ddr2 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ωχ..εμενα ειναι απο πλαισιο. Παιζει να πρεπει να περιμενω και εγω μισο μηνα? Δυστυχώς. Το λέω και το ξαναλέω, ότι οι "ελληνικές συσκευές" έχουν πολύ χειρότερο σέρβις από τις "μη ελληνικές" που πάνε στην Infoquest και αντικαθίστανται σε 3 εργάσιμες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δυστυχώς. Το λέω και το ξαναλέω, ότι οι "ελληνικές συσκευές" έχουν πολύ χειρότερο σέρβις από τις "μη ελληνικές" που πάνε στην Infoquest και αντικαθίστανται σε 3 εργάσιμες. Μακαρι να γινοταν ,να δεχονταν και απο επιδοτησεις σε Infoquest :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μακαρι να γινοταν ,να δεχονταν και απο επιδοτησεις σε Infoquest :( Πάντως, δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις μια ερώτηση. Θα σου ζητήσουν το imei νομίζω και θα σου πούν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Πάντως, δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις μια ερώτηση. Θα σου ζητήσουν το imei νομίζω και θα σου πούν. Χμμμ, γιατι οχι. Απο βδομαδα μαλλον θα ασχοληθω με το θεμα. Θα δοκιμασω να κανω ενα τηλεφωνο σε αυτους πρωτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Χμμμ, γιατι οχι. Απο βδομαδα μαλλον θα ασχοληθω με το θεμα. Θα δοκιμασω να κανω ενα τηλεφωνο σε αυτους πρωτα! Δες εδώ: http://www.infoquest.gr/contact Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αν ειστε συνδρομητες της VF, στο Mall αμαρουσιου, η VF εχει ξεκινησει ενα προγραμμα πιλοτικα οπου σε 2 μερες σου αλλαζουν τη συσκευη με νεα, αρκει να εχει οντως προβλημα. Και εννοειται να ειναι εντος εγγυησης. 4 αλλαξα μεσα σε διαστημα 2 μηνων γιατι ειχαν προβλημα. Δεν ξερω τι γινεται αν δεν εισαι συνδρομητης της ομως. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αν ειστε συνδρομητες της VF, στο Mall αμαρουσιου, η VF εχει ξεκινησει ενα προγραμμα πιλοτικα οπου σε 2 μερες σου αλλαζουν τη συσκευη με νεα, αρκει να εχει οντως προβλημα. Και εννοειται να ειναι εντος εγγυησης. 4 αλλαξα μεσα σε διαστημα 2 μηνων γιατι ειχαν προβλημα. Δεν ξερω τι γινεται αν δεν εισαι συνδρομητης της ομως. Για την ακριβεια, ειμαι συνδρομητης βονταφον. Θα τους κανω και αυτων ενα τηλεφωνακι, αμα ειναι για 2 μερες, δεν το συζηταμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αν το πηρες μεσω συμβολαιου απο τη vf, παρε ενα τηλ στο Mall να σου πουν καλυτερα. Σε 2 μερες εχεις νεο κινητο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αν το πηρες μεσω συμβολαιου απο τη vf, παρε ενα τηλ στο Mall να σου πουν καλυτερα. Σε 2 μερες εχεις νεο κινητο. Πολύ καλό αυτό, καλά που το ανέφερες, θα εξυπηρετήσει πολύ κόσμο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ακολούθησε αυτό. Φυσικά θα χάσει τα πάντα από τη συσκευή της. Ευχαριστώ πολυ φίλε.:) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Τα μηνύματα που αφορούσαν την αξιοπιστία συγκεκριμένου on-line καταστήματος δεν συνάδουν με αυτό το θέμα. Ως εκ τούτου, τα μηνύματα μετακινηθήκαν εδώ. Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί τη συζήτησή σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εδώ και ενα μήνα αποφάσισα να εχω ενεργό το 4G συνέχεια και παρατήρησα οτι 1ον η κάλυψη του στην Θεσσαλονίκη ειναι αρκετά καλή (γυρνάω σχεδόν όλη την πόλη λόγο δουλειάς) 2ον εχω λιγότερες drop calls 3ον η μπαταρία (και εδώ ειναι το περίεργο) δεν έχει διάφορα με το παρελθόν που χρησιμοποιούσα μόνο 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όταν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας στο itunes, γίνονται backup και οι επαφες ή μόνο οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όταν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας στο itunes, γίνονται backup και οι επαφες ή μόνο οι εφαρμογές; Αφού υπάρχουν από μόνες τους στο iCloud τί σε απασχολεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Αφού υπάρχουν από μόνες τους στο iCloud τί σε απασχολεί; Δεν εχω ενεργοποιήσει-χρησιμοποιήσει ποτέ το cloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδιά εδω και 2 εβδομαδες κάνω κλήσεις και κατά το πλείστον την πρώτη φορά που παίρνω το σηκώνει ο άλλος αλλα δεν ακούγεται τίποτα .Ξαναπαίρνω και όλα καλά ..Έχω jb iphone 5 και cosmote..Είναι το φαινόμενο ''χαμένες κλήσεις'' ή κάτι άλλο που έχει κάποιος λύση?:rolleyes: Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδιά εδω και 2 εβδομαδες κάνω κλήσεις και κατά το πλείστον την πρώτη φορά που παίρνω το σηκώνει ο άλλος αλλα δεν ακούγεται τίποτα .Ξαναπαίρνω και όλα καλά ..Έχω jb iphone 5 και cosmote..Είναι το φαινόμενο ''χαμένες κλήσεις'' ή κάτι άλλο που έχει κάποιος λύση?:rolleyes: Εχω διαβασει οτι ειναι θεμα της κοσμοτε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εχω διαβασει οτι ειναι θεμα της κοσμοτε. Σωστά, το είχα και εγώ και σταμάτησε μόνο του. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όταν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας στο itunes, γίνονται backup και οι επαφες ή μόνο οι εφαρμογές; Τα αντίγραφα ασφαλείας (backup) μέσω του iTunes περιλαμβάνουν τα πάντα! Ενδεικτικά: Επαφές Ημερολόγια Μηνύματα/iMessages Σελιδοδείκτες Ρυθμίσεις (προσωπικές, δικτύου, κωδικούς WiFi) Φωτογραφίες/Βίντεο (Camera Roll) Σημειώσεις Ηχογραφήσεις Αναλυτικά, εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ωραία. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Γίνονται όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δεν εχω ενεργοποιήσει-χρησιμοποιήσει ποτέ το cloud. Να το χρησιμοποιήσεις, ειναι καλό να έχεις και ένα backup εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εδώ και ενα μήνα αποφάσισα να εχω ενεργό το 4G συνέχεια και παρατήρησα οτι 1ον η κάλυψη του στην Θεσσαλονίκη ειναι αρκετά καλή (γυρνάω σχεδόν όλη την πόλη λόγο δουλειάς) 2ον εχω λιγότερες drop calls 3ον η μπαταρία (και εδώ ειναι το περίεργο) δεν έχει διάφορα με το παρελθόν που χρησιμοποιούσα μόνο 3G! ετσι το εχω και εγω και ειμαι ευχαριστημενος και απο σημα αλλα και απο μπαταρια, ανοιγω κλεινω μονο δεδομενα οταν θελω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ρε παιδια χανω συνεχώς κλήσεις .Με το 4G cosmote ενεργοποιημένο μόνιμα παίρνω ,το σηκώνει ο άλλος και δεν ακούω τίποτα .Παιρνω μετα και ολα καλα .τι συμβαίνει ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Με το 4G απενεργοποιημένο γίνεται το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts