Jump to content

dinos1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dinos1982

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dinos1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όσους πιστούς έχουν απομείνει εδώ! Είμαι τους τελευταίους μήνες με την neatrom 6.4 και apolo 4.14 regular. Η επιλογή μου στηρίχτηκε στο γεγονός ότι ακόμα και σήμερα είναι το βασικό μου κινητό και ήθελα κάτι όσο το δυνατό απροβλημάτιστο, με καλή μπαταρία και τα βασικά για μένα apps (chat - messenger, whatsapp, browser, gmail, maps). 1. Δυστυχώς η μπαταρία δεν βγάζει μέρα από πρωί μέχρι βράδυ με την ίδια χρήσηγ που έκανα τόσα χρόνια - έχω αλλάξει και μπαταρία πριν ένα χρόνο. 2. Επίσης κάτι που με προβληματίζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι lag αρει πάρα πολύ ορισμένες φορές - δεν έχω καταλάβει πότε. Πχ όταν το ξεκλειδώνω ή όταν γράφω μήνυμα, πολλές φορές περιμένω να εμφανιστούν τα γράμματα. Αυτό λέτε οφείλεται στις τελευταίες αναβαθμίσεις των εφαρμογών οι οποίες γίνονται όλο και βαρύτερες και optimized για τελευταία μοντέλα? (έχω δοκιμάσει και διαφορετικούς συνδυασμούς governor-scheduler αλλά τα ίδια) - επίσης έχω εγκαταστήσει και το fstrim. 3. Κάτι ακόμα που παρατηρώ αρκετά συχνά είναι το ότι το κινητό κολλάει τελείως (freeze). Αν πατήσω παρατεταμένα το power button κάνει επανεκίνηση αλλά πλέον μου δείχνει 1% και μετά από λίγο κλείνει. Εδώ να σημειώσω πως όταν αυτό συμβαίνει έχω συνήθως πάνω από 10-15% μπαταρία. Επίσης πολλές φορές παρατήρησα ότι το σήμα χάνεται τελείως ενώ το wifi παραμένει. Μήπως κάπως συνδέονται όλα αυτά? Μπορώ να το σώσω? 4. Σκεφτομαι να το δώσω στους γονείς μου, θα μπορέσουν να το έχουν για απλό τηλέφωνο ή τα έφαγε τα ψωμιά του? Αυτά για σήμερα, καλημέρα σε όλους!! :D
  2. Εδώ δεν βλέπω όλα τα partition όπως system κλπ. Μου δείχνει ένα internal storage με 5.91GB και ένα με 7.49GB. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι με το system partition, εκτός και αν λέω χαζομάρες... :confused: --- επισης δοκίμασα τα GApps[20150515-5.1.x]_Koolkunz & Troubadour666.zip τα οποια μπήκαν κανονικά, αλλά δεν έχει play store και όταν εγκαθηστώ κάποιο από apk δεν ανοίγει (google play store has stopped)
  3. Απότι έχω καταλάβει, τα 8GB (ή όσα είναι), χρησιμοποιούνται για αποθήκευση αρχείων όπως εικόνες, μουσική κλπ. Όλες οι εφαρμογές γίνονται εγκατάσταση σε ένα αλλο partition που είναι για τα apps. Είχα δοκιμάσει παλιότερα να κάνω repartition με pits file κλπ. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι μεγέθη είχα σετάρει, αλλά θυμάμαι ότι το έκανα για να έχω περισσότερο χώρο για τα apps. Ερώτηση: το repartition χάνεται με τα full wipes κλπ ή το format system ή όχι? (δεν έχω καμια εφαρμογή που να μου δείχνει τι παιζει τωρα στο σύστημα μου εκτός αν δοκιμάσω να βάλω κάποια απο apk)
  4. Από τα apk από γνωστό σάιτ (apkmirror). Έχω δοκιμάσει πάνω από 5-6 εκδόσεις, v8.x.x v9.x.x αλλά τίποτα. Τα gapps δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να μην χωράνε. Είναι γύρω στα 70mb, το system έχει γύρω στα 504mb συνολικά αλλά μόνο 25 ελεύθερα (μήπως τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιεί η ρομ??) Επίσης επειδή τα βάζω ξεχωριστά από apk μήπως μου λείπει κάποιο πακέτο ή σερβις?
  5. Γειά και χαρά! Επανήλθα μετά από καιρό γιατί θυμήθηκα να γυρίσω σε resurrection rox 5.5.9 (lollipop 5.1.1). Έκανα λοιπόν wipe, format system, φλασαρα την rom. Μπαίνει κανονικά αλλά ξέχασα gapps. Κατεβάζω τα τελευταια arm 5.1 pico, δεν χωράνε (insufficient space). Σκέφτομαι λοιπόν για πρώτη φορά να δοκιμάσω να περάσω χειροκίνητα αυτά που θεωρώ βασικά. Περνάω google play service και google play store (τελευταίες εκδόσεις για 5.1). Ενώ φαίνονται να μπάινουν σωστά, αρχίζει να μου πετάει play services has stopped. Αυτό το κάνει κυρίως όταν πάω να συνδεθώ στο play store και πριν ακόμα μου ζητήσει να σετάρω account. To ίδιο κάνει και άν πάω απο τα settings να περάσω google account... Μου λείπει κάτι άλλο βασικό για να δουλέψουν αυτά? Πέρασα μήπως λάθος έκδοση? Μήπως είναι απαραίτητα τα gapps? Κάποια βοήθεια οποιουδήποτε ειδους ευπρόσδεκτη!
  6. Εννοω ότι όσο ώρα μιλάω με κάποιον η οθόνη δεν σβήνει (ή έστω δεν κάνει dim) με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία κανονικά - όταν το εχεις στο αυτι σου και μιλάς η οθόνη είναι 'σβηστή' ώστε να κάνεις εξοικονόμιση μπαταρίας (και να μην βλέπει καποιος πχ με ποιον μιλας). Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός... ΥΓ το changelog ειναι για το update που θα κυκλογορήσεις ή κυκλοφορεί ήδη? πώς βλέπουμε ποια έκδοση και revision έχουμε?
  7. Φοράω την τελευταια ρομ του Δράκου μας. Χρησιμοποιώ ένα bluetooth plantronics και παρατηρώ ότι όση ώρα μιλάω η οθόνη παραμένει φωτεινή. Ετσι δουλεύει γενικά ή έχει να κάνει με την ρομ? Υπάρχει κάπου καμιά επιλογή να σβήνει η οθόνη για εξοικονόμιση μπαταρίας?
  8. Νομίζω πως όλα είναι εντάξει τώρα. Έπρεπε να κάνω φορμάτ το system...
  9. Πατάω να ανοίξω google play store - δεν κάνει τπτ. Reboot recovery, install zip gapps -> error code 40 "Incompatible gapps currently installed..." Μήπως πρέπει εκτός απο wipe data & cache να κανω format system partition? Αν ναι, που βρίσκω την επιλογή αυτή?
  10. Ποια εννοείς? Κατέβασα και φλάσαρα την "MinimalOS-v3.0-UNOFFICIAL-20151109-i9100" με τα "open_gapps-arm-5.1-pico-20151108" αλλά όταν πάω να τα φλασάρω μου λέει incompatible...
  11. Συγχαρητήρια! Κατεβάζω και ελπίζω στα καλύτερα!!! ΥΓ. Ποια έκδοση gapps προτείνετε? pico, nano ή κάποια άλλη? (32bit ARM σωστά?)
  12. Ξέρετε αν υπάρχει το BLN (φωτισμός πλήκτρων όταν έχεις ειδοποίηση,μήνυμα κλπ) στην resurrection? 'Η είναι κάτι που το υποστηρίζουν μόνο οι stock based roms? Ή εχει να κάνει με τον kernel? (θυμάμαι είχα apolo και είχε επιλογή για BLN)
  13. Γεια σας παιδιά! Κοιτάζω να αλλάξω ρομ και ήθελα τη γνώμη σας για την resurrection remix. Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα από εμπειρία εν συντομία... http://galaxys2root.com/galaxy-s2-roms/resurrection-remix-rom-for-galaxy-s2-gt-i9100-android-5-1-1/ *Τελικά πέρασα την ρομ --> resurrection remix 5.5.8. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Νομίζω τα δυο ερωτιματικά θα είναι η μπαταρία και η σταθερότητα.
  14. Έκανα ccleaner, dalvik & cache αλλά μια από τα ίδια. Για να καταλάβετε, μπορεί να πατήσω το κεντρικό κουμπί και 1-2 δευτερολεπτα μετά να μην έχει γίνει τίποτα και να το ξαναπατάω. Επίσης το ξεκλειδώνω και προσπαθώ να κατεβάσω την πάνω μπάρα αλλα εχω τρελό lag. Πολλές φορές πατάω να ανοίξω browser ή για παράδειγμα facebook, ανοίγει η λευκή οθόνη που κανονικά είναι για μισό δευτερόλεπτο (loading) αλλά μένει για 4-5 δευτερόλεπτα... Γενικά 8/10 φορές κολλάει πολύ σε σημείο που να θέλω να το πετάξω. Έχω την εντύπωση ότι αυτό έγινε τις τελευταίες 2 βδομάδες και ίσως μετά απο google updates. Έχει λέτε καμιά σχέση? Η επόμενη κίνηση έιναι να ξαναπεράσω ρομ ή προτείνετε κάτι άλλο? Να σημειώσω ότι έχω nova launcher αν έχει καμία σχέση και το σύστημα της υπογραφής μου... (ΥΓ Τώρα εξαφανίστηκε και το black wallpaper που είχα και ξαναμπήκε το default tis neatrom, ακόμα και μετά απο restart)
  15. Να πω οτι ειμαι σε πιτ 6gb neatrom 6.4. Γενικά δεν το πολυπειραζω το κινητο εκτος απο greenify. Επισης δοκιμασα αλλο governor οποτε αν μπορει να φταιει αυτο πειτε μου καποιο στανταρ συνδυασμο να δοκιμάσω. .. βαζω ccleaner τωρα.
×
×
  • Create New...