Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιος ο λογος;

Σε περιοχές χωρίς καλή κάλυψη να το βάζω 2G και να μπορώ να έχω καλύτερη ποιότητα κλήσης και καλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω κατι μιας και ειμαι αρκετα ασχετη

αν το iphone αγοραστει πχ απο Αμερική, και μετα το φερω Ελλάδα , θα δουλευει στα εδω δίκτυα;

λογικα τα 199$ της Αμερικης είναι με σύμβολαιο

Το 199$ + τους φόρους της εκάστοτε πολιτείας αφορά διετές συμβόλαιο με πάροχο. Η συσκευή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα δικά μας δίκτυα πλην του παρόχου στον οποίο είναι κλειδωμένο. :)

Το απλό 5 αρι μεταχειρισμένο ποσό κανει ?

Το βρίσκεις 300-350€ περίπου

Καλημέρα παιδιά

Εχω το iphone 5 και δεν μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας μέσω icloud....βγαίνει ενα μήνυμα οτι δεν εχω αρκετό χωρο και πρέπει να αγοράσω

Το καλό είναι οτι απο τα πέντε γίγα εχω ελεύθερο ακόμα ενα γίγα...δεν γίνεται ενα αντίγραφο να εχει μέγεθος 1 γίγα

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά

Εχω το iphone 5 και δεν μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας μέσω icloud....βγαίνει ενα μήνυμα οτι δεν εχω αρκετό χωρο και πρέπει να αγοράσω

Το καλό είναι οτι απο τα πέντε γίγα εχω ελεύθερο ακόμα ενα γίγα...δεν γίνεται ενα αντίγραφο να εχει μέγεθος 1 γίγα

Ευχαριστώ

Απο τις ρυθμίσεις της συσκευής πήγαινε στο iCloud και μετά εκεί μέσα θα βρεις τι εχει κρατήσει και σου δεσμεύουν τα 4gb.

Σβήσε κάποιο παλιό backup αλλιώς κανε πλήρες backup απο το iTunes.

Nokia 8800 Scirocco

Απο τις ρυθμίσεις της συσκευής πήγαινε στο iCloud και μετά εκεί μέσα θα βρεις τι εχει κρατήσει και σου δεσμεύουν τα 4gb.

Σβήσε κάποιο παλιό backup αλλιώς κανε πλήρες backup απο το iTunes.

Πως βλέπω τα παλιά backup ? Μου αναφέρει συνολικό χώρο 5 γιγα και απο κάτω διαθέσιμο ενα γίγα.....πήγα στη διαχείρηση χώρου αποθήκευσης και αναφέρει πρόσφατο αντίγραφο 20/10/14 με μέγεθος 4 γίγα...και οτι το επόμενο θα ειναι 507 mb......πως θα διαλέξω πιο αντίγραφο θα σβήσω? δεν μου βγάζει καμμιά λιστα με παλαιότερα αντίγραφα ? το μόνο πού αναφέρει με κόκκινα γράμματα ειναι...διαγραφη αντιγράφου...

Μέσω Ι TUNES πως βλέπω τα αντίγραφα που έχουν γίνει ?

Χίλια συγγνώμη αν σε κουράζω και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ρυθμισεις,iCloud,χώρος,διαχειριση χωρου αποθηκευσης, βλεπεις την συσκευη σου και διπλα ποσο χωρο πιανει το backup. Και απο κατω εγγραφα, δεδομενα, mails. 4Gb σου λεει συνολικα;;;
κ @ τ @ ν τ ι @

Ρυθμισεις,iCloud,χώρος,διαχειριση χωρου αποθηκευσης, βλεπεις την συσκευη σου και διπλα ποσο χωρο πιανει το backup. Και απο κατω εγγραφα, δεδομενα, mails. 4Gb σου λεει συνολικα;;;

Nαί......από τα 5 GB εχω ελεύθερο το 1 GB....αυτό μου λέει.....εχει μια λίστα με ολες τις εφαρμογές που κάνου αντίγραφα ..σημαδεμενες πράσινο...κάτω κάτω με κόκκινα αν θέλω να κάνω διαγραφή αντιγράφου και τέρμα κάτω 1gb διαθέσιμα απο 5.0 gb σε icloud

Επίσης εχω το 8.1

Αυτό που δεν ξέρω είναι ..αν πατήσω διαγραφή θα μου σβήσει ολο το αντίγραφο...δηλ και τα 4 GB η θα μου βγάλει μία λίστα με ολα τα αντίγραφα που εχουν γίνει κατά καιρούς και να διαλέξω απο μία λίστα....πχ τα παλαιότερα

Nαί......από τα 5 GB εχω ελεύθερο το 1 GB....αυτό μου λέει.....εχει μια λίστα με ολες τις εφαρμογές που κάνου αντίγραφα ..σημαδεμενες πράσινο...κάτω κάτω με κόκκινα αν θέλω να κάνω διαγραφή αντιγράφου και τέρμα κάτω 1gb διαθέσιμα απο 5.0 gb σε icloud

Επίσης εχω το 8.1

Αυτό που δεν ξέρω είναι ..αν πατήσω διαγραφή θα μου σβήσει ολο το αντίγραφο...δηλ και τα 4 GB η θα μου βγάλει μία λίστα με ολα τα αντίγραφα που εχουν γίνει κατά καιρούς και να διαλέξω απο μία λίστα....πχ τα παλαιότερα

Απο αυτά που λες καταλαβαίνω οτι έχεις βάλει να γινεται πλήρες αντίγραφο και γι αυτό 1 αντίγραφο πιάνει 4gb.

Αν το σβήσεις θα σβηστεί όλο αφού 1 ειναι.

Αφού θέλεις καινούργιο να κανεις σβήσε αυτό και μετά κανε καινούργιο.

Καλύτερα για μένα κανε απο iTunes να τελειώνεις.

Η αλλιώς σβήσε αυτό και μετά κανε άλλο αλλα εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι αντίγραφο βγαλτες να μην τις κάνει απο εκείνο το διαξοπτακι που είπες.

Πχ το Twitter για μένα δεν θελω αντίγραφο. Το ξανά κατεβάζω βάζω τα στοιχεία μου και τέλος.

Nokia 8800 Scirocco

Απο αυτά που λες καταλαβαίνω οτι έχεις βάλει να γινεται πλήρες αντίγραφο και γι αυτό 1 αντίγραφο πιάνει 4gb.

Αν το σβήσεις θα σβηστεί όλο αφού 1 ειναι.

Αφού θέλεις καινούργιο να κανεις σβήσε αυτό και μετά κανε καινούργιο.

Καλύτερα για μένα κανε απο iTunes να τελειώνεις.

Η αλλιώς σβήσε αυτό και μετά κανε άλλο αλλα εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι αντίγραφο βγαλτες να μην τις κάνει απο εκείνο το διαξοπτακι που είπες.

Πχ το Twitter για μένα δεν θελω αντίγραφο. Το ξανά κατεβάζω βάζω τα στοιχεία μου και τέλος.

Αυτό το μπέρδεμα εγινε με το IOS 8 κλπ

Και αυτά που εχω σημαδεψει ειναι τα απολύτως απαραίτητα...pages, επαφές , σελιδοδείκτες και κάτι άλλα....εχω το τηλ απο το 2012 και δεν είχα τετοια θέματα...το κουφό είναι και δεν καταλαβαίνω γιατί οτι το επόμενο αντίγραφο..που δεν με αφήνει να κάνω....θα είναι 507 mb...δηλ μισό γίγα...εχω κάνει backup στο itunes......φοβάμαι να το σβήσω αυτο το αντίγραφο που εχω....αν το σβήσω και ξανακάνω θα σωθουν τα αρχεία που εχω αυτη τη στιγμή?

Αυτό το μπέρδεμα εγινε με το IOS 8 κλπ

Και αυτά που εχω σημαδεψει ειναι τα απολύτως απαραίτητα...pages, επαφές , σελιδοδείκτες και κάτι άλλα....εχω το τηλ απο το 2012 και δεν είχα τετοια θέματα...το κουφό είναι και δεν καταλαβαίνω γιατί οτι το επόμενο αντίγραφο..που δεν με αφήνει να κάνω....θα είναι 507 mb...δηλ μισό γίγα...εχω κάνει backup στο itunes......φοβάμαι να το σβήσω αυτο το αντίγραφο που εχω....αν το σβήσω και ξανακάνω θα σωθουν τα αρχεία που εχω αυτη τη στιγμή?

Μην φοβάσαι. Αν το σβήσεις και κάνεις καινούργιο θα αποθηκευτούν όλα ακριβώς όπως είναι τώρα. Ετσι κι αλλιώς αυτό που έχεις κάνει είναι παλαιότερο

Nokia 8800 Scirocco

Μην φοβάσαι. Αν το σβήσεις και κάνεις καινούργιο θα αποθηκευτούν όλα ακριβώς όπως είναι τώρα. Ετσι κι αλλιώς αυτό που έχεις κάνει είναι παλαιότερο

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια και συγγνώμη αν σε ζάλισα...αυτο εκανα και δημιουργώ καινούργιο....πάντως για καλό και για κακό εκανα χθές backup και στο itunes....αυτά που δεν θέλω να χάσω ειναι απο το pages φοτό και επαφές.....μουσική δεν εχω καθόλου και μερικά video μονο......

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια και συγγνώμη αν σε ζάλισα...αυτο εκανα και δημιουργώ καινούργιο....πάντως για καλό και για κακό εκανα χθές backup και στο itunes....αυτά που δεν θέλω να χάσω ειναι απο το pages φοτό και επαφές.....μουσική δεν εχω καθόλου και μερικά video μονο......

Παντως όπως σου είπα το καλύτερο είναι νομίζω απο itunes. Αν το βαλεις να κανει backup απο εκεί και καθε βδομαδα να το βαζεις απο τον υπολογιστη να φορτίσει δεν θα χασεις τιποτα πάντα θα κάνει μόνο του.

Βέβαια και απο το icloud δεν θα χάσεις τίποτα άλλα υπάρχει το θέμα του χώρου όπως κατάλαβες

Nokia 8800 Scirocco

Έβαλα 8.1.1 απο εχθες. Η συσκευή μου βγήκε πάλι κάπως την χαμένη της ταχύτητα.

Επιτέλους μετά απο την 7.1.2 μια γρήγορη έκδοση. Φαίνεται να έγινε δουλειά

Nokia 8800 Scirocco

Ειμαι κ εγω ενας ευτυχης κατοχος iphone5!

Ειμαι ακομα στην 7.1.2

Δεν εχω βαλει την 8, για τον εξης λογο:

Αξιζει;

Θα μου προσφερει κατι "παραπανω";!

Ζηταει 4gb για να κανει την εγκατασταση, μετα την εγκατασταση, εχει δεσμευσει αυτα τα 4 gb?

Η απλα τα θελει σαν προαπαιτουμενο για την εγκατασταση..

Εχω την εκδοση των 16gb, κ δεν με "παιρνει" να σπαταλαω τον λιγο διαθεσιμο χωρο μου....

Ευχαριστω εκ των προτερων κ περιμενω τα "φωτα" σας...!

;-)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε καινούργια αυθεντική μπαταρία APPLE του iPhone 5;

Καλημερα, ριξε μια ματια εδω:

http://ebulk.gr/battery-for-iphone-5-aa

Τα παιδια ειναι αστερια κ στην αλλαζουν επι τοπου!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Ειμαι ακομα στην 7.1.2

Αξιζει;

Ζηταει 4gb για να κανει την εγκατασταση, μετα την εγκατασταση, εχει δεσμευσει αυτα τα 4 gb?

Εχω την εκδοση των 16gb, κ δεν με "παιρνει" να σπαταλαω τον λιγο διαθεσιμο χωρο μου....

;-)!

Ναι από τα 16Gb θα έχεις ελεύθερα 12 και κάτι. Αν το συνδέσεις στο itunes θα κατεβάσει το firmware και θα το περάσει χωρίς να σου βγάζει μήνυμα ότι χρειάζεται ελεύθερο χώρο 4GB.

Τώρα αν σου προσφέρει ή όχι δεν μπορώ να στο πω 100%. Εμένα πχ με έχει βολέψει πάρα πολύ και δεν θα γυρνούσα πίσω για κανένα λόγο. Σε άλλους δεν αρέσει και δεν βρίσκουν χρήσιμα αυτά που έχουν προστεθεί στην 8.

Εγώ προσωπικά θα σου έλεγα να την περάσεις. Είμαι ευχαριστημένος γενικά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι από τα 16Gb θα έχεις ελεύθερα 12 και κάτι. Αν το συνδέσεις στο itunes θα κατεβάσει το firmware και θα το περάσει χωρίς να σου βγάζει μήνυμα ότι χρειάζεται ελεύθερο χώρο 4GB.

Τώρα αν σου προσφέρει ή όχι δεν μπορώ να στο πω 100%. Εμένα πχ με έχει βολέψει πάρα πολύ και δεν θα γυρνούσα πίσω για κανένα λόγο. Σε άλλους δεν αρέσει και δεν βρίσκουν χρήσιμα αυτά που έχουν προστεθεί στην 8.

Εγώ προσωπικά θα σου έλεγα να την περάσεις. Είμαι ευχαριστημένος γενικά.

Θα μου το περάσει - αναβαθμίσει το τηλέφωνο, παρόλο που τώρα που μιλάμε έχω σχεδόν 3.5 Gb free (και όχι minimum 4 Που λέει...?!)

...πάντα μέσω itunes μιλάμε..:confused:

Θα μου το περάσει - αναβαθμίσει το τηλέφωνο, παρόλο που τώρα που μιλάμε έχω σχεδόν 3.5 Gb free (και όχι minimum 4 Που λέει...?!)

...πάντα μέσω itunes μιλάμε..:confused:

Όταν το κατεβάζεις από το itunes τότε το αρχείο του firmware που θα εγκατασταθεί αποθηκεύεται στον υπολογιστή σου κ μετά το κάνει εγκατάσταση. Εγώ έτσι το πέρασα στο δικό μου που είχα ελεύθερα 3 και κάτι GB.

Όταν το κατεβάζεις από το itunes τότε το αρχείο του firmware που θα εγκατασταθεί αποθηκεύεται στον υπολογιστή σου κ μετά το κάνει εγκατάσταση. Εγώ έτσι το πέρασα στο δικό μου που είχα ελεύθερα 3 και κάτι GB.

λέγοντας "αρχείο του firmware", εννοείς προφανώς όλο το setup...!?!?

λέγοντας "αρχείο του firmware", εννοείς προφανώς όλο το setup...!?!?

Λέγοντας firmware εννοώ όλο το αρχείο ipsw της 8.1.1 που θες να περάσεις. Εφόσον κάνεις αναβάθμιση δεν θα πειραχτεί κάτι από τα αρχεία σου ή τις εφαρμογές σου. Όλα θα μείνουν στην θέση τους.

Ειμαι ακομα στην 7.1.2

Αξιζει;

;-)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα, ριξε μια ματια εδω:

http://ebulk.gr/battery-for-iphone-5-aa

Τα παιδια ειναι αστερια κ στην αλλαζουν επι τοπου!

Μείνε καλύτερα στην έκδοση που εισαι αν δεν έχεις λόγο να κάνεις αναβάθμιση.

Μπορεις να κανεις την αναβάθμιση απο τον υπολογιστή οπότε δεν χρειάζεσαι ελεύθερο χώρο στην συσκευή

Edited by DINFUN
Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα,

μόλις έβαλα μπαταρία από το ebay (αγορασμένη από κατάστημα που εχει πουλησει πανω απο 1500 ΤΜΧ!). Σε σχέση με μια αλλη που αγορασα (με τα 2800 και καλα mαμπερ) η ποιοτητα και η αποδοση ειναι καταπληκτικα ανωτερη.

Χωρις να εχει κανει ακομα 2 κυκλους πληρους φορτισης εχω δει μεγαλη διαφορα

Με την προηγουμενη: Ανοικτα 3G, με μεση χρηση ιντερνετ και συνεχως στο τηλεφωνο: Διαρκεια: 12-14 ωρες

Με την νεα: Παλι ιδια χρηση, και ανοικτο ολο το βραδυ χωρις φορτιση: 23-24 ωρες

Αη - Phone

Καλησπέρα,

μόλις έβαλα μπαταρία από το ebay (αγορασμένη από κατάστημα που εχει πουλησει πανω απο 1500 ΤΜΧ!). Σε σχέση με μια αλλη που αγορασα (με τα 2800 και καλα mαμπερ) η ποιοτητα και η αποδοση ειναι καταπληκτικα ανωτερη.

Χωρις να εχει κανει ακομα 2 κυκλους πληρους φορτισης εχω δει μεγαλη διαφορα

Με την προηγουμενη: Ανοικτα 3G, με μεση χρηση ιντερνετ και συνεχως στο τηλεφωνο: Διαρκεια: 12-14 ωρες

Με την νεα: Παλι ιδια χρηση, και ανοικτο ολο το βραδυ χωρις φορτιση: 23-24 ωρες

Μπορείς να γράψεις το link που την παρηγγειλες ;πως την περασες?

Edited by DINFUN

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μπορείς να γράψεις το link που την παρηγγειλες ;πως την περασες?

Δυστυχώς ο τύπος που το αγόρασα το κατέβασε το link, μάλλον τα πούλησε όλα. Βρήκα όμως αυτον: http://www.ebay.co.uk/itm/Replacement-High-Capacity-Internal-Battery-for-Apple-iPhone-5-5G-with-Tools-/360765470168?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item53ff4c35d8

που έχει πουλήσει πάνω από 2000 τεμάχια.

Γενικά και μετά από 3 κύκλους φόρτισης παιδιά το κινητό επανήλθε όπως τις πρώτες μέρες. Φουλ 3g όλη μέρα χωρίς πρόβλημα και απότομες τρελές πτώσεις ποσοστών (πχ στο 20% να πάει 2% ή να κλείσει από μόνο του)

Η μπαταρία αλλάζει σχετικά ευκολα. Τσέκαρε το παρακάτω site: https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5+Battery+Replacement/10587

Το δύσκολο κομμάτι ήταν η απομάκρυνση της προηγούμενης μπαταρίας, που έχει κόλλα από κάτω και θέλει τρόπο (και κόπο). Αναφέρεται αναλυτικά στο site που ανέβασα παραπάνω αλλά εγώ θα πρότεινα με ένα σεσουάρ (κάτι που δεν έκανα) μια ελαφρά θέρμανση να μαλακώσει η κόλλα από κάτω και να βγει εύκολα. Προσοχή επίσης στα κουμπώματα των ακροδεκτών, να ακουστεί το "κλακ".

Αη - Phone

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned