LEFTK Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 hard reset maybe solve your issue maybe! Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έχω κάνει τρεις φορές hard reset. Θα περιμένω αύριο τo επίσημο update της Microsoft και βλέπουμε. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Απο κοντά είναι ακόμα καλύτερο.Οτι πληροφορίες θες εδώ είμαστε. Καλά Χριστούγεννα. Ευχαριστω πολυ! :) Καλη Χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παιδιά τι λέτε αξίζει σε αυτή την τιμή ? χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παιδιά τι λέτε αξίζει σε αυτή την τιμή ? χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε Κατα την αποψη μου αξιζει.Το εχω ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ειναι και πανεφορμο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 https://www.skroutz.gr/s/2492530/HTC-Windows-Phone-8X.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εγώ πάλι έχω μερικά θέματα.. η μπαταρία είναι το λιγότερο τραγική, αν μιλήσω chat για μια ώρα μπορεί να πέσει και 30%. Επίσης η οθόνη μπορεί να έχει gorilla glass αλλά λίγη σημασία έχει γιατί υπάρχει και άλλο τζάμι έξω που δεν είναι και γρατζουνίζεται πανεύκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδια το κιτρινο χρωμα ειναι ευρωπαικο? Εχει εγγυηση κανονικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδια το κιτρινο χρωμα ειναι ευρωπαικο? Εχει εγγυηση κανονικα ? Όλα είναι ευρωπαϊκά εκτός ένα μοντέλο της T-Mobile που είναι 4G και είναι για Αμερική. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Θα το πάρω σε λιμε Αναβαθμίσεις δέχεται ακόμα? Η το έχουν αφήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Θα το πάρω σε λιμε Αναβαθμίσεις δέχεται ακόμα? Η το έχουν αφήσει ? Για 36 μήνες έχει δεσμευτεί η Microsoft.Αν δε κάνω λάθος τώρα είμαστε στους 15-16 μήνες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Ανυπομονω να το πάρω . Το παραγγειλα σε κίτρινο λιμε Φαντάζομαι θα έχει ελληνικά ε? Απο mmplanet παραγγελα και ξέχασα να ρωτησω!! Edited January 8, 2014 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Ανυπομονω να το πάρω . Το παραγγειλα σε κίτρινο λιμε Φαντάζομαι θα έχει ελληνικά ε? Απο mmplanet παραγγελα και ξέχασα να ρωτησω!! Ειναι αρκετοι που την εχουνε πατησει ετσι διοτι η επισημη htc εχει πει οτι δεν ειναι δεδομενο ολες οι συσκευες που προωριζονται για ευρωπη θα εχουν και Ελληνικα. Επρεπε να το ρωτησεις στο καταστημα. Μπορει να εχει ομως και τσαμπα να καθομαστε να μιλαμε. Edited January 9, 2014 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ανυπομονω να το πάρω . Το παραγγειλα σε κίτρινο λιμε Φαντάζομαι θα έχει ελληνικά ε? Απο mmplanet παραγγελα και ξέχασα να ρωτησω!! To δικό μου, limelight, το είχα πάρει από expansys UK, ήταν όμως EU μοντέλο, που θα πει Ελληνικά κομπλέ. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) ηρθε ολα καλα με ελληνικα και Unbranded Edited January 10, 2014 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Άκυρο Να διαγραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το έχουμε ξαναπεί, ότι κατεβαίνει, ανεβαίνει!!! 495 ευρώ!!! http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6747/Windows-Phone.html?order_dir=asc&page=2 ηρθε ολα καλα με ελληνικα και Unbranded Τελεια:D Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το έχουμε ξαναπεί, ότι κατεβαίνει, ανεβαίνει!!! 495 ευρώ!!! http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6747/Windows-Phone.html?order_dir=asc&page=2 Τελεια:D Ενταξη στην τιμή αυτή δεν αξίζει βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλημερα παιδια πως βλεπουμε αν εχουμε την gdr3? εμενα λεει ..8.ο.10501.127 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλημερα παιδια πως βλεπουμε αν εχουμε την gdr3? εμενα λεει ..8.ο.10501.127 Αυτή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μανώλη από μπαταριά τι λέει το δικό σου? γιατί από ότι βλέπω το έχουμε πάρει την ίδια μέρα έμενα από της 7 το πρωί έως τώρα είναι στο 50 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά.θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να αλλαξω τον default video player κατά το browsing.Συγκεκριμενα αν θέλω να δω κάποιο video απο ιστοσελίδα εκτός YouTube δεν μπορώ να προχωρήσω το video όπου θέλω αλλα παρά μόνο με το κουμπί που το πάει μπροστά κατά 30 περ.δευτερα.Σημειωτεον έχω βάλει κ τον uc browser.Εχετε κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μανώλη από μπαταριά τι λέει το δικό σου? γιατί από ότι βλέπω το έχουμε πάρει την ίδια μέρα έμενα από της 7 το πρωί έως τώρα είναι στο 50 % Δες αν εχεις ανοιχτα τοποθεσια, data και nfc. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 data oxi ολα τα αλλα ναι ..και συνεχεια ασχολουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 data oxi ολα τα αλλα ναι ..και συνεχεια ασχολουμε ... Δες και ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο, ρυθμισεις, αριστερο swipe, εργασιες στο παρασκηνιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts