widget του καιρου επαψε να κανει updates. κανεις ιδεα? ειχα κλεισει για λιγο τα data/ορισει οριο το οποιο το κινητο επιασε, ομως και με το wifi του σπιτιου μου οπου το συνδεω, δεν κανει update ακομα και χειροκινητα. κανεις ιδεα? τι μπορει να φταιει? άλλο καλό αντιστοιχο widget καιρου για Ελλάδα, υπαρχει ? ΥΓ. με την κλασσικη πρώτη ιδεα για λύση σε υπολογιστες, δλδ , επανεκκινηση, οκ εγινε update. απλά δε ξερω γιατι κολλαει μερικες φορες το update αυτοματο. μαλλον μια επανεκκινηση την εβδομαδα καλό του κανει. Edited March 15, 2013 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Με το kies αφού έχεις την omega δεν πρόκειται να σου κάνει αναβάθμιση. Δε σε ενοχλεί όμως αυτό, μια χαρά rom είναι! Άστο έτσι και απόλαυσε το. Αν βγει κάτι καινούριο που αξίζει να το περάσεις θα το μάθεις σίγουρα από εδώ μέσα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια τι μπορει να φταιει και δεν εχω ελληνικα στο πενακι?Ειμαι με phoenix 8 Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια τι μπορει να φταιει και δεν εχω ελληνικα στο πενακι?Ειμαι με phoenix 8 1. Έχεις κατεβάσει την ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου; 2. Όταν πας να γράψεις το spacebar το έχεις γυρισμένο στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 1. Έχεις κατεβάσει την ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου; 2. Όταν πας να γράψεις το spacebar το έχεις γυρισμένο στα ελληνικά; Ναι κανονικα ειναι επιλεγμενα και τα ελληνικα οπως στις εικονες σου αλλα ενω οταν γραφω αγγλικα μου εχει την επιλογη του <ταμπλω> για να γραψω χειροκινητα,οταν γραφω ελληνικα δεν μου την εμφανιζει καν αυτη την επιλογη παρα μονο του μικροφωνου,των ρυθμισεων και κατι αλλα ασχετα..Να πω οτι κατα την εγκατασταση της phoenix επελεξα το spenboard switcher καθως για κυριο πληκτρολογιο χρησιμοποιω το swiftkey..Το προγραμμα δουλευει σωστα..Μολις βγαλω το πενακι το γυρναει στο μαμα πληκτρολογιο και το αντιθετο αλλα ελληνικα στο χειρογραφο..δεν..Επισης δοκιμασα βαζοντας προεπιλογη το μαμα πληκτρολογιο αλλα παλι τα ιδια..Ξαναπερασα απο την αρχη την ρομ,παλι τα ιδια..Καπου τρωει σκαλωμα και πιστευω φταιει το spenboard switcher παροτι την δουλεια του(εναλλαγη) την κανει σωστα..Αυτο που μενει ειναι να ξαναπερασω την ρομ χωρις το spenboard..Το δουλευει κανεις αλλος αυτο να μας πει? Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Τη ρομ την πέρασες Full Wipe Wipe ή ήσουν στην 7.7 και την έριξες από πάνω; Είναι διαφορετική βάση και θέλει Full Wipe...το λέει και ο Tamirda στις οδηγίες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εβαλα την phoenix 8,αλλα δεν μπορω ναπερασω blueray ταινια στην external καρτα.τι να κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μηπως αυτη η ρομ εχει θεμα με το exfat? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μηπως αυτη η ρομ εχει θεμα με το exfat? Βασικα νομιζω οτι γενικα υπαρχει θεμα, με ολες τις καρτες στα samsung.αν ηξερα ολη αυτη την ταλαιπωρια δεν θα επαιρνα καρτα.δοκιμαζω τωρα την easy ums εφαρμογη, ειδωμεν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Βασικα νομιζω οτι γενικα υπαρχει θεμα, με ολες τις καρτες στα samsung.αν ηξερα ολη αυτη την ταλαιπωρια δεν θα επαιρνα καρτα.δοκιμαζω τωρα την easy ums εφαρμογη, ειδωμεν. Γραψε τα αποτελεσματα για να βοηθησεις κι αλλους που ψαχνονται Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Βασικα νομιζω οτι γενικα υπαρχει θεμα, με ολες τις καρτες στα samsung.αν ηξερα ολη αυτη την ταλαιπωρια δεν θα επαιρνα καρτα.δοκιμαζω τωρα την easy ums εφαρμογη, ειδωμεν. Παράξενο :confused: εχω 64 gb σε exfat και με όσες rom έχω δοκιμάσει (revolution-wanamlite-omega-phoenix) δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα . Ποιο recovery εχεις ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παράξενο :confused: εχω 64 gb σε exfat και με όσες rom έχω δοκιμάσει (revolution-wanamlite-omega-phoenix) δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα . Ποιο recovery εχεις ? Philz touch 6.0.2.8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Philz touch 6.0.2.8 Κανε ενα format στην sd και δοκίμασε παλι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) τελικα εβγαλα ακρη με το easy ums,χωρις να ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,γιατι πρεπει καθε φορα να κανεις mount unmount.δεν ξερω κατα ποσο φταιει η καρτα,η οποια ειναι adata 32 gb,clas 10. Edited March 17, 2013 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 1.δεν γράφω sms 160 χαρακτήρες με τίποτα. δοκίμασα στοκ και 2 custom,τωρα ειμαι με phoenix 8,οταν βάζω πληκτρολόγιο gsm γυρίζει σε κεφάλαια εχει 160 αλλα οταν στέλνω sms μου βγαζει μήνυμα οτι το sms μπορει να παει κατεστραμμένο και να γυρίσω αυτόματη επιλογή.γυρίζω στο αυτόματο και χάνω το 160 χαρακτήρες. εχω δοκιμάσει και αλλα πληκτρολόγια. καμιά ιδέα? 2.μπορεί κάποιος που εχει βάλει την phoenix 8,να γράψει ενα μπούσουλα στο aroma με κερνελ,μοντεμ που του εχει δουλέψει καλα ? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 1.δεν γράφω sms 160 χαρακτήρες με τίποτα. δοκίμασα στοκ και 2 custom,τωρα ειμαι με phoenix 8,οταν βάζω πληκτρολόγιο gsm γυρίζει σε κεφάλαια εχει 160 αλλα οταν στέλνω sms μου βγαζει μήνυμα οτι το sms μπορει να παει κατεστραμμένο και να γυρίσω αυτόματη επιλογή.γυρίζω στο αυτόματο και χάνω το 160 χαρακτήρες. εχω δοκιμάσει και αλλα πληκτρολόγια. καμιά ιδέα? 2.μπορεί κάποιος που εχει βάλει την phoenix 8,να γράψει ενα μπούσουλα στο aroma με κερνελ,μοντεμ που του εχει δουλέψει καλα ? Βαλτο σε Unicode και θα εισαι κομπλε φιλε μου .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Greek theme dialer.. Εφτιαξα αυτο το dialer για μενα αλλα θα το μοιραστω και μ'εσας... Download http://imageshack.us/a/img835/6849/20130317164214.png Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 καλησπερα παιδια νεος κατοχος του θηριου.....μια ερωτηση,υπαρχει καποιος που μετα απο αναβαθμιση σε 4.1.2 δεν μπορει να συνδεθει σε wifi?δεν μπορω να συνδεθω πουθενα....ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπορει να βοηθηση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 καλησπερα παιδια νεος κατοχος του θηριου.....μια ερωτηση,υπαρχει καποιος που μετα απο αναβαθμιση σε 4.1.2 δεν μπορει να συνδεθει σε wifi?δεν μπορω να συνδεθω πουθενα....ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπορει να βοηθηση:( Φιλε μου το προβλημα σου εχει αναφερθει εδω.. Δεν θυμαιμαι σε ποια σελιδα, προσφατα παντως,αν θες ριξε μια ματια... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Βαλτο σε Unicode και θα εισαι κομπλε φιλε μου .:) Δηλαδη με το unicode θα μπορουμε να γραφουμε με πεζους χαρακτηρες και να εχουμε και 160? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δηλαδη με το unicode θα μπορουμε να γραφουμε με πεζους χαρακτηρες και να εχουμε και 160? Με κεφαλαία γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Με κεφαλαία γράμματα. Μόλις τώρα το δοκίμασα αλλά είτε έχω κεφαλαία είτε μικρά 160 χαρακτήρες δεν μου δίνει. Μήπως έχεις κάποια άλλη ρύθμιση; Edited March 20, 2013 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εμένα παιδιά σε αλφάβητο GSM μου δίνει 160 με κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Και σε μένα και σε όλους πιστεύω δίνει, απλά βγάζει το ενοχλητικό μήνυμα ότι το μήνυμα μπορεί να πάει κατεστραμένο άσχετα αν πάει τελικά μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Πιο μόντεμ είναι το καλύτερο για Ελλάδα;; Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts