Jump to content

[S II] Τι modem έχει η συσκευή σας

STELSTEL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι σταθερο? Εγω καποιο που ειχα δοκιμασει, δεν θυμαμαι ποιο, ελιανε πολυ καλες ταχυτητες σρα τεστ αλλα μου εβγαζε συχνα no connection. Τι εταιρεία χρησιμοποιεις? Σε ποια περιοχη?

Μενιδι με Vodafone

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μενιδι με Vodafone

Σε σχεση με το ms2 ? Ρα εχετε δοκιμασει και τα 2?

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

εγω εχω την ms2 τοσο καιρο και ειχα αρκετα προβληματα να δειχνει σημα και να μην μπορω να παρω τηλεφωνο η να μην μπορουν να με παρουν τηλεφωνο και να δειχνει φουλ σημα (τωρα το σκεφτηκα οτι ισως φταιει το modem/ril ελεος :lol:). Κατεβασα το cosmote ril/modem bolbp9 να δω αν εχει διαφορα
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

ρωτησα και σε αλλο φορουμ του my phone,αλλα ειδα οτι ειμουν σε λαθος τοπο,τελος παντων η απορια ειναι οτι,αν μπορουμε σε custom rom 4.1.2,να αλλαξουμε το μοντεμ,και αν υπαρχουν οδηγιες γιαυτο,οπως και αν ειναι κατι επικυνδινο,ευχαριστω σε οποιον κανει τον κοπο. Edited by stauros2653
:ninja:

ρωτησα και σε αλλο φορουμ του my phone,αλλα ειδα οτι ειμουν σε λαθος τοπο,τελος παντων η απορια ειναι οτι,αν μπορουμε σε custom rom 4.1.2,να αλλαξουμε το μοντεμ,και αν υπαρχουν οδηγιες γιαυτο,οπως και αν ειναι κατι επικυνδινο,ευχαριστω σε οποιον κανει τον κοπο.

Τα πάντα μπορείς να αλλάξεις στις custom roms. Το modem ειδικά είναι από τα πιο απλά πράγματα και δεν υπάρχει κίνδυνος. Φυσικά αφού πάρεις backup πριν φλασάρεις το οτιδήποτε για να είσαι καλυμένος. Την custom rom μόνος σου την έβαλες; Γιατί αν ναι, τότε πολύ εύκολα θα περάσεις και το modem: απλά πας στο recovery mode και διαλέγεις το μοντεμ που θες να περάσεις και αφού γίνει κάνεις restart.

Τα πάντα μπορείς να αλλάξεις στις custom roms. Το modem ειδικά είναι από τα πιο απλά πράγματα και δεν υπάρχει κίνδυνος. Φυσικά αφού πάρεις backup πριν φλασάρεις το οτιδήποτε για να είσαι καλυμένος. Την custom rom μόνος σου την έβαλες; Γιατί αν ναι, τότε πολύ εύκολα θα περάσεις και το modem: απλά πας στο recovery mode και διαλέγεις το μοντεμ που θες να περάσεις και αφού γίνει κάνεις restart.

το nandroid κρατάει και το μόντεμ; είσαι σίγουρος; :blink:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δεν κρατάει το modem, απλά γενικά αν είναι να φλασάρεις κάτι.. 29 συμφορουμίτες συνιστούν nandroid, αυτοί ξέρουν :-P

ευχαριστω. μολις βρω χρονο το εφαρμοζω και αναφερω αποτελεσμα.edit..ολα οκ ευχαριστω για την απαντηση

Edited by stauros2653

Κάποιοι κερνελ σου δίνουν την δυνατότητα αυτή! Βλέπε philz..

• 2 weeks later...
απορια(ανυσηχια)..φοραω customrom με μοντεμ XXMS2 και κατεβασα την εφαρμογη getril και λεει οτι μοντεμ και ριλ δεν ταιριαζουν.τι συμαινει αυτο?εχει διαθεση καποιος φιλος να εξηγηση?

απορια(ανυσηχια)..φοραω customrom με μοντεμ XXMS2 και κατεβασα την εφαρμογη getril και λεει οτι μοντεμ και ριλ δεν ταιριαζουν.τι συμαινει αυτο?εχει διαθεση καποιος φιλος να εξηγηση?

Έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες η αποφυγή της εν λόγω εφαρμογής μιας και η βάση δεδομένων της δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ότι σου δείχνει είναι λάθος και ότι αλλαγές γίνουν μέσα από αυτήν μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Εάν φοράς custom Rom βασισμένη σε Cm, μην περάσεις άλλο RIL, θα μείνεις χωρίς σήμα.

Επειδη εχω cosmote ειχα βαλει για δοκιμη το μοντεμ BOLP9 που εχει η 4.1.2 της cosmote.

Σε μερος που ειχα 3-4 γραμμες ειχα με το ζορι μια και που και που χανοταν τελειως.

Επειδη εχω μοντεμ, ρομ και τα σχετικα μεσα στην sd μου φλασαρω το ls8 παλι και ως δια μαγειας ξανα 3-4 γραμμες στο ιδιο ακριβως σημειο.

Έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες η αποφυγή της εν λόγω εφαρμογής μιας και η βάση δεδομένων της δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ότι σου δείχνει είναι λάθος και ότι αλλαγές γίνουν μέσα από αυτήν μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Εάν φοράς custom Rom βασισμένη σε Cm, μην περάσεις άλλο RIL, θα μείνεις χωρίς σήμα.

ευχαριστω,δεν ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο προγραμα,παρ,ολιγο να νεκρωνα το τηλ.ευτηχως ολα καλα.

• 2 months later...
Kαλησπέρα, Τι γνώμη έχετε για το MS4? Έχω βάλει την NEAT rom Superlite και είχε μέσα το συγκεκριμένο modem αλλά έχω την εντύπωση ότι το σήμα είναι χειρότερο από παλιά. Είναι ιδέα μου λέτε ή να ψάξω κάνενα άλλο?

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Kαλησπέρα, Τι γνώμη έχετε για το MS4? Έχω βάλει την NEAT rom Superlite και είχε μέσα το συγκεκριμένο modem αλλά έχω την εντύπωση ότι το σήμα είναι χειρότερο από παλιά. Είναι ιδέα μου λέτε ή να ψάξω κάνενα άλλο?

μεχρι χθες ειχα νεατρομ και ειναι οπως τα λες.

Έχω κάνει ξερή με Getril προσπαθώντας να εγκαταστήσω αλλο μόντεμ και μου βγάζει στις ρυθμίσεις έκδοση βασικού φάσματος άγνωστο , τι κανω ρε παιδια για να το φτιάξω SOS

edit : ΟΚ διορθώθηκε βγάζοντας απλά την μπαταρία και την sim,sorry για τη φασαρία.

Edited by kehmemo

• 1 month later...

εχω βαλει την neatrom 5.6

NeatROM for Samsung Galaxy S2 I9100

Firmware: XWMS2 NeatROM Lite v5.6 Aroma (4.1.2)

Build Date: Tue Dec 3 19:57:23 KST 2013

Modem: XXMS4

ποιο μοντεμ πιστευετε οτι θα ειναι το καλυτερο??

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

εχω βαλει την neatrom 5.6

NeatROM for Samsung Galaxy S2 I9100

Firmware: XWMS2 NeatROM Lite v5.6 Aroma (4.1.2)

Build Date: Tue Dec 3 19:57:23 KST 2013

Modem: XXMS4

ποιο μοντεμ πιστευετε οτι θα ειναι το καλυτερο??

αυτο που εχει η καθε ρομ εχει (πιστευω)δοκιμαστει πριν κυκλοφορησει,αρα ειναι αυτο που πρεπει.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλε τη super lite neat rom της 30-12-2013 και χωρίς να έχω κάρτα μέσα sim μου δείνει σήμα κινητού. Ακόμα και στις πληροφορίες συσκεής- κατάσταση η ισχύς σήματος παίζει σαν να έχει σήμα. Η έκδοση βασικού φάσματος τελειώνει σε ms4. Έχω wind σύνδεση, είναι οκ το modem?ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλε τη super lite neat rom της 30-12-2013 και χωρίς να έχω κάρτα μέσα sim μου δείνει σήμα κινητού. Ακόμα και στις πληροφορίες συσκεής- κατάσταση η ισχύς σήματος παίζει σαν να έχει σήμα. Η έκδοση βασικού φάσματος τελειώνει σε ms4. Έχω wind σύνδεση, είναι οκ το modem?ευχαριστώ

Δεν έχει σχέση η sim που έχεις σήμα.

Πως αλλιώς θα μπορούσες εξάλλου να κάνεις τις επείγουσες κλήσεις; :)

Δεν έχει σχέση η sim που έχεις σήμα.

Πως αλλιώς θα μπορούσες εξάλλου να κάνεις τις επείγουσες κλήσεις; :)

Έχεις δίκιο φίλε, είναι για τις επείγουσες κλήσεις το σήμα χωρίς τη sim. Για την wind ξέρεις μήπως κάποιο καλό modem ή έστω για την Ελλάδα ποιο είναι καλύτερο?Απλά μου κάνει κάτι περίεργα στο σήμα, πέφτει (δεν δείχνει γραμμή καθόλου) αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. Και όταν συνδεθείς στο ίντερνετ αρχίζει και ανεβαίνει. Συνήθως επιλέγω 2g για να μην έχω κατανάλωση, αλλά δεν υπάρχει και τρομερή διαφορά στη μπαταρία!

Τελευταίους 3-4 μήνες είχα το XXMS2 και γενικά ήμουν ευχαριστημένος. Πριν μερικές μέρες παρατήρησα ότι στο σπίτι μερικές φορές δεν είχα καθόλου ή είχα πολύ λίγο σήμα (1 μπάρα). Σκέφτηκα να δοκιμάσω άλλο μόντεμ να δω αν υπάρχει αλλαγή και πέρασα το XXMS4. Δυστυχώς 3 μέρες αργότερα το αλλάζω γιατί είχα πολύ συχνά πτώσεις στο σήμα και κλέισιμο της γραμμής (ενώ μιλούσα στο τηλ.). Μόλις πέρασα το XXMS3 και θα το δοκιμάσω. Καθώς γράφω το σήμα είναι στα 14asu (νομίζω είναι γεμάτη μπάρα, χωρίς h+). Αν και αυτό πάει στραβά λέω να ξαναγυρίσω στο XXMS2.

Γενικά τι σχόλια έχετε? Τι εμπειρία έχετε από αυτά τα μοντεμ και ποιο θεωρείται καλύτερο? Έχω Vodafone να σημειώσω...

Edited by dinos1982

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Γενικά τι σχόλια έχετε? Τι εμπειρία έχετε από αυτά τα μοντεμ και ποιο θεωρείται καλύτερο? Έχω Vodafone να σημειώσω...

Με Cosmote στο ΧXMS3 της επίσημης 4.1.2 κανένα πρόβλημα εδώ και μήνες πάντως..:)

Με Cosmote στο ΧXMS3 της επίσημης 4.1.2 κανένα πρόβλημα εδώ και μήνες πάντως..:)

Πέρασα τις τελευταίες μέρες με το XM3 se Vodafone και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Καθώς μιλούσα έπεσε η γραμμή 3-4 φορές και ξαναγύρισα στο MS2 με το οποίο σχεδόν ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό σε διάστημα αρκετών μηνών...

• The title was changed to [S II] Τι modem έχει η συσκευή σας