Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα επισκευάσουν το πλήκτρο η θα μας δώσουν ανακατασκευασμένο;

Εγώ που το αγόρασα από Ελλάδα (cosmote) μπορώ να το πάω σε apple store εδώ Γερμανία;

Επειδή έχω και κάποια αλλα θέματα, θα μου αναγνωρίσουν τα 2 χρονια εγγύησης;

Θα επισκευάσουν το πλήκτρο η θα μας δώσουν ανακατασκευασμένο;

Εγώ που το αγόρασα από Ελλάδα (cosmote) μπορώ να το πάω σε apple store εδώ Γερμανία;

Επειδή έχω και κάποια αλλα θέματα, θα μου αναγνωρίσουν τα 2 χρονια εγγύησης;

Στο ανάλογο topic θα βρείτε τις απαντήσεις, στείλαμε email και πειμένουμε απάντηση :)

Αναδημοσιεύω μήνυμα του tassos77 από άλλο forum:

"Φιλος με 5αρι στην 7.1 δοκίμασε αυτο http://unlockpro.ru/nano4g.html Και του έφερε διακόπτη 2g/3g."

Το δοκίμασα και παίζει άψογα στο iphone5 με την 7.1.1.

Αναδημοσιεύω μήνυμα του tassos77 από άλλο forum:

"Φιλος με 5αρι στην 7.1 δοκίμασε αυτο http://unlockpro.ru/nano4g.html Και του έφερε διακόπτη 2g/3g."

Το δοκίμασα και παίζει άψογα στο iphone5 με την 7.1.1.

Το δοκίμασα και εγω και όλα οκ δουλεύει άψογα

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Εγώ δεν έχω καθόλου 3G/4g toggle στις ρυθμίσεις (με rsim είμαι) αλλά μπαίνει κανονικά σε 3G όταν δεν είμαι σε wifi. Όμως τι γίνεται όταν θέλω lte? δεν το τέσταρα αν θα μπει σε lte γιατί εχω μόνο wind....
technoholic maniac reviewer

Εγώ δεν έχω καθόλου 3G/4g toggle στις ρυθμίσεις (με rsim είμαι) αλλά μπαίνει κανονικά σε 3G όταν δεν είμαι σε wifi. Όμως τι γίνεται όταν θέλω lte? δεν το τέσταρα αν θα μπει σε lte γιατί εχω μόνο wind....

Όταν θα γίνει αναβάθμιση στα carrier settings τότε θα σου εμφανίσει τον διακόπτη 4G σρην θέση που βρίσκεται τώρα το 3G. Έτσι έγινε και με τις cosmote/vodafone.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όταν θα γίνει αναβάθμιση στα carrier settings τότε θα σου εμφανίσει τον διακόπτη 4G σρην θέση που βρίσκεται τώρα το 3G. Έτσι έγινε και με τις cosmote/vodafone.

Τώρα αν βάλω κοσμοτέ κάρτα και εχω ανοιχτό το 3G (παρεμπιπτόντως δουλεύει το irosetool που γράφετε πιο πάνω για 2g-3G) θα μπει σε lte η θα μπαίνει πάντα μόνο σε 3G και ας είναι διαθέσιμο το lte?

Τώρα αν βάλω κοσμοτέ κάρτα και εχω ανοιχτό το 3G (παρεμπιπτόντως δουλεύει το irosetool που γράφετε πιο πάνω για 2g-3G) θα μπει σε lte η θα μπαίνει πάντα μόνο σε 3G και ας είναι διαθέσιμο το lte?

Αν βάλεις κάρτα cosmote θα σου εμφανίσει να κάνεις αναβάθμιση τα carrier settings. Μετά από αυτή την αναβάθμιση δεν θα έχεις πια διακόπτη 3G αλλά LTE.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Υπάρχει κάποιο official μαγαζί που να αλλάζει μπαταρία σε iPhone 5 στην Θεσσαλονίκη;

Θα πρέπει να απευθυνθεις σε cosmote vodafone αν το αγορασες απο κάποια απο αυτές. Διαφορετικά I storm στην τσιμισκη που συνεργάζεται με infoquest. Εγώ το αγόρασα απο cosmote και για επίσημο service με παρέπεμψαν εκεί.

Edited by giannisk82
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Βρηκα μεσω φιλου ενα 5αρι στα 300 ευρω.Και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω.

Ηθελα να ρωτησω για το θεμα της μπαταριας,επειδη φιλοι μου λενε οτι δεν κραταει καθολου και το φορτιζουν 2 φορες τη μερα με αρκετη χρηση,και για μενα ειναι ανασταλτικος παραγοντας αυτο...Ισχυει οτι η μπαταρια κραταει λιγο?Επισης μπορω να την αλλαξω με καποια μεγαλυτερης χωρητικοτητας?

Επειδη μπορω να παρω 4s 16αρι στα 180-200 ευρω απο αλλο φιλο,αξιζει το 5 αυτη τη διαφορα των 100 ευρω,σε θεματα ταχυτητας μνημης κλπ,η ειναι μικρες οι διαφορες?

Ηθελα να ρωτησω για το θεμα της μπαταριας,επειδη φιλοι μου λενε οτι δεν κραταει καθολου και το φορτιζουν 2 φορες τη μερα με αρκετη χρηση,και για μενα ειναι ανασταλτικος παραγοντας αυτο...Ισχυει οτι η μπαταρια κραταει λιγο?Επισης μπορω να την αλλαξω με καποια μεγαλυτερης χωρητικοτητας?

Επειδη μπορω να παρω 4s 16αρι στα 180-200 ευρω απο αλλο φιλο,αξιζει το 5 αυτη τη διαφορα των 100 ευρω,σε θεματα ταχυτητας μνημης κλπ,η ειναι μικρες οι διαφορες?

Καλησπέρα και καλό μήνα, κατά μέσο όρο η μπαταρία κρατάει μία ημέρα, μαγαλύτερη μπαταρία παρότι κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν συνιστάται παρά μόνο τύπου θήκης external. Θεωρώ πως το iPhone 4s είναι οριακά ως επεξεργαστής για τις επόμενες iOS εκδόσεις, οπότε εγω συνιστώ να πάρεις 5αρι.

Μπαταρία όχι δεν μπορείς ειναι fake αυτές οι ταχα μεγαλύτερες.

Αυτονομία περίπου μια μέρα να υπολογίζεις αλλα ολα κάπου τόσο πανε.

Το 4s χειρότερη αυτονομία εχει και ειναι και παλιό καλύτερα το 5.

Εξαρτάται πάντα τι χρειάζεσαι. Ένα τηλέφωνο για λίγο Ίντερνετ, κάποιες φωτογραφίες, μουσική και γενικά ολα απο λίγο το 4s μια χαρά ειναι.

Εχει με το 5 μεγάλες διάφορες σε ολα τα σημεία. Μπαταρία μνήμη επεξεργαστής κάμερα αξεσουάρ lightning υποστήριξη βάρος μέγεθος οθόνης ηχείο ακουστικά ολα ειναι διαφορετικά και καλύτερα στο 5

Nokia 8800 Scirocco

Μπαταρία όχι δεν μπορείς ειναι fake αυτές οι ταχα μεγαλύτερες.

Αυτονομία περίπου μια μέρα να υπολογίζεις αλλα ολα κάπου τόσο πανε.

Το 4s χειρότερη αυτονομία εχει και ειναι και παλιό καλύτερα το 5.

Εξαρτάται πάντα τι χρειάζεσαι. Ένα τηλέφωνο για λίγο Ίντερνετ, κάποιες φωτογραφίες, μουσική και γενικά ολα απο λίγο το 4s μια χαρά ειναι.

Εχει με το 5 μεγάλες διάφορες σε ολα τα σημεία. Μπαταρία μνήμη επεξεργαστής κάμερα αξεσουάρ lightning υποστήριξη βάρος μέγεθος οθόνης ηχείο ακουστικά ολα ειναι διαφορετικά και καλύτερα στο 5

Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν εχω ταμπλετ προς το παρον,που θα μου ελεινε τα χερια,εχω ενα galaxy s advance και συνεχεια σερφαρω απο εκει οταν θελω να δω κατι.Σπανια καθομαι στο λαπτοπ.Αλλα και εκτος σπιτιου μπαινω πολυ ιντερνετ,γι αυτο ρωταω για την μπαταρια του.Γιατι κανω πολυ χρηση.

Πήγαινε για το 5. Έχει μεγάλη διαφορά από το 4S ως προς την οθόνη, την απόκριση του λειτουργικού συστήματος, κτλ.

Όσο αφορά την αυτονομία, συν τοις άλλοις, εξαρτάται και από την κατάσταση που είναι η μπαταρία μετά από τη χρήση που έχει κάνει ο πρώην κάτοχος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν εχω ταμπλετ προς το παρον,που θα μου ελεινε τα χερια,εχω ενα galaxy s advance και συνεχεια σερφαρω απο εκει οταν θελω να δω κατι.Σπανια καθομαι στο λαπτοπ.Αλλα και εκτος σπιτιου μπαινω πολυ ιντερνετ,γι αυτο ρωταω για την μπαταρια του.Γιατι κανω πολυ χρηση.

Περίπου θα βγάζεις 5-6 ώρες χρήση. Τώρα πόσο θα το χρησιμοποιείς την ημέρα ειναι ανάλογο και την αυτονομίας.

Αν το βγάλεις απο το φορτιστή και το έχεις στο χέρι συνέχεια ούτε μισή μέρα δεν βγάζει

Nokia 8800 Scirocco

Έχει κάνει κανείς αλλαγή τα καπάκια της συσκευής και αν ναι πόσο κάνει; Επίσης τα stickers είναι καλή λύση να κρίψει κάποιος τα σημαδια της συσκευής; Επειδή θήκη δεν βάζω λόγω όγκου Edited by hackfree

Τελικά πόσα χρόνια εγγύηση έχουμε??

2 χρόνια ειναι η εγγυηση!ο ένας που σου δίνει η apple και άλλος ένας λόγο ΕΕ! Στον 1 1/2 χρόνο κάνανε αντικατάσταση στον άντρα μου σε iPhone αλλα μετά απο πολυ πίεση!!αν ψάξεις στο internet θα βρεις και τα σχετικά άρθρα!

2 χρόνια ειναι η εγγυηση!ο ένας που σου δίνει η apple και άλλος ένας λόγο ΕΕ! Στον 1 1/2 χρόνο κάνανε αντικατάσταση στον άντρα μου σε iPhone αλλα μετά απο πολυ πίεση!!αν ψάξεις στο internet θα βρεις και τα σχετικά άρθρα!

Αυτο δεν το εχω καταλάβει αν και το εχω διαβάσει πολλές φορές.

Δηλαδή εγω αγόρασα την συσκευή απο το Πλαίσιο και πες έπαθε κάτι τι θα κάνω αν εχει περασει ο χρόνος;

Πρέπει να πάω εκεί με τίποτα χαρτιά μαζί μου η απλά θα επιμένω και αν υπάρχει φιλότιμο θα με περάσουν άλλο 1 χρόνο εγγύηση;

Nokia 8800 Scirocco

Αυτο δεν το εχω καταλάβει αν και το εχω διαβάσει πολλές φορές.

Δηλαδή εγω αγόρασα την συσκευή απο το Πλαίσιο και πες έπαθε κάτι τι θα κάνω αν εχει περασει ο χρόνος;

Πρέπει να πάω εκεί με τίποτα χαρτιά μαζί μου η απλά θα επιμένω και αν υπάρχει φιλότιμο θα με περάσουν άλλο 1 χρόνο εγγύηση;

Τυπώνεις το παρακάτω και τους υποχρεώνεις να σεβαστούν τους νόμους πολύ απλά

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

http://www.synigoroskatanaloti.gr/index_ecc_en.html

Τυπώνεις το παρακάτω και τους υποχρεώνεις να σεβαστούν τους νόμους πολύ απλά

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

http://www.synigoroskatanaloti.gr/index_ecc_en.html

Σ ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μην χρειαστώ ποτε

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα στο φορουμ. Χθες αντικατεστησα την καλωδιοταινια του power button. Αφου εκλεισα το κιν και ειδα οτι ολα δουλευουν οκ παρατηρησα πως το κινητο ειχε μπει σε προφιλ ακουστικων χωρις συνδεμενα ακουστικα. Εκανα τα παντα αποτι διαβασα σε φορουμ στο ιντερνετ (βαλε βγαλε ακουστικα, καθαρισμος jack) αλλα τιποτα. Αφου ειδα κ αποειδα παραγγειλα κανουρια καλωδιοταινια jack mic. Εχετε να προτείνετε κατι άλλο?
tempelis :cool:

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned