volcom Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν μου τη βγαζει στο στορ. Μπορεις να δωσεις λιγκ απο itunes? Γιαννη αυτο εδω ειναι! http://www.imobie.com/phoneclean/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γιαννη αυτο εδω ειναι! http://www.imobie.com/phoneclean/ Thx, θα το δοκιμασω! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Διαθέσιμο το iOS 8.0.1 με αρκετές μικρές διορθώσεις. Μπορείτε να το περάσετε απο το iTunes η OTA. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Διαθέσιμο το iOS 8.0.1 με αρκετές μικρές διορθώσεις. Μπορείτε να το περάσετε απο το iTunes η OTA. Το πέρασα μεσω OTA. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 iOS 8 - Διπλό πάτημα του Home Button = εμφάνιση : Πρόσφατα ( Πως κάνουμε απενεργοποίηση....!!! ) :cool: . Ρυθμίσεις . Mail , επαφές , ημερολόγια . Εναλλαγή εφαρμογών . Πρόσφατες ---> Πρέπει να το βάλουμε OFF Για τα άτακτα και πονηρά αγόρια εδώ μέσα..... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημερα παιδες. Μια μικρη βοηθεια πριν πεταξω το κινητο καμια ωρα απο το μπαλκονι... Για καποιο αγνωστο λογο, εχει κατεβει στο κινητο μου στη μουσικη ενα αλμπουμ των U2. Και μαλιστα οχι ολα τα τραγουδια. Δεν το εχω αγορασει. Ουτε ξερω πως βρεθηκε εκει. Δε με χαλαει, αλλα οταν μιλαω με τα ακουστικα και κλεινω τη γραμμη, αν κατα λαθος πατησω ξανα το ακουστικο αρχιζει και παιζει. Και μεχρι να το παρω ειδηση, η μπαταρια εχει φτασει στα ταρταρα. Πως μπορω: 1) να σταματησω αυτη τη λειτουργια; 2) να βγαλω το αλμπουμ απο το κινητο; Μπηκα στο store της μουσικης αλλα δε μου δινει επιλογη για κατι τετοιο. Ουτε απο το itunes βλεπω τα τραγουδια να μην τα κανει συγχρονισμο (μαλλον γιατι ειναι μεσω store). Καμια λυση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οποίο άλμπουμ και να έχεις το ίδιο θα κάνει. Αφού πατάς το κουμπί ξεκινάει να παίζει. Δεν νομίζω να γίνεται να μην το κάνει με το κουμπί. Απλά πρέπει να προσεχείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημερα παιδες. Μια μικρη βοηθεια πριν πεταξω το κινητο καμια ωρα απο το μπαλκονι... Για καποιο αγνωστο λογο, εχει κατεβει στο κινητο μου στη μουσικη ενα αλμπουμ των U2. Και μαλιστα οχι ολα τα τραγουδια. Δεν το εχω αγορασει. Ουτε ξερω πως βρεθηκε εκει. Δε με χαλαει, αλλα οταν μιλαω με τα ακουστικα και κλεινω τη γραμμη, αν κατα λαθος πατησω ξανα το ακουστικο αρχιζει και παιζει. Και μεχρι να το παρω ειδηση, η μπαταρια εχει φτασει στα ταρταρα. Πως μπορω: 1) να σταματησω αυτη τη λειτουργια; 2) να βγαλω το αλμπουμ απο το κινητο; Μπηκα στο store της μουσικης αλλα δε μου δινει επιλογη για κατι τετοιο. Ουτε απο το itunes βλεπω τα τραγουδια να μην τα κανει συγχρονισμο (μαλλον γιατι ειναι μεσω store). Καμια λυση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Βρες το άλμπουμ στο store κατέβασε το (είναι δωρεάν) και μετά σβήστο από την συσκευή η μέσω του iTunes και θα είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 θα γινεται για οποιοδιποτε κομματι ή αλμπουμ εχει ομως! θελει προσοχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τελικα το κατεβασα ολο το αλμπουμ και μονο ετσι μου δοθηκε η δυνατοτητα να κανω delete. Μεχρι πριν δεν την εδινε γιατι το δοκιμασα πολλακις. Ετσι κι αλλιως δεν εχω μουσικη στο κινητο, οποτε δε με απασχολει και να σβηστει. Ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις καμια τετοια? http://www.ebay.com/itm/4200mAh-External-Battery-Backup-Power-Bank-Case-Cover-For-Apple-iPhone-5-5S-5C/251609963930?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Df412606742b5456b9f98858631df0458%26pid%3D100005%26prg%3D20131003132420%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D251657476902&rt=nc Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Γεια σας παιδες. Εχουμε κανενα νεο σχετικα με την υποβαθμιση των carrier settings τωρα που βαλαμε το ios 8; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Η καλη εικόνα του ios8 καταστράφηκε με το ios8.0.2. Πραγματικα μιλαμε για τρελα crushes και απιστευτα lags ακομα και στο πιο απλο: Μεταφορα σε landscape απο κανονικο... μου θυμιζει πλεον κινητο Nokia προ 5ετιας, τα πρωτα touch... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δυστυχώς σταμάτησε η υπογραφή της 7.1.2 γιατί εγώ πρόλαβα και γύρισα. Γλυτωσα απο προβλήματα για λίγο καιρό. Μπορείς νομίζω να γυρίσεις σε 8.0 ακόμα υπογράφεται λογικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Η καλη εικόνα του ios8 καταστράφηκε με το ios8.0.2. Πραγματικα μιλαμε για τρελα crushes και απιστευτα lags ακομα και στο πιο απλο: Μεταφορα σε landscape απο κανονικο... μου θυμιζει πλεον κινητο Nokia προ 5ετιας, τα πρωτα touch... Εάν θέλεις να δεις μία διαφορετική συσκευή καθώς τα προβλήματα πο αναφέρεις δεν στέκουν με σωστή εγκατάσταση, κάνε ένα restore και στην συνέχεια ενεργοποίησε τη συσκευή ως καινούρια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τελικά το ίδιο ακριβώς λειτουργικό σε ίδιες ακριβώς συσκευές έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά. Εγώ στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με κάνει να θέλω να το πετάξω ή να γυρίσω πίσω (όταν γινόταν). Σε άλλο iphone 5 φίλης μου κολλούσε φουλ με την 8. Μετά από restore που έκανε η κοπέλα και setup up as new είδε να φτιάχνουν τα πράγματα. Πέρασε και την 8.0.2 και ακόμα δείχνει εντάξει. Είναι εντελώς κουλό και δεν το έχω παρατηρήσει ξανά. Ίδιο λειτουργικό, ίδια συσκευή και να υπάρχει τόσο διαφορά στην απόδοση. Να ήταν διαφορετικές συσκευές να πεις εντάξει. Αλλά σε ίδια συσκευή;; Το μόνο σίγουρο μετά και την αναβάθμιση σε iOS 8 είναι ότι πλέον δεν φτάνουν τα 16GB. Από εδώ και πέρα 64GB. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εγω που εκανα και την 8.0 και την 8.0.2 OTA δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και η συσκευη ρολλαρει αψογα χωρις Lag!! Τωρα ΑΝ εχεις γεματο το κιν σου με πραγματα που δεν τα χρειαζεσαι , ισως οφειλεται στο αν κολλαει η συσκευη ή οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εγω που εκανα και την 8.0 και την 8.0.2 OTA δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και η συσκευη ρολλαρει αψογα χωρις Lag!! Τωρα ΑΝ εχεις γεματο το κιν σου με πραγματα που δεν τα χρειαζεσαι , ισως οφειλεται στο αν κολλαει η συσκευη ή οχι! Και εγώ μία από τα ίδια. Πήγα σε 8.0 via iTunes (Set up as new) και μετά πήρα την 8.0.1 και 8.0.2 OTA. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μου κανει εντυπωση που λενε οτι εχουν προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μου κανει εντυπωση που λενε οτι εχουν προβληματα.. Καλά δεν είναι περίεργο να έχουν προβλήματα. Απλά σε ίδιες συσκευές με ίδιο λειτουργικό άλλοι έχουν θέματα και άλλοι όχι. Αυτό είναι το κουλό. Γι' αυτό πριν έφερα σαν παράδειγμα ότι στο δικό μου είναι εντάξει ενώ σε άλλο iphone 5 φίλης μου κολλούσε. Γιατί το είδα και δεν το πίστευα. Και πριν το δω της έλεγα είσαι υπερβολική και δεν γίνεται κτλ. Σημείωση και οι δύο την περάσαμε ΟΤΑ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλά δεν είναι περίεργο να έχουν προβλήματα. Απλά σε ίδιες συσκευές με ίδιο λειτουργικό άλλοι έχουν θέματα και άλλοι όχι. Αυτό είναι το κουλό. Γι' αυτό πριν έφερα σαν παράδειγμα ότι στο δικό μου είναι εντάξει ενώ σε άλλο iphone 5 φίλης μου κολλούσε. Γιατί το είδα και δεν το πίστευα. Και πριν το δω της έλεγα είσαι υπερβολική και δεν γίνεται κτλ. Σημείωση και οι δύο την περάσαμε ΟΤΑ. Αν δεν γινόταν δεν θα υπήρχε ο λόγος αυτής της σελίδας. Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν. Εφαρμογές, Ρυθμίσεις, Χρήση της συσκευής, Τρόπος αναβάθμισης, Προβλήματα από παλαιότερες εκδόσεις. Χίλια 2 μπορεί να είναι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ερωτηση προς ολους με 8.0.2 Οταν ειστε πχ στο youtube app, και ειστε με το κινητο ορθιο, και το κανετε σε landscape mode, η αποκριση του να γυρισει την οθονη σας φαινεται το ιδιο με την εκδοση ios7? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Αν δεν γινόταν δεν θα υπήρχε ο λόγος αυτής της σελίδας. Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν. Εφαρμογές, Ρυθμίσεις, Χρήση της συσκευής, Τρόπος αναβάθμισης, Προβλήματα από παλαιότερες εκδόσεις. Χίλια 2 μπορεί να είναι. Το ξέρω ότι αν δεν γινόντουσαν αυτά τα πράγματα δεν θα υπήρχε σελίδα, είμαι εδώ πάρα πολλά χρόνια και ξέρω πως πάει. Δεν σχολίασα αυτό όμως στα προηγούμενα μηνύματα μου. Απλά είπα την άποψη μου και ότι μου φαίνεται περίεργο; γιατί πολύ απλά το είδα με τα μάτια μου. Αν δεν το έβλεπα δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω το μήνυμα του @stagml. Δεν ψάχνω να βρω τον λόγο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει στάνταρ λόγος που να προκαλεί αυτές τις διαφορές. Ερωτηση προς ολους με 8.0.2 Οταν ειστε πχ στο youtube app, και ειστε με το κινητο ορθιο, και το κανετε σε landscape mode, η αποκριση του να γυρισει την οθονη σας φαινεται το ιδιο με την εκδοση ios7? Δεν θυμάμαι πως ήταν στην 7 αλλά τώρα καθυστερεί να γίνει η αλλαγή. Δεν είναι ομαλή όπως είναι στα μηνύματα πχ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εχω και εγω αρκετα crashes πχ με το facebook. Πρωτογνωρο για μηλοφωνο, ειχα τοσα crashes τις τελευταίες μερες οσο εχω σε 2 χρονια κανονικης χρησης με παλαιοτερες εκδοσεις λειτουργικου. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τα προβλήματα με το Facebook app είναι γενικευμένα και δεν έχουν σχέση με την έκδοση του iOS.Το βλέπω και στο δικό μου iPhone 5, στο οποίο έχω ακόμη την έκδοση iOS 6.1.4. Αυτά που έχω παρατηρήσει εγώ είναι τα εξής δύο. Κάποιες φορές η εφαρμογή παγώνει και τερματίζει, επιστρέφοντας στη home screen. Άλλες φορές πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής, αυτή ανοίγει αλλά δεν φορτώνει το News feeds, με αποτέλεσμα να πρέπει να την τερματίσεις από το μενού του multitasking και να τη τρέξεις και πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts