stagml Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγώ που το προσπάθησα μου έβγαλε την πίστη. Ούτε το τηλέφωνο άνοιγε εύκολα και η μπαταρία ειναι κολλημένη και βγαίνει δύσκολα. Ασε που ολα δείχνουν πολυ ευαίσθητα. Αν έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου προχωρά το. Τι μπαταρια εβαλες (αν εχεις link) και τι διαφορες βλεπεις? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 μου φαινεται ευκολακι παντως και τελικα βρηκα και μια πολυ δυνατη με 2600 mΑ στο ebay Μουφες είναι τα mah απλά κολλάνε αυτοκόλλητα από πάνω Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Τι μπαταρια εβαλες (αν εχεις link) και τι διαφορες βλεπεις? http://www.ebay.com/itm/271232993087 αυτήν έβαλα. Το ποσοστό μπαταρίας πέφτει άμα 1% και δεν σβήνει πριν φτάσει στο 1% και λιγο καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μουφες είναι τα mah απλά κολλάνε αυτοκόλλητα από πάνω μετριεται ευκολα η εντασή του ρεύματος, επομενως report και αποζημιωση μεσω resolution center ebay με εικονα την μετρηση απο το πολυμετρο! http://www.ebay.com/itm/271232993087 αυτήν έβαλα. Το ποσοστό μπαταρίας πέφτει άμα 1% και δεν σβήνει πριν φτάσει στο 1% και λιγο καλύτερη αυτονομία. Σαν γενικη εικονα πιο ευχαριστημενος τελικα σε σχεση με την προτερη κατάσταση? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Σαν γενικη εικονα πιο ευχαριστημενος τελικα σε σχεση με την προτερη κατάσταση? Ειναι λιγο καλύτερο. Ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα αλλα εκεί που φόρτιζα 2 φορες την μερα τώρα κλείνω 24ωρο. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ειναι λιγο καλύτερο. Ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα αλλα εκεί που φόρτιζα 2 φορες την μερα τώρα κλείνω 24ωρο. εγω αυτο το λεω πολυ καλυτερα. Σημαντικο ειναι που δεν εχεις εκεινα τα αποτομα κλεισιματα απο το 10%. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 εγω αυτο το λεω πολυ καλυτερα. Σημαντικο ειναι που δεν εχεις εκεινα τα αποτομα κλεισιματα απο το 10%. Πληροφοριακά είναι πολύ εύκολο να προκαλέσετε βραχυκύκλωμα. Στο service έχουν έρθει αρκετές βραχυκυκλωμένες ιδιαίτερα iPhone 4. Προσοχή επίσης στην αποσύνδεση των υποδοχών (connectors). Το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας δεν ξεπερνά τα 60€. Η βλάβη που μπορεί να προκαλέσει κάποιος ξεπερνάει τα 150€ και φτάνει έως ασύμφορο επισκευής ή ανεπισκεύαστο, φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πληροφοριακά είναι πολύ εύκολο να προκαλέσετε βραχυκύκλωμα. Στο service έχουν έρθει αρκετές βραχυκυκλωμένες ιδιαίτερα iPhone 4. Προσοχή επίσης στην αποσύνδεση των υποδοχών (connectors). Το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας δεν ξεπερνά τα 60€. Η βλάβη που μπορεί να προκαλέσει κάποιος ξεπερνάει τα 150€ και φτάνει έως ασύμφορο επισκευής ή ανεπισκεύαστο, φιλικά :) Μπορείς να μας εξηγήσεις ποια μπορεί να είναι μια σοβαρή αιτία βραχυκυκλώματος; Κάτι για τον στατικό ηλεκτρισμό; Πόσο ελαχιστοποιείς αυτά τα προβλήματα αν χρησιμοποιείς γάντι; Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μπορείς να μας εξηγήσεις ποια μπορεί να είναι μια σοβαρή αιτία βραχυκυκλώματος; Κάτι για τον στατικό ηλεκτρισμό; Πόσο ελαχιστοποιείς αυτά τα προβλήματα αν χρησιμοποιείς γάντι; Δεν έχω την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου - ηλεκτρονικού και το service έχει κλείσει από χθες, για να ρωτούσα και να σου έλεγα συγκεκριμένα πράγματα. Συνήθως προκαλούνται βλάβες στην πλακέτα από βιασύνη με το κατσαβίδι. Θα ρωτήσω και θα επανέλθω επί του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Πληροφοριακά είναι πολύ εύκολο να προκαλέσετε βραχυκύκλωμα. Στο service έχουν έρθει αρκετές βραχυκυκλωμένες ιδιαίτερα iPhone 4. Προσοχή επίσης στην αποσύνδεση των υποδοχών (connectors). Το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας δεν ξεπερνά τα 60€. Η βλάβη που μπορεί να προκαλέσει κάποιος ξεπερνάει τα 150€ και φτάνει έως ασύμφορο επισκευής ή ανεπισκεύαστο, φιλικά :) Μπορώ να πω οτι η διαδικασία δεν ειναι εύκολη όσο φαίνεται στα βίντεο. Μια απροσεξία μπορεί να κάνει καλη ζημιά. εγω αυτο το λεω πολυ καλυτερα. Σημαντικο ειναι που δεν εχεις εκεινα τα αποτομα κλεισιματα απο το 10%. Η αυτονομία δεν με εντυπωσίασε τόσο όσο το γεγονός οτι αισθάνομαι πλεον σιγουριά. Όταν έφτανα 35% υπήρχε ο κίνδυνος να σβήσει άνα πάσα στιγμή. Edited August 13, 2014 by giannisk82 Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μπορώ να πω οτι η διαδικασία δεν ειναι εύκολη όσο φαίνεται στα βίντεο. Μια απροσεξία μπορεί να κάνει καλη ζημιά. Η αυτονομία δεν με εντυπωσίασε τόσο όσο το γεγονός οτι αισθάνομαι πλεον σιγουριά. Όταν έφτανα 35% υπήρχε ο κίνδυνος να σβήσει άνα πάσα στιγμή. Δηλαδη με την αλλαγη μπαταριας σταματησε να σβηνει στα καλα καθουμενα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Δηλαδη με την αλλαγη μπαταριας σταματησε να σβηνει στα καλα καθουμενα? Απο Δευτερα που την έχω αλλάξει ναι. Πλεον φτάνει κανονικά μεχρι το 1% και σβήνει. Ειναι ακομη υπό παρακολούθηση αλλα μεχρι στιγμής ειναι εντάξει. Edited August 13, 2014 by giannisk82 Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Απο Δευτερα που το την έχω αλλάξει ναι. Πλεον φτάνει κανονικά μεχρι το 1% και σβήνει. Ειναι ακομη υπό παρακολούθηση αλλα μεχρι στιγμής ειναι εντάξει. Αρα, ειναι θεμα ελαττωματικης μπαταριας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αρα, ειναι θεμα ελαττωματικης μπαταριας. Έτσι δείχνει. Αν ψάξεις στο Internet εχει αρκετά site που το αναφέρουν αυτο και πολλά δίνουν ως λύση την αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έτσι δείχνει. Αν ψάξεις στο Internet εχει αρκετά site που το αναφέρουν αυτο και πολλά δίνουν ως λύση την αλλαγή μπαταρίας. Παλιά μέχρι το iPhone 4 δεν υπήρχαν τέτοια. Τώρα στον 1 χρόνο άλλοι αλλάζουν μπαταρία. Κάτι παίζει. Ασε που μετά από 4 χρόνια απέσυραν προβληματικούς φορτιστές δεν ξέρω αν το θυμάστε πριν λίγο καιρό έγινε. Ίσως οι φορτιστές είναι κακής ποιότητας και χαλάνε οι μπαταρίες. Κάποιοι όχι όλοι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παλιά μέχρι το iPhone 4 δεν υπήρχαν τέτοια. Τώρα στον 1 χρόνο άλλοι αλλάζουν μπαταρία. Κάτι παίζει. Ασε που μετά από 4 χρόνια απέσυραν προβληματικούς φορτιστές δεν ξέρω αν το θυμάστε πριν λίγο καιρό έγινε. Ίσως οι φορτιστές είναι κακής ποιότητας και χαλάνε οι μπαταρίες. Κάποιοι όχι όλοι. μπορει να μη φταιει μονο αυτο πολλοι φορτιζουν με το φορτιστη του ipad για πιο γρηγορα που ξερουμε οτι μακροπροθεσμα φθειρει τη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Θέλω μια βοήθεια. Φεύγω Ουγγαρία Δευτέρα και βρήκα μια υπηρεσία για το καρτοσυμβολαιο μου Cosmote. Βρήκα τι και πως αλλα δεν κατάλαβα ένα σημείο. Λέει για να ενεργοποιήσετε το πάσο πρόσβασης μόνο χρειάζεται να μπείτε στο Ίντερνετ και θα σας πετάξει αυτόματα σε μια σελίδα δωρεάν για να επιλέξετε πάσο. Το ερώτημα μου είναι όταν θα φτάσω εκεί πρέπει να ανοίξω τα δεδομένα για να μπω αλλα δεν θα χρεώνω; Η επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις περιαγωγής τι ακριβώς κανει; Χρειάζεται να την ανοίξω να την κλείσω τι ακριβώς; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 μπορει να μη φταιει μονο αυτο πολλοι φορτιζουν με το φορτιστη του ipad για πιο γρηγορα που ξερουμε οτι μακροπροθεσμα φθειρει τη μπαταρια Παλιά μέχρι το iPhone 4 δεν υπήρχαν τέτοια. Τώρα στον 1 χρόνο άλλοι αλλάζουν μπαταρία. Κάτι παίζει. Ασε που μετά από 4 χρόνια απέσυραν προβληματικούς φορτιστές δεν ξέρω αν το θυμάστε πριν λίγο καιρό έγινε. Ίσως οι φορτιστές είναι κακής ποιότητας και χαλάνε οι μπαταρίες. Κάποιοι όχι όλοι. Πραγματι τα 4αρια έχουν σκυλιά μπαταρίες. Όσοι φίλοι μου το έχουν ειναι ευχαριστημένοι ακόμα και 4χρονια μετά. Προσωπικά δεν το φορτίζω με τον φορτιστή του iPad αλλα ο φορτιστής του iphone (το καλώδιο) διαλύθηκε πάνω στον 1.5 χρόνο. Δεν ξέρω αν ειναι σύμπτωση αυτά τα δυο. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τα καλώδια των iPhone και iPad χαλάνε στάνταρ μέσα στον χρόνο. Εγώ κάθε χρόνο θα αλλάξω σίγουρα καλώδιο. Είναι τέτοιο το καλώδιο που μόλις μαλακώσει τότε είμαι θέμα χρόνου για να κοπεί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 καλημερα.σημερα εκανα αγορα ενος iphone 5 και θελω να μαθω την sim παιρνει.τωρα εχω micro-sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 καλημερα.σημερα εκανα αγορα ενος iphone 5 και θελω να μαθω την sim παιρνει.τωρα εχω micro-sim. Πρέπει να πάρεις nano sim. Ή θα στην κόψουν ή απλά θα την αλλάξεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πρέπει να πάρεις nano sim. Ή θα στην κόψουν ή απλά θα την αλλάξεις. ok ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos1968 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!! Κάτοχος ενός iphone 5 (ios 7.1.2) η κοπέλα μου, αντιμετωπίζει (ουμε) πρόβλημα με την εφαρμογή messenger που αναγκαστικά πρέπει να εγκαταστήσει, (έτσι τουλάχιστον μου λέει) για να μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε με «ασφάλεια» στο fb.. Από ότι μου λέει με το που κάνει την εγκατάσταση το εικονίδιο Μessenger βγαίνει «φάτσα κάρτα» στην οθόνη!! Δηλαδή αρκεί ο οποιοδήποτε που θα έχει το κινητό στα χέρια του απλά να το πατήσει και θα μπορεί να διαβάσει όλα τα μηνύματα!!Είναι ξεκλείδωτο δηλαδή!! Κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί με τίποτα γιατί θα μας κάψει!! Η πλάκα όμως είναι ότι για να διαβάσεις πλέον τα μηνύματα πρέπει πλέον να έχεις εγκαταστήσει το Messenger Οπότε τι κάνουμε? Υπάρχει τρόπος να μην γίνει η εγκατάσταση?Μήπως έχει κάποια ρύθμηση να μην μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τα μηνύματα?Μήπως μπαίνει κάποιος κωδικός? Παιδιά κάθε βοήθεια δεκτή!! SOS!!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!! Κάτοχος ενός iphone 5 (ios 7.1.2) η κοπέλα μου, αντιμετωπίζει (ουμε) πρόβλημα με την εφαρμογή messenger που αναγκαστικά πρέπει να εγκαταστήσει, (έτσι τουλάχιστον μου λέει) για να μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε με «ασφάλεια» στο fb.. Από ότι μου λέει με το που κάνει την εγκατάσταση το εικονίδιο Μessenger βγαίνει «φάτσα κάρτα» στην οθόνη!! Δηλαδή αρκεί ο οποιοδήποτε που θα έχει το κινητό στα χέρια του απλά να το πατήσει και θα μπορεί να διαβάσει όλα τα μηνύματα!!Είναι ξεκλείδωτο δηλαδή!! Κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί με τίποτα γιατί θα μας κάψει!! Η πλάκα όμως είναι ότι για να διαβάσεις πλέον τα μηνύματα πρέπει πλέον να έχεις εγκαταστήσει το Messenger Οπότε τι κάνουμε? Υπάρχει τρόπος να μην γίνει η εγκατάσταση?Μήπως έχει κάποια ρύθμηση να μην μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τα μηνύματα?Μήπως μπαίνει κάποιος κωδικός? Παιδιά κάθε βοήθεια δεκτή!! SOS!!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!! Ας βαλει το εικονιδιο μεσα σε ενα φακελο. Περαν αυτου, αν η οθονη ειναι σβηστη, υπαρχει και το touch id για 100% ασφαλεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!! Κάτοχος ενός iphone 5 (ios 7.1.2) η κοπέλα μου, αντιμετωπίζει (ουμε) πρόβλημα με την εφαρμογή messenger που αναγκαστικά πρέπει να εγκαταστήσει, (έτσι τουλάχιστον μου λέει) για να μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε με «ασφάλεια» στο fb.. Από ότι μου λέει με το που κάνει την εγκατάσταση το εικονίδιο Μessenger βγαίνει «φάτσα κάρτα» στην οθόνη!! Δηλαδή αρκεί ο οποιοδήποτε που θα έχει το κινητό στα χέρια του απλά να το πατήσει και θα μπορεί να διαβάσει όλα τα μηνύματα!!Είναι ξεκλείδωτο δηλαδή!! Κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί με τίποτα γιατί θα μας κάψει!! Η πλάκα όμως είναι ότι για να διαβάσεις πλέον τα μηνύματα πρέπει πλέον να έχεις εγκαταστήσει το Messenger Οπότε τι κάνουμε? Υπάρχει τρόπος να μην γίνει η εγκατάσταση?Μήπως έχει κάποια ρύθμηση να μην μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τα μηνύματα?Μήπως μπαίνει κάποιος κωδικός? Παιδιά κάθε βοήθεια δεκτή!! SOS!!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!! για τσεκαρε εδω.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts