egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Όπως τα λες!Στην αναμονή κανένα θέμα δεν έχει.Η αλλαγή τι κόστος έχει περίπου;Και να βάλω συμβατή ή γνήσια; Για αρχή γνήσια δεν κυκλοφορεί (βασικά κυκλοφορεί από την Apple σε εξοπραματικη τημη και με την προϋπόθεση να είναι αψογη η συσκευή) αν την πάρεις μόνος μια καλή από ebay πάει κάνα 15 20 ευρώ (αλλά απαιτεί γνώση για αλλαγή της) αλλιος πας σε κάποιο κατάστημα που δίνει και εγγύηση αλλαγής μπαταρίας και την αλλάζουν σε ενα 15 λεπτό και λογικά 40 με 45 ευρώ πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Όπως τα λες!Στην αναμονή κανένα θέμα δεν έχει.Η αλλαγή τι κόστος έχει περίπου;Και να βάλω συμβατή ή γνήσια; οσες μπαταριες εχω αλλαξει ολες ηταν ΟΕΜ.τωρα σιγουρα στην αγορα μπορεις να βρεις και μπαταριες "μεταχιρησμενες" με αρκετες ωρες λειτουργιας.εγω απο ελλαδα που αγοραζω απο ενα καταστημα και εχω αγορασει αρκετες μπαταριες,εως τωρα δεν εχω πετυχει "κακη" παρτιδα.κοστος ουτε 10 ευρο.αν θυμαμαι καλα 8 ευρο. επισης μπορεις να την αλλαξεις μονος σου ευκολα,αλλα θελει τα καταλληλα εργαλεια και με ενα απλο βιντεακι στο yοutube σε 5 λεπτα την αλλαξες απλα και ωραια. τωρα σε καταστημα την ιδια εργασια θα σου κοστισει 45 ευρο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 οσες μπαταριες εχω αλλαξει ολες ηταν ΟΕΜ.τωρα σιγουρα στην αγορα μπορεις να βρεις και μπαταριες "μεταχιρησμενες" με αρκετες ωρες λειτουργιας.εγω απο ελλαδα που αγοραζω απο ενα καταστημα και εχω αγορασει αρκετες μπαταριες,εως τωρα δεν εχω πετυχει "κακη" παρτιδα.κοστος ουτε 10 ευρο.αν θυμαμαι καλα 8 ευρο. επισης μπορεις να την αλλαξεις μονος σου ευκολα,αλλα θελει τα καταλληλα εργαλεια και με ενα απλο βιντεακι στο yοutube σε 5 λεπτα την αλλαξες απλα και ωραια. τωρα σε καταστημα την ιδια εργασια θα σου κοστισει 45 ευρο!! Θέμα είναι μην έχει έστω και λίγο ξεκόλλησινη οθόνη η κολλήσει και πάει να την σικοσει με καμία βεντούζα και την κόψει στα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Θέμα είναι μην έχει έστω και λίγο ξεκόλλησινη οθόνη η κολλήσει και πάει να την σικοσει με καμία βεντούζα και την κόψει στα δύο η οθονη ειναι ολοκληρο πλαισιο.δεν κοβετε...ουτε σπαει τοσο απλα.αλλωστε την οθονη θα την σηκωσεις απο την πλευρα του κουμπιου και μετα θα βαλεις το πλαστικο κτσβιδι για να κρατας κοντρα (η μια πλαστικη καρτα) και με απλες κινησεις περιμτρικα θα το ανοιξεις.αν βεβαια δεν το "εχεις" και θεωρεις δυσκολο και επικινδυνο..υπαρχουν πολλα service point της apple που κανουν αυτη την δουλεια και το αφηνεις εκει.με το εξτρα κοστος των 35-40 ευρο. (απο το να το κανει μονος του ο φιλος) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 οσες μπαταριες εχω αλλαξει ολες ηταν ΟΕΜ.τωρα σιγουρα στην αγορα μπορεις να βρεις και μπαταριες "μεταχιρησμενες" με αρκετες ωρες λειτουργιας.εγω απο ελλαδα που αγοραζω απο ενα καταστημα και εχω αγορασει αρκετες μπαταριες,εως τωρα δεν εχω πετυχει "κακη" παρτιδα.κοστος ουτε 10 ευρο.αν θυμαμαι καλα 8 ευρο. επισης μπορεις να την αλλαξεις μονος σου ευκολα,αλλα θελει τα καταλληλα εργαλεια και με ενα απλο βιντεακι στο yοutube σε 5 λεπτα την αλλαξες απλα και ωραια. τωρα σε καταστημα την ιδια εργασια θα σου κοστισει 45 ευρο!! Τελικά άλλαξα μπαταρία και έβαλα μία ΟΕΜ να ρωτήσω όταν ξεφορτισει το αφήνω κανονικά να φτάσει στο 100% ή και λίγο παραπάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Άστο για κανά 15λεπτό αφότου έχει φτάσει στο 100%, και έπειτα αποσύνδεσέ το. Δεν έχει νόημα να το αφήσεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Άστο για κανά 15λεπτό αφότου έχει φτάσει στο 100%, και έπειτα αποσύνδεσέ το. Δεν έχει νόημα να το αφήσεις παραπάνω. Ευχαριστώ πάρα πολύ.Ευχομαι να μου βγει καλή η μπαταρία αν και μέσω ακούσει καλες κριτικες για τις ΟΕΜ. Και παλι ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Τελικά άλλαξα μπαταρία και έβαλα μία ΟΕΜ να ρωτήσω όταν ξεφορτισει το αφήνω κανονικά να φτάσει στο 100% ή και λίγο παραπάνω; Ευχαριστώ αστο και μιση ωρα ακομα για να γεμισει πληρως.Ειναι και 1η φορτιση τωρα.Εμενα με ειπαν οταν πηρα ενα lumia αστο 4 ωρες στη μπριζα για 1η φορτιση.Το αφησα να παει 100 και να γεμισει πληρως,μενοντας στα 100. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 αστο και μιση ωρα ακομα για να γεμισει πληρως.Ειναι και 1η φορτιση τωρα.Εμενα με ειπαν οταν πηρα ενα lumia αστο 4 ωρες στη μπριζα για 1η φορτιση.Το αφησα να παει 100 και να γεμισει πληρως,μενοντας στα 100. Να είσαι καλά ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν νομίζω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω post. Όποιος θέλει τα ακολουθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Να υποθέσω εννοείς πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το τι κάνεις όταν αλλάξεις μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Να υποθέσω εννοείς πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το τι κάνεις όταν αλλάξεις μπαταρία; Αυτό εννοώ. Φόρτισε κανονικά όσο θέλεις και οπότε μπορείς. Μόνο μια φορά περίπου το μήνα αν δεν κάνεις πλήρεις φορτίσεις και διακεκομμένες φτάσε το μέχρι το 1% περίπου και φόρτισε το πλήρως. Αυτά και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Να είσαι καλά ευχαριστώ πολύ!Αλλωστε το αφήνω σχεδόν πάντα να πέσει η μπαταρία του μέχρι 12%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πως μπορώ να βγάλω βρε παιδιά αυτό τι "τιτ τιτ" όταν πατάω τα κουμπιά για κλήση;Ενώ δεν έχω ενεργοποιημένο τον ήχο στα πλήκτρα στην κλήση κάνει ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μπορει καποιο παίζει να με βοηθήσει. Κάθε φορα που πάω να κανω την αναβάθμιση μου βγάζει αυτο το μηνυμα. Προβλημα με την σύνδεση δεν εχω. Καμία ιδέα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μπορει καποιο παίζει να με βοηθήσει. Κάθε φορα που πάω να κανω την αναβάθμιση μου βγάζει αυτο το μηνυμα. Προβλημα με την σύνδεση δεν εχω. Καμία ιδέα; Sent from my iPhone using Tapatalk Θεμα δικτυου ειναι μαλλον,δοκιμασε ξανα.Αλλιως μεσω iTunes. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TzatzikiTeloSs Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Θελω μια γνώμη παιδια! Να αγοράσω το 5αρι τωρα ή δεν αξίζει? 100€ μ το δίνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Θελω μια γνώμη παιδια! Να αγοράσω το 5αρι τωρα ή δεν αξίζει? 100€ μ το δίνουν! Καλησπέρα έχει καμία 15αρια μέρες που το πήρα κ εγώ από φίλο στα 100€ άλλαξα κ μία μπαταρία γιατί ήταν για αλλαγή κ μου βγάζει με νορμάλ χρήση δεδομένων Ίντερνετ μιάμιση μέρα.Ταχυτητα καλή μην φανταστείς τρελά πράγματα αλλά είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή για τα χρόνια της.Τρεχει το ios 10.3.2 κ είμαι οκ. Αν κ μου έβγαλε κ την 10.3.3 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TzatzikiTeloSs Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα έχει καμία 15αρια μέρες που το πήρα κ εγώ από φίλο στα 100€ άλλαξα κ μία μπαταρία γιατί ήταν για αλλαγή κ μου βγάζει με νορμάλ χρήση δεδομένων Ίντερνετ μιάμιση μέρα.Ταχυτητα καλή μην φανταστείς τρελά πράγματα αλλά είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή για τα χρόνια της.Τρεχει το ios 10.3.2 κ είμαι οκ. Αν κ μου έβγαλε κ την 10.3.3 .. Διάβασα στο iOS 11 θα κόψει τν υποστήριξη! Εσενα έψαχνα εδώ και μέρες έναν που το πήρε τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Διάβασα στο iOS 11 θα κόψει τν υποστήριξη! Εσενα έψαχνα εδώ και μέρες έναν που το πήρε τωρα! Αν και δεν κατέχω πολύ καλά τα θέματα με το ios σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει άλλη αναβάθμιση .Αυτό που μου βγάζει στην ενημέρωση για την 10.3.3 είναι ότι θα κάνει κάποιες διορθώσεις,αλλά όπως προείπα δεν κατέχω πολλά και γι'αυτό δεν την έχω κάνει,γιατί δεν είδα και κανέναν να κάνει αναφορά...Πάντως όπως είπα και πριν είναι μία αξιόπιστη συσκευή (για μένα όλα τα iphone είναι συσκευές για πολλά χρόνια)Ξέχασα να αναφέρω πως σπάνια θα νιώσεις μία υπερθέρμανση αλλά μόνο όταν δεν έχει πολύ καλό σήμα δεδομένων,αλλά γρήγορα βρίσκει την ισορροπία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TzatzikiTeloSs Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αν και δεν κατέχω πολύ καλά τα θέματα με το ios σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει άλλη αναβάθμιση .Αυτό που μου βγάζει στην ενημέρωση για την 10.3.3 είναι ότι θα κάνει κάποιες διορθώσεις,αλλά όπως προείπα δεν κατέχω πολλά και γι'αυτό δεν την έχω κάνει,γιατί δεν είδα και κανέναν να κάνει αναφορά...Πάντως όπως είπα και πριν είναι μία αξιόπιστη συσκευή (για μένα όλα τα iphone είναι συσκευές για πολλά χρόνια)Ξέχασα να αναφέρω πως σπάνια θα νιώσεις μία υπερθέρμανση αλλά μόνο όταν δεν έχει πολύ καλό σήμα δεδομένων,αλλά γρήγορα βρίσκει την ισορροπία του. Τέλεια ευχαριστώ φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Διάβασα στο iOS 11 θα κόψει τν υποστήριξη! Εσενα έψαχνα εδώ και μέρες έναν που το πήρε τωρα! Ναι,10.3.3 ειναι η τελευταια.Εχω γνωστο με 5αρι στη 10 και ειναι οκ.Εγω με 5s και την 10.3.1 επισης ειμαι οκ.Φιλος με 5c και την 10.2.1 επισης ειναι οκ.Για μενα αξιζει στα 100-120€.Δεν ειναι σφαιρατο αλλα τη δουλεια σου θα στη κανει.Αν ειναι και 64GB ακομα καλυτερα.Για τα βασικα αν δεν εχεις απαιτησεις ή για 2ο κινητο αξιζει σε σχεση με οποιοδηποτε φτηνο android.Μονο αν θες 2καρτο δεν το συστηνω ή θες να εχεις παντου 4G.Το συγκεκριμενο επειδη ειναι απο τα πρωτα 4G τηλεφωνα εχει θεμα με τις συχνοτητες.Στην Ευρωπη εχουμε 800/1800/2600.Το συγκεκριμενο εχει την 1800 μονο.Αν εχεις Wind δεν εχεις 4G.Στο 5s το εφτιαξαν καλυτερα και εχει και τις τρεις μπαντες.Το 5c επισης εχει την ιδια κεραια με το 5s παρολο που εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το 5αρι.Ασχετα με αυτο το θεματακι,παρτο.Απλως το εγραψα για να το ξερεις,οτι αν δεν γραφει 4G παντου ειναι θεμα συσκευης και οχι δικτυου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Τέλεια ευχαριστώ φιλε! Να είσαι καλά μακάρι να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλησπέρα σε όλους παλαιότερα σε άλλη ενότητα ίδια γράψει για πρόβλημα με τον ήχο κλήσης του viber χτυπάει με τον ίδιο ήχο που έχω και σε απλή κλήση.Το ίδιο θέμα είχα και στο iphone 6 δεν βρίσκω πουθενά νεότητα να αλλάξω τον ήχο κλήσης πάρα μόνο να αλλάξω στα μηνύματα.Παιζει ρόλο μήπως που όταν πήρα το 5αρι πήρα το αντίγραφο ασφαλείας που είχε το 6αρι; Επίσης μου έβγαλε ενημέρωση σε 10.3.3 αξίζει να την κάνω;;;;Έχει κάποια σημαντική διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλησπέρα σε όλους παλαιότερα σε άλλη ενότητα ίδια γράψει για πρόβλημα με τον ήχο κλήσης του viber χτυπάει με τον ίδιο ήχο που έχω και σε απλή κλήση.Το ίδιο θέμα είχα και στο iphone 6 δεν βρίσκω πουθενά νεότητα να αλλάξω τον ήχο κλήσης πάρα μόνο να αλλάξω στα μηνύματα.Παιζει ρόλο μήπως που όταν πήρα το 5αρι πήρα το αντίγραφο ασφαλείας που είχε το 6αρι; Επίσης μου έβγαλε ενημέρωση σε 10.3.3 αξίζει να την κάνω;;;;Έχει κάποια σημαντική διαφορά; Το viber γενικά κάνει όλο τέτοια παράξενα Κάνε ένα soft reset την συσκευή μήπως ξεκολλήσει Ταυτόχρονα πίεσε home & power button μέχρι να σβήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts