imarouli Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Το είχες κάνει jailbreak; Οχι, και το update το έκανα μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfito Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 περιεργο δεν το χω ξανακουσει Παράθεση s4, 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 πάντως και το δικό μου αν και είναι άσπρο και φοράει θήκη από την πρώτη ημέρα ,στο πίσω μέρος έκανε δυο γρατσουνιές στο χρώμα σαν τελίτσες.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 πάντως και το δικό μου αν και είναι άσπρο και φοράει θήκη από την πρώτη ημέρα ,στο πίσω μέρος έκανε δυο γρατσουνιές στο χρώμα σαν τελίτσες.. Μήπως είναι κάτι σαν αυτό; Έγιναν στο iPad μου παρόλο που φοράει συνεχώς θήκη με ενισχυμένες γωνίες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και μαλιστα προβλημα απο το εργοστασιο, δηλαδη προβλημα quality control. Κριμα και για εσενα, αλλα και για την απλ, τοση προσοχη και λεπτομερεια στο σχεδιασμο να πηγαινει στραφι λογω κακης εκτελεσης απο τον κινεζο και κακου ελεγχου του κινεζου. (απο αλλον κινεζο παλι)... και εμενα ειχε ενα μικροσκοπικο σημαδακι αλλα δεν φαινεται καν. αλλα με τοσα λεφτα δεν θελεις να εχει το παραμικρο και πρεπει να δουλευει αψογα. την αλλη φορα θα το σκεφτω παρα πολυ να παρω iphone αν και το ios δεν το αλλαζω με κανενα αλλα μου φαινεται η apple καταλαβε οτι τα αγοραζουμε χωρι σκεψη και λεει ας τα δωσουμε στους κινεζους με μισθο που γελαει και ο καθε Αμερικανος ετσι κ αλλιως θα τα παρουν.αλλα δεν σκεφτηκαν οτι θα κανουν οι κινεζοι ως γνωστων προχειροδουλεια. Δεν λεω οτι ειναι οι μοναδικοι που το σκεφτονται αυτο αλλα οπως στρωνει ο καθενας ετσι κοιμαται. Γιατί μέχρι το 4S τα έφτιαχναν Σουηδοί πυρηνικοί επιστήμονες και τώρα ξέπεσαν στους άτεχνους Κινέζους... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Γιατί μέχρι το 4S τα έφτιαχναν Σουηδοί πυρηνικοί επιστήμονες και τώρα ξέπεσαν στους άτεχνους Κινέζους...Υπήρχε καλύτερος έλεγχος σίγουρα. Δεν έχει σημασία αν τον έκαναν Κινέζοι ή Σουηδοί πυρηνικοί επιστήμονες, το αποτέλεσμα μετράει. Edited February 25, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Υπήρχε καλύτερος έλεγχος σίγουρα. Δεν έχει σημασία αν τον έκαναν Κινέζοι ή Σουηδοί πυρηνικοί επιστήμονες, το αποτέλεσμα μετράει. Αυτό προσπαθώ να πω. Δε μας φταίνε οι Κινέζοι... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αυτό προσπαθώ να πω. Δε μας φταίνε οι Κινέζοι... Οι Κινέζοι δεν φταίνε, σίγουρα. Η άπλ φταίει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μήπως είναι κάτι σαν αυτό; Έγιναν στο iPad μου παρόλο που φοράει συνεχώς θήκη με ενισχυμένες γωνίες. μου το εχει κανει και μενα... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfr Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αρκετοοο ακομα.! Δεν νομιζω οτι κανουν οι ιδιοι το Service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα βιντεακι με φωτογραφίες και θέλω να παίζει και μουσική όταν ανοίγουν μήπως ξέρετε καπια εφαρμογή να κατεβασω ; Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή σελίδα αν δεν είμαι συγνώμη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα βιντεακι με φωτογραφίες και θέλω να παίζει και μουσική όταν ανοίγουν μήπως ξέρετε καπια εφαρμογή να κατεβασω ; Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή σελίδα αν δεν είμαι συγνώμη .. Απλο iMovie! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Απλο iMovie! Σε ευχαριστω πολυ όμως πεσμου πως θα το φτιάξω Αν μπορης βήμα βήμα και πάλι ευχαριστω πολυ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα. Σήμερα το πρωί, παρατήρησα ότι η οθόνη στο συγκεκριμένο σημείο έχει ανέβει ελάχιστα περισσότερο, ενώ πλέον κάνει και θόρυβο (το κλασσικό "κλικ") όταν την πατάς δυνατά. Επιστράφηκε στο πλαίσιο και περιμένω! 3 εβδομάδες μου είπε ο τύπος στο πλαίσιο ευκαρπίας! Ελπίζω τουλάχιστον αυτό που θα μου έρθει πίσω ανακατασκευασμένο ή μη να είναι τέλειο, αλλιώς θα τους πάρει ο δι@ολος:mad: Επανέρχομαι στο θέμα μου. Σήμερα μου ήρθε σμσ ότι το κινητό μου είναι έτοιμο για να το παραλάβω από το πλαίσιο. Πήγα και πήρα το κλασσικό νέο-ανακατασκευασμένο κινητό μέσα σε ένα διάφανο σακουλάκι μαζί με ένα χαρτί με το νέο ιμει. Το εξέταζα για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν τελικά το παραλάβω:p Ευτυχώς το κινητό δεν έχει κανένα ελλάτωμα! Έκανα και επαναφορά του backup που είχα κρατήσει πριν το πάω και όλα καλά! Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα μου. Σήμερα μου ήρθε σμσ ότι το κινητό μου είναι έτοιμο για να το παραλάβω από το πλαίσιο. Πήγα και πήρα το κλασσικό νέο-ανακατασκευασμένο κινητό μέσα σε ένα διάφανο σακουλάκι μαζί με ένα χαρτί με το νέο ιμει. Το εξέταζα για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν τελικά το παραλάβω:p Ευτυχώς το κινητό δεν έχει κανένα ελλάτωμα! Έκανα και επαναφορά του backup που είχα κρατήσει πριν το πάω και όλα καλά! Ευκαιρία τώρα να το χαρείς χωρίς προβλήματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ευκαιρία τώρα να το χαρείς χωρίς προβλήματα Όντως! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άγχος το είχα μην τυχόν το κινητό έχει κάποιο πρόβλημα και μείνω άλλες 2 εβδομάδες χωρίς! Χώρια η ξενέρα που θα έτρωγα! Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά,να ρωτήσω κάτι? Εχω ένα Νόκια Ν8 και το έχω δίπλα δίπλα με το Iphone 5. Το Ν8 πιάνει 10 δίκτυα wifi και το 5άρι πιάνει 1-2. Λέτε να έχει πρόβλημα το 5άρι ή θέλει κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εμένα πάντως το 5άρι έχει πιο αδύναμο wifi σε σχέση με το 4άρι που είχα πιο πριν και ελάχιστα πιο αδύνατο από το sgs3! Οπότε αν τα δίκτυα είναι το "όριο", ίσως να μην τα πιάνει το 5άρι! Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παιδιά,να ρωτήσω κάτι? Εχω ένα Νόκια Ν8 και το έχω δίπλα δίπλα με το Iphone 5. Το Ν8 πιάνει 10 δίκτυα wifi και το 5άρι πιάνει 1-2. Λέτε να έχει πρόβλημα το 5άρι ή θέλει κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ πολύ. Ότι έχει πιο αδύναμο, έχει. Αλλά η Apple είναι της άποψης, ότι θα βλέπεις μόνο τα ισχυρά δίκτυα και μόνο αυτά που θα σου προσφέρουν μια υψηλή εμπειρία χρήσης. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ από την όλη πορεία της. Αποκλείει μετριότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ότι έχει πιο αδύναμο, έχει. Αλλά η Apple είναι της άποψης, ότι θα βλέπεις μόνο τα ισχυρά δίκτυα και μόνο αυτά που θα σου προσφέρουν μια υψηλή εμπειρία χρήσης. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ από την όλη πορεία της. Αποκλείει μετριότητες. Γεια σου Θανάση την κάλυψες πάλι την Apple :) Πάντα έλεγα ότι δεν χρειάζονται δικηγόρους εκεί στο Cupertino. Χωρίς πλάκα τώρα. Παλιότερα αλλά και πιο πρόσφατα όπως στο iPad 2 δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν είναι πάντα ιδανικές οι συνθήκες. Συμβαίνει πολλές φορές να πρέπει να δουλέψεις μακριά από το γραφείο σου η μπαλκόνι του σπιτιού σου. Ακόμα και με μια γραμμουλα δούλευα άνετα. Όταν θα σταματήσετε να δικαιολογείτε τα πάντα, θα γίνουν οι συσκευές της Apple καλύτερες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Καλημέρα Κώστα! :) Προσπαθώ να βρω έναν λόγο γιατί είναι πιο αδύναμο. Πέρα του ότι ξέρω ότι τα της Nokia είναι πολύ δυνατά (χρόνια στο κουρμπέτι με τα δίκτυα). Επίσης, δεν μπορώ να μην δεχθώ το πρόσφατο γεγονός με την έγκριση της Apple στην Cosmote, για το LTE. Αυτό και μόνο θέλω να πω. Ότι προσπαθεί να ελέγξει πολλές παράμετρους που συνεισφέρουν στην απρόσκοπτη χρήση των συσκευών της και την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Όσο για το WiFi, δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο η κατανάλωση μπαταρίας, και αυξάνωντας την εμβέλεια του δέκτη να υπήρχε θέμα. Έτσι αποφάσισαν και βρήκαν μια χρυσή τομή. Υ.Γ.: Με έπιασα στα πράσα. Είχα γράψει και άλλο υλικό, αλλά έχω υποσχεθεί να μη μπλέκω σε αντιπαραθέσεις, πόσο μάλλον σε ένα άκυρο θέμα. Κώστα, οποιαδήποτε στιγμή, τα βάζουμε δίπλα δίπλα. :D Αλλά η ανάθεση κριτηρίων θα γίνει 50-50. :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εγω παντως δεν βλεπω διαφορα στο 3γς με το 5 στο wi-fi. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 http://www.ebw.gr/el/Product/14134/Apple-iPhone-5-16GB-Black-Mayro θελω να το αγορασω απο το easy buy. λετε να εχω προβλημα τοσο στη χρηση lte αλλα το ποιο σημαντικο στην εγγυηση. οσα iphone ειχα παντα μετα απο μηνες ειχα προβλημα με τ home button.για αυτο με ενδιαφερει να μην υπαρχουν προβληματα με την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Εγώ πάντως που έχω και 5άρι και 3GS το 3GS βρίσκει πχ 6-7 wifi και το 5άρι 1-2. Αυτό βέβαια συμβαίνει και με 4άρια φίλων μου και με το 4S που είχα... Πάντα το 3GS βρίσκει πολλά περισσότερα. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μάλλον θα αγοράσω το 5άρι και θέλω να σας ρωτήσω μερικά πράγματα: 1. το 16gb πόσο ελεύθερο χώρο έχει ? (κάπου διάβασα περίπου 13.5gb με το iOS και μερικά apps που έχει πάνω) 2. Αν βάλω πάνω 5-6 games και 8-10 apps πόσο ελεύθερο χώρο λέτε να έχει το iphone το 16gb? 3. Αξίζει τα 100eur+ που είναι παραπάνω το 32gb? Στο ONE X μου που είναι 32gb έχω 22gb ελεύθερα ενώ πάνω έχω 7-8 games, 20-25 apps, και 50-60 φωτογραφίες. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts