Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακαρι να πεσει γιατι μεχρι τωρα ακομη το 5s ειναι πανω απο 280 και η αληθεια ειναι οτι το προτιμω απο το 5,αλλα ειναι θεμα τιμης..

Αληθεια???Πολυ καλη προσφορα!!!προσφατα ηταν αυτη η προσφορα??

Σε ευχαριστω πολυ παντως!

Ηταν για ολο τον Ιουλιο και την προλαβα στο παρα πεντε. Ειναι καλο κινητο,μονο μειον η μπαταρια ειδικα με χρηση δεδομενων(για 4G δεν το συζητω,η αυτονομια ειναι χειροτερη)Μια φορτιση φτανει οριακα σε εμενα.Σημερα ειμαι στις 3 ωρες χρηση και στις 5 ωρες αναμονη και εχω 57%μπαταρια με wifi και 3G. Οτιδηποτε αλλο κλειστο και δεν εχω facebook(μονο messenger). Αλλα με ενα powerbank 5.000mAh δεν θα εχεις θεμα αμα εισαι εκτος σπιτιου(βγαζει 2 φορτησεις ανετα το 5s μου ενα powerbank με 4.400mAh που πηρα προσφατα).

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηταν για ολο τον Ιουλιο και την προλαβα στο παρα πεντε. Ειναι καλο κινητο,μονο μειον η μπαταρια ειδικα με χρηση δεδομενων(για 4G δεν το συζητω,η αυτονομια ειναι χειροτερη)Μια φορτιση φτανει οριακα σε εμενα.Σημερα ειμαι στις 3 ωρες χρηση και στις 5 ωρες αναμονη και εχω 57%μπαταρια με wifi και 3G. Οτιδηποτε αλλο κλειστο και δεν εχω facebook(μονο messenger). Αλλα με ενα powerbank 5.000mAh δεν θα εχεις θεμα αμα εισαι εκτος σπιτιου(βγαζει 2 φορτησεις ανετα το 5s μου ενα powerbank με 4.400mAh που πηρα προσφατα).

Ναι για την μπαταρια το ξερω,το εχω διαβασει οτι υπαρχει θεμα!!

αλλα κ στο wp που εχω εγω τωρα μια απο τα ιδια ειναι,οποτε οκ,το συνηθισα :p

Θα αναμενω λοιπον για καμια προσφορα γιατι το 5αρι δεν το βρισκω πουθενα κ φθηνο...

Το 5s για τωρα το βρισκω,με εξοδα αποστολης,στα 290 χοντρικα και ετσι θα περιμενω,αλλωστε το σκεφτομουν αν οχι τον αλλο μηνα,για Χριστουγεννα...Αν δεις τιποτα ενημερωσε :p

Σε ευχαριστω κ παλι! :)

• 2 weeks later...
Καλησπερα. Χρειαζομαι βοηθεια. Αλλαξα οθονη στο iphone 5 μονος. Το ενεργοποιησα και μου βγαζει το εξης μηνυμα. "το iphone απενεργοποοηθηκε συνδεστε το στο itunes." το συνδεω και ενω το βλεπει και μου λεει οτι για να συνδεθω πρεπει να απαντησω στο iphone το κινητο δεν κανει τιποτα. Τι να κανω;

Καλησπερα. Χρειαζομαι βοηθεια. Αλλαξα οθονη στο iphone 5 μονος. Το ενεργοποιησα και μου βγαζει το εξης μηνυμα. "το iphone απενεργοποοηθηκε συνδεστε το στο itunes." το συνδεω και ενω το βλεπει και μου λεει οτι για να συνδεθω πρεπει να απαντησω στο iphone το κινητο δεν κανει τιποτα. Τι να κανω;

Δεν φταις εσύ κατά πάσα πιθανότητα, μάλλον το digitizer ήταν σε τέτοιο βαθμό σπασμενος που πετούσε μόνο του κωδικούς το κινητό και κάποια στιγμή βγήκε αυτό.

Δύο επιλογές έχεις

1. Αν πρόσφατα συγχρονιζες την συσκευή με κάποιο μηχάνημα με iTunes το βάζεις εκεί και απλά σε ξεκλειδώνει και όλα καλά

2. Αν δεν υπάρχει αξιόπιστο μηχάνημα βάζεις την συσκευή σε recovery και περνάς ξανά το firmware (και προφανώς χάνεις ότι έχει μέσα)

Δεν το ειχα συγχρωνησει με itunes. Οποτε μονη λυση ειναι restore; Υπαρχει περιπτωση με jailbrake ή παλι θελει restore;

Nope restore only

το Update 10.1 θα το παρει το Iphone 5?

θα λυσει το προβλημα του battery drain?

Κανονικά υποστηρίζεται το iPhone 5 σε iOS 10

Βγήκε εχθές η 10.1. Πήγαινε ρυθμίσεις:ενημέρωση λογισμικού και κάνε την αναβάθμιση.

Λύνει αρκετά προβλήματα

Nokia 8800 Scirocco

παει μια χαρα με την 10.1 για τα χρονια του.

Σίγουρα; Μήπως βαραίνει και έχει κολλήματα; Γιατι με την 9 ειναι απροβλημάτιστο. Να το αναβάθμισω ή θα καταριέμαι την ώρα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Σίγουρα; Μήπως βαραίνει και έχει κολλήματα; Γιατι με την 9 ειναι απροβλημάτιστο. Να το αναβάθμισω ή θα καταριέμαι την ώρα;

Δεν θα το αναβαθμιζα στη θεση σου.Καλυτερα θα εβλεπα βιντεακια για το πως δουλευει η συσκευη και μετα θα εκανα οποιαδηποτε αναβαθμιση.Υπαρχουν αρκετα στο Youtube.Επισης νομιζω οτι το iphone 5 μπορει να παει στην 8.4.1 λογω 32bit επεξεργαστη.Υπαρχει νομιζω δυνατοτητα,ψαξε την αμα θελεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν θα το αναβαθμιζα στη θεση σου.Καλυτερα θα εβλεπα βιντεακια για το πως δουλευει η συσκευη και μετα θα εκανα οποιαδηποτε αναβαθμιση.Υπαρχουν αρκετα στο Youtube.Επισης νομιζω οτι το iphone 5 μπορει να παει στην 8.4.1 λογω 32bit επεξεργαστη.Υπαρχει νομιζω δυνατοτητα,ψαξε την αμα θελεις.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το iOS 10 είναι πιο γρήγορο

Βέβαια δεν έχω την συσκευή μπροστά μου σίγουρα κάποιος που το έχει θα έχει καλύτερη άποψη.

Μόνο τα εφέ που τα έχουν δώσει ταχύτητα σου δίνει την εντύπωση η συσκευή ότι τρέχει

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το iOS 10 είναι πιο γρήγορο

Βέβαια δεν έχω την συσκευή μπροστά μου σίγουρα κάποιος που το έχει θα έχει καλύτερη άποψη.

Μόνο τα εφέ που τα έχουν δώσει ταχύτητα σου δίνει την εντύπωση η συσκευή ότι τρέχει

Έχουμε σπίτι εκτός από το 6 αρι μου και ένα 5 αρι που είναι της γυναίκας μου από καινούργιο με αγορά το 2012.Μια χαρά με την 10 άρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Και όχι μόνον ....ισως να είναι από τα λίγα iphone στην Ελλάδα που δεν του έχω κάνει ....γιατι δεν χρειάστηκε ,ΠΟΤΕ restore....Δηλ όλα τα χρόνια όλες οι αναβαθμίσεις και ενημερώσεις γίνονται με ΟΤΑ...και αυτό γιατί το έχει φορτώσει με ένα σωρό εφαρμογές ιατρικές με πληρωμή και φοβάμαι να του κάνω επαναφορά σαν νέα συσκευή γιατί μετά δεν θα βγάζει άκρη,και δεν θέλω να μπλέξω περισσότερο .....Δουλεύει απροβλημάτιστα και με super αξιοπιστία ...κρίμα που μάλλον η 10 αρα θα είναι και η τελευταία του :(

Έχουμε σπίτι εκτός από το 6 αρι μου και ένα 5 αρι που είναι της γυναίκας μου από καινούργιο με αγορά το 2012.Μια χαρά με την 10 άρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Και όχι μόνον ....ισως να είναι από τα λίγα iphone στην Ελλάδα που δεν του έχω κάνει ....γιατι δεν χρειάστηκε ,ΠΟΤΕ restore....Δηλ όλα τα χρόνια όλες οι αναβαθμίσεις και ενημερώσεις γίνονται με ΟΤΑ...και αυτό γιατί το έχει φορτώσει με ένα σωρό εφαρμογές ιατρικές με πληρωμή και φοβάμαι να του κάνω επαναφορά σαν νέα συσκευή γιατί μετά δεν θα βγάζει άκρη,και δεν θέλω να μπλέξω περισσότερο .....Δουλεύει απροβλημάτιστα και με super αξιοπιστία ...κρίμα που μάλλον η 10 αρα θα είναι και η τελευταία του :(

Ευχάριστο αυτό που λες

Κι εγώ δεν βλέπω σοβαρό λόγο να κάνουμε συνέχεια restore. Παλιά έφτιαχνα τώρα κάνω τις αναβαθμίσεις όλες από την συσκευή και δεν έχω προβλήματα.

Παλιά έκανα τις αναβαθμίσεις από υπολογιστή και είχα θέματα. Ότι λέγανε ότι είναι το πιο σωστό ακριβώς το ανάποδο μου φαίνεται ισχύει

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία με 10.0.2. Μπαίνω με δεδομένα για 3 λεπτά και πέφτει 10%. Πήγα να κανω back up και restore από iTunes και μου βγήκε αναβάθμιση για 10.1. Περιμένω να την κάνω σε λίγο. Για να δούμε.

Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία με 10.0.2. Μπαίνω με δεδομένα για 3 λεπτά και πέφτει 10%. Πήγα να κανω back up και restore από iTunes και μου βγήκε αναβάθμιση για 10.1. Περιμένω να την κάνω σε λίγο. Για να δούμε.

αυτο ακουγεται περισσοτερο για προβλημα της μπαταριας....το ιδιο ειχα και γω μεχρι που αλλαξα και βρηκα την υγεια μου!

Μια χαρα παει η 10 ειναι ποιο ελαφρια απο την 9!

αυτο ακουγεται περισσοτερο για προβλημα της μπαταριας....το ιδιο ειχα και γω μεχρι που αλλαξα και βρηκα την υγεια μου!

Μια χαρα παει η 10 ειναι ποιο ελαφρια απο την 9!

Σε ευχαριστώ πολύ. Έκανα την αναβάθμιση και μετά το σκάλισα κανά πεντάλεπτο και δεν έπεσε ή μπαταρία καθόλου. Για να δούμε πως θα πάει αλλιώς πάω για μπαταρία.

Επιτέλους όλα δουλεύουν τέλεια !!!

Edited by george_xp_pro
Προσθήκη

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ένα θέμα που σίγουρα προβληματίζει όλους τους κατόχους iphone σχετικά με το ICloud

Έχω το 5 αρακι της γυναίκας μου με 32 γίγα από τα οποία έχουν απομείνει 1 γίγα λόγω κυρίως φωτό.

Χθες..ηθελε ,λόγω του ότι έχει ένα ταξίδι στο Αμέρικα για δέκα μέρες, να αδειάσει λίγο τη χωρητικότητα κλπ κλπ για νά τραβήξει καμμια αναμνηστικιά φωτό εκεί..ξερετε τώρα ...

Λοιπόν.....απο το 2012 που πηρε το κινητό της είχα ενεργοποιήσει την Βιβλιοθήκη φωτό ICloud και τίποτε άλλο ..ουτε ροή ούτε τίποτα..μεχρι τώρα....δηλ συγχρονίζονται οι φωτό με το icloud...σημειωτέον όμως έχει 50 γίγα εκεί .

Δεν ξέρω τι να κάνω,,,εάν σβήσω οτιδήποτε από το κινητό κατευθείαν θα σβήσουν και από το σύννεφο οποτε δεν το θέλω , μια λύση είναι να απενεργοποιήσω την βιβλιοθήκη φωτό και να αρχίσω να σβήνω αλλα μετά μόλις έρθει και επαενεργοποιησω τη βιβλιοθήκη ,αυτές που είχα διαγράψει θα χαθούν και από το σύννεφο ,δηλ τέλος

Δηλ απ ότι καταλαβαίνω τα 50 γίγα που έχει στο icloud δεν μπορώ να τα εκμεταλευτω.....τι προτεινετε ?

Σίγουρα κάτι μπορεί να σκέφτομαι λάθος

Ευχαριστώ και συγγνώμη για την μεγάλη ερώτηση

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ένα θέμα που σίγουρα προβληματίζει όλους τους κατόχους iphone σχετικά με το ICloud

Έχω το 5 αρακι της γυναίκας μου με 32 γίγα από τα οποία έχουν απομείνει 1 γίγα λόγω κυρίως φωτό.

Χθες..ηθελε ,λόγω του ότι έχει ένα ταξίδι στο Αμέρικα για δέκα μέρες, να αδειάσει λίγο τη χωρητικότητα κλπ κλπ για νά τραβήξει καμμια αναμνηστικιά φωτό εκεί..ξερετε τώρα ...

Λοιπόν.....απο το 2012 που πηρε το κινητό της είχα ενεργοποιήσει την Βιβλιοθήκη φωτό ICloud και τίποτε άλλο ..ουτε ροή ούτε τίποτα..μεχρι τώρα....δηλ συγχρονίζονται οι φωτό με το icloud...σημειωτέον όμως έχει 50 γίγα εκεί .

Δεν ξέρω τι να κάνω,,,εάν σβήσω οτιδήποτε από το κινητό κατευθείαν θα σβήσουν και από το σύννεφο οποτε δεν το θέλω , μια λύση είναι να απενεργοποιήσω την βιβλιοθήκη φωτό και να αρχίσω να σβήνω αλλα μετά μόλις έρθει και επαενεργοποιησω τη βιβλιοθήκη ,αυτές που είχα διαγράψει θα χαθούν και από το σύννεφο ,δηλ τέλος

Δηλ απ ότι καταλαβαίνω τα 50 γίγα που έχει στο icloud δεν μπορώ να τα εκμεταλευτω.....τι προτεινετε ?

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ που έχω τα 16gb στο κινητό. Απλά καθε τρία χρόνια πρέπει να αγοραζεις κινητό με διπλάσια χωρητικότητα. Εκτός άμα κάνεις αυτό που έκανα εγώ. Να αποθηκεύσει τις φωτό τις παλιότερες στον υπολογιστή και να τις διαγράψεις από το icloud και κινητό ταυτόχρονα.

παει μια χαρα με την 10.1 για τα χρονια του.

Μια χαρά το κινητό.

Πριν λίγες ημέρες έκανα και γω αναβάθμιση σε 10.1

Παρατήρησα ότι είναι πιο γρήγορο σε σχέση με 10.0.1 ή 10.0.2 (ένα απ τα δυο δεν θυμάμαι)

Καλησπέρα παιδιά

Να ξέρεις ότι οτιδήποτε σβήνεις από το κινητό, σβήνει μόνο στις iOS συσκευές, στο PC στο φάκελο του icloud φωτογραφίες παραμένουν όλα! Το μόνο κακό είναι ότι δε μπορείς να τις ξαναβαλεις να φαίνονται στο κινητό όπως πριν αν το μετανιώσεις(ή δε το χω βρει εγώ ακόμα), δοκίμασε και θα με θυμηθείς

Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Ευχαριστώ παιδιά

Βρήκα την λύση ,τουλάχιστον με τις φωτό ,με το google photos.Κανει μεν συγχρονισμό αλλά εάν θέλεις να διαγράψεις π.χ μια φωτό από το κινητό δεν διαγράφεται και από την google εναντιθέση που εάν την διαγράψεις από την google διαγράφεται και από τη συσκευή .Και το βασικό είναι ότι σου δίνει απεριόριστο χώρο για ανέβασμα φωτό μέχρι 8 mp κάμερα

Στο μενού Γενικά/Φωτογραφίες και κάμερα Έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "Λήψη και διατήρηση αρχικών" ΄ή τη "Βελτιστοποίηση αποθήκευσης";

Με τη δεύτερη φροντίζει η συσκευή να μην αποθηκεύονται φωτογραφίες στη συσκευή, με πλήρη ανάλυση, όταν έχεις πρόβλημα χώρου. Εννοείτε ότι στο icloud αποθηκεύονται σε πλήρη ανάλυση.

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned