das Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 με το καλο να εχει γεννηθει ανεπαφο απο ελαττωματα!!!! ομορφη θηκη ωραιος!!!! Θενξ... ;) Πήγα χθες τα είδα στο Apple Store. Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα την Παρασκευή. Τα μαύρα δεν είχαν ούτε μια γρατζουνιά πάνω, κοίταξα προσεκτικά και τη γωνία στο γυαλιστερό περίγραμμα, εκεί που λένε ότι χαλάει εύκολα το anodized aluminum. :X Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 ε βεβαια σιγα μην τα εκθεσιακα εχουν προβληματα.... :))) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ε, ναι, αυτό σίγουρα το προσέχουν πριν τα βάλουν στην έκθεση. :D Απλά είχα διαβάσει την Παρασκευή ότι στην Αμερική με μία μόλις ημέρα χρήσης είχαν τα μαύρα εμφανή σημάδια κακομεταχείρισης. :confused: Ίσως εδώ οι Γερμανοί να είναι πιο προσεκτικοί. :lol: Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ε, ναι, αυτό σίγουρα το προσέχουν πριν τα βάλουν στην έκθεση. :D Απλά είχα διαβάσει την Παρασκευή ότι στην Αμερική με μία μόλις ημέρα χρήσης είχαν τα μαύρα εμφανή σημάδια κακομεταχείρισης. :confused: Ίσως εδώ οι Γερμανοί να είναι πιο προσεκτικοί. :lol: Βασικα, περα απο την περιπτωση να ανοιξεις το κουτι και να ερθεις αντιμετωπος με μια γρατζουνισμενη συσκευη, πραγμα που θα διορθωθει σε λιγο καιρο σιγουρα, προβλημα αποτελει και το ποσο ευκολα γρατζουνιεται η συσκευη. Προσωπικα ειμαι παρα πολυ υποχονδριος με τις γρατζουνιες και πιστευω θα με κουρασει σε αυτον τον τομεα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ρε παιδιά όμως δεν νομίζετε ότι παρακάνετε το θέμα με τις γρατζουνιές? Δηλαδή τη μια η Apple χρησιμοποιεί γυαλί στο iPhone και παραπονιέστε ότι με το που πέσει μια φορά κάτω σπάει αλλά δεν χαράσσεται με τίποτα. Την άλλη η Apple βάζει αλουμίνιο και παραπονιέστε ότι χαράσσει πολύ εύκολα αλλά για να το σπάσεις θες βαριοπούλα! Δεν γίνεται να κρατάτε ένα κόσμημα στα χέρια σας και να το θέλετε και απαράμιλλο ότι και να του κάνετε! Ή μήπως προτιμάτε την λύση όλων των υπολοίπων εταιριών να σας πετάνε ένα κινητό με πλαστικούρα και να το ευχαριστηθείτε! Εγώ ειλικρινά το iPhone 4 που έχω αν το περνούσε τώρα ένα ελεγκτικό κλιμάκιο της Foxconn δεν θα καταλάβαινε ότι έχει βγει από το κουτί του! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ρε παιδιά όμως δεν νομίζετε ότι παρακάνετε το θέμα με τις γρατζουνιές? Δηλαδή τη μια η Apple χρησιμοποιεί γυαλί στο iPhone και παραπονιέστε ότι με το που πέσει μια φορά κάτω σπάει αλλά δεν χαράσσεται με τίποτα. Την άλλη η Apple βάζει αλουμίνιο και παραπονιέστε ότι χαράσσει πολύ εύκολα αλλά για να το σπάσεις θες βαριοπούλα! Δεν γίνεται να κρατάτε ένα κόσμημα στα χέρια σας και να το θέλετε και απαράμιλλο ότι και να του κάνετε! Ή μήπως προτιμάτε την λύση όλων των υπολοίπων εταιριών να σας πετάνε ένα κινητό με πλαστικούρα και να το ευχαριστηθείτε! Εγώ ειλικρινά το iPhone 4 που έχω αν το περνούσε τώρα ένα ελεγκτικό κλιμάκιο της Foxconn δεν θα καταλάβαινε ότι έχει βγει από το κουτί του! Σωστος, απολυτα. Το Iphone 5 με αφηνει παγερα αδιαφορο συνολικα, αλλα η ποιοτητα του ειναι -και θα ειναι για καιρο- σοβαρο συγκριτικο πλεονεκτημα απο τα πλαστικα του συρμου που χρησιμοποιουν οι κορεατες στις android υλοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ρε παιδιά όμως δεν νομίζετε ότι παρακάνετε το θέμα με τις γρατζουνιές? Δηλαδή τη μια η Apple χρησιμοποιεί γυαλί στο iPhone και παραπονιέστε ότι με το που πέσει μια φορά κάτω σπάει αλλά δεν χαράσσεται με τίποτα. Την άλλη η Apple βάζει αλουμίνιο και παραπονιέστε ότι χαράσσει πολύ εύκολα αλλά για να το σπάσεις θες βαριοπούλα! Δεν γίνεται να κρατάτε ένα κόσμημα στα χέρια σας και να το θέλετε και απαράμιλλο ότι και να του κάνετε! Ή μήπως προτιμάτε την λύση όλων των υπολοίπων εταιριών να σας πετάνε ένα κινητό με πλαστικούρα και να το ευχαριστηθείτε! Εγώ ειλικρινά το iPhone 4 που έχω αν το περνούσε τώρα ένα ελεγκτικό κλιμάκιο της Foxconn δεν θα καταλάβαινε ότι έχει βγει από το κουτί του! Καλά κι εγώ τόσο μανιακός με τις γρατζουνιές δεν είμαι... αλλά η κόρη μου ξετρελαίνεται για Angry Birds, Fruit Ninja, Cut the Rope κλπ, οπότε θα βάλω το κινητό μου με τη μία στη θηκούλα του για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! :D Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 ξεβαφουν και τα κουμπακια αυξομειωσης του ηχου αραγε μαζι με το sleep/wake? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 iphone και χωρίς θηκη δεν γίνεται.. Εγώ πραγματικά χαίρομαι να βλέπω όσους έχουν iphone να το χρησιμοποιούν χωρίς θηκη αλλά προσωπικά αν έβλεπα γρατσουνια θα έτρεχα να αλλάξω parts κτλ.. Οπότε θήκη και piece of mind σε όλα τα σύγχρονα smartphones που περνάνε από τα χέρια μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Ρε παιδιά όμως δεν νομίζετε ότι παρακάνετε το θέμα με τις γρατζουνιές? Δηλαδή τη μια η Apple χρησιμοποιεί γυαλί στο iPhone και παραπονιέστε ότι με το που πέσει μια φορά κάτω σπάει αλλά δεν χαράσσεται με τίποτα. Την άλλη η Apple βάζει αλουμίνιο και παραπονιέστε ότι χαράσσει πολύ εύκολα αλλά για να το σπάσεις θες βαριοπούλα! Δεν γίνεται να κρατάτε ένα κόσμημα στα χέρια σας και να το θέλετε και απαράμιλλο ότι και να του κάνετε! Ή μήπως προτιμάτε την λύση όλων των υπολοίπων εταιριών να σας πετάνε ένα κινητό με πλαστικούρα και να το ευχαριστηθείτε! Εγώ ειλικρινά το iPhone 4 που έχω αν το περνούσε τώρα ένα ελεγκτικό κλιμάκιο της Foxconn δεν θα καταλάβαινε ότι έχει βγει από το κουτί του! Στo δικό μου iphone 4 είχε κάνει σημαδάκι το αλουμίνιο μέσα από το bumper. Αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Δεν μιλάω για κακομεταχείριση, ούτε είμαι αυτό που θα σου πεί ότι πρέπει να αντέχει τις τούμπες. Αλλά γρατζουνιές από το πουθενά και ειδικά όταν είναι μέσα σε θήκη? Edited September 23, 2012 by sakiss Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 μεχρι και το 3GS κανεις δεν εβαζε θηκη αλλα απο το 4αρι κ μετα ολοι. θελω να ελπιζω οτι το 5αρι δεν θα χρειαζεται θηκη. αλλα απο οτι εχουμε δει σε βιντεο γρατζουνιεται με το παραμικρο οποτε δεν θα γλιτωσουμε τις θηκες. παντως πεφτει πολυ στα ματια μου με θηκη αλλα και τι να κανεις Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 iphone και χωρίς θηκη δεν γίνεται.. Εγώ πραγματικά χαίρομαι να βλέπω όσους έχουν iphone να το χρησιμοποιούν χωρίς θηκη αλλά προσωπικά αν έβλεπα γρατσουνια θα έτρεχα να αλλάξω parts κτλ.. Οπότε θήκη και piece of mind σε όλα τα σύγχρονα smartphones που περνάνε από τα χέρια μου :D Γιναιτε αλλα μετα θα σιχαίνεσαι να το βλέπεις :lol: Πολλοί ειναι εκείνη που σνομπάρουν το πλαστικό, αλλά για μένα προσωπικά ειναι πιο καλή λύση για ένα κινητό.Ειναι εύκολο να αντικατασταθεί,και με μικρο κόστος,στο μόνο που θα ήθελα γυαλί ειναι η οθόνη. Δώσε μου γυάλινη οθόνη με καλής ποιότητας πλαστικά και είμαι τζετ.Και έχω το καλύτερο από τους δυο "κόσμους". Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) παντως το 5αρι ΘΕΛΕΙ ΘΗΚΗ σε καθημερινη χρηση χωρις θηκη μαλλον ηταν καλυτερο το 4s και αυτο γιατι στο πρωτο Αιφον ειχα αλουμινιο ναι αλλα με στρογγυλεμενες ακρες... οχι οπως τωρα που ειναι πιο ευκολο να χαρακτει! οι πρωτες εντυπωσεις σε μπαταρια μιλανε για πατατα του ios6 και ανωμαλη καταναλωση στο 5αρι και το λεει ανθρωπος που το εχει σχεδον 3 μερες. ο ιδιος δε παραπονιεται για λαγκ σε ανοιγμα ιστοσελιδας!!!!! περιεργα πραγματα... πχ κοιταξτε για το λαγκ στο 5:50 περιπου... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=P7mEzvgzTTY&feature=youtube_gdata_player]Apple iPhone 5 videopreview da Telefonino.net - YouTube[/ame] Edited September 23, 2012 by sakiss Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) εγω ειμαι αναμεσα απο 4 οι πρωτες εντυπωσεις σε μπαταρια μιλανε για πατατα του ios6 και ανωμαλη καταναλωση στο 5αρι και το λεει ανθρωπος που το εχει σχεδον 3 μερες. ο ιδιος δε παραπονιεται για λαγκ σε ανοιγμα ιστοσελιδας!!!!! περιεργα πραγματα... πχ κοιταξτε για το λαγκ στο 5:50 περιπου... Τι να σου πώ, στο ipad δεν έχω κανένα λάγκ απολύτως! Η αυτονομία είναι λίγο χειρότερη από την 5.1 , αλλά αυτό θα φτιάξει στην πορεία. (άλλωστε το ipad2 λόγω μπαταρίας έχει καλή αυτονομία, έτσι και αλλιώς). Και εγώ περιμένω να δώ από κοντά για να κρίνω, αλλά από τις φώτο τουλάχιστον, το 920 σε λευκό ή κόκκινο είναι πανέμορφο. Edited September 23, 2012 by sakiss Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) 1) Συγκρίσεις με το τι κινητό σκέφτεστε να αγοράσετε πήγαν στο offtopic του iPhone 5 ενώ διάφορα άλλα ποστ τροποποιήθηκαν. 2) Επίσης διέγραψα αρκετά flame ποστ, ένα ποστ (σχόλιο) περι τιμής του iPhone και ένα flame προς Android μεριά. 3) Στο Macrumors δεν βρίσκω τοπικ για παραπάνα του iOS6&iPhone5. Προφανώς και υπάρχουν τοπικ που σχολιάζουν τις εμπειρίες τους (θετικές ή αρνητικές) πάνω στην κατανάλωση αν και συμπέρασματα θα έχουμε στον 1μήνα+ χρήσης. Αντιθέτως βρήκα τοπικ για το 4ρι&iOS6. 4) Διάβασα όλα τα ποστ στο παρόν τοπικ. Δεν έχει ειπωθεί πουθενά σχόλιο για lag στο GS3 (ίσως στο Mynews ή όπου αλλού "τρώγεστε" εδώ πάντως όχι) και δε νομίζω lag σε μια σελίδα όπως η παραπάνω να αρκεί ως γενικό συμπέρασμα. Συνεχίζουμε ontopic :) Edited September 23, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) αν δεν βρισκεις Σακη μου στο macrumors προβληματα με την μπαταρια,βρισκω εγω απο χρηστες και το παραθετω. εννοειται οτι ειναι νωρις να βγαλουμε συμπερασματα ομως μια και το κινητο μας ενδιαφερει πραγματικα τοτε καλο ειναι να ενημερωνουμε. απο χαρτες το κινητο ειναι πχ οικτρο...μας εβγαλε πως για να παμε Μοντενα πρεπει να περασουμε απο κατι χωρια... α!ξεχασα...το κινητο ειναι πανεμορφο οταν δεν το χρησιμοποιεις και απλα το χαιδευεις εχει και φοβερη μπαταρια. αποφασισα εγω... Edited September 23, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ρε παιδιά όμως δεν νομίζετε ότι παρακάνετε το θέμα με τις γρατζουνιές? Δηλαδή τη μια η Apple χρησιμοποιεί γυαλί στο iPhone και παραπονιέστε ότι με το που πέσει μια φορά κάτω σπάει αλλά δεν χαράσσεται με τίποτα. Την άλλη η Apple βάζει αλουμίνιο και παραπονιέστε ότι χαράσσει πολύ εύκολα αλλά για να το σπάσεις θες βαριοπούλα! Δεν γίνεται να κρατάτε ένα κόσμημα στα χέρια σας και να το θέλετε και απαράμιλλο ότι και να του κάνετε! Ή μήπως προτιμάτε την λύση όλων των υπολοίπων εταιριών να σας πετάνε ένα κινητό με πλαστικούρα και να το ευχαριστηθείτε! Εγώ ειλικρινά το iPhone 4 που έχω αν το περνούσε τώρα ένα ελεγκτικό κλιμάκιο της Foxconn δεν θα καταλάβαινε ότι έχει βγει από το κουτί του! Έχεις απόλυτο δίκιο! Είδα το βίντεο στο fixit και τρελάθηκα! Δεν νομίζω να υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που να παίρνει τέτοιο τηλέφωνο και να το βάζει σε μια τσέπη με τέτοια κλειδιά. Αν κάποιος έχει θέμα με την δουλειά του ή είναι πολύ απρόσεκτος ας πάρει θήκη. Το να κοπανάς ένα τηλέφωνο με ένα μάτσο κλειδιά δεν είναι φυσιολογική χρήση και δεν δείχνει την αντοχή του σε γρατζουνιές. Αντιθέτος, με τα δοντάκια των κλειδιών και τον τρόπο που κοπάναγε το μικρό στο τηλέφωνο, νομίζω πως οι γρατζουνιές ήταν πολύ λίγες, και δείχνει καλή αντοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 αν δεν βρισκεις Σακη μου στο macrumors προβληματα με την μπαταρια,βρισκω εγω απο χρηστες και το παραθετω. εννοειται οτι ειναι νωρις να βγαλουμε συμπερασματα ομως μια και το κινητο μας ενδιαφερει πραγματικα τοτε καλο ειναι να ενημερωνουμε. απο χαρτες το κινητο ειναι πχ οικτρο...μας εβγαλε πως για να παμε Μοντενα πρεπει να περασουμε απο κατι χωρια.... Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να παραθέτεις όλα τα προβλήματα (χωρίς να γενικεύουμε όμως ή να μεγαλοποιούμε) του iOS 6 και του iPhone 5. Για το offtopic μίλησα εγώ περί άλλων συσκευών. Αν είδες ότι πρόβλημα έχεις αναφέρει δεν έχει σβηστεί και με μεγάλη μου χαρά θέλω να συνεχίσεις να ποστάρεις ανάλογα θέματα. Το θέμα με τους χάρτες είναι ένα υπολογισμένο/αναμενόμενο ρίσκο της Apple μιας ημιτελής εφαρμογής. Καλό είναι το "κράζουμε" αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με τους γραφικούς που είναι στημένοι στην γωνία να πυροβολήσουν το κάθε στραβό της Apple. Θέλω κριτική σε λογικά πλαίσια με επιχειρήματα & όχι εν θερμώ "κομπλεξισμούς" (δεν αναφέρομαι σε σένα) :) Οτι θέλετε σε Wallpaper εδώ: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1434153 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 οκ Σακη! :) να αναφερω οτι σε τεστ στην autostrada περασαμε απο πολλα τουνελς με το gps/tom tom ανοικτο. το σημα το επιανε αμεσως και η εναλλαγη 3g/2g ειναι το λιγοτερο αστραπιαια. Πραγματικα πιστευω οτι εχει σαφως ανωτερο σημα απο το 4s το οποιο παλι ειχε παρα πολυ καλο!!!!! Το test εγινε με την χειροτερη εταιρια παροχης υπηρεσιων κινητης στην Ιταλια "3" (Tre- H3G) ενω στο γυρισμο με ΤΙΜ σε πολλες περιπτωσεις το σημα δεν χαθηκε σχεδον ποτε... Φοβερη επιδοση Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Αν εξαιρέσουμε την ευαισθησία στο χρώμα του bezel στα υπόλοιπα parts φαίνεται να μην καταλαβαίνει Jesus Christ! Επιστρέψαμε στις "ανθεκτικές εποχές" του 3GS. :D [ame=http://www.youtube.com/watch?v=k2BxL0nRDlY&feature=player_embedded]Apple iPhone 5 Hammer Drop & Knife Scratch Test - YouTube[/ame] Υ.Γ. στην πρώτη σελίδα προστέθηκε το SAR Edited September 25, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Υ.Γ. στην πρώτη σελίδα προστέθηκε το SAR Οσον αφορα στο SAR, απο τον πινακα του link αυτο που θα ερθει ευρωπη ειναι το κατω ετσι? Γιατι το πανω παραειναι ψηστηρι... Edited September 24, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Οσον αφορα στο SAR, απο τον πινακα του link αυτο που θα ερθει ευρωπη ειναι το κατω ετσι? Γιατι το πανω παραειναι ψηστηρι... Η στήλη με το EU είναι τα όρια της ευρωπαικής ένωσης. Tα νούμερα είναι καλύτερα του iPhone 4S, πίνακα τον οποίο παραθέτω παρακάτω: http://img688.imageshack.us/img688/4171/next366.jpg Edited September 25, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 απο μπαταρια πως παμε? κανεις χρηστης να μας πει? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την οθόνη του, ας ρίξει μια ματιά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την οθόνη του, ας ρίξει μια ματιά εδώ. Μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις στα benchmark tests, το iPhone 5 ξεχωρίζει και για την οθόνη του. Key points :) - The test consisted of numerous tests covering screen reflections, brightness and contrast, colors and intensities, viewing angles, display power consumption and effect on battery life. - Compared to the iPhone 4, the iPhone 5 has decreased screen reflectance by 52 percent, boosted contrast by 57 percent and improved color accuracy. Soneira notes the iPhone 5's display calibration is very good and, while suffering from minor gamma intensity, that "It is still probably more accurate than any display you own, unless you have a new iPad -it is the Brightest Smartphone we have tested in the Shoot-Out series, it has one of the lowest screen Reflectance values we have ever measured, it has the highest Contrast Rating for High Ambient Light for any Mobile device we have ever tested, and it’s Color Gamut and Factory Calibration are second only to the new iPad. - Based on our extensive Lab measurements the iPhone 5 has a true state-of-the-art accurate display – it’s not perfect and there is plenty of room for improvements (and competitors) but it is the best Smartphone display we have seen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts