Jump to content

petasis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    270
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petasis

  1. Εμένα και οι 2 συσκευές android που έχω, εμφανίζουν συνεχώς ένα μήνυμα λάθους. Δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις καθόλου.
  2. Δεν μου την ανέφεραν καθόλου. Βασικά είχαν και το χειρότερο πακέτο (με διαφορά). 17 ευρώ με μόλις 900 MB.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά τους πήγα στα 3 καταστήματα, και διάλεξαν ανάμεσα σε ότι τους πρότειναν. Νομίζω vodafone, μια προσφορά στα 23 ευρώ με 5GB internet, 200 λεπτά προς Καναδά, και λεπτά ομιλίας προς Ελλάδα, που δεν χρειάζονταν τόσο. Την frog δεν την πρότεινε κάποιος. Wind είναι; Το πιο διασκεδαστικό ήταν στο Γερμανό, όπου μας είπαν ότι δεν έχουν κάτι που θα εξυπηρετούσε, και να ρωτάγαμε και αλλού (!). Επίσης, κανείς δεν έδινε sms (!).
  4. Καλημέρα, Χθες ήρθε συγγενής μου από τον Καναδά, για διακοπές για κανένα μήνα. Τι να του προτείνω για τηλέφωνο; Θα ήθελε και λίγα δεδομένα. Κάποιο καρτοκινητό φαντάζομαι, αλλά τι;
  5. Δεν έχω κάνει ποτέ root συσκευή. Και ούτε πρόκειται. Αυτά θέλουν χρόνο που δεν διαθέτω, και δεν γνωρίζω καν τα οφέλη.
  6. Ναι, έχει εγγύηση λίγες μέρες ακόμα.
  7. Να ρωτήσω αν σας έχει τύχει; Έχω το S6 edge, από όταν το αγόρασα στην θήκη clear view (αυτή που μπροστά είναι ένα σκούρο πλαστικό). Σήμερα παρατήρησα ότι η θήκη πλέον δεν κλείνει, μένει περίπου μισό εκατοστό. Ψάχνοντας το γιατί, νομίζω ότι "φούσκωσε" το κινητό! Και στο πίσω μέρος κάνει μια μικρή κοιλιά, αλλά και στην οθόνη! Νομίζω στην οθόνη το φούσκωμα είναι μεγαλύτερο. Δεν το καταλαβαίνεις όταν το δεις, αλλά αν βγάλεις το κινητό από την θήκη και το βάλεις σε ένα τραπέζι, δεν είναι επίπεδο σε καμιά από τις 2 επιφάνειες. Νομίζω ότι όταν κοιτώ και την οθόνη, και βλέπω το πλαίσιο αναζήτησης, είναι πλέον λίγο στραβό. Τι μπορεί να συμβαίνει; Φούσκωσε κάτι μέσα; Η μπαταρία;
  8. Θα μπορούσα και εγώ να συμφωνήσω με το άρθρο, αλλά νομίζω ότι έτσι βλέπουν τα πράγματα άνθρωποι που πλησιάζουν τα 40 σε ηλικία. Και όχι μόνο στα κινητά, αλλά και στους υπολογιστές, και άλλους τεχνολογικούς τομείς (σχεδόν όλους). Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, απλά έπαψαν να είναι τόσο συναρπαστικά, επειδή μεγαλώσαμε και αλλάξαμε προτεραιότητες... :)
  9. Πάντα υπήρχε αυτό. Από τα windows mobile. Και φυσικά υπάρχει και στα windows phone (από την αρχή τους). Παρατεταμένο πάτημα φέρνει μενού.
  10. Έχω τους καινούργιους χάρτες. Το θέμα είναι ότι από εκεί που αγοράζει χάρτες η MLS, δεν έχουν καλούς χάρτες.
  11. Ψάχνω μια συσκευή να αντικαταστήσω το 10 χρονών gps που έχω στο αυτοκίνητο. Είναι ένα της MLS με destinator, το οποίο λειτουργεί μια χαρά, αλλά οι χάρτες της MLS έχουν πλέον σημαντικές ελλείψεις. Πολλές φορές βάζω και το gps του τηλεφώνου δίπλα στο κάθισμα (ένα S6 edge με here maps), και έχω εντυπωσιαστεί από την ακρίβεια του gps. Οπότε σκευτόμουν ένα τηλέφωνο να αντικαταστήσω το gps. Τι προτάσεις υπάρχουν; Θα το ήθελα με αποσπώμενη μπαταρία, θα ήθελα μια καλή OLED οθόνη να φαίνεται στον ήλιο, και 4" μου αρκεί (το τωρινό έχει 3,5", και δεν έχω θέμα). Κοίταγα τα A5 & Nexus 6, και τα 2 μου κάνουν αλλά δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Ο λόγος που θέλω αποσπώμενη μπαταρία είναι επείδή δεν το χρησιμοποιώ συχνά, να το φορτίζω, να αφαιρώ την μπαταρία. Όταν το χρειαστώ έχω μπαταρία φορτισμένη, και κρατά και πάρα πολλά χρόνια (της MLS είναι στα 10 χρόνια, χωρίς η μπαταρία του να έχει κάποια ένδειξη προβλήματος). Έχω ελπίδες να βρω κάτι;
  12. Εγώ πάντως τα έσκασα ήδη για το edge. Η πρώτη μου android συσκευή μετά από χρόνια σε windows phone. (Μου φαίνεται πιο δύσχρηστο και μου λείπουν τα tiles...)
  13. Βέβαια η microsoft που είχε εκείνη την εποχή ένα προβάδισμα, δεν τα κατάφερε. Μπορεί να είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι θα έρθει η αλλαγή, αλλά μάλλον είναι δύσκολο να την φέρεις.
  14. Άργησε μερικά χρόνια, έπρεπε να έρθουν και οι capacitive οθόνες πρώτα.
  15. Εγώ πάλι διαφωνώ. Τα windows ήταν η απειλή, και είναι αυτό που τελικά επικράτησε. Μην μένετε στον στενό όρο του λειτουργικού, αλλά στον τρόπο λειτουργίας του. Τα windows ήταν αυτά που έφεραν τα smartphones στο κοινό, με συσκευές με οθόνες αφής μόνο και δυνατότητα χρήσης σοβαρών εφαρμογών από τρίτους κατασκευαστές, όπως προγράμματα πλοήγησης. Παρότι συσκευές με resistive οθόνες τότε που ήθελες γραφίδα, ήταν ξεκάθαρα ο δρόμος με το μέλλον. Και αυτό έγινε με το ios, που πέταξε την γραφίδα. Οπότε ναι, τα windows ήταν η απειλή το 2004.
  16. Εγώ το "κλέβει την παράσταση" το ερμηνεύω με "ντόρο" γύρω από την κυκλοφορία του. Εκεί μόνο το s6 edge υπάρχει. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα, κανείς δεν ασχολείται μαζί τους και δεν τα περιμένει (προφανώς εξαιρείται η μικρή μειοψηφία που παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά και συγκρίνει συσκευές). Πας σε κατάστημα, περνάς από τα τηλέφωνα και σε περιμένει ο υπάλληλος της σάμσουνγκ να σου δείξει το s6...
  17. Νομίζω είναι προφανές ότι σε τηλέφωνα που γίνονται "jailbrake" & "root", δεν μπορείς να εμπιστευτείς το παραμικρό, έτσι; Ας κλειδώσουν πρώτα, και μετά βλέπουμε...
  18. Μα δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση στα 8.1. Προφανώς για την developer's preview είναι η αναφορά (το έγραφε κιόλας: dp)
  19. Το θέμα είναι πολύ απλό. Είναι τρομερή κατασκευαστική αστοχία της apple, το πράγμα φωνάζει. Μειώθηκε το πάχος του αλουμινίου, και μειώθηκε και η στιβαρότητα του πλαισίου, κάνοντάς το από επίπεδο, κυρτό. Και σαν να μην έφτανα όλα αυτά, έβαλε και άνοιγμα για τα κουμπιά. Κάτι ψιλιάστηκε στον σχεδιασμό και έβαλε εσωτερική υποστήριξη στο σημείο, αλλά έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Από την άλλη, η εταιρία μας έχει συνηθίσει στις κατασκευαστικές αστοχίες, και το κοινό της φαίνεται να προσπερνά εύκολα. Γιατί θεωρώ ότι θεωρούν το οικοσύστημα σημαντικότερο από τις αστοχίες, και επειδή είναι διατεθειμένοι να προσέχουν τις συσκευές τους. Οπότε όλο και κάποια θήκη με μεταλλική υποστήριξη θα βγει, και θα βάλουν στην συσκευή. Οπότε δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούν οι πωλήσεις.
  20. Τι εννοείς ότι έδωσαν χθες το 8.1 update 1; Δεν έχουν δώσει καν το 8.1 για το 8S. Τουλάχιστον το δικό μου δεν βρίσκει ενημέρωση.
  21. Και το δικό μου τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το κουμπί on/off. Πατιέται πολύ δύσκολα...
  22. Θα γίνει 2 χρονών τον Νοέμβριο... :)
  23. Μα τι λέω: ΔΕΝ θα υπάρξει αναβάθμιση στα 8.1 για το 8S. Μόνο για το 8Χ... Μου το είπαν πριν από λίγο από την HTC, που ρώτησα πότε επιτέλους θα δώσουν την αναβάθμιση... Το 8S θα παραμείνει στα απλά 8. Πάει και η υποστήριξη 36 μηνών της microsoft. Ούτε καν 18 μήνες υποστήριξη δεν έλαβε το 8S...
  24. Πριν από λίγο μου είπαν από την HTC, ότι το 8S δεν θα πάρει τα wp 8.1. Μόνο το 8X... ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το περίμενα πως και πως... :(
×
×
  • Create New...