kostakis_7 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 &εγω εκει κολλησα αλλα ειναι θεμα γουστου...: καταλαβες για ποιες εργοστασιακες λεει;αυτες που βλεπεις στη φωτο οι εργοστασιακες ειναι,ειναι καινουργιο σχεδιο οπως και το χρωμα οπως και το μοτερ οπως και ο προφυλακτηρας.ολα καινουργια σε παλιο καλουπι=facelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Κάτοχος εδώ και 5-6 χρόνια 1ος απείραχτου punto GT του 1998 (Ναί υπάρχουν και τέτοια).... Δυσκολεύομαι να το αλλάξω, ακόμα ερωτευμένος μαζί του για το ωραίο χάιδεμα του γκαζιού που έχει ;) Βέβαια τις 6 μέρες της εβδομάδας την βγάζω με το TDM 900 λόγο δουλειάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Δεν ειναι τοσο λιγα τα Punto GT οσο νομιζεις.Εχει αρκετα στον δρομο που δικαζουν. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Κάτοχος εδώ και 5-6 χρόνια 1ος απείραχτου punto GT του 1998 (Ναί υπάρχουν και τέτοια).... ψευτη!!! :lol::lol: δεν εχεις βαλει ουτε ενα ελευθερο φιλτρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Να και το δικο μου ;) http://www.lancerclub.gr/images/MY%20LANCER10.jpg http://www.lancerclub.gr/images/MY%20LANCER8.jpg http://www.lancerclub.gr/images/MY%20LANCER6.jpg http://www.lancerclub.gr/images/MY%20LANCER3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 τερας φιλε,να το χαιρεσαι... αλλα εχω μια απορρια,πιθανοτατα εσυ θα το γνωριζεις.ακουσα απο πολλους,γνωστες και μη οτι το μοτερ του νεο evo δεν μπορει να βγαλει πανω απο 500-600 αλογα λογω σχεδιασης,ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 To vortex generator είναι η αποθέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 τερας φιλε,να το χαιρεσαι... αλλα εχω μια απορρια,πιθανοτατα εσυ θα το γνωριζεις.ακουσα απο πολλους,γνωστες και μη οτι το μοτερ του νεο evo δεν μπορει να βγαλει πανω απο 500-600 αλογα λογω σχεδιασης,ισχυει? Σε ευχαριστω! Στην ερωτηση σου, δεν εχω ακουσει κατι τετοιο, χωρις ομως και να το επιβεβαιωνω... To vortex generator είναι η αποθέωση. Ναι εχεις δικιο! + η αεροτομη η οποια βεβαια ειναι ακριβως η ιδια με του EVO αλλα απομιμηση απο την Συγκαπουρη! Απο κει μου ρθαν και τα 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Δεν ειναι τοσο λιγα τα Punto GT οσο νομιζεις.Εχει αρκετα στον δρομο που δικαζουν. Το ξέρω αλλά 9-10 είναι γύρω στα 200+ άλογα ψευτη!!! :lol::lol: δεν εχεις βαλει ουτε ενα ελευθερο φιλτρο? Εξάτμιση και ροική εξέλιξη μόνο !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ποσα χλμ του χεις κανει??τουρμπινα δεν χρειαστηκε να αλλαξεις???βαλτου ενα προγραμματακι να νιωσει το αμαξι! 9-10??ελπιζω να μην εννοεις πανελληνιως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ποσα χλμ του χεις κανει??τουρμπινα δεν χρειαστηκε να αλλαξεις???βαλτου ενα προγραμματακι να νιωσει το αμαξι! και μια σκουπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskan Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Megane II 1.6 facelift 3d. Εδώ και 2,5 χρόνια περίπου αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μεχρι πριν 2 ωρες Opel astra g του 98! Πριν απο λιγο αρχισαν να κανω βολτες με το νεο μου μωρο!!!!!Audi A5! Καλορίζικο Γιώργο το νέο σου εργαλείο. Καλοτάξιδο. :) Όταν βρεθούμε και η δύο Αθήνα, περιμένω βολτούλα. ;) Αναμένουμε μπόλικες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 honda jazz 1.4 cc μοντελο 2003....υπερικανοποιημενος απ την επιλογη μου (το πηρα μεταχειρισμενο προσφατα) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Ποιο αυτοκίνητο οδηγείτε?Πότε το πήρατε,πόσα χιλιόμετρα έχει και με ποιο άλλο θα το αλλάζατε?Είστε ευχαριστημένοι? Οδηγώ ένα VW Tijuan 2009. έχει περίπου 1600000 χλμ. Για τα χρήματα που το πλήρωσα δεν είμαι ευχαριστημένος: συγκρίνοντας το με το προηγούμενο VW, σημειώνεται σημαντική μείωση της ποιότητας υλικών. Ενώ ήταν στην εγγύηση, αλλάχτηκε ο κινητήρας - με γνωστό και αναγνωρισμένο πρόβλημα, αλλά η VW έκανε την πάπια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Lancia Delta 3. Ομορφη, ανετη, ταξιδιαρικη, χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos_K Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Volvo S60 sedan FY 17....απλά τέλειο. Και σε σχέση με άλλα παρόμοιας κατηγορίας όπως η Mercedes CLA ή το Audi A3 sedan πολύ πιο φτηνό το Volvo και πολύ πιο άνετο μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelispr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Slk r171 απο το 2009 ευχαριστημένος ολα τα χρονια που την εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Audi a4 b9. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Q_werty Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Smart Fortwo 450 700cc έκδοση passion και του έχω βάλει υγραέριο με την δεξαμενή να είναι στο πάτωμα δίπλα στο ρεζερβουάρ βενζίνης. Πλέον έχει γράψει 200.000χλμ από τα οποία τα 80.000 από συγγενή που το αγόρασα 1 Παράθεση Powered by COSMOTE GIGAMAX 5GB L Think different 🍎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts