dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μια βδομαδα με το κινητο αυτο... Στο 5αρι αναφερομαι φυσικα. Ειχα και το 4 και το 4s και πριν απο αυτα το samsung galaxy s. Η εξωτερικη εμφανιση του κινητου δεν περιγραφεται με λογια. Μιλαμε για μοναδικης ομορφιας κινητο. Εννοειται το εχω χωρις θηκη, εχω το λευκο και μου φαινεται πολυ ανθεκτικο στη συνηθη κακοποιηση. Ειναι μαλλον το πιο γρηγορο που υπαρχει στο ιντερνετ απο οτι βιντεο συγκρισης που ειδα με τα αλλα του ανταγωνισμου και πηγαινει σφαιρα στην περιηγηση του μενου. Οι τεσσερεις ιντσες ειναι πραγματικα ιδανικες. Σε καμια περιπτωση μακροστενο ουτε ιδιαιτερα μεγαλο οπως μερικες παντοφλες. Η αυτονομια μου φαινεται λιγο καλυτεη απο το 4 s . Με τη δικη μου χρηση, δηλαδη πολλα τηλεφωνα και μονιμως ανοιχτο το wifi και αυτοματη ενημερωση μειλ και αρκετο ιντερνετ ανετα βγαζει 3 12ωρα. Τελικά το άσπρο ειναι super!!!κάπου διάβασα πως το μάυρο ειναι βαμένο και ξεφτίζει η κανω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Τελικά το άσπρο ειναι super!!!κάπου διάβασα πως το μάυρο ειναι βαμένο και ξεφτίζει η κανω λάθος;Κι εγώ το άκουσα αυτό και είδα καποια βίντεο και φωτογραφίες και αποφάσισα το λευκό το οποίο έχει φοβερή εμφάνιση. Πάντως άκουσα ότι θα βελιώσουν την ποιότητα του βαψίματος στις επόμενες παρτίδες για το μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κι εγώ το άκουσα αυτό και είδα καποια βίντεο και φωτογραφίες και αποφάσισα το λευκό το οποίο έχει φοβερή εμφάνιση. Πάντως άκουσα ότι θα βελιώσουν την ποιότητα του βαψίματος στις επόμενες παρτίδες για το μαύρο... Είσαι ευχαριστημένος απο το τηλ;σκέφτομαι να το παρω σε άσπρο φυσικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μια βδομαδα με το κινητο αυτο... Στο 5αρι αναφερομαι φυσικα. Ειχα και το 4 και το 4s και πριν απο αυτα το samsung galaxy s. Η εξωτερικη εμφανιση του κινητου δεν περιγραφεται με λογια. Μιλαμε για μοναδικης ομορφιας κινητο. Εννοειται το εχω χωρις θηκη, εχω το λευκο και μου φαινεται πολυ ανθεκτικο στη συνηθη κακοποιηση. Ειναι μαλλον το πιο γρηγορο που υπαρχει στο ιντερνετ απο οτι βιντεο συγκρισης που ειδα με τα αλλα του ανταγωνισμου και πηγαινει σφαιρα στην περιηγηση του μενου. Οι τεσσερεις ιντσες ειναι πραγματικα ιδανικες. Σε καμια περιπτωση μακροστενο ουτε ιδιαιτερα μεγαλο οπως μερικες παντοφλες. Η αυτονομια μου φαινεται λιγο καλυτεη απο το 4 s . Με τη δικη μου χρηση, δηλαδη πολλα τηλεφωνα και μονιμως ανοιχτο το wifi και αυτοματη ενημερωση μειλ και αρκετο ιντερνετ ανετα βγαζει 3 12ωρα.Συνεπώς είμαι απολυτα ικανοποιημένος. Είναι για μενα ένα εργαλείο δουλειάς μοναδικό και το θωρώ άριστο από όλες τις απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Σημερα παρελαβα 2 ασπρα ιPhone 16gb. Το ενα ειχε μερικα σημαδακια πρασινα στις ενωσεις των κεραιων και με αρκετο τριψιμο εφυγαν (+ μια μικρουλα γρατζουνια που μονο στον ηλιο σε συγκεκριμενη οπτικη γωνια φαινοταν) και το αλλο ειχε 3-4 σημαδακια πολυ μικρα γυρω γυρω (μονο στον ηλιο κ αυτα) ενω ειχε κατι σαν "κολλα" στο κατω μερος της συσκευης... Μου την εδωσε και το τελευταιο το αλλαξα με μαυρο, το οποιο δεν εχει απολυτως τιποτα. Καμια σχεση με τα ασπρα. Τα 2 ασπρα ηταν 47 εβδομαδα και το μαυρο 46, απο το ιδιο εργοστασιο. Μ'αρεσει που πηρα το ασπρο για να μην εχει τετοιου ειδους προβληματα... Οπως και να εχει, απαραδεκτη η Apple ακομα και σημερα, 3 μηνες μετα να μην μπορει να διορθωσει τετοιου ειδους προβληματα. Edited December 12, 2012 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εγω περιμενω να παρω σημερα αλλο ενα λευκο 16αρι. Οποτε θα σας ενημερωσω σχετικα. Παντως το πρωτο λευκο 32αρι δεν ειχε κανενα θεμα και τα παει μια χαρα σε ολα του! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ελεος πια με αυτο το θεμα!! Ειναι δυνατον? Πληρωμενοι ειναι οι εργατες για νανκανουν δολιοφθορες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εγω περιμενω να παρω σημερα αλλο ενα λευκο 16αρι. Οποτε θα σας ενημερωσω σχετικα. Παντως το πρωτο λευκο 32αρι δεν ειχε κανενα θεμα και τα παει μια χαρα σε ολα του! :) Πες μας ποιας εβδομαδας ειναι και δες το εξω στο φως της ημερας (οχι απαραιτητα απευθειας στον ηλιο) και δες γωνιες κατω και αναμεσα στις τρυπουλες εαν εχει κατι σαν..κολλα... και ο φιλος μου που δουλευε στο μαγαζι εχει ασπρο και το συγκρινα με το δικο μου πριν το αλλαξω (το ασπρο) και το δικο του ειχε μερικα σημαδακια ανεπαίσθητα αλλα ειχε (ασε που ηταν η 2η συσκευη του, γιατι η πρωτη ειχε dead pixel...) :X Κατα τα αλλα, απο το 4αρι που ειχα τελευταια φορα, πολυ πιο γρηγορο (λογικο) και τα ηχεια του ειναι πολυ δυνατα! Σε λιγες ωρες θα πω παραπανω :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σημερα παρελαβα 2 ασπρα ιPhone 16gb. Το ενα ειχε μερικα σημαδακια πρασινα στις ενωσεις των κεραιων και με αρκετο τριψιμο εφυγαν (+ μια μικρουλα γρατζουνια που μονο στον ηλιο σε συγκεκριμενη οπτικη γωνια φαινοταν) και το αλλο ειχε 3-4 σημαδακια πολυ μικρα γυρω γυρω (μονο στον ηλιο κ αυτα) ενω ειχε κατι σαν "κολλα" στο κατω μερος της συσκευης... Μου την εδωσε και το τελευταιο το αλλαξα με μαυρο, το οποιο δεν εχει απολυτως τιποτα. Καμια σχεση με τα ασπρα. Τα 2 ασπρα ηταν 47 εβδομαδα και το μαυρο 46, απο το ιδιο εργοστασιο. Μ'αρεσει που πηρα το ασπρο για να μην εχει τετοιου ειδους προβληματα... Οπως και να εχει, απαραδεκτη η Apple ακομα και σημερα, 3 μηνες μετα να μην μπορει να διορθωσει τετοιου ειδους προβληματα. Καλησπέρα μπορείς να με βοηθήσεις;πως βρίσκεις την εβδομάδα παραγωγής και το εργοστάσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλησπέρα μπορείς να με βοηθήσεις;πως βρίσκεις την εβδομάδα παραγωγής και το εργοστάσιο; http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html βάλε τον serial number και πες μας Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html βάλε τον serial number και πες μας Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πες μας ποιας εβδομαδας ειναι και δες το εξω στο φως της ημερας (οχι απαραιτητα απευθειας στον ηλιο) και δες γωνιες κατω και αναμεσα στις τρυπουλες εαν εχει κατι σαν..κολλα... και ο φιλος μου που δουλευε στο μαγαζι εχει ασπρο και το συγκρινα με το δικο μου πριν το αλλαξω (το ασπρο) και το δικο του ειχε μερικα σημαδακια ανεπαίσθητα αλλα ειχε (ασε που ηταν η 2η συσκευη του, γιατι η πρωτη ειχε dead pixel...) :X Κατα τα αλλα, απο το 4αρι που ειχα τελευταια φορα, πολυ πιο γρηγορο (λογικο) και τα ηχεια του ειναι πολυ δυνατα! Σε λιγες ωρες θα πω παραπανω :) Ειναι της 45ης εβδομαδας και χωρις το παραμικρο προβλημα. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ειναι της 45ης εβδομαδας και χωρις το παραμικρο προβλημα. :happy: A, όσο πιο πίσω τόσο πιο καλά δηλαδή.. :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 A, όσο πιο πίσω τόσο πιο καλά δηλαδή.. :p Φαντάζομαι ότι είναι κι από το ίδιο εργοστάσιο παραγωγής, δηλαδή C3 (China). Τώρα μη με ρωτήσεις από ποια βάρδια. :p :D :lol: :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ναι c3 είναι. Καλά άλλο δεν έχουν; :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ναι c3 είναι. Καλά άλλο δεν έχουν; :p 41η εβδομαδα, λευκο, 32αρι εδω. Δεν βλεπω καποιο προβλημα. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 39η εβδομάδα μαύρο, ούτε ένα σημαδάκι!!! Από το εργοστάσιο με κωδικό F2 :) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 45 εβδομαδα, Νοέμβριος δηλαδή, λαυκο 16gb και C3 εργοστασιο. Κανενα απολυτως προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν μπορω να καταλάβω, είπαν ότι εχουν πρόβλημα στην παραγωγή, τουλάχιστον όμως να υπάρχει έλεγχος ποιότητας και να μην στέλνουν τα κινητά για πώληση. Λεφτα δίνει ο κόσμος για να χαρεί, οχι για να φάει πίκρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ναι c3 είναι. Καλά άλλο δεν έχουν; :p 41η εβδομαδα, λευκο, 32αρι εδω. Δεν βλεπω καποιο προβλημα. 39η εβδομάδα μαύρο, ούτε ένα σημαδάκι!!! Από το εργοστάσιο με κωδικό F2 :) 45 εβδομαδα, Νοέμβριος δηλαδή, λαυκο 16gb και C3 εργοστασιο. Κανενα απολυτως προβλημα... Παιδια, σορρυ κιολας αλλα αυτο που γινεται ειναι τραγικο. Να καθομαστε να ποσταρουμε αν το καινουριο κινητο , το πηραμε με ή χωρις σημαδια?? Μην το κανετε αυτο. Στεναχωριεμαι:cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Αυτο το gmail πως γινεται να το κανω να μην μου βγαζει notification καθε email που ερχεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Αυτο το gmail πως γινεται να το κανω να μην μου βγαζει notification καθε email που ερχεται; Απενεργοποίησε τα "notifications" από τα Notifications ή βάλε manual ώστε να έρχονται μόνο όταν ανοίγεις την εφαρμογή (αν λες για το official Mail.app). Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εννοείς γνωστοποιησεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Φαντάζομαι ναι, έτσι πρέπει να το λέει στα ελληνικά. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κοσμημα το μαυρο, αλλα πολυ δαχτυλια ρε γμτ... και εχω την εντυπωση πως πιο ευκολα πιανει δαχτυλιες απο οτι το 4αρι που ειχα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts