x8052 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Γεια σας κ εγω ειμαι αναμεσα στο htc 8s και στο nokia lumia 800 που εχει προσφορα το e-shop.Mπορει καποιος να με βοηθησει να επιλεξω το σωστο?Η 4gb στο htc 8S με προβληματιζει ??? Για εμένα το lumia 800 ειναι More value for money. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karemb Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Γεια σε όλους, σήμερα είδα απο κοντά το Htc 8s και μπορώ να πώ μου άρεσε πολύ η ποιότητα κατασκεύης του, αλλά και το διαφορετικό λογισμικό του...Όμως σε σύγκριση με το Nokia lumia που τα είδα από κοντά, μάλλον θα καταλήξω στο Lumia..Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν το παραγγείλω απο το Amazon απο Αγγλία, θα έχει ελληνικό menu και ελληνικό πληκτρολόγιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) παιδια εχει notification led? δεν εχει... Edited December 29, 2012 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημέρα, έχω καλά νέα για τους κατόχους που έχουν πρόβλημα με την χωρητικότητα της συσκευής: Εχθές λοιπόν εγκατέστησα on the fly 13 εφαρμογές και 3 παιχνίδια, και ο διαθέσιμος χώρος κατέβηκε στα 450mb. Προσπάθησα στην συνέχεια να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι των 150mb, αλλά το σύστημα δεν με άφησε λόγω περιορισμένου χώρου, έτσι μπήκα στο Market το κατέβασα στην SD και προσπάθησα να το εγκαταστήσω από εκεί παραδόξως επιτυχώς. Πάνω κάτω κατάλαβα οτι το installation file αν κατέβει απευθείας απο το market, δεν διαγράφεται μετά την εγκατάσταση, οπότε πιάνει εξτρά χρήσιμο χώρο. Έτσι έκανα hard reset κατέβασα όλες τις εφαρμογές που είχα εξ αρχής (13+3) και της εγκατέστησα απο την SD. Αποτέλεσμα: αντί των 450mb που είχα διαθέσιμα πρίν (εγκαθιστώντας τις εφαρμογές on the fly), τώρα έχω 988mb... πως το εκανες αυτο ρε φιλε...? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημέρα. Καλή Χρονιά να έχουμε.Είμαι και εγώ από προχτές κάτοχος ενός HTC 8s και θα ήθελα να σας πω τις εντυπώσεις μου. Ως παλιός χρήστης android και μετέπειτα ios η μεταφορά σε windows δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Το λειτουργικό είναι γρήγορο, με πολύ καλή απόκριση και προς το παρόν δείχνει να μην κολλάει καθόλου (για τα δεδομένα ενός μέσου χρήστη) και θα έλεγα πως αργότερα με τις κατάλληλες διορθώσεις θα πάρει καλό μερίδιο στην αγορά. Το 8s με εξέπληξε ευχάριστα, απίστευτη ταχύτητα κύλισης, ποιότητα κατασκευής ανώτερης κατηγορίας χρημάτων, φωτογραφική πάνω από τον μέσο όρο, μπαταρία προς το παρόν με την χρήση που του έκανα και μετά από 2 πλήρης φορτίσεις (wifi ανοιχτό όλη μέρα, ραδιόφωνο, email) ικανοποιητική, σύνδεση με επαφές από chrome, yahoo facebook κλπ, άψογη, η μνήμη δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ταχύτατη σύνδεση bluetooth και ακόμα πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων (με το xreria tipo του υιού μου),πληκτρολόγιο άμεσο, μεταφορά τραγουδιών ως ringtones σε επαφές με το audiko(είχα ήδη πολλά από το πρώην iphone μου και απλά τα πέρασα στην μνήμη του κινητού), σύνδεση με router (2 διαφορετικά) χωρίς να τα χάσει ποτέ, το sar του είναι 0,721 κεφάλι και 0,639 στο σώμα, χάρτες για πλοήγηση δεν έχω βάλει ακόμα κι δεν μπορώ να πω εντυπώσεις. Από αρνητικά θα έλεγα ότι θα ήθελα λίγο καλύτερα χρώματα στην οθόνη, περισσότερες εφαρμογές στο store(θα διορθωθεί φαντάζομαι), λίγο δυνατότερο ηχείο (τα ακουστικά όμως δεν παίζονται), το σήμα του μέτριο (wind). Ακόμα προσπαθώ να βρω πώς παραμένουν μόνιμα τα εικονίδια στην πάνω μπάρα!!!. Εν κατακλείδι θεωρώ πως έκανα καλή επιλογή να στραφώ στο νέο λειτουργικό, τo android παρέμεινε για τα γούστα μου πολύ μίζερο και μονότονο ενώ το ios είναι ακριβό για την εποχή. Ελπίζω να μην κούρασα. Χρόνια Πόλλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 εχει ραδιοφωνο το κινητο σου? που το βρηκες ρε φιλε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 ραδιόφωνο από internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) εχω αρχισει να το συμπαθω αρκετα, τσαχπινικα τα wp8 :P στα 250 που το πηρα απο γερμανο τα αξιζει, πανω απο το ποσο αυτο με τιποτα. Το λουμια800 ειναι πολυ καλυτερο κινητο, και δυσκολευομαι να βρβ σε τι ειναι καλυτερα τα 8ρια απο τα 7.5ρια.... Θεωρω απιστευτη βλακεια να εχει το κινητο notificatioon led και να το εχει μονο για τη φορτιση, πρεπει asap να το βαλουν για κλησεις μυνηματα/εμαιλ Edited December 30, 2012 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 εχω αρχισει να το συμπαθω αρκετα, τσαχπινικα τα wp8 :P στα 250 που το πηρα απο γερμανο τα αξιζει, πανω απο το ποσο αυτο με τιποτα. Το λουμια800 ειναι πολυ καλυτερο κινητο, και δυσκολευομαι να βρβ σε τι ειναι καλυτερα τα 8ρια απο τα 7.5ρια.... Θεωρω απιστευτη βλακεια να εχει το κινητο notificatioon led και να το εχει μονο για τη φορτιση, πρεπει asap να το βαλουν για κλησεις μυνηματα/εμαιλ απο αποψη hardware βρισκονται στα ιδια πανω κατω. το lumia υπερέχει στην καμερα ενω το 8s στον επεξεργαστη. απο την μια στο lumia εχεις 16 GB αποθηκευτικο χωρο ενω απο την αλλη στο 8s εχεις μεν το 1.3 GB αλλα μπορεις να βαλεις μεχρι 32άρα καρτα. πανω κατω στα ιδια ειναι. μην ξεχνας ομως την διαφορα στην τιμη τους. το 8s κοστιζει 3 κατοσταρικα(και με την προσφορα του γερμανου 250) ενω το lumia 800 αν θυμαμαι καλα ειχε αρχικη τιμη 499. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosito Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 απο αποψη hardware βρισκονται στα ιδια πανω κατω. το lumia υπερέχει στην καμερα ενω το 8s στον επεξεργαστη. απο την μια στο lumia εχεις 16 GB αποθηκευτικο χωρο ενω απο την αλλη στο 8s εχεις μεν το 1.3 GB αλλα μπορεις να βαλεις μεχρι 32άρα καρτα. πανω κατω στα ιδια ειναι. Ναι αλλα θα μπορουμε να αποθηκευσουμε στην sd περισσσοτερα apps?? ή θα ειναι μονο για φωτογραφιες,μουσικη κλπ ο εξτρα χώρος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 απο αποψη hardware βρισκονται στα ιδια πανω κατω. το lumia υπερέχει στην καμερα ενω το 8s στον επεξεργαστη. απο την μια στο lumia εχεις 16 GB αποθηκευτικο χωρο ενω απο την αλλη στο 8s εχεις μεν το 1.3 GB αλλα μπορεις να βαλεις μεχρι 32άρα καρτα. πανω κατω στα ιδια ειναι. Ναι αλλα θα μπορουμε να αποθηκευσουμε στην sd περισσσοτερα apps?? ή θα ειναι μονο για φωτογραφιες,μουσικη κλπ ο εξτρα χώρος??? οχι δεν θα μπορεις, μπορει να αλλαξει στο μελλον αυτο αλλα το βρισκω ΠΟΛΥ χλωμο... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SouthTune Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 πως το εκανες αυτο ρε φιλε...? Μπές στο windowsphone.gr ψάξε τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν και κατέβασέ τες σε xap format στον υπολογιστή σου. (η επιλογή αυτή υπάρχει σε κάθε εφαρμογή κάτω αριστερά, και λέγεται "Μη αυτόματη εγκατάσταση"). Βάζεις όλα τα αρχεία που θες στην SD κάρτα, ανοίγεις το Win Store απο το κινητό, και θα σου εμφανιστεί μια νέα επιλογή που λέγεται SD Card. Μπαίνοντας εκεί εγκαθηστάς όποια εφαρμογή έχεις βάλει