aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εγώ το πρόσεξα. Βλέπω ότι έρχονται τα push πιο τακτικά. Τι εννοείς πιο τακτικά; Τα push έρχονται εκείνη την ώρα που πρέπει αλλιώς δεν θα τα λέγαμε έτσι. (θα τα λέγαμε μετακλση όπως γράφει και το κινητο χαχα) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Τι εννοείς πιο τακτικά; Τα push έρχονται εκείνη την ώρα που πρέπει αλλιώς δεν θα τα λέγαμε έτσι. (θα τα λέγαμε μετακλση όπως γράφει και το κινητο χαχα) Εννοώ οτι στην 6 με κλειστά δεδομένα, μετά απο ώρα σε αναμονή έχανε το wifi και φυσικά έχανα και push. Ειναι κάτι που αντιμετώπιζαν πολλοί με την 6. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εννοώ οτι στην 6 με κλειστά δεδομένα, μετά απο ώρα σε αναμονή έχανε το wifi και φυσικά έχανα και push. Ειναι κάτι που αντιμετώπιζαν πολλοί με την 6. Δεν το αντιμετώπισα αυτό με το 3GS στην 6.1.3 To wi-fi μπαίνει σε αναμονή αλλά ανοίγει αυτόματα. Όπως στο Ν9! Προσωπικά μου τα βγάζει κανονικά εκτός και αν αλλάξεις κάτι απο τις ειδοποιήσεις... Σκέψου και το άλλο... Οι ειδοποιήσεις σου έρχονται απο το Viber,Whatsapp κλπ? πχ κλήσεις; Αν σου έρχονται ενώ είναι κλειστό τότε μια χαρά δουλεύει. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δεν το αντιμετώπισα αυτό με το 3GS στην 6.1.3 To wi-fi μπαίνει σε αναμονή αλλά ανοίγει αυτόματα. Όπως στο Ν9! Προσωπικά μου τα βγάζει κανονικά εκτός και αν αλλάξεις κάτι απο τις ειδοποιήσεις... Σκέψου και το άλλο... Οι ειδοποιήσεις σου έρχονται απο το Viber,Whatsapp κλπ? πχ κλήσεις; Αν σου έρχονται ενώ είναι κλειστό τότε μια χαρά δουλεύει. Φιλιππε, μπορει να ανοιγε αυτοματα που και που, οχι ομως οταν ερχοταν ενα μειλ. Με κλειστο wifi και γενικως εκτος συνδεσης, πως να ξερει η συσκευη ποτε ηρθε μια ειδοποιηση , ωστε να ανοιξει το wifi?? Οι ειδοποιησεις ερχονταν με καθυστερηση. Τωρα, ερχονται αμεσως Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) προφανώς και κάνει ping (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω) το router στο κινητό... Αλλο το stand-by και άλλο το κλείνω το wi-fi ;-) Edit: Λέγεται polling αυτό που κάνει το iphone για τις εφαρμογές μια και δεν υποστήριζε κανονικό background operation. Επίσης, η φιλοσοφία στηρίζεται στους PNS push servers της apple, δηλαδή υπεύθυνη είναι η apple που λειτουργεί ως ενδιάμεσος κρίκος... Βλέπω πάντως πως στο 5αρι ήταν/είναι γνωστό πρόβλημα https://discussions.apple.com/thread/4362802 Edited October 23, 2013 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Φιλιππε, μπορει να ανοιγε αυτοματα που και που, οχι ομως οταν ερχοταν ενα μειλ. Με κλειστο wifi και γενικως εκτος συνδεσης, πως να ξερει η συσκευη ποτε ηρθε μια ειδοποιηση , ωστε να ανοιξει το wifi?? Οι ειδοποιησεις ερχονταν με καθυστερηση. Τωρα, ερχονται αμεσως Αυτό ακριβώς. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 παιδια εχω το samsung HM 1500 συνδεδεμενο με 2 κινητα ταυτοχρονα,iphone 5 και samsung πολυ καλο θα ελεγα αλλα εχω ενα θεμα, αθελα μου πατω καταλαθος το κουμπι της απαντησης και κανει επανακληση την τελευταια κληση , εψαξα παντου λυση δε βρηκα, εχετε να προτεινετε καποια λυση που να μπορω να κανω απο το κινητο?τι προτεινετε για αγορα hands free για δυο συσκευες? να μην εχει αυτην την επανακληση και να συγχρονιζει αψογα με το 5αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 παιδια εχω το samsung HM 1500 συνδεδεμενο με 2 κινητα ταυτοχρονα,iphone 5 και samsung πολυ καλο θα ελεγα αλλα εχω ενα θεμα, αθελα μου πατω καταλαθος το κουμπι της απαντησης και κανει επανακληση την τελευταια κληση , εψαξα παντου λυση δε βρηκα, εχετε να προτεινετε καποια λυση που να μπορω να κανω απο το κινητο?τι προτεινετε για αγορα hands free για δυο συσκευες? να μην εχει αυτην την επανακληση και να συγχρονιζει αψογα με το 5αρι Θα σου πω τι εχω κανει εγω με 2 κινητα πουχω αλλα δεν ειναι κανενα απτα 2 iphone.εχω βαλει και στα 2 το skype.οποτε οταν παταω κατα λαθος το κουμπι εμφανιζεται μενου να επιλεξω κανονικη κληση ή μεσω skype.μιας και τα κινητα ειναι στη τσεπη δεν επιλεγω τιποτα και η κληση δε γινεται.στο σαμσουνγκ θα καλυφθεις με αυτο.στο iphone δε ξερω..γιατι δεν εχω. Παρεπιπτοντως το ιδιο hands free εχουμε... :) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτό ακριβώς. πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά; :) Ποιος μίλησε για κλειστό wi-fi? Και το κινητό αν το κλείσω δεν θα μπορεί να με πάρει κανείς. Αυτό εξυπακούεται! Πέρα από το γεγονός πως ήταν υπαρκτό πρόβλημα στο 5αρι, εγώ που στο σπίτι το wi-fi το έχω στο ON από τον διακόπτη, λειτουργεί κανονικά το push και όχι όποτε το "ξυπνήσω" πατώντας πχ το home button. Για το gmail μόνο που θέλει την δικιά του εφαρμογή λόγω αλλαγής πολιτικής δεν λειτουργεί. Αλλιώς κάπου μπερδευτίκαμε. Δεν μου απαντήσατε και για το viber, whatsapp Κλπ ;) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά; :) Ποιος μίλησε για κλειστό wi-fi? Και το κινητό αν το κλείσω δεν θα μπορεί να με πάρει κανείς. Αυτό εξυπακούεται! Πέρα από το γεγονός πως ήταν υπαρκτό πρόβλημα στο 5αρι, εγώ που στο σπίτι το wi-fi το έχω στο ON από τον διακόπτη, λειτουργεί κανονικά το push και όχι όποτε το "ξυπνήσω" πατώντας πχ το home button. Για το gmail μόνο που θέλει την δικιά του εφαρμογή λόγω αλλαγής πολιτικής δεν λειτουργεί. Αλλιώς κάπου μπερδευτίκαμε. Δεν μου απαντήσατε και για το viber, whatsapp Κλπ ;) Μα σου λεω, ειχα το wifi only ipad mini συνδεδεμενο στο wifi του σπιτιου. Σβηνω την οθονη και περιμενω πχ 30 λεπτα. Στελνω ενα μειλ στον εαυτο μου απο αλλη συσκευη και το ipad ΔΕΝ χτυπαει. Μολις αναβω την οθονη, συνδεεται (ξανα , γιατι προφανως στο μεταξυ ειχε αποσυνδεθει ) στο wifi και αμεσως ειδοποιει για το μειλ. Εγω καταλαβαινω οτι , μετα απο καποια ωρα στην αναμονη, με σβηστη οθονη, το wifi αποσυνδεοταν για οικονομια μπαταριας. Με την 7 δεν συμβαινει αυτο πλεον. Στο iphone τωρα, και αν συνεβαινε αυτο με την 6, δεν το καταλαβαινα, γιατι ειχα ενεργη ΚΑΙ τη συνδεση δεδομενων δικτυου. Edited October 23, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μα σου λεω, ειχα το wifi only ipad mini συνδεδεμενο στο wifi του σπιτιου. Σβηνω την οθονη και περιμενω πχ 30 λεπτα. Στελνω ενα μειλ στον εαυτο μου απο αλλη συσκευη και το ipad ΔΕΝ χτυπαει. Μολις αναβω την οθονη, συνδεεται (ξανα , γιατι προφανως στο μεταξυ ειχε αποσυνδεθει ) στο wifi και αμεσως ειδοποιει για το μειλ. Εγω καταλαβαινω οτι , μετα απο καποια ωρα στην αναμονη, με σβηστη οθονη, το wifi αποσυνδεοταν για οικονομια μπαταριας. Με την 7 δεν συμβαινει αυτο πλεον. Στο iphone τωρα, και αν συνεβαινε αυτο με την 6, δεν το καταλαβαινα, γιατι ειχα ενεργη ΚΑΙ τη συνδεση δεδομενων δικτυου. Επιβεβαιώνω και για iphone 5. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Θα σου πω τι εχω κανει εγω με 2 κινητα πουχω αλλα δεν ειναι κανενα απτα 2 iphone.εχω βαλει και στα 2 το skype.οποτε οταν παταω κατα λαθος το κουμπι εμφανιζεται μενου να επιλεξω κανονικη κληση ή μεσω skype.μιας και τα κινητα ειναι στη τσεπη δεν επιλεγω τιποτα και η κληση δε γινεται.στο σαμσουνγκ θα καλυφθεις με αυτο.στο iphone δε ξερω..γιατι δεν εχω. Παρεπιπτοντως το ιδιο hands free εχουμε... :) ευχαριστω αλλα πως γινετε να το κανω αυτο στο iphone? γνωριζει κατι καποιος αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ευχαριστω αλλα πως γινετε να το κανω αυτο στο iphone? γνωριζει κατι καποιος αλλος? Δεν γίνεται. Android έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δεν γίνεται. Android έχει τέτοια επιλογή. και τι κανουμε τωρα φιλε? να παρουμε αλλο hands free? λυση εχουμε? (βλεπω ειμαστε και στην ιδια περιφερεια :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Έχω και εγώ samsung hands free και είναι η λειτουργία του έτσι και δυστυχώς δεν αλλάζει το δοκίμασα σε πολλές συσκευές. Δεν ξέρω αν έχει άλλος κάποια ιδέα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 για να δουμε αν ξερει καποιος τον τροπο, κριμα ειναι σε ακυρες ωρες να παιρνει τηλεφωνο να ενοχλουμε, αλλα και να χρεωνομαστε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με samsung hands free. Αυτό που κάνω είναι να κλείνω το hands free από το κουμπάκι on/off. Μόλις δεχτώ κλήση ανοίγω το hands free αμέσως και κάνει auto connect σε 2 δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να βρώ άλλη λύση, αλλά ούτε και να το αφήσω ανοιχτό να καλεί όποτε θέλει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά; :) Ποιος μίλησε για κλειστό wi-fi? Και το κινητό αν το κλείσω δεν θα μπορεί να με πάρει κανείς. Αυτό εξυπακούεται! Πέρα από το γεγονός πως ήταν υπαρκτό πρόβλημα στο 5αρι, εγώ που στο σπίτι το wi-fi το έχω στο ON από τον διακόπτη, λειτουργεί κανονικά το push και όχι όποτε το "ξυπνήσω" πατώντας πχ το home button. Για το gmail μόνο που θέλει την δικιά του εφαρμογή λόγω αλλαγής πολιτικής δεν λειτουργεί. Αλλιώς κάπου μπερδευτίκαμε. Δεν μου απαντήσατε και για το viber, whatsapp Κλπ ;) δηλ αν καταλαβα καλα, στα iphone ολα τα mail λειτουργουν με push εκτος απο το gmail; συγκεκριμενα για hotmail ενδιαφερομαι, που ειναι ο βασικος μου λογαριασμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 δηλ αν καταλαβα καλα, στα iphone ολα τα mail λειτουργουν με push εκτος απο το gmail; συγκεκριμενα για hotmail ενδιαφερομαι, που ειναι ο βασικος μου λογαριασμος Έτσι ακριβώς, όλα δουλεύουν με push εκτός από το gmail. Δούλευε παλιότερα αλλά η google το διέκοψε και πλέον μόνο μέσω της επίσης εφαρμογής gmail ή άλλης εφαρμογής που υποστηρίζει push notifications όπως boxer, mailbox, κτλ. To hotmail υποστηρίζει push. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ελπιζω οτι ρωτω στο σωστο θεμα. πηρα το camera connection kit που εχει θεση usb και αναγνωσης καρτων. Μπορω λοιπον να συνδεσω στικακι η καρτες με διαφορα αρχεια που να δει/μεταφερθουν στο iphone. Καταλαβαινω οτι προυποθεση ειναι να ειναι j/b η συσκευη και η υπαρξη καποιου file manager οπως το ifile. Ιδανικα μηπως υπαρχει καπου αλλου καποιο σχετικο θεμα οπου μπορω να διαβασω περισσοτερα ; ευχαριστω. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ναι δυστυχώς η Google τα κόβει σιγά σιγά και μάλλον θα έχουμε τα φαινόμενα των WP (τουλάχιστον εδώ υπάρχει η δυνατότητα push μέσω της επίσημης εφαρμογής)! Ευτυχώς η δημοτικότητα του iOS είναι τέτοια που ακόμα αναγκάζει την Google να δίνει τα apps (έστω και κομμένα) για να προωθεί τις υπηρεσίες της! Απο την άλλη, υποστηρίζει καθαρά Exchange οπότε δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ρε παιδια οταν μπαινεις στο ρολοι δεν ειναι λιγο bug π δεν βλεπεις την ωρα κ ολα τα υπολοιπα οπως σημα επειδη ειναι λευκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ρε παιδια οταν μπαινεις στο ρολοι δεν ειναι λιγο bug π δεν βλεπεις την ωρα κ ολα τα υπολοιπα οπως σημα επειδη ειναι λευκα; Στην εφαρμογή ρολόι εννοείς; Αν εννοείς αυτό εμένα μου τα δείχνει κανονικά μαύρα. Ανέβασε ένα screenshot να δούμε πως είναι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 [ATTACH]36884[/ATTACH] Δειτε πως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 [ATTACH]36884[/ATTACH] Δειτε πως ειναι Εμένα εμφανίζεται κανονικά σε μαύρο χρώμα. Πρώτη φορά το βλέπω. Ακόμα και όταν είχα τις beta εκδόσεις του iOS 7 δεν είχα δει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts