Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8X

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά στο μπλε είναι πρόβλημα αυτό πού έχει?να βάφει το χρώμα του με τζιν η οτιδήποτε άλλο?

Η ήταν μεμονωμένα περιστατικά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 808
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά στο μπλε είναι πρόβλημα αυτό πού έχει?να βάφει το χρώμα του με τζιν η οτιδήποτε άλλο?

Η ήταν μεμονωμένα περιστατικά.

Επειδη ειναι καλοκαιρι και θελω να αποφευγω αυξημενες θερμοκρασιες,εχω βγαλει την θηκη εδω και εναμιση μηνα.

Δεν βλεπω καμια αλλοιωση.

Περιμένω νέα σου.

Εύχομαι να το χαρείς:)

Τελικα το παρέλαβα σήμερα. Το κινητό είναι άψογο. Δεν ξέρω γιατί μου τελείωσε η μπαταρία γρήγορα!?

-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey

Τελικα το παρέλαβα σήμερα. Το κινητό είναι άψογο. Δεν ξέρω γιατί μου τελείωσε η μπαταρία γρήγορα!?

Καλοριζικο.

Ειμαι απο αυτους που ακομα πιστευουν στους πρωτους κυκλους φορτισεων...

Παρ ολα αυτα θα σου εδινα μια φιλικη συμβουλη και φυσικα αν θες με ακους:

ΞΥΛΩΣΕ τον καιρο της HTC και απενεργοποιησε τις εφαρμογες που λειτουργουν στο παρασκηνιο(ρυθμισεις,swipe αριστερα κτλ...).

Ειδα διαφορα:D

Τσεκαρε και για κανενα update;)

καλημερα παιδια, εχει κανεις υπ οψιν του εαν σε καποιο update θα βαλουν λειτουργια ραδιοφωνου στο τηλεφωνο???

ευχαριστω

Δεν υποστηρίζει hardware radio.

Ποιος το ειπε αυτο? Εχει το ιδιο chipset με το Lumia 920 το οποιο υποστιριζει ραδιο κανονικα.

Ποιος το ειπε αυτο? Εχει το ιδιο chipset με το Lumia 920 το οποιο υποστιριζει ραδιο κανονικα.

....και γω αυτο νομιζω αλλα δε το εχω ψαξει.

Δε με ενδιαφερει γιατι δε ακουω ραδιο.

Ας παραθεσει καποιος ενα λιγκ με τις πληροφοριες περι του θεματος.

Καλησπέρα .

Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ από το HTC 8X να στείλω έναν ήχο σε ένα άλλο τηλέφωνο;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Πώς μπορώ στoν Internet Explorer 10 να κάνω αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης σε διάφορες σελίδες;
-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey

Πώς μπορώ στoν Internet Explorer 10 να κάνω αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης σε διάφορες σελίδες;

Σου βγαζει την επιλογη απο μονο του για απομνημονευση.

Για παραδειγμα στο φορουμ που εχω κανει login αυτο μου ειχε βγαλει.

Καλησπέρα .

Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ από το HTC 8X να στείλω έναν ήχο σε ένα άλλο τηλέφωνο;

Ηχο πολυμεσων μεσα απο την συσκευη πχ ηχους κλησεων και μηνυματων δε μπορεις.

Μουσικα κομματια μπορεις να στειλει πηγαινοντας στον player,στο κομματι που θες,παρατεταμενο πατημα και κοινοποιηση.

Αν θες με bluetooth πρεπει πρωτα να το ανοιξεις και μετα να πας να το κοινοποιησεις.

Ηχο πολυμεσων μεσα απο την συσκευη πχ ηχους κλησεων και μηνυματων δε μπορεις.

Μουσικα κομματια μπορεις να στειλει πηγαινοντας στον player,στο κομματι που θες,παρατεταμενο πατημα και κοινοποιηση.

Αν θες με bluetooth πρεπει πρωτα να το ανοιξεις και μετα να πας να το κοινοποιησεις.

ok Ευχαριστώ.

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς πως δημιουργώ φακέλους για να αποθηκεύω μέσα φωτογραφίες απο το camera roll?

καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς πως δημιουργώ φακέλους για να αποθηκεύω μέσα φωτογραφίες απο το camera roll?

Δεν υπαρχει τετοια επιλογη στα wph.

Τετοια παραμετροποιηση σε symbian,android...θα βρεις.

Παιδια απο μπαταρια πως τα παει η συσκευη σας?

2 μέρες με μέτρια χρήση.

Μία μισή μέρα με ανοιχτό το wifi συνέχεια και μερική απασχόληση σε social media και εφαρμογές νέων.
www.2ospbyron.gr

καλημέρα,

Δυστυχώς από το κινητό δεν υπάρχει τρόπος να φτιάχνεις φακέλους πέρα από το να προσθέτεις φωτογραφίες στα αγαπημένα. Ωστόσο μπορείς να περνάς στον υπολογιστή τις φωτογραφίες και να τις βάζεις σε φακέλους μέσα στον κύριο φάκελο για τις φωτογραφίες και μετά στο κινητό στα εμφανίζει κανονικά σαν albums με τις ονομασίες που έχεις δώσει.

Nickolas

Δυστυχώς από το κινητό δεν υπάρχει τρόπος να φτιάχνεις φακέλους πέρα από το να προσθέτεις φωτογραφίες στα αγαπημένα. Ωστόσο μπορείς να περνάς στον υπολογιστή τις φωτογραφίες και να τις βάζεις σε φακέλους μέσα στον κύριο φάκελο για τις φωτογραφίες και μετά στο κινητό στα εμφανίζει κανονικά σαν albums με τις ονομασίες που έχεις δώσει.

Οκ σε ευχαριστώ.

Ελπίζω σύντομα να απλοποιήση τα πράγματα η ms

Ενημέρωση 8.0.10327.77

Xbox Music. Τώρα μπορείτε ευκολότερα να επιλέγετε, να κατεβάζετε και να καρφιτσώνετε μουσική. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής θα βλέπουν πιο ακριβή μετα-δεδομένα (όπως πληροφορίες για το τραγούδι και για το άλμπουμ) και πολλές άλλες βελτιώσεις στις επιδόσεις.

Ραδιόφωνο FM. Ακούστε ραδιόφωνο FM απευθείας από την ενότητα "Μουσική+βίντεο". (Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα τηλέφωνα.)

Data Sense. Διατηρήστε τον έλεγχο της χρήσης δεδομένων του τηλεφώνου σας με το Data Sense. Μπορείτε να ορίσετε ένα όριο με βάση το πρόγραμμα δεδομένων σας ή απλώς να παρακολουθείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τα περισσότερα δεδομένα. (Η υπηρεσία Data Sense δεν προσφέρεται από όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.)

Skype. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν φωνή μέσω πρωτοκόλλου Internet (VoIP), όπως το Lync και το Skype, διαθέτουν πλέον βελτιωμένη σταθερότητα και επιδόσεις.

Internet Explorer. Η εμπειρία περιήγησης στο Web είναι πλέον καλύτερη από ποτέ, με τη βελτιωμένη συμβατότητα HTML 5.

Άλλες βελτιώσεις. Περιλαμβάνονται πολλές άλλες βελτιώσεις για το Windows Phone.

www.2ospbyron.gr