στην κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Κάτοχος και γω της συσκευής εδώ και μια εβδομάδα και είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Πολύ όμορφο κινητό ελαφρύ και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κάθεται καλά στο χέρι, θα προτιμούσα τα πλήκτρα έντασης, κάμερας και κλειδώματος να εξέχουν λίγο παραπάνω. Η οθόνη είναι αρκετά καλή και φωτεινή, ακόμη και κάτω από τον ήλιο δεν υπάρχει πρόβλημα. Η κάμερα μέτρια κατα τη γνώμη μου, παρουσιάζει σωστά τα χρώματα και το βίντεο επίσης μέτριο. Μια και μιλάμε για κινητό η ποιότητα κλήσης είναι καλή, με δυνατό ακουστικό. Το ηχείο άνω του μετρίου και η ένταση από τα ακουστικά πολύ καλή ειδικά με ενεργοποιημένο το beats audio ίσως η πιο δυνατή που έχω ακούσει, με ένα καλό ζευγάρι ακουστικών είναι το ιδανικό mp3 player. Ισχυρά wifi και bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα στις συνδέσεις που επιχείρησα. Μπαταρία επίσης ευχαριστημένος, με αρκετή χρήση μου βγάζει 1,5 μέρα χαλαρά, με μόνη εφαρμογή όμως να τρέχει στο παρασκήνιο αυτή της HTC και με ανοιχτά bluetooth και δεδομένα. Δύο αρνητικά έχει η συσκευή κατα τη γνώμη μου, το πρώτο είναι η έλλειψη μπροστινής κάμερας αν και μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την πίσω για βιντεοκλήσης ωστόσο θα μπορούσαν να βάλουν μια vga κάμερα δε χάθηκε ο κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πολύ μικρή μνήμη, μόλις 1,3GB ελεύθερα. Το καλό είναι οτι στην micro sd μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει τραγούδια βίντεο και εικόνες και επίσης από τις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις σα χώρο αποθήκευσης της κάμερας την κάρτα μνήμης, όπως επίσης και οτιδήποτε αρχείο σου στέλνουν από bluetooth. Ωστόσο εφαρμογές και παιχνίδια για την ώρα αποθηκεύονται μόνο στην κύρια μνήμη και αν δεν προσέξει κάποιος και τη γεμίσει μετά δημιουργούνται και άλλα προβλήματα όπως για παράδειγμα δε μπορεί να παίξει ένα βιντεο youtube γιατί δεν υπάρχει χώρος για να φορτώσει. Προσωπικά ακολούθησα και τη συμβουλή του SouthTune και κατέβασα πρώτα τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και τις εγκατέστησα από εκεί και γλύτωσα περίπου 400MB. Πάντως για κάποιον που του αρέσει να κατεβάζει εφαρμογές και παιχνίδια καλύτερα να το ξεχάσει το κινητό, μετά από πολλά χρόνια από το Nokia N97 έπιασα τον εαυτό μου να σβήνει το ιστορικό του internet explorer για να γλιτώσω χώρο στη μνήμη. Με το λειτουργικό είμαι πολύ ευχαριστημένος, γρήγορο, όμορφο και εξαιτίας της κάρτας μνήμης δεν είναι ανάγκη να το συνδέσεις καν με υπολογιστή. Το μόνο που με ενοχλεί λιγάκι είναι οτι όπως και στα wp7.5 η ένταση του ήχου κλήσης και η ένταση της μουσικής είναι ένα και το αυτό και για κάποιον σαν εμένα που ακούει αρκετά μουσική είναι λιγάκι εκνευριστικό να αυξομιώνεις την ένταση, ευτυχώς υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για δυνατό κουδούνισμα σε τσέπη, οπότε κάπως βοηθάει και αυτό. Τέλος να αναφέρω οτι η συσκευή έρχεται με εγκατεστημένη την αναβάθμιση portico που σημαίνει οτι υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να μένει το wifi ενεργοποιημένο συνέχεια, όπως επίσης και πρόχειρα μηνύματα και απόρριψη κλήσης με μήνυμα. Ορίστε και μια φωτογραφία σε πολύ καλές συνθήκες. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petasis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Update :!::!::!: Μετά από hard reset εγκατέστησα το navigon Europe . Μετά την εγκατάσταση μου έμειναν 45 mb ελευθέρα χωρίς να έχω βάλει τίποτα άλλο, αλλά μετά από μισή ώρα και όπως σωστά με ενημέρωσαν από τη navigon και την HTC ο διαθέσιμος χώρος ανέβηκε στα 550mb αφού το κινητό προσαρμόστηκε μόνο του και τώρα έχω βάλει πολλές εφαρμογές κάποια παιχνίδια και έχω 300+ ελεύθερα. Όσο για την μπαταρία σε σχέση με το Samsung ace 2 που είχα κραταει 2 φορές περισσότερο. Το κινητό είναι σουπερ Ότι καλύτερο είχα… :):):) Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Λειτουργεί σίγουρα; Και με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει, τι γίνεται; Πρέπει να ρυθμίσω ξανά τους 5 λογαριασμούς e-mail; Επίσης με το angry birds space, πως παίρνω backup τι έχω κάνει; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Κάτοχος και γω της συσκευής εδώ και μια εβδομάδα και είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Πολύ όμορφο κινητό ελαφρύ και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κάθεται καλά στο χέρι, θα προτιμούσα τα πλήκτρα έντασης, κάμερας και κλειδώματος να εξέχουν λίγο παραπάνω. Η οθόνη είναι αρκετά καλή και φωτεινή, ακόμη και κάτω από τον ήλιο δεν υπάρχει πρόβλημα. Η κάμερα μέτρια κατα τη γνώμη μου, παρουσιάζει σωστά τα χρώματα και το βίντεο επίσης μέτριο. Μια και μιλάμε για κινητό η ποιότητα κλήσης είναι καλή, με δυνατό ακουστικό. Το ηχείο άνω του μετρίου και η ένταση από τα ακουστικά πολύ καλή ειδικά με ενεργοποιημένο το beats audio ίσως η πιο δυνατή που έχω ακούσει, με ένα καλό ζευγάρι ακουστικών είναι το ιδανικό mp3 player. Ισχυρά wifi και bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα στις συνδέσεις που επιχείρησα. Μπαταρία επίσης ευχαριστημένος, με αρκετή χρήση μου βγάζει 1,5 μέρα χαλαρά, με μόνη εφαρμογή όμως να τρέχει στο παρασκήνιο αυτή της HTC και με ανοιχτά bluetooth και δεδομένα. Δύο αρνητικά έχει η συσκευή κατα τη γνώμη μου, το πρώτο είναι η έλλειψη μπροστινής κάμερας αν και μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την πίσω για βιντεοκλήσης ωστόσο θα μπορούσαν να βάλουν μια vga κάμερα δε χάθηκε ο κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πολύ μικρή μνήμη, μόλις 1,3GB ελεύθερα. Το καλό είναι οτι στην micro sd μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει τραγούδια βίντεο και εικόνες και επίσης από τις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις σα χώρο αποθήκευσης της κάμερας την κάρτα μνήμης, όπως επίσης και οτιδήποτε αρχείο σου στέλνουν από bluetooth. Ωστόσο εφαρμογές και παιχνίδια για την ώρα αποθηκεύονται μόνο στην κύρια μνήμη και αν δεν προσέξει κάποιος και τη γεμίσει μετά δημιουργούνται και άλλα προβλήματα όπως για παράδειγμα δε μπορεί να παίξει ένα βιντεο youtube γιατί δεν υπάρχει χώρος για να φορτώσει. Προσωπικά ακολούθησα και τη συμβουλή του SouthTune και κατέβασα πρώτα τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και τις εγκατέστησα από εκεί και γλύτωσα περίπου 400MB. Πάντως για κάποιον που του αρέσει να κατεβάζει εφαρμογές και παιχνίδια καλύτερα να το ξεχάσει το κινητό, μετά από πολλά χρόνια από το Nokia N97 έπιασα τον εαυτό μου να σβήνει το ιστορικό του internet explorer για να γλιτώσω χώρο στη μνήμη. Με το λειτουργικό είμαι πολύ ευχαριστημένος, γρήγορο, όμορφο και εξαιτίας της κάρτας μνήμης δεν είναι ανάγκη να το συνδέσεις καν με υπολογιστή. Το μόνο που με ενοχλεί λιγάκι είναι οτι όπως και στα wp7.5 η ένταση του ήχου κλήσης και η ένταση της μουσικής είναι ένα και το αυτό και για κάποιον σαν εμένα που ακούει αρκετά μουσική είναι λιγάκι εκνευριστικό να αυξομιώνεις την ένταση, ευτυχώς υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για δυνατό κουδούνισμα σε τσέπη, οπότε κάπως βοηθάει και αυτό. Τέλος να αναφέρω οτι η συσκευή έρχεται με εγκατεστημένη την αναβάθμιση portico που σημαίνει οτι υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να μένει το wifi ενεργοποιημένο συνέχεια, όπως επίσης και πρόχειρα μηνύματα και απόρριψη κλήσης με μήνυμα. Ορίστε και μια φωτογραφία σε πολύ καλές συνθήκες. Εκτός από το ιστορικό του internet explorer και την εγκατάσταση εφαρμογών από την κάρτα μνήμης τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να εξοικονομήσουμε μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Εκτός από το ιστορικό του internet explorer και την εγκατάσταση εφαρμογών από την κάρτα μνήμης τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να εξοικονομήσουμε μνήμη; Για την ώρα δεν έχω βρει κάτι άλλο. Η μόνη μας ελπίδα είναι να επιτρέψει η Microsoft με κάποια αναβάθμιση την εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Για την ώρα δεν έχω βρει κάτι άλλο. Η μόνη μας ελπίδα είναι να επιτρέψει η Microsoft με κάποια αναβάθμιση την εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο κινητο εχει notification led για emails? Η καποιο αλλο Windows Phone που να εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 οχι δεν εχει, το εχει μονο για φορτιση. Κανενα WP δεν εχει, κριμα. Ελπιζω να κανει καμμια μοντα η HTC και να το κανει να δουλεψει και για κλησεις μυνηματα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο κινητο εχει notification led για emails? Η καποιο αλλο Windows Phone που να εχει ? Το συγκεκριμένο κινητό έχει led αλλά δυστυχώς το έχει μόνο για τη φόρτιση, τώρα αν αργότερα το ενεργοποιήσουν με κανα update και για τα email ένας Θεός το ξέρει. Για τα υπόλοιπα κινητά δε γνωρίζω. Edit: Ωπ με προλάβανε :) Edited January 6, 2013 by atlantian Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 να ρωτησω το παρηγγειλα σημερα απο το birdphone και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου κ γλωσσα υπαρχει τροπος να τα περασουμε Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 να ρωτησω το παρηγγειλα σημερα απο το birdphone και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου κ γλωσσα υπαρχει τροπος να τα περασουμε οταν το ξεκινας για πρωτη φορα σε ρωταει ποια γλωσσα θελεις να χρησιμοποιεις, εχει ελληνικα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 να ρωτησω το παρηγγειλα σημερα απο το birdphone και μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικο μενου κ γλωσσα υπαρχει τροπος να τα περασουμε Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να το κάνουν εισαγωγή από κάποια χώρα που έχουν αφαιρέσει κάποιες γλώσσες ανάμεσά τους και τα ελληνικά. Συνήθως όμως υπάρχουν όλες οι γλώσσες μέσα. Γιατί δεν το αγοράζεις από κάποιο μεγάλο κατάστημα όπως Πλαίσιο ή Κωτσόβολος να είσαι σίγουρος, ακριβώς ίδια τιμή το έχουν 299 ευρώ. Πάντως πάρε και κανα τηλέφωνο Γερμανό μήπως υπάρχει ακόμη και η προσφορά με τις δωροεπιταγές το τηλέφωνο έπεφτε στα 255. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 η προσφορα αυτη εληξε 05/01 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) το θελω σε κιτρινο -γκρι το οποιο στα γνωστα δεν υπαρχει για αυτο ρωταω αν δεν τα εχει υπαρχει ευκολος τρόπος να τα περασουμε ; Edited January 7, 2013 by billstamaniac Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts