pandrits Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ας πάμε για Full Wipe. Στο titanium παιδιά να κάνω backup μόνο τα user apps? Τα system να τα αφήσω για να μην γίνει χάος με την νέα omega η μου διαφεύγει κάτι? Μόνο user apps. Από δεδομένα συστήματος μπορείς να πάρεις μόνο κωδικούς wifi, αρχεία κλήσεων και μηνυμάτων. (Αυτά τουλάχιστον παίρνω εγώ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μπορει κανεις να με βοηθήσει.....Ειμαι με την v8 και προσπαθώ να κανω το statusbar transparent απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928876 αλλα δεν τα καταφέρνω με τπτ.....!!!!συνεχεια κανω fail!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 2 ερωτήσεις για την Omega v8.0 1) Μπορώ με κάποιον τρόπο να αφαιρέσω εντελώς το simplistic control? 2) Στο android keyboard υπάρχει επιλογή να δουλεύει με 160 chars στα μηνύματα? Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο αυτό το keyboard πλέον, πολύ καλύτερο απο το stock Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Το νέο universall theme kalagas είναι online. Το πέρασα στην V8 και είναι Απίστευτα όμορφο! Δεν επηρεάζει καθόλου το simplistic control και τις ρυθμίσεις του. Ευχαριστούμε πολύ τους Γιάννηδες!!! @ioathe εξαιρετική δουλειά!!! 65Y311912C308962M Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! 2 ερωτήσεις για την Omega v8.0 1) Μπορώ με κάποιον τρόπο να αφαιρέσω εντελώς το simplistic control? 2) Στο android keyboard υπάρχει επιλογή να δουλεύει με 160 chars στα μηνύματα? Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο αυτό το keyboard πλέον, πολύ καλύτερο απο το stock Γιατί θέλεις να το αφαιρέσεις? Το simplistic control έχει γίνει με βάση τα Mod της Omega, αν το βγάλεις θα χάσεις πολλά mod. Το καλύτερο είναι να μου αναφέρεις το πρόβλημα σου και να δω τι μπορώ να κάνω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μόνο user apps. Από δεδομένα συστήματος μπορείς να πάρεις μόνο κωδικούς wifi, αρχεία κλήσεων και μηνυμάτων. (Αυτά τουλάχιστον παίρνω εγώ.) Αν κάνεις backup στο Google, οι κωδικοί wifi γίνονται backup εκεί. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcupgrade Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημέρα. Μετά από galaxy s2 - galaxy s3 εδώ και μια βδομάδα έχω και εγώ το Note 2. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά είχα εγκατεστημένη την Omega και επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος την έκανα εγκατάσταση και στο Note. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανά τύχη στις προηγούμενες rom. Ενώ έχω κάνει συγχρονισμό μια χαρά μου εμφανίζει επαφές τα πάντα όλα - όταν κάνω κλήση ή με πάρουν τηλ εμφανίζεται ο αριθμός και όχι το όνομα της επαφής. Το ίδιο και στα μηνύματα. Και από τις επαφές με σύρσιμο να κάνω γρήγορη κλήση πάλι μου εμφανίζει τον αριθμό και όχι το όνομα. Την Rom (v8) την πέρασα με full wipe και dalvin, πάνω από τη μαμά rom και μετά επαναφορά με titanium backup. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημέρα. Μετά από galaxy s2 - galaxy s3 εδώ και μια βδομάδα έχω και εγώ το Note 2. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά είχα εγκατεστημένη την Omega και επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος την έκανα εγκατάσταση και στο Note. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανά τύχη στις προηγούμενες rom. Ενώ έχω κάνει συγχρονισμό μια χαρά μου εμφανίζει επαφές τα πάντα όλα - όταν κάνω κλήση ή με πάρουν τηλ εμφανίζεται ο αριθμός και όχι το όνομα της επαφής. Το ίδιο και στα μηνύματα. Και από τις επαφές με σύρσιμο να κάνω γρήγορη κλήση πάλι μου εμφανίζει τον αριθμό και όχι το όνομα. Την Rom (v8) την πέρασα με full wipe και dalvin, πάνω από τη μαμά rom και μετά επαναφορά με titanium backup. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο όταν την είχα περάσει χωρίς wipes. 'Ισως το titanium back up να έκανε τη ζημιά ?? Πριν το titanium ήταν οκ ? Αν δεις πιο πίσω ο ioathe είπε "αν κάποιος δεν θέλει να κάνει full wipe τότε πρέπει να κάνει εκκαθάριση δεδομένων στο samsung keyboard στο τηλέφωνο και στις επαφές, και τέλος να αφαιρέσει το λογαριασμό google να κάνει επανεκκίνηση και να τον ξαναβάλει. Μετά να πάει στο samsung keyboard και να κατεβάσει τα Ελληνικά." Οπότε ή δοκίμασε αυτό ή full wipe και όχι titanium τελικά την έκανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημέρα. Μετά από galaxy s2 - galaxy s3 εδώ και μια βδομάδα έχω και εγώ το Note 2. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά είχα εγκατεστημένη την Omega και επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος την έκανα εγκατάσταση και στο Note. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανά τύχη στις προηγούμενες rom. Ενώ έχω κάνει συγχρονισμό μια χαρά μου εμφανίζει επαφές τα πάντα όλα - όταν κάνω κλήση ή με πάρουν τηλ εμφανίζεται ο αριθμός και όχι το όνομα της επαφής. Το ίδιο και στα μηνύματα. Και από τις επαφές με σύρσιμο να κάνω γρήγορη κλήση πάλι μου εμφανίζει τον αριθμό και όχι το όνομα. Την Rom (v8) την πέρασα με full wipe και dalvin, πάνω από τη μαμά rom και μετά επαναφορά με titanium backup. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ. Βγαλε τον Google Account σου και ξαναπερασε τον. @Da_Rudakos εβγαλες ακρη με το DPI? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Βγαλε τον Google Account σου και ξαναπερασε τον. @Da_Rudakos εβγαλες ακρη με το DPI? Δες δες ;) Τρομερό έγινε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4447839#post4447839 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημέρα. Μετά από galaxy s2 - galaxy s3 εδώ και μια βδομάδα έχω και εγώ το Note 2. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά είχα εγκατεστημένη την Omega και επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος την έκανα εγκατάσταση και στο Note. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανά τύχη στις προηγούμενες rom. Ενώ έχω κάνει συγχρονισμό μια χαρά μου εμφανίζει επαφές τα πάντα όλα - όταν κάνω κλήση ή με πάρουν τηλ εμφανίζεται ο αριθμός και όχι το όνομα της επαφής. Το ίδιο και στα μηνύματα. Και από τις επαφές με σύρσιμο να κάνω γρήγορη κλήση πάλι μου εμφανίζει τον αριθμό και όχι το όνομα. Την Rom (v8) την πέρασα με full wipe και dalvin, πάνω από τη μαμά rom και μετά επαναφορά με titanium backup. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ. Κάνε εξαγωγή όλες τις επαφές σε ένα .vcf αρχείο στην sdcard, μετά σβήσε όλες τις επαφές και τέλος εισαγωγή από το .vcf που αποθήκευσες. Εμένα έτσι διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) @ pcupgrade , φλάσαρέ την πάλι με full wipe , η http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35547240&postcount=4698 Edited December 20, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Με full wipe όλα αυτά είναι οκ, αν κάποιος δεν θέλει να κάνει full wipe τότε πρέπει να κάνει εκκαθάριση δεδομένων στο samsung keyboard στο τηλέφωνο και στις επαφές, και τέλος να αφαιρέσει το λογαριασμό google να κάνει επανεκκίνηση και να τον ξαναβάλει. Μετά να πάει στο samsung keyboard και να κατεβάσει τα Ελληνικά. επειδη την συγκεκριμενη στιγμη δεν θελω να σκεφτομαι full wipe, υπαρχει πιθανοτητα να βγει κατι που να διορθωνει το προβλημα? γιατι συμβαινει αυτο στην v8 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ρε παιδια εχω την v8 και προσπαθώ να αλλάξω οτιδήποτε στο notification bar ..... Τι έχω κάνει οτιδήποτε εχω βρει στο xda με ολες τις οδηγιες τη απο το ROM toolbox Pro αλλα τιποτα..... Εχει κανεις καμια ιδεα????Για το τι κανω λαθος....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ρε παιδια εχω την v8 και προσπαθώ να αλλάξω οτιδήποτε στο notification bar ..... Τι έχω κάνει οτιδήποτε εχω βρει στο xda με ολες τις οδηγιες τη απο το ROM toolbox Pro αλλα τιποτα..... Εχει κανεις καμια ιδεα????Για το τι κανω λαθος....? Απο την εφαρμογή toggle controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Απο την εφαρμογή toggle controls[/] Έψαχνα να βρω κατι free... :D γτ μονο με donate γίνεται και δεν εχω κανει λογαριασμο στο market :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Απο την εφαρμογή toggle controls[/] Έψαχνα να βρω κατι free... :D γτ μονο με donate γίνεται και δεν εχω κανει λογαριασμο στο market :D Στην Omega 8 υπάρχει προ εγκατεστημένη η εφαρμογή που φαίνεται στο παραπάνω screenshot . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Στην V8 το video hub & music hub μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε απο την χωρα σας:( θελει καποια ρύθμιση η ετσι ειναι? εαν ειναι να τα απεγκαταστήσω:worry::worry: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Στην V8 το video hub & music hub μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε απο την χωρα σας:( θελει καποια ρύθμιση η ετσι ειναι? εαν ειναι να τα απεγκαταστήσω:worry::worry: Ότι και να βάλεις, δε λειτουργεί κανένα hub Ελλάδα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ότι και να βάλεις, δε λειτουργεί κανένα hub Ελλάδα. Λειτουργεί το game hub σου προβάλει παιχνίδια αλλά;) οταν πατήσεις σε ρίχνει στο samsung app:ban: συντόμευση της συντόμευσης... Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 :!: Ξερει κανεις να μου πει πως να σταματισω το αυτοματο ανοιγμα του wifi οταν ειμαι σπιτι μου και το κλεινω.....γτ παταω να κλεισει και μολης μου ερθει notification ανοιγει μονο του....!!!ξερει κανεις τη φταει και πως να το σταματησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Πώς να φτιάξω αυτό; Έχω και τα 2 Την μπαταρία μου δείχνει και το μαμά αλλά και το στρογγυλό που έχουν βάλει στην omega Edited December 24, 2012 by sigok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πώς να φτιάξω αυτό; Έχω και τα 2 Την μπαταρία μου δείχνει και το μαμά αλλά και το στρογγυλό που έχουν βάλει στην omega Ρυθμίσεις-->Εμφάνιση-->Εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας(απενεργοποιήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ρυθμίσεις-->Εμφάνιση-->Εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας(απενεργοποιήση) Σωστά συγνώμη. Καμία φορά κολλάει το μαμισιο so swype. Έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλά Χριστούγεννα!!! Νέα έκδοση Omega v9.0 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35862709&postcount=5207 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Τόσα χρόνια που σε ξέρω Γιάννη (από την εποχή του HD2), πάντα μας φτιάχνεις το Χριστουγεννιάτικο Δώρο παρουσιάζοντας νέα ρομ. Ευχαριστούμε πολύ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts