Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν ξέρετε, ποιο είναι τηλέφωνο για να ρωτησω στην apple με το σειριακο αριθμο αν έχει εγγύηση κάποιο iPhone?

δεν χρειαζεται τηλεφωνο πας εδω

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

βαζεις τον σειριακο και εισαι ετοιμος στο λεει το site

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δεν χρειαζεται τηλεφωνο πας εδω

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

βαζεις τον σειριακο και εισαι ετοιμος στο λεει το site

ευχαριστώ πολύ!

Θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο από αυτά τα site που ξεκλειδώνουν (με το ανάλογο κόστος βέβαια) τις sim locked συσκευές. Τώρα το πότε θα γίνει και το ποσοστό της επιτυχίας... ποικίλει. Εναλλακτικά μπορεί να κάνει χρήση της r-sim.

r-sim...??? εχουμε καμια κατα νου...???ισως και καμια που αγοραζεται απο ελλαδα???(καλα και ebay δεν μας χαλαει,παντα για ios7 ομως)

Edited by Evoliasmenos

Σε τι χρειαζεται ακριβως το κουμπι που λετε του 3g? αφου οταν εχεις ενεργοποιημενο το 4g kai δεν εχεις καλυψη σου βγαζει πανω το σημα 3g. Και επισης αν εχεις κλειστα τα δεδομενα δεν εχεις τπτ ανοιχτο οποτε δεν χαλας μπαταρια ενω εχει γραψει ενας φιλος οτι χαλαει μπαταρια στο θεμα με την υποβαθμοση του 4g . Κανω καπου λαθος; Και κατι τελευταιο το power button ειναι φυσιολογικο που κουνιεται και ακουγεται οταν κουναω το κινητο τακ τακ το κανουν ολα τα iphone 5? Edited by m4rvel

• Administrators
r-sim...??? εχουμε καμια κατα νου...???ισως και καμια που αγοραζεται απο ελλαδα???(καλα και ebay δεν μας χαλαει,παντα για ios7 ομως)

http://www.r-sim9.com/index.php

Modpic.gif

Σε τι χρειαζεται ακριβως το κουμπι που λετε του 3g? αφου οταν εχεις ενεργοποιημενο το 4g kai δεν εχεις καλυψη σου βγαζει πανω το σημα 3g. Και επισης αν εχεις κλειστα τα δεδομενα δεν εχεις τπτ ανοιχτο οποτε δεν χαλας μπαταρια ενω εχει γραψει ενας φιλος οτι χαλαει μπαταρια στο θεμα με την υποβαθμοση του 4g . Κανω καπου λαθος; Και κατι τελευταιο το power button ειναι φυσιολογικο που κουνιεται και ακουγεται οταν κουναω το κινητο τακ τακ το κανουν ολα τα iphone 5?

Το κουμπί του 3G χρειάζεται γιατι οταν κλείνεις τα δεδομένα το κινητο παραμένει συνδεδεμένο σε 3G δίκτυο με αποτέλεσμα το κινητο να σπαταλαει ενα μεγάλο ποσοστό μπαταρίας προκειμένου να διατηρεί την σύνδεση στο δίκτυο 3G γιατι το σήμα σε αυτο το δίκτυο δεν ειναι οτι καλύτερο σε οποιαδήποτε εταιρία. Συνεπώς ένας διακόπτης 3G που θα γυρίζει το δίκτυο σε 2g οταν δεν χρειάζονται τα δεδομένα σώζει την μπαταρια του κινητού σου. Επειδή εγω εχω βγάλει τον διακόπτη 3G μπορώ να σας πω πως είδα μπαταρια τουλάχιστον 2 φορές καλύτερη!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μα οταν κλεινεις τα δεδομενα κλεινει και το 3g αρα καθε φορα που κλεινω τα δεδομενα κλεινει μονο του το 3g. Δεν σε καταλαβα κοινως. Επισης το power button παιζει λιγο σε εσας η ειναι ακινητο?

Μα οταν κλεινεις τα δεδομενα κλεινει και το 3g αρα καθε φορα που κλεινω τα δεδομενα κλεινει μονο του το 3g. Δεν σε καταλαβα κοινως. Επισης το power button παιζει λιγο σε εσας η ειναι ακινητο?

Δεν κλείνει το 3G οταν κλείνεις τα δεδομένα! Απλα εξαφανίζεται το σύμβολο ετσι ώστε να ειναι εμφανές οτι δεν εχεις πρόσβασης τα δεδομένα του δικτύου. Το 3G χρησιμοποιείται κανονικα για κλήσεις φωνής και δικτύου αντίθετα απο το LTE που χρησιμοποιείται μονο για δεδομένα! Συνεπώς οταν κλείνεις τα δεδομένα παραμένεις συνδεδεμένος στο 3G δίκτυο απλα χωρίς data!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Επισης το power button παιζει λιγο σε εσας η ειναι ακινητο?

Αν πατώντας το, δουλεύει, δηλαδή κλειδώνει τη συσκευή, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η χαλαρότητα αυτή, καθώς και ο ήχος αν το κουνάς, υπάρχουν σε όλες τις συσκευές, σε άλλες περισσότερο, σε άλλες λιγότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Administrators
Αν πατώντας το, δουλεύει, δηλαδή κλειδώνει τη συσκευή, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκεί να πιάνει με την πρώτη, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση αποτελεί οιωνό μελλοντικού προβλήματος.

Modpic.gif

Καταλαβα αρα αν κανω αυτο με το 4g δεν θα εχω επιλογη να ανοιξω το 4g? θα ειναι σαν το iphone 4 πχ θα εχω επιλογη μονο 3g? θα ειναι μονιμα το 4G κλειστο;Kai αν θελω καποια στιγμη να εχω 4g τι κανω;

Καταλαβα αρα αν κανω αυτο με το 4g δεν θα εχω επιλογη να ανοιξω το 4g? θα ειναι σαν το iphone 4 πχ θα εχω επιλογη μονο 3g? θα ειναι μονιμα το 4G κλειστο;Kai αν θελω καποια στιγμη να εχω 4g τι κανω;

Απλά θα ακολουθήσεις τις ίδιες οδηγίες του οδηγού απλά χρησιμοποιώντας τα αρχεία στο τέλος του οδηγού, όχι στην αρχή!

Και γτ λες οτι ειναι ανπιχτο το 3γ ακομα κ οταν κλεινω τα ντατα; Αφου οταν τα κλεινω δεν δειχνει το σημα 3γ. Ενω οταν τα ανοιγω τα ντατα δειχνει το σημα του 3 γ. Αρα; Edited by m4rvel

• Administrators
Και γτ λες οτι ειναι ανπιχτο το 3γ ακομα κ οταν κλεινω τα ντατα; Αφου οταν τα κλεινω δεν δειχνει το σημα 3γ. Ενω οταν τα ανοιγω τα ντατα δειχνει το σημα του 3 γ. Αρα;

Είσαι μέλος από το 2009, γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μόλις μία γραμμή!

Modpic.gif

Και γτ λες οτι ειναι ανπιχτο το 3γ ακομα κ οταν κλεινω τα ντατα; Αφου οταν τα κλεινω δεν δειχνει το σημα 3γ. Ενω οταν τα ανοιγω τα ντατα δειχνει το σημα του 3 γ. Αρα;

Γιατι ως εκπαιδευόμενος μηχανικός λογισμικού εχω μελέτησει το λειτουργικό σύστημα και γνωρίζω τη συμπεριφορά του

Κατι που παρατηρω στο 5αρι μου (ουσιαστικα διαφορετικο απο ολα τα προηγουμενα) ειναι:

α. Καθαρος ηχος κλησης με μερικους συνομιλητές (που εχουν ειτε iphone 5, ειτε τελευταιας γενιας smartphone). Εχει να κανει με το HD voice, και ειναι θεμα παροχου ή κινητου?

β. Καλωντας εναν αριθμο, πριν κανει το κλασσικο ηχο καλεσματος στο ακουστικο μου, μου κανει ενα "μπιπ" γηρηγορο με το που ξεκινω την κληση και μετα κανονικα "μπιιιιπ".

Συμβαινει και σε εσας?

Αη - Phone

Ο διακόπτης είναι ένας και ήδη υπάρχει, αλλά υιοθετεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διατίθεται από το φορέα δικτύου σου.

Δηλαδή, αν έχεις πρόσβαση σε δίκτυο 4G, ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το 4G και σε υποβαθμίζει σε 3G. Αν έχεις πρόσβαση σε δίκτυο 3G, ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το 3G και σε υποβαθμίζει σε 2G.

Αν θέλεις να κάνεις τον εν λόγο διακόπτη να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το 3G, χάνοντας ταυτόχρονα το 4G, κάνε αυτό. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, αλλά ούτε και πρόκειται να δεις ταυτόχρονα δύο διακόπτες, έναν για 4G και άλλον για 3G.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μα οταν σβηνω τα ντατα δεν κλεινει ουσιαστικα και το 3g? αφου οταν κλεινω τα νταδα δεν μου αφηνει επιλογη να ανοιξω η να κλεισω το 3g.

Κατι που παρατηρω στο 5αρι μου (ουσιαστικα διαφορετικο απο ολα τα προηγουμενα) ειναι:

α. Καθαρος ηχος κλησης με μερικους συνομιλητές (που εχουν ειτε iphone 5, ειτε τελευταιας γενιας smartphone). Εχει να κανει με το HD voice, και ειναι θεμα παροχου ή κινητου?

β. Καλωντας εναν αριθμο, πριν κανει το κλασσικο ηχο καλεσματος στο ακουστικο μου, μου κανει ενα "μπιπ" γηρηγορο με το που ξεκινω την κληση και μετα κανονικα "μπιιιιπ".

Συμβαινει και σε εσας?

εχει κανεις απαντηση για τα παραπανω ρε παιδια?

Αη - Phone

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned