Cool19 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Λογικά πρέπει να έχει. Κοίταξε πίσω στις USB δίπλα. Αν έχει θα δεις μια θύρα σαν πρίζα τηλεφώνου σε πιο μεγάλο μεγεθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Εχω την εντυπωση πως εχει καρτα δικτυου και μαλιστα Gigabit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Εννοείτε πως έχει... Και εγώ αυτή τη μητρική πήρα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Τηλεφώνησα στο cc της forthnet για να διευκρινίσω κάποια πράγματα μιας και δεν απάντησαν σε ένα mail μου. Ενδιαφέρομαι για το 1 Bill. Αρχικά ρωτάω πως ακριβώς θα γίνει η μετατροπή σε φοιτητικό όταν ξεκινήσει η προσφορά (μιας που η ίδια η εταιρία αναφέρει σε mails της αλλά και στην ιστοσελίδα της : "Μέχρι την υλοποίηση της συγκεκριμένης προσφοράς, που αφορά σε πρόσβαση στα 512 Kbps και αντίστοιχη παροχή Internet με ογκοχρέωση, με μηνιαίο κόστος που δεν θα ξεπερνά τα 15 , η Εταιρία προτείνει συνδρομές γρήγορου Internet που μόλις υλοποιηθεί το νέο μέτρο, θα μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με απλές διαδικασίες, χωρίς να χάσει ο χρήστης καθόλου χρόνο ή χρήματα." "Με τις προσφορές της FORTHnet μπορείτε να ξεκινήσετε με ADSL από σήμερα. Μόλις υλοποιηθεί το νέο μέτρο θα γίνει η μετατροπή της σύνδεσης με απλές διαδικασίες, χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο ή χρήματα. Σήμερα η προσφορά χωρίς ογκοχρέωση της FORTHnet είναι στα 37.25 το μήνα" Η απάντηση που πήρα (αφού μίλησαν και με κάποιον υπεύθυνο) : Όχι, δε θα γίνεται κάτι τέτοιο! Δεύτερη ερώτηση: Η συνδρομή αορίστου χρόνου χρεώνεται ανά 2 μήνες; Απάντηση : Ναι. (και συμπληρώνει) και αν πάρετε το modem και την ενεργοποίηση της γραμμή δωρεάν, θα δεσμευτείτε για 12 μήνες. Αναφέρει κάτι τέτοιο στο site; Μάλλον έχασα την καλή εικόνα που είχα για τη forthnet. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Αντιγραφω απο το site της Forthnet Σημείωση: 1. Η τιμή 35,80€ αναφέρεται στην αναγωγή ανά μήνα της τιμής 12μηνης συνδρομής FORTHnet ADSL 1Bill 256 Dynamic απο αυτο εγω καταλαβαινω οτι θα πληρωσεις για 12μηνη συνδρομη. Εσυ? Σχετικα με το φοιτιτικο ιντερνετ, προφανως ουτε οι ιδιοι ξερουν τι ακριβως και πως θα γινει, γιατι περιμενουν τις κυβερνητικες ανακοινωσεις. Παρολαυτα δεσμευονται οτι θα ανταποκριθουν οταν αυτες ανακοινωθουν εδω Διευκρινιζουν μαλιστα στην ιδια σελιδα, οτι μολις εχουν νεοτερα ( που θα απαντουν και στην απορια σου) θα τα ανακοινωσουν: Για κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με την ειδική συνδρομή Internet αποκλειστικά για Φοιτητές, η FORTHnet θα ενημερώσει με νέες ανακοινώσεις, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρία στο email: internet-sales@forthnet.gr, ή στο τηλέφωνο 801 100 8000. _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Μετά από ψάξιμο, κοντεύω να καταλήξω στη αγορά του USR 9105 (ελπίζω να είναι η καλύτερη επιλογή από τα Jetspeed 520 και Speedtouch 530). Ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω κάπου στην Πάτρα, ή θα πρέπει να το παραγγείλω από Αθήνα (και ποιο eshop προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση); I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Ξέρει κανείς,πώς εμφανίζονται οι εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις σε ασύρματο τηλέφωνο Philips XALIO 300? Ευχαριστώ! Στην σελίδα http://www.p4c.philips.com/files/t/tu1321_bs221p/tu1321_bs221p_dfu_ell.pdf θα βρεις το πλήρες εγχειρίδιο της συσκευής σου . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hengeo Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Τηλεφώνησα στο cc της forthnet για να διευκρινίσω κάποια πράγματα μιας και δεν απάντησαν σε ένα mail μου. Ενδιαφέρομαι για το 1 Bill. Αρχικά ρωτάω πως ακριβώς θα γίνει η μετατροπή σε φοιτητικό όταν ξεκινήσει η προσφορά (μιας που η ίδια η εταιρία αναφέρει σε mails της αλλά και στην ιστοσελίδα της : "Μέχρι την υλοποίηση της συγκεκριμένης προσφοράς, που αφορά σε πρόσβαση στα 512 Kbps και αντίστοιχη παροχή Internet με ογκοχρέωση, με μηνιαίο κόστος που δεν θα ξεπερνά τα 15 , η Εταιρία προτείνει συνδρομές γρήγορου Internet που μόλις υλοποιηθεί το νέο μέτρο, θα μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με απλές διαδικασίες, χωρίς να χάσει ο χρήστης καθόλου χρόνο ή χρήματα." "Με τις προσφορές της FORTHnet μπορείτε να ξεκινήσετε με ADSL από σήμερα. Μόλις υλοποιηθεί το νέο μέτρο θα γίνει η μετατροπή της σύνδεσης με απλές διαδικασίες, χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο ή χρήματα. Σήμερα η προσφορά χωρίς ογκοχρέωση της FORTHnet είναι στα 37.25 το μήνα" Η απάντηση που πήρα (αφού μίλησαν και με κάποιον υπεύθυνο) : Όχι, δε θα γίνεται κάτι τέτοιο! Με κάλυψε ο KostasV στο σκέλος αυτό. Δεύτερη ερώτηση: Η συνδρομή αορίστου χρόνου χρεώνεται ανά 2 μήνες; Απάντηση : Ναι. (και συμπληρώνει) και αν πάρετε το modem και την ενεργοποίηση της γραμμή δωρεάν, θα δεσμευτείτε για 12 μήνες. Αναφέρει κάτι τέτοιο στο site; Μάλλον έχασα την καλή εικόνα που είχα για τη forthnet. Η χρέωση σίγουρα γίνεται ανά δίμηνο. Στους όρους της αίτησης (1Bill) λέει: 'Η παρόυσα σύμβαση έχει τη διάρκεια που επιλέγει ο πελάτης και άρχεται με την υπογραφή της. Σε περίπτωση συνδρομής αορίστου χρόνου, η διάρκεια της παρούσας ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες, δυνούμενη να παραταθεί αορίστως. Λήγει είτε με την συμπλήρωση της επιλεγείσης διάρκειας, εφόσον δεν ανανεωθή ή μετατραπεί, είτε στις περιπτώσεις αορίστου διάρκειας με καταγγελία της από τον πελάτη της οποίας τα αποτελέσματα επέρχονται (30) ημέρες μετά... ( http://www.forthnet.gr/media/Internet_SymvaseisYphresiwn/ADSL/ADSL%201Bill%20GR.pdf - 2.2 σελίδα 2) Ομολογώ ότι δεν μπορώ να βγάλω σαφη άκρη :confused: αλλά δεν το έψαξα γιατί σίγουρα θα τον ξεπεράσω τον 1 χρόνο :shifty: οπότε μετά ούτως η άλλως μπορείς να την τερματίσεις όποτε θέλεις... Πάντως από κανέναν που έχει forthnet δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια και επειδή ήταν και -σχετικά- φθηνή :whistle: την προτίμησα και εγώ. Παρεπιπτώντος, ναι, επιτέλους είμαι με DSL! Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Παντως σε αοριστου χρονου που εχω (οχι 1Bill) πληρωνω καθε μηνα τη συνδρομη και οχι δυο μηνες μαζι! Αυτο θα ισχυει και για το 1Bill μετα τους 12 μηνεσ που ειναι η συμβαση. Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Σιγουρα ειναι η καλυτερη επιλογη απο τα αλλα. Εαν σου βγαινει πιο φθηνα απο το eshop τοτε παρτο απο εκει. Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Γεια σας. Εχω αυτο το τηλεφωνο ως κεντρικο στο σπιτι μου και δοκιμαζοντας το one+touch dialing κουμπι, εχω περασει εναν αριθμο, τον οποιο δε μπορω να σβησω. Εχω χασει τις οδηγιες και το Quick reference δεν αναφερει τιποτα σχετικα με απενεργοποιηση αυτης της εντολης. Ολα αυτα, εχουν ως αποτελεσμα, το ενα απο τα δυο κουμπια που ανοιγει την γραμμη να μη λειτουργει καθολου, γιατι οταν το πιεζεις κανει αυτοματη κληση στον αριθμο που εγω αποθηκευσα. Καμια ιδεα; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Καλησπέρα, εδω και 2 εβδομάδες αντιμετωπίζω ενα σοβαρό πρόβλημα με το OteNet - Connx-384 μου. Το έχω για πάνω απο 3 μήνες και όλα πήγαιναν μια χαρά όμως εδώ και 2 εβδομάδες αναγκάζομαι να κάνω στο μόντεμ Jetspeed 520 που είχε μέσα το πακέτο 4 φορές click στο reset για να ξανα-βάζω τις ρυθμίσεις επειδή η σύνδεση είναι αργή ή νεκρή. Για παράδειγμα, τις περισσότερες φορές αυτο τον καιρό δεν μπορώ να μπω σε καμια ιστοσελίδα, κάνει πάνω απο 2 λεπτά ή μου λέει δεν υπάρχει. Επίσης κάθε 3 και λίγο κάνει μονο του Log-on και Log-off το MSN messenger επειδή η συνδεση την μια θα επανέρχεται την άλλη θα είναι νεκρή! Τι να κάνω? Φταεί το μόντεμ? Το ειπα στην ΟτεΝετ και μου ειπε οτι μπορεί να φταει το μόντεμ και να ζητήσω αντικατάσταση αλλά να το αποδείξω... εγω ΔΕΝ πρόκειται να μπω σε αυτή την διαδικασία. Πείτε μου συμβουλές, προτάσεις, τιμές, κτλ. Ευχαριστώ... και προτιμώ την 56Κ Dial-Up σύνδεση μου...τουλάχιστον δεν μου έκανε τέτοια... και οχι τίποτα ο λογαριασμός Οτε μου έρχεται 200euro!! Λόγω απ' τα πάγια του ιντερνετ!!!! ΓΡΡΡΡΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Εγώ θα πρότεινα να πας κατευθείαν για το 9106. Εχει ακριβώς ο,τι και το 9105 + Wireless και η χρηματική διαφορά δεν είναι μεγάλη. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Τελικα χρεωνεται ανα διμηνο ή θα τα πληρωσουμε ολα στον πρωτο λογαριασμο? :cry: @Hengeo,ποσες μερες εκαναν συνολικα να στην ενεργοποιησουν?Ειμαι κι εγω ενα απ'τα χιλιαδες θυματα στο ελεος του ποτε εδω & 5 μερες... :mad: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Dokimase na pareis to stauero noymero toy Provider soy to 210.... kai dokimase na deis ti paizei me tin xrewsi. To eixa jana anaferei kai se allo topic. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ευχαριστώ Vasileios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Εχω προεπιλογη φορεα με VIVODI, μου εχουν πει οτι πατας καποιο συνδυασμο αριθμων και μετα καλεις τον αριθμο που θελεις και χρεωνεται ο λογ/σμος του ΟΤΕ. Τον γνωριζει κανεις; http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ναι, 1777 είναι ο κωδικός του ΟΤΕ, αν καλέσεις 1777 - <νούμερο> θα περάσει η κλήση, και θα χρεωθεί, στον ΟΤΕ. Το ίδιο ισχύει αν ποτέ γίνεις συνδρομητής και σε άλλη εταιρία χωρίς Π/Φ, μπορείς πάντα να καλείς 17ΧΧ και να χρεώνεσαι από αυτή :) Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ευχαριστω πολυ :) http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hengeo Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Τελικα χρεωνεται ανα διμηνο ή θα τα πληρωσουμε ολα στον πρωτο λογαριασμο? :cry: @Hengeo,ποσες μερες εκαναν συνολικα να στην ενεργοποιησουν?Ειμαι κι εγω ενα απ'τα χιλιαδες θυματα στο ελεος του ποτε εδω & 5 μερες... :mad: :cry: Έκανα την αίτηση 23/6/05 και με ειδοποίησαν 12/7/05 ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Δυστυχώς έλλειψα για μια εβδομάδα και δεν ξέρω μετά από πόσες μέρες πήραν για να μου στείλουν το Modem. Τους πήρα Παρασκευή 22/7/05 και Δευτέρα 25/7/05 μου το είχαν στείλει. Εγώ νόμιζα ότι η χρέωση γίνεται ανά δίμηνο αλλά μπερδεύτηκα με αυτά που δίαβασα εδω... :confused: Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Φίλε, αρχικά θα κάνεις ένα καλό search με antivirus και anti-spy του υπολογιστή. Θα κάνεις update ολα τα πραγράμματα του είδους που έχεις και θα ψάξεις. Δέυτερον, θα πας στο users.otenet.gr και θα δείς στα στατιστικά. Αν δεν έχει αποσνδέσεις παει να πεί οτι ούτε η γραμμή κλείνει, ούτε η σύνδεση. Επίσης αν θες δες μήπως έχει κανένα πρόβλημα η ethernet σου, (αν το έχεις με usb βγάλτο) και θα δοκιμάσεις μηπως υπάρχει κανένα νεο firmware για το modem σου. Τέλος αν μπορείς βρές καποιον με adsl και δοκίμασε με το δικό του μοντεμ, πάνω στη γραμμη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 leo na grafto se auth.......pos thn blepete? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Επειδή δεν έχω υπ'όψη μου από GPRS, θα ήθελα να μου προτείνετε μια λύση στην παρακάτω περίπτωση. Πρόκειται για σύνδεση με μια γρήγορη σύνδεση στο internet για μια εταιρία σε ένα νησάκι. Ο ΟΤΕ δεν παρέχει DSL επειδή απέχει αρκετά από το κεντρο του (γύρω στα 10 χλμ). Οι λύσεις που έχω σκεφτεί είναι οι εξής: 1. Wifi από DSL από το απέναντι νησί (απόσταση 1-2 χλμ από μάλλον ερημικό σημείο και 3-4 από κατοικημένο που μάλλον έχει DSL). 2. Δορυφορικό, αφού υπάρχει pstn γραμμή, και το ιντερνετ χρειάζεται για λήψη μεγάλων αρχείων μέσω mail (νομίζω δεν τους ενδιαφέρει η αποστολή) 3. Μέσω gprs που νομίζω ότι είναι η λιγότερο περίπλοκη περίπτωση αλλά δεν ξέρω από κόστος και από ταχύτητες πώς παέι. Φαντάζομαι ότι το κόστος για την εταιρία δε θα είναι σοβαρό πρόβλημα, αν και νομίζω ότι μάλλον θα προτιμούσαν κάτι με χαμηλό κόστος εγκατάστασης, και όσο το δυνατό "φορητό" (δεν πρόκειτα να μείνουν παραπάνω από 2 χρονια). Δεν πρόκειται να κάνω εγώ την εγκατάσταση, απλά επειδή έχω κάποια σχέση με τις ήδη υπάρχουσες επικοινωνίες επάνω στο νησί, μου ζήτησαν μια γνώμη. Υ.Γ. Τα παραπάνω είναι αληθινά και δεν τα γράφω με γενικότητες για να εκμεταλλευτώ τις προτάσεις, απλά δε θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέριες για την περιοχή. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Στο περίπου έχω το ίδιο: Σταθερή με 0.099 το τηλεφώνημα, αλλά και απλή dsl 384 με πάγια από ΟΤΕ. Δεν έχω κανένα παράπονο και από τα δύο! Επειδή μιλάω πολλές ώρες τη βδομάδα υπεραστικά (και για πολύ ώρα η κάθε κλήση), έχω πάει το λογαριασμό λιγότερο από το 1/5 :w00t: . Για το Dsl, απλά το φθηνότερο και χωρίς κανένα παράπονο (μόνο ένα πρωι είχα πρόβλημα στους τρεις μήνες που είμαι στην teledome) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts