Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το 4G απενεργοποιημένο γίνεται το ίδιο;

Δεν το δοκίμασα για να πω την αλήθεια καθώς δουλεύω πολύ το LTE λόγω χρήσης του ιντερνετ αλλά θα δοκιμάσω..Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο λειτουργικό του τηλεφώνου?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το 4G απενεργοποιημένο γίνεται το ίδιο;

Γιαννη ειναι θεμα της κοσμοτε. Εχει αναφερθει και σε νηματα αλλων κινητων.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Είναι θέμα cosmote. Είχα διαβάσει πως είναι θέμα του hd voice ή η εναλλαγή απο 3G σε 4G και το αντίστροφο. Μάλλον το πρώτο. Καλό είναι να επικοινωνήσει ό φιλος με την εξυπηρέτηση πελατών. Το ίδιο είχα κάνει και εγώ και μου είχε πει κάποια ότι φταιει η συσκευή μου (να μην την χαρακτηρίσω).
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Σαν πρωην κατοχος του iphone 4 παρατηρησα οτι μετα απο καμποσο καιρο η ενταση του ακοθστικου ειχε πεσει κατακορυφα....ενω ακουγα στην αρχη πολυ δυνατα στο max level μετα απο καιρο παροτι η ενταση ηταν στο τερμα ειχε μειωθει τοσο πολυ που μεταβιας ακουγοταν....το ιδιο σκηνικο αρχιζω να βλεπω και στο 5αρι που εχω τωρα...στην αρχη σε ξεκουφενε στην κυριολεξια και τωρα βλεπω την αποδοση του σταδιακα να πεφτει......το εχει αντιμετωπησει κανεις αθτο το προβλημα?

Μπορουμε να μαθουμε τον λογο που παθαινει κατι τετοιο???? :blink:

μηπως λερωνεται απο τον χωρο εργασιας σου;παιζει υγρασια;τα ακουστικα συνηθως σταματανε αποτομα,.για να μειωνεται σταδιακα η δυναμη,μαλλον το κυκλωμα ενισχυσης χανει αποδοση,αλλα απο τι;

μηπως λερωνεται απο τον χωρο εργασιας σου;παιζει υγρασια;τα ακουστικα συνηθως σταματανε αποτομα,.για να μειωνεται σταδιακα η δυναμη,μαλλον το κυκλωμα ενισχυσης χανει αποδοση,αλλα απο τι;

δεν θα το ελεγα δεν λερωνεται και το καθαριζω τακτικα και απο υγρασια δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα.....δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται.....

Ο σίτα που έχει το ακουστικό μαλλον έχει πιάσει λίγο σκόνη με λίγο υγρασία και εγκλωβίζει τον ήχο μέσα. Είναι συνηθισμένο.

Δεν νομίζω να έχει προβλημα απλά πρέπει να το καθαρίσεις λίγο τοπικά

Nokia 8800 Scirocco

Ο σίτα που έχει το ακουστικό μαλλον έχει πιάσει λίγο σκόνη με λίγο υγρασία και εγκλωβίζει τον ήχο μέσα. Είναι συνηθισμένο.

Δεν νομίζω να έχει προβλημα απλά πρέπει να το καθαρίσεις λίγο τοπικά

Επεσε φασινα κανονικα Τασο.....παντα το καθαριζα οπως κανω τωρα και στο 5αρι μου....αλλα βλεπω οτι και αυτο χανει την αποδοση του σιγα σιγα....και οπτι ξερω το κοστος αλλαγης ηχειου oem και οχι καποιου ιμιτασιον ειναι ψιλοτσουχτερο :confused:

βαζω καποιο widget και μπαινει σε safe mode, γιατι γινετε αυτο? 5αρη ios7

Widget και Safe mode πρώτη φορα τα ακούω για iOS

Nokia 8800 Scirocco

Επεσε φασινα κανονικα Τασο.....παντα το καθαριζα οπως κανω τωρα και στο 5αρι μου....αλλα βλεπω οτι και αυτο χανει την αποδοση του σιγα σιγα....και οπτι ξερω το κοστος αλλαγης ηχειου oem και οχι καποιου ιμιτασιον ειναι ψιλοτσουχτερο :confused:

Άλλο το ακουστικό άλλο το ηχείο. Ποιο απο τα 2 έχει προβλημα;

Αποκλείεται και στις 2 συσκευές να εχεις το οδοί προβλημα.

Nokia 8800 Scirocco

Widget και Safe mode πρώτη φορα τα ακούω για iOS

Safe mode μπαίνει όταν crashαρει κάποιο πακέτο το οποίο έχει σχέση με το substrate. Το είχα συναντήσει όταν είχα jailbreak στο 3GS μου και δοκίμαζα κάποια πράγματα. Μέσω cydia υπάρχουν widgets για το iOS.

βαζω καποιο widget και μπαινει σε safe mode, γιατι γινετε αυτο? 5αρη ios7

Γιατί προφανώς κάτι crashαρει. Αν έχεις jailbreak και cydia, δες τι πακέτα πέρασες τελευταία. Κάποιο από αυτά θα σου δημιουργεί το πρόβλημα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

δεν εχω καπου αλλου προβλημα, μονο με τα widget, αντε τωρα να βρω τι φταιει :wacko:, δυσκολα τα πραγματα, ευχαριστω για τις απαντησεις σας

edit κρασαρει οταν παω να το μεταφερω απο την πρωτη οθονη στην δευτερη, γενικα οταν το μετακινω κρασαρει μπαινει safe mode

Edited by dimtz

Να πω την αλήθεια με jailbreak δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου.

Πρέπει όμως να πάρεις ένα ένα με την σειρά να σβήσεις τα τελευταία και να δεις σιγά σιγά τι παίζει.

Nokia 8800 Scirocco

Να πω την αλήθεια με jailbreak δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου.

Πρέπει όμως να πάρεις ένα ένα με την σειρά να σβήσεις τα τελευταία και να δεις σιγά σιγά τι παίζει.

ευχαριστω φιλε, δηλαδη ειναι θεμα καποιου tweak? δηλαδη δε παιζει να εχει προβλημα το ιδιο το tweak iwidget? τεσπα οταν βρω χρονο θα δω τι θα κανω, το πολυ πολυ να μην εχω widget

ευχαριστω φιλε, δηλαδη ειναι θεμα καποιου tweak? δηλαδη δε παιζει να εχει προβλημα το ιδιο το tweak iwidget? τεσπα οταν βρω χρονο θα δω τι θα κανω, το πολυ πολυ να μην εχω widget

Κάτι απο αυτά που έβαλες τελευταία.

Πρέπει να σβήσεις οτι έβαλες σιγά σιγά δεν ξέρω tweak η οτι άλλο. Κάτι απο το cydia είναι

Nokia 8800 Scirocco

Ένα από τα δύο θα φταίει, Για αρχή βγάλε το widget και αν δεις ότι συνεχίζεται το πρόβλημα τότε θα φταίει η ίδια εφαρμογή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ένα από τα δύο θα φταίει, Για αρχή βγάλε το widget και αν δεις ότι συνεχίζεται το πρόβλημα τότε θα φταίει η ίδια εφαρμογή.

φιλε αν βγαλω το widget πως θα το δοκιμασω? πρεπει να βαλω widget για να μπει safe mode

φιλε αν βγαλω το widget πως θα το δοκιμασω? πρεπει να βαλω widget για να μπει safe mode

Ε άρα αυτο είναι το προβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Άλλο το ακουστικό άλλο το ηχείο. Ποιο απο τα 2 έχει προβλημα;

Αποκλείεται και στις 2 συσκευές να εχεις το οδοί προβλημα.

Το ακουστικό....και στα 2 τηλέφωνα το ίδιο πρόβλημα

Απο iOS 6 σε iOS 7 υπάρχει διαφορα στον ήχο αλλα 2 χρόνια εχω το 4s και δεν εχω προβλημα

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

Κατα πάσα πιθανότητα ειναι αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, απο τη στιγμή που έχεις παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα και στις δυο διαφορετικές συσκευές σου, εχει να κανει με τις συνθήκες διαβίωσης των συσκευών σου μιας και δεν ειναι πρόβλημα που εχει αναφερθεί γενικότερα.

Modpic.gif

Κατα πάσα πιθανότητα ειναι αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, απο τη στιγμή που έχεις παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα και στις δυο διαφορετικές συσκευές σου, εχει να κανει με τις συνθήκες διαβίωσης των συσκευών σου μιας και δεν ειναι πρόβλημα που εχει αναφερθεί γενικότερα.

Γενικα τις προσεχω παρα πολυ και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εχουν παθει αυτο....υγρασια δεν υπαρχει να πω οτι επιρεαζεται απο αυτο.... :confused:

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned