Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι το είχα πάρει από το πλαίσιο και μου το επέστρεψαν σε 10 περίπου ημέρες... Απλά άργησα να το πάρω χαμπάρι ότι ήταν στραβή η οθόνη...

Εδώ το διάβασα και το πρόσεξα... Αλλιώς ούτε που φαινόταν...

Α, να σου πω, εισαι εκτος εγγυησης απο οτι καταλαβα , σωστα??

Πηγαινε το σε καποιο εξωτερικο σερβις λοιπον, πες τους το προβλημα σου και με ενα ποσο θα στο φτιαξουν. Τι να μπλεκεσαι με αντιπροσωπειες αφου εισαι εκτος εγγυησης?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, να σου πω, εισαι εκτος εγγυησης απο οτι καταλαβα , σωστα??

Πηγαινε το σε καποιο εξωτερικο σερβις λοιπον, πες τους το προβλημα σου και με ενα ποσο θα στο φτιαξουν. Τι να μπλεκεσαι με αντιπροσωπειες αφου εισαι εκτος εγγυησης?

Σωστός... Ευχαριστώ πολύ!

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Το ΙΜΕΙ έβαλα... :X

:p:p:p

Serial number δοκίμασες?

Καλησπέρα.Γιατί από χθες δεν μπορώ να μπω στο appstore;cannot connect to app store

Κλεισε την εφαρμογη απο το multitask (κανε την καρτελα προς τα πανω) και ανοιξε την παλι.

Γιάννη δεν γίνεται τίποτα.Ξαφνικά χωρίς να πειράξει τίποτα η γυναίκα μου.Ευχαριστώ.Άμα δεν βγάλω άκρη θα σε ενοχλήσω στο FB.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαγικά όλα έστρωσαν...Τι να πεις...

When the going gets tough,the tough get going...

Γιάννη δεν γίνεται τίποτα.Ξαφνικά χωρίς να πειράξει τίποτα η γυναίκα μου.Ευχαριστώ.Άμα δεν βγάλω άκρη θα σε ενοχλήσω στο FB.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαγικά όλα έστρωσαν...Τι να πεις...

Περιεργο. Και εμενα βγαζει αυτο το μηνυμα καμια φορα, αλλα φτιαχνει με τον τροπο που σου λεω. Τεσπα, ενοχλησε οποτε θελεις :)

Edit

Ωραιος!!

παιδιά πως μπορώ να δω πιας χώρας είναι ένα iphone 5 που έχω στα χέρια μου?

επίσης έχει ένα θέμα, η μπροστινή κάμερα δεν δουλεύει, (μερικές φορές δουλεύει) γενικώς κολλάει, και επίσης το φλας στην πίσω κάμερα δεν δουλεύει. (ενώ η κάμερα δουλεύει κανονικά). επίσης το proximity sensor δουλεύει κανονικά.....

τι μπορεί να είναι? να αγοράσω μία μπροστινή κάμερα να την περάσω η δεν αξίζει?(γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην δουλεύει το φλας στην πίσω κάμερα ενώ η ίδια η κάμερα να δουλεύει)

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Στο κάτω μέρος του πρώτου post αναγράφονται οι κωδικοί των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του iPhone 5.

Δες τον αριθμό μοντέλου της δική σου συσκευής και θα βρεις απο ποια γεωγραφική περιοχή είναι το δικό σου. Ο κωδικός αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδιά πως μπορώ να δω πιας χώρας είναι ένα iphone 5 που έχω στα χέρια μου?

επίσης έχει ένα θέμα, η μπροστινή κάμερα δεν δουλεύει, (μερικές φορές δουλεύει) γενικώς κολλάει, και επίσης το φλας στην πίσω κάμερα δεν δουλεύει. (ενώ η κάμερα δουλεύει κανονικά). επίσης το proximity sensor δουλεύει κανονικά.....

τι μπορεί να είναι? να αγοράσω μία μπροστινή κάμερα να την περάσω η δεν αξίζει?(γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην δουλεύει το φλας στην πίσω κάμερα ενώ η ίδια η κάμερα να δουλεύει)

Ένας τεχνικός θα σου έδινε τη σωστή διάγνωση για το πρόβλημα και θα σε συμβούλευε τι να κάνεις. Με τη εις άτοπον απαγωγή περισσότερα χρήματα θα ξοδέψεις κι ενδεχομένως να μην δώσεις και οριστική λύση στο πρόβλημα!

Εμένα το 5άρι μου, τώρα τελευταία μου κάνει νερά με την μπαταρία.

Ορισμένες φορές, όταν φτάσει στο 15-20% σβήνει! Πάω να το ανοίξω και μου βγάζει την εικόνα ότι δεν έχει μπαταρία. Το φορτίζω μέχρι 100% (ξεκινάει η φόρτιση από 15-20%, εκεί που έσβησε δηλαδή) και εκεί που περιμένω να επαναληφθεί το ίδιο, μειώνεται η μπαταρία κανονικά μεχρι το 1% και μετά σβήνει!

Δεν το κάνει συχνά, μπορεί στις 100 φορτίσεις να το κάνει 2 ή 3 φορές, αλλά δεν ξέρεις αν θα το πάρεις κάπου με 25% μπαταρία νομίζωντας ότι θα σε φτάσει και σε αφήσει στα κρύα του λουτρού...

Στην αρχή είπα ότι πάω για αλλαγή μπαταρίας, αλλά δεν θα έπρεπε να σβήσει μόνιμα στο 15-20% για να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Τελευταία φορά που το έκανα set up as new, ήταν όταν πήρα την 7.. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο κόλλημα και το set up as new να το διορθώσει ή καλού κακού να περάσω μια καινούργια μπαταρία;

Κλασικό πλεον iphone 5 πρόβλημα (και σε λίγα 4s). Έχω διαβάσει οτι με αλλαγή μπαταρίας διορθώνεται. Προσωπικά παράγγειλα μια απο e bay και την περιμένω. Θα ενημερώσω για αποτελέσματα.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Καλησπέρα !

Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των accounts που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μια συσκευή;

Για παράδειγμα αν αγοράσεις μια συσκευή κ εισαι το τρίτο χέρι,σύνολο 3 accounts συνολικά, μπορείς να την κανεις set up as new κ να βάλεις άλλο account όσες φορές θες;

Καλησπέρα !

Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των accounts που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μια συσκευή;

Για παράδειγμα αν αγοράσεις μια συσκευή κ εισαι το τρίτο χέρι,σύνολο 3 accounts συνολικά, μπορείς να την κανεις set up as new κ να βάλεις άλλο account όσες φορές θες;

Ναι υπάρχει περιορισμός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς, στο iCloud, στο App Store νομίζω δεν υπάρχει :)

Κλασικό πλεον iphone 5 πρόβλημα (και σε λίγα 4s). Έχω διαβάσει οτι με αλλαγή μπαταρίας διορθώνεται. Προσωπικά παράγγειλα μια απο e bay και την περιμένω. Θα ενημερώσω για αποτελέσματα.

Οπωσδήποτε να ενημερώσεις για τη νέα μπαταρία. Και μένα με έχει πεθάνει τώρα τελευταία αν και πρέπει να φταίει και το λειτουργικό (εν αναμονή για το ios8!). Σκεφτόμουν για κανά παραμάγαζο στυλ irepair με ενα 50αρι σου αλλαζουν μπαταρία, μήπως και δω καμιά καλύτερη μέρα, γιατί με το κινητό μέχρι στιγμής και για τα τεχνολογικά δεδομένα της εποχής, είμαι ευχαριστημένος και δύσκολα θα προχωρήσω σε επόμενο μοντέλο της Apple, τουλάχιστο στα επόμενα 1-2 χρόνια...

Αη - Phone

Οπωσδήποτε να ενημερώσεις για τη νέα μπαταρία. Και μένα με έχει πεθάνει τώρα τελευταία αν και πρέπει να φταίει και το λειτουργικό (εν αναμονή για το ios8!). Σκεφτόμουν για κανά παραμάγαζο στυλ irepair με ενα 50αρι σου αλλαζουν μπαταρία, μήπως και δω καμιά καλύτερη μέρα, γιατί με το κινητό μέχρι στιγμής και για τα τεχνολογικά δεδομένα της εποχής, είμαι ευχαριστημένος και δύσκολα θα προχωρήσω σε επόμενο μοντέλο της Apple, τουλάχιστο στα επόμενα 1-2 χρόνια...

Θα σε ενημερώσω, μεσα αυγουστουβτην περιμένω. Αυτή που παρηγγειλα κόστισε 12€ από Αμερική μαζι με τα εργαλεία. Εχει και το ifixit με 25€ αν θες κατι πιο επώνυμο αλλα νομίζω πως όλες ειναι ίδιες. Μην ελπίζεις για βελτίωση με το ios 8.

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και με αλλαγή μπαταρίας διορθώθηκε. Από eBay 10 ευρω περίπου. Πανεύκολα την αλλάζεις και μόνος σου. Σου δίνουν και τα εργαλεία μαζι.
technoholic maniac reviewer

Έχει βάλει κανείς ios 8 beta;

Από αύριο επιστρέφω στο iPhone και ένας λόγος θα είναι και η συνεννόηση που αναμένεται να έχω με το iMac μου σε λίγο καιρό με το ios 8.

Πως το βλέπετε τρέχει καλά στο 5αρι; Πήρα μεταχειρισμενο γιατί 540 για καινούργιο 5s δεν μπορούσα να δώσω.

Nokia 8800 Scirocco

Έχει βάλει κανείς ios 8 beta;

Από αύριο επιστρέφω στο iPhone και ένας λόγος θα είναι και η συνεννόηση που αναμένεται να έχω με το iMac μου σε λίγο καιρό με το ios 8.

Πως το βλέπετε τρέχει καλά στο 5αρι; Πήρα μεταχειρισμενο γιατί 540 για καινούργιο 5s δεν μπορούσα να δώσω.

Τάσο για κυρία συσκευή εχει προβλήματακια, δεν θα σε συμβούλευα να την περάσεις, υπομονή κάνε μέχρι την GM by the way καλορίζικη :)

Τάσο για κυρία συσκευή εχει προβλήματακια, δεν θα σε συμβούλευα να την περάσεις, υπομονή κάνε μέχρι την GM by the way καλορίζικη :)

Δεν λέω να την περάσω. Λέω αν έχουν βάλει κάποιοι μόνο και μόνο γι εντυπώσεις

Παλαιότερα είχα βάλει beta πλέον δεν το δοκιμάζω βαριέμαι τα προβλήματα

Nokia 8800 Scirocco

Λίγο μπορεί να δυσκολευτω με την καλύτερη αυτονομία που είχε το S3 όμως το καλό στο iPhone είναι ότι φορτίζει πολύ γρήγορα.

Το S3 θέλει 3 ώρες. Όλο κι όλο 2 φορές το φόρτισε πλήρως βαριομουν να περιμένω

Nokia 8800 Scirocco

Pm me κάποιο ebay link με καλη μπαταρία για DoItYourself...

Σε συμβουλεύω προσωπικά. Επειδή σημερα άλλαξα μπαταρία να το κανεις σε καποιον που ξερει πολυ καλά απο αυτά. Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο δείχνει στο YouTube.

Σε συμβουλεύω προσωπικά. Επειδή σημερα άλλαξα μπαταρία να το κανεις σε καποιον που ξερει πολυ καλά απο αυτά. Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο δείχνει στο YouTube.

μου φαινεται ευκολακι παντως

και τελικα βρηκα και μια πολυ δυνατη με 2600 mΑ στο ebay

Αη - Phone

μου φαινεται ευκολακι παντως

και τελικα βρηκα και μια πολυ δυνατη με 2600 mΑ στο ebay

Εγώ που το προσπάθησα μου έβγαλε την πίστη. Ούτε το τηλέφωνο άνοιγε εύκολα και η μπαταρία ειναι κολλημένη και βγαίνει δύσκολα. Ασε που ολα δείχνουν πολυ ευαίσθητα. Αν έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου προχωρά το.

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned