Guest72 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ... το δικό μου φυσικά!!! (1.4 Ibiza 2002) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Alfa Romeo GT SAAB 93 SS kai esi edo???? :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 λοιπον εγω οδηγαω ενα fiat punto gt(με μικροβελτιοσεις)αν βγαλω το οτι το κιβωτιο την εχει δει πολυ vattanen ειμαι ευχαριστημενος και τωρα ο ενας θειος μου εχει φερει μια alfa gt που ετρεχε σε αγωνες αλλα δεν μου την δινει και μου λεει οταν μεγαλωσεις... και ο αλλος εχει ενα subaru gt ουτε και αυτο μου το αφηνουν... αλλα που θα παει καποιο απο τα δυο θα μου δωσουν καποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ... το δικό μου φυσικά!!! (1.4 Ibiza 2002) γιατι οδηγεις το δικο μου? :p :lol: same, 1.4 ibiza 2002 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Jeep Cherokee 2.5 12os 96 κυπαρισι και μονίμως λασπωμένο :), το πήρα μεταχειρισμένο πρίν 1 χρόνο με 172.000χλμ και τωρα έχει 192.000χλμ Γενικά ευχαριστημένος, εκτός δρόμου δεν κολλάει πουθενά, πανάκριβα όμως ανταλλακτικα και η αντιπροσωπεία χρεώνει τρελα ποσά για σερβις και επισκευές (κόστος αλλαγής λαδίων στην αντιπροσωπεία 50 ευρώ μόνο εργασια !!!!) αλλα ευτυχώς έχω δικό μου μηχανικό με πολύ μεγάλη πείρα στα jeep/chrysler. όνειρo: Ενα Viper RT/10.... 8.0l V10...... αααχχχχχ!!!! Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 γιατι οδηγεις το δικο μου? :p :lol: same, 1.4 ibiza 2002 :!: Τίθεται θέμα.... Παρακαλώ όπως αναφέρατε ιπποδύναμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Τίθεται θέμα.... Παρακαλώ όπως αναφέρατε ιπποδύναμη!!! χμμμ, 1,4 75 ΗΡ.... :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tingerbell Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Γεια! Αν και ξερω οτι προκειται για ανδροκρατουμενο forum , ηθελα και εγω να πω για το αμαξι μου, γιατι ειναι το πρωτο μου, και το πηρα τωρα, και ειμαι πολυ happy για αυτο... Λοιπον, εχω το VW Golf 1.4 FSI εκδοση Comfortline, και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο, γιατι ειναι πολυ ομορφο και εξαιρετικα αξιοπιστο, και δεν παραπονιεται κιολας για ολα οσα μεχρι τωρα εχει παθει γιατι ειμαι καινουρια στην οδηγηση χιχιχι :D :D :D :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Εγω οδηγω ενα Smart, το οποιο κουβαλαω παντα μαζι μου! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Εδώ και 9 μήνες οδηγώ ενα Opel Astra G Sport 1.4 90 άλογα. Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του και αξιόπιστο!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 χμμμ, 1,4 75 ΗΡ.... :O :O Εγώ 1,4 101hp (κάποτε), ύστερα έγινε γύρω στα 120hp και τώρα με τα νέα 16ρια (205/45) λάστιχα δεν ξέρω πόσο έχει χάσει... μάλλον για 101hp το βλέπω πάλι! χοχοχο Γεια! Αν και ξερω οτι προκειται για ανδροκρατουμενο forum , ηθελα και εγω να πω για το αμαξι μου, γιατι ειναι το πρωτο μου, και το πηρα τωρα, και ειμαι πολυ happy για αυτο... Λοιπον, εχω το VW Golf 1.4 FSI εκδοση Comfortline, και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο, γιατι ειναι πολυ ομορφο και εξαιρετικα αξιοπιστο, και δεν παραπονιεται κιολας για ολα οσα μεχρι τωρα εχει παθει γιατι ειμαι καινουρια στην οδηγηση χιχιχι :D :D :D :innocent: Κι εγώ τότε στα νιάτα μου, όταν αγόρασα μόνος μου το αμαξάκι μου χωρίς να έχω "υποχρέωση" σε κανέναν ένιωσα πάρα πολύ όμορφα. Είναι φοβερό το συναίσθημα! Στο θέμα μας τώρα, αυτό το μοντέλο είναι με τα 75; (δεν τα πάω καλά με τις ονομασίες της VW και τώρα έχουν βάλει και τις ίδιες και στα SEAT και έχω μπερδευτεί λιγουλάκι). Υ.Γ.: Το αμάξι μου είχε παρουσιαστεί στο Speed Challenge Δεκεμβρίου (το επετειακό για τα 2 χρόνια κυκλοφορίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 O patrios mu BMW X3 3.0i exclusive 230hp (tin exw parei volta) :cool: ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tingerbell Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Oxi den einai me ta 75, bgazei 90 hp, oi kinitires fsi einai pio dunatoi apo tous aplous. H basiki ekdosi ebgaze 75... Kalutera giati paei kalutera me ta 90... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Oxi den einai me ta 75, bgazei 90 hp, oi kinitires fsi einai pio dunatoi apo tous aplous. H basiki ekdosi ebgaze 75... Kalutera giati paei kalutera me ta 90... Σαφως και παει καλυτερα, γιατι το αλλο, δεν κουνιεται βημα :) Κι εγω συναδελφος με σενα, αλλα Sportline και με πολλα εξτρα ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σαφως και παει καλυτερα, γιατι το αλλο, δεν κουνιεται βημα :) Αν δεν πηγαινε βημα ευχαριστημενοι θα ηταν οι κατοχοι του,αυτο ρε παιδια δεν κανει ουτε μισο βημα! Εχω μπει αρκετες φορες στο προηγουμενο γκολφ με τα 75 και την εορταστικη εκδοση. Μια φορα πηγαμε προς Χαλκιδικη και στις προσπερασεις αν δεν κοιτουσα οτι απο 5η κατεβαζε 4η-3η δεν θα το καταλαβαινα,καμια διαφορα!Εκανα το σταυρο μου σε καθε προσπεραση. Ειναι Α Ρ Γ Ο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Εγω οδηγω ενα Fiat Punto Sporting χρωματος blusprint.Απο εκει προκυπτει και το nick μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOUZOU Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 MAZDA 3 1600 CC 114PS και φυσικα zoom zoom ειναι αυτοκινητο λιγο διαφημισμενο αλλα κανει τα λεφτα του και με το παραπανω πραγμα που δε ξερω αν ισχυει σε αλλα δημοφιλη vw,opel κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Μια φορα πηγαμε προς Χαλκιδικη και στις προσπερασεις αν δεν κοιτουσα οτι απο 5η κατεβαζε 4η-3η δεν θα το καταλαβαινα,καμια διαφορα!Εκανα το σταυρο μου σε καθε προσπεραση. Ειναι Α Ρ Γ Ο ! Τι μου θύμισες τώρα... Την Κυριακή γύριζα απο Χαλκίδα που είχα πάει για καφέ και στην επιστροφή πηγαίναμε τρενάκι 10 αυτοκίνητα.Εγω τελευταίος και να περιμένω πότε θα ανοίξει λίγο ο δρόμος για να προσπέραση. 2 αύτοκίνητα μπροστά μου είχε πιάσει τέρμα δεξιά του δρόμου ενα Σεισέντο με 4 άτομα μέσα και προσπαθούσε να προσπεράσει απο δεξιά σε δρόμο μιας λωρίδας ανα κατευθυνση. :rolleyes: Με την πρώτη ευκαιρία κατέβασμα απο 4η σε 3η και προσπέραση 4 αυτοκινήτων μαζί! :alien: :p Ηταν μεγάλη ευθεία και είχα την δυνατότητα να βλέπω αν έρχονται αυτοκίνητα απο το αντίθετο ρευμα. Ε μετά απο μερικές σφήνες βρέθηκα να είμαι εγώ οδηγός του χαρούμενου αυτού τρένου... :lol: :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTIRIS10 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 exo ena scoda octavia rs abt 330hp sto dromo petaei!!!!kai ena almera 1.4 102hp peiragmeno!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpvolos Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 egw exw ana Lada 1500 GT 90hp den mporw na pw oti eimai evharistimenos.... sinidita to pira... sto garaz mou exw ta misa ergaleia apo ena sinergeio ta provlimata ta linw monos mou... sinithws mexri kai gia ton brain exw arketa gadgets pou kanoun diagnwstika.. gia enan meso odigo avto to avtokinito tha einai sketos efialtis 2 xronia pou to exw exei parousiasei mesa se 8 mines sinolika 74 vlaves apo tis opoies tis 60 mou eipane oti den trexei tipota oti etsi einai ta lada... ela nte pou me ligo psaksimo sto internet idia oti den einai etsi... tis ipolipes 14 vlaves mou tis lisame me xilia zoria... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorianos88 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 OPEL KADDET1.2 sta 12 mexri shmera HUYNDAI SANTA FE 2.0 diesel crdi sta 14 mexri shmera BMW 530i E39 231hp thorakismeno sta 16 mexri shmera Παράθεση Tk cr@Zy dr\ver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Opel Vectra (B) 107ps Toyota Corolla μοντέλο 1978 1.300cc Αγροτικό Isuzu (μη γελάσετε :P) μοντέλο 1982 Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Kastoriane γιατί θωρακισμένο εάν επιτρέπεται??Μεταχειρισμένο και απλά το πήρατε έτσι,ή κινδυνεύατε κ τέτοιες καταστάσεις??Αν θες απαντάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorianos88 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 oxi file mou oute metaxirismenh oute kindineuoume(pote den ksereis :p ) apla to e60 se thorakismenh ekdosh tha argisei na bgei kai san to e39 einai pio kirilato phrame auto thorakismeno giati parexei perisoterh asfaleia apo to aplo se atixima Παράθεση Tk cr@Zy dr\ver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Από περιέργεια τι βάρος έχει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts