doganos Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Den einai kata tis Cosmote na mporei kapios na mpei sto i-mode MONO an exei i-mode siskevh? Ligo vlakeia den einai?... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Den einai kata tis Cosmote na mporei kapios na mpei sto i-mode MONO an exei i-mode siskevh? Ligo vlakeia den einai?... Μα το i-mode πρέπει να υποστηρίζεται από τη συσκευή. Δεν φταίει η cosmote γι' αυτό. Πάρε σαν παράδειγμα το ότι δεν μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση αν δεν έχεις 3G συσκευή... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Nai alla i cosmote pantrepse to i-mode me 3G. Kallista mporouse na kanei kati san vodafone live! kai na min xreiazete eidiki siskevh gia afto. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Nai alla i cosmote pantrepse to i-mode me 3G. Kallista mporouse na kanei kati san vodafone live! kai na min xreiazete eidiki siskevh gia afto. Είχε το MyCosmos View και νομίζω ότι υπάρχει ακόμα... Επίσης, πιστεύω ότι μπορείς να έχεις γρήγορο internet και βιντεοκλήσεις χωρίς i-mode συεσκευή... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις 11/04/06, δεν θα χρεώνονται τα εισερχόμενα e-mail/mms, και επίσης δωρεάν πλοήγηση στα πρώτα επίπεδα του i-mode Portal. Η πλοήγηση μέσα στις αρχικές σελίδες του i-mode portal θα είναι δωρεάν και η ογκοχρέωση θα ξεκινάει από τη στιγμή που ο πελάτης θα επισκέπτεται τα i–mode sites....:D Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις 11/04/06, δεν θα χρεώνονται τα εισερχόμενα e-mail/mms, και επίσης δωρεάν πλοήγηση στα πρώτα επίπεδα του i-mode Portal. Η πλοήγηση μέσα στις αρχικές σελίδες του i-mode portal θα είναι δωρεάν και η ογκοχρέωση θα ξεκινάει από τη στιγμή που ο πελάτης θα επισκέπτεται τα i–mode sites....:D Είναι προσφορά ή μόνιμο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις 11/04/06, δεν θα χρεώνονται τα εισερχόμενα e-mail/mms, και επίσης δωρεάν πλοήγηση στα πρώτα επίπεδα του i-mode Portal. Η πλοήγηση μέσα στις αρχικές σελίδες του i-mode portal θα είναι δωρεάν και η ογκοχρέωση θα ξεκινάει από τη στιγμή που ο πελάτης θα επισκέπτεται τα i–mode sites....:D Πες ολοκληρη την αλλαγη. Εκτος απο τα παραπανω θα υπαρχει και μια προσφορα εως 30/9/2006 δωρεαν αποστολης email/mms. Αυτο με την δωρεαν πλοηγηση στα πρωτα επιπεδα του i-mode portal δεν μπορω να την καταλαβω. Ελπιζω να σε καθοδηγει το imode και να σου λεει ποτε ξεκιναει η χρεωση γιατι διαφορετικα θα γινουν πολλες παρεξηγησεις. Ετσι οπως το βλεπω τωρα δεν συμφωνω τι παει να πει πρωτα επιπεδα του i-mode portal; Αν εγω θελω να κατεβασω ενα τραγουδι 1850 kb θα με χρεωσει ανα kb? Λαθος μεγαλο λαθος θα πατωσει. Δεν θα ξερεις τι σου γινεται. Ποτε επρεπε να χρεωθεις και ποτε οχι θα γινει μεγαλο μπαχαλο. Καλυτερα να εβαζε ενα παγιο για την χρηση και να τελειωνε το παραμυθι. Ποιο καλο και ποιο κατανοητο. Αυτη η προσφορα δωρεαν αποστολης μεχρι 30/09/2006 δημιουργει ερωτηματα αν και κατα ποσο μετα θα συνεχισει να χρεωνει ανα kb η θα υπαρχει μια παγια χρεωση για το καθε ενα email/mms οπως ειναι τωρα για τα sms και mms εκτος imode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλό αλλά δεν αρκεί για να αρχίσω να χρησιμοποιώ ένα κλειστό σύστημα που μάλιστα απαιτεί συγκεκριμένες συσκευές !!! Θα προτιμούσα να έριχναν τις τιμές σε data σύνδεση και να μπορούσα να έβλεπα το κανονικό μου mail... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλό αλλά δεν αρκεί για να αρχίσω να χρησιμοποιώ ένα κλειστό σύστημα που μάλιστα απαιτεί συγκεκριμένες συσκευές !!! Θα προτιμούσα να έριχναν τις τιμές σε data σύνδεση και να μπορούσα να έβλεπα το κανονικό μου mail... Και αυτο θα γινεται μεσα απο το imode. Τωρα οσον αφορα την χρεωση οταν θα μπαινεις στο επιπεδο που θα χρεωνεσαι εκει πιστευω και ελπιζω να βγαλει προγραμματα flate rate. Οι πληροφοριες λενε για νεο i-mode portal ποιο φιλικο και γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Όσο ωραίο και αν ακούγεται, συνεχίζω να προτιμώ μια καθαρή συσκευή και να μπαίνω μέσα από ένα κανονικό browser ή να χρησιμοποιώ ένα κλασικό pop3 client. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Κάθε μείωση φυσικά είναι ευπρόσδεκτη, αλλά δεν σκοπεύω να πληρώνω και i-mode πακέτο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 10/04/2006 Δωρεάν e-mail από το i-mode της COSMOTE για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς Δωρεάν e-mail και δωρεάν πλοήγηση στις σελίδες του i-mode portal Ακόμα πιο φιλικό και προσιτό γίνεται το i-mode® (1) της COSMOTE, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του, δωρεάν e-mail (2) μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου καθώς και πλοήγηση χωρίς χρέωση στις σελίδες του i-mode portal. Από τις 11 Απριλίου και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, παλαιοί και νέοι φίλοι των πρωτοποριακών υπηρεσιών μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) χωρίς χρέωση, μέχρι και σε πέντε παραλήπτες ταυτόχρονα, συνδυάζοντας ήχους, εικόνες, video και κείμενο δύο χιλιάδων ελληνικών χαρακτήρων(3). Επιπλέον, δωρεάν θα είναι εφεξής και η πλοήγηση στο αρχικό μενού επιλογών της υπηρεσίας i-mode (i-mode Portal), με τη χρέωση να ξεκινά πλέον μόνο από τη στιγμή που ο χρήστης επισκέπτεται τα επιμέρους i-mode sites που τον ενδιαφέρουν. Κατά την πλοήγηση, ισχύει η μέχρι τώρα κλιμακωτή χρέωση σε συνδυασμό με τα προσφερόμενα τρία πακέτα δωρεάν όγκου χρήσης (bundles) “i-mode 1,5 MB”, “i-mode 5 MB” και “i-mode 15 MB”. Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαύσουν τις νέες ευέλικτες χρεώσεις των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσα από τις 23 προηγμένες i-mode συσκευές. Στο πλαίσιο του ανανεωμένου i-mode, η εταιρία διαθέτει τις συσκευές Samsung S400i, NEC N343i και NEC N412i σε χαμηλότερη τιμή, στα 700 και πλέον σημεία πώλησης του εμπορικού δικτύου της. Η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας με το νέο ανανεωμένο i-mode, καθιστά την υπηρεσία ακόμη πιο προσιτή και φιλική στους συνδρομητές της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές σε ποιότητα και τιμή λύσεις κινητής τηλεφωνίας. απο το site της Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 10/04/2006 Δωρεάν e-mail από το i-mode της COSMOTE για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς Δωρεάν e-mail και δωρεάν πλοήγηση στις σελίδες του i-mode portal Ακόμα πιο φιλικό και προσιτό γίνεται το i-mode® (1) της COSMOTE, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του, δωρεάν e-mail (2) μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου καθώς και πλοήγηση χωρίς χρέωση στις σελίδες του i-mode portal. Από τις 11 Απριλίου και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, παλαιοί και νέοι φίλοι των πρωτοποριακών υπηρεσιών μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) χωρίς χρέωση, μέχρι και σε πέντε παραλήπτες ταυτόχρονα, συνδυάζοντας ήχους, εικόνες, video και κείμενο δύο χιλιάδων ελληνικών χαρακτήρων(3). Επιπλέον, δωρεάν θα είναι εφεξής και η πλοήγηση στο αρχικό μενού επιλογών της υπηρεσίας i-mode (i-mode Portal), με τη χρέωση να ξεκινά πλέον μόνο από τη στιγμή που ο χρήστης επισκέπτεται τα επιμέρους i-mode sites που τον ενδιαφέρουν. Κατά την πλοήγηση, ισχύει η μέχρι τώρα κλιμακωτή χρέωση σε συνδυασμό με τα προσφερόμενα τρία πακέτα δωρεάν όγκου χρήσης (bundles) “i-mode 1,5 MB”, “i-mode 5 MB” και “i-mode 15 MB”. Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαύσουν τις νέες ευέλικτες χρεώσεις των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσα από τις 23 προηγμένες i-mode συσκευές. Στο πλαίσιο του ανανεωμένου i-mode, η εταιρία διαθέτει τις συσκευές Samsung S400i, NEC N343i και NEC N412i σε χαμηλότερη τιμή, στα 700 και πλέον σημεία πώλησης του εμπορικού δικτύου της. Η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας με το νέο ανανεωμένο i-mode, καθιστά την υπηρεσία ακόμη πιο προσιτή και φιλική στους συνδρομητές της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές σε ποιότητα και τιμή λύσεις κινητής τηλεφωνίας. απο το site της αυτό σημαίνει δωρεάν μμς??????????? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 αυτό σημαίνει δωρεάν μμς??????????? NAI :D Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Και κατ'επέκταση δωρεάν sms ! Αν ο άλλος μπορεί να πάρει mms, στέλνεις από το i-mode κινητό σου ένα mms και βάζεις μόνο κείμενο. Έτσι στέλνεις και δωρεάν sms! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Κατα την αποψη μου ειναι απαραδεκτη αυτη η κινηση που εγινε με το imode. Ο πελατης θελει ξεκαθαρα πραγματα και οχι μπερδεμενα. Προσπαθησα το απογευμα να πω σε εναν χρησρη imode για τον νεο τροπο χρεωσης και εβαλε τα γελια. Μου λεει οτι αν εξαιρεσεις την χρεωση στο email/mms που πλεον ειναι ξεκαθαρη και δεν θα χρεωνοται τα εισερχομενα email/mms η δωρεαν πλοηγηση στο i-mode portal ειναι απατη γιατι οταν πηγαινεις να ανακτησεις μια πληροφορια χρεωνεσαι οπως και πριν. Συγκεκριμενα μου ειπε οτι μεχρι τωρα οτι ηθελε να δει μεσα απο το imode το ειχε σε σελειδοδεικτη και ειχε αμεση προσβαση επομενως το δωρεαν i-mode portal δεν τον οφελει. Βεβαια σαν ενας καλος χρηστης του mobile internet μου ειπε οτι προτημαει την χερεωση του tim plus γιατι εκει χρεωνεται ενα παγιο και εχει το κεφαλι του ησυχο. Ξερω οτι αυτα τα γνωριζουν καλα οι της κοσμοτε αλλα ειναι καβαλα στο αλογο απο αποψη πελατων και παιζουν τα παιχνιδια του marketing να προσεχουν ομως γιατι τα ορια αντοχης των πιστων τους πελατων που στηριξαν το imode απο τοτε που εχε ποιο ακριβηχρεωση αρχισαν να εξαντλουνται. Θα πρεπει εδω να πω οτι οι δυνατοτητες που σου δινει το imode δεν τις δινει ουτε το tim plus ουτε το live της vodafone και μιλαω για το banking την online κρατηση εισητηριων κ.α. Προσωπικα αν θελετε να ξερετε με την δωρεαν χρηση-πλοηγηση στο imode μεσα απο το 3g i-mode και με την nokia 6680 imode συσκευη εως 31/12/2006 δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Παντως ειναι γεγονος οτι απο το λανσαρισμα του i-mode 3G στην Ελλαδα(Ιουλιος '05),εχουν περασει 10 ολοκληροι μηνες και δυστυχως εχουμε δει στην αγορα μονο δυο i-mode 3G συσκευες..Αυτο δεν τιμα ιδιαιτερα την cosmote πιστευω,παρα το γεγονος οτι ηταν η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη (μετα την ΝΤΤ Docomo Ιαπωνιας),που λανσαρε τις υπηρεσιες του i-mode 3G. :!: Δεν μπορω να το εξηγησω καθολου αυτο..Και μονο που ειχε την ''πρεμιερα'' του i-mode 3G πανευρωπαικα,θα επρεπε να το ''εχει εκμεταλευτει αυτο'' και να δειξει μια πιο επιθετικη προωθηση του i-mode 3G με περισσοτερο marketing και διαφημιση oπως κανει εδω και 1.5 χρονο πανευρωπαικα η vodafone..Πιστευω να συμφωνειτε.Αναμενουμε και ελπιζουμε πιο δυναμικο ''comeback'' με περισσοτερες αποκλειστικοτητες και κυριως περισσοτερες διαθεσιμες στην αγορα i-mode 3G συσκευες. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Παντως ειναι γεγονος οτι απο το λανσαρισμα του i-mode 3G στην Ελλαδα(Ιουλιος '05),εχουν περασει 10 ολοκληροι μηνες και δυστυχως εχουμε δει στην αγορα μονο δυο i-mode 3G συσκευες..Αυτο δεν τιμα ιδιαιτερα την cosmote πιστευω,παρα το γεγονος οτι ηταν η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη (μετα την ΝΤΤ Docomo Ιαπωνιας),που λανσαρε τις υπηρεσιες του i-mode 3G. :!: Δεν μπορω να το εξηγησω καθολου αυτο..Και μονο που ειχε την ''πρεμιερα'' του i-mode 3G πανευρωπαικα,θα επρεπε να το ''εχει εκμεταλευτει αυτο'' και να δειξει μια πιο επιθετικη προωθηση του i-mode 3G με περισσοτερο marketing και διαφημιση oπως κανει εδω και 1.5 χρονο πανευρωπαικα η vodafone..Πιστευω να συμφωνειτε.Αναμενουμε και ελπιζουμε πιο δυναμικο ''comeback'' με περισσοτερες αποκλειστικοτητες και κυριως περισσοτερες διαθεσιμες στην αγορα i-mode 3G συσκευων. :!: Πιστευω οτι συντομα θα εχουμε αρκετες νεες συσκευες οπως η Z320 της Samsung :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Καμμιά πιο σύγχρονη συσκευή για πιο εξελιγμένους χρήστες; Όταν έχω ήδη το Nokia N70 το θεωρώ οπισθοδρόμηση να γυρίσω στο 6680 επειδή είναι το μόνο symbian 3G με i-mode. Πρέπει δηλ. όποιος θέλει να ασχοληθεί με το i-mode να είναι μόνιμα πίσω σε τεχνολογία; Ας μην πω για την τιμή του 6680 χωρίς σύνδεση, η οποία πλησιάζει αυτή του Ν70 !!! 1000 φορές το TIM plus, για να μπω με browser όπου θέλω εγώ και να μην ανησυχώ για το αν και πόσο θα με χρεώσει άμα ξεχαστώ λίγο !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Καμμιά πιο σύγχρονη συσκευή για πιο εξελιγμένους χρήστες; Όταν έχω ήδη το Nokia N70 το θεωρώ οπισθοδρόμηση να γυρίσω στο 6680 επειδή είναι το μόνο symbian 3G με i-mode. Πρέπει δηλ. όποιος θέλει να ασχοληθεί με το i-mode να είναι μόνιμα πίσω σε τεχνολογία; Ας μην πω για την τιμή του 6680 χωρίς σύνδεση, η οποία πλησιάζει αυτή του Ν70 !!! 1000 φορές το TIM plus, για να μπω με browser όπου θέλω εγώ και να μην ανησυχώ για το αν και πόσο θα με χρεώσει άμα ξεχαστώ λίγο !!! Μια ερωτηση για τον Nosferatu. Πες μου ενα καλο που εχει το imode και δεν θελω τιποτα αλλο. Λες και ολος ο κοσμος εχει τα χρηματα να αγοραζει n70. Λιγο λογικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν είπα να αγοράσουν Ν70. Αλλά και το 6680 που είναι μια αξιοπρεπής συσκευή i-mode είναι ξεπερασμένη και αν πας να την αγοράσεις σαν συσκευή, όπου η διαφορά με το Ν70 είναι ελάχιστη.... Σαν ιδέα δεν είναι άσχημο το i-mode. Ειδικά τώρα που είναι δωρεάν. Όμως για όσους έχουν ξεκινήσει από υπολογιστές και όχι από κινητά, το i-mode είναι πιο πρωτόγονο από το e-mail. Χωρίς να αρνούμαι μια χρησιμότητα σε ώρα ανάγκης, δεν καταλαβαίνω γιατί να πάω σε ένα κλειστό σύστημα το οποίο απαιτεί συγκεκριμένες συσκευές και να μην βλέπω το κανονικό μου mail από το κινητό. Όταν φυσικά μειωθούν οι χρεώσεις.... Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ένα μεγάλο μειονέκτημα του i-mode είναι ότι σβήνει όποιο τύπο επισυναπτόμενου αρχείου δεν μπορεί να "διαβάσει". Δηλ. εκτός από εικόνες και ήχους συγκεκριμένων προδιαγραφών, δεν μπορεί να διαβάσει άλλα αρχεία. Και αν εγώ θέλω να στείλω πχ ένα word/excel/pdf αρχείο, γιατί να το σβήνει; Ας μην το καταλαβαίνει, αλλά ας το παραδίδει και αυτός που το έλαβε ξέρει πού και πώς να το διαβάσει. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ένα μεγάλο μειονέκτημα του i-mode είναι ότι σβήνει όποιο τύπο επισυναπτόμενου αρχείου δεν μπορεί να "διαβάσει". Δηλ. εκτός από εικόνες και ήχους συγκεκριμένων προδιαγραφών, δεν μπορεί να διαβάσει άλλα αρχεία. Και αν εγώ θέλω να στείλω πχ ένα word/excel/pdf αρχείο, γιατί να το σβήνει; Ας μην το καταλαβαίνει, αλλά ας το παραδίδει και αυτός που το έλαβε ξέρει πού και πώς να το διαβάσει. Ωπα ρε μεγαλε γιατι ξερεις κανενα κινητο με mms να διαβαζει τους παραπανω τυπους αρχειων; Για πες μου μπορεις να στειλεις μηνυμα e-mail απο Η/Υ σε κινητο με mms; Σε i-mode κινητο μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ωπα ρε μεγαλε γιατι ξερεις κανενα κινητο με mms να διαβαζει τους παραπανω τυπους αρχειων; Για πες μου μπορεις να στειλεις μηνυμα e-mail απο Η/Υ σε κινητο με mms; Σε i-mode κινητο μπορεις. Εγώ ξέρω πολλά! Θα σου πω ένα, που είναι και i-mode :) Nokia 6680 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Το ζήτημα της αποστολής επισυναπτόμενων αρχείων εκτός από εικόνες και μελωδίες με απασχολεί άμεσα. Το 6680 μπορεί να ανοίξει excel, word, powerpoint, το ξέρω. Αν στείλεις mail (από pc) σε αυτό το i-mode κινητό, θα αφήσει τα attachments (που θέλω να είναι word/excel/powerpoint) να περάσουν; Νομίζω ότι έτσι και αλλιώς δεν τα περνάει το i-mode. Αν ισχύει κάτι άλλο, πχ τα αφήνει αν η συσκευή προορισμού τα υποστηρίζει, η υπόθεση αλλάζει... Τα πλεονεκτήματα του i-mode τα γνωρίζω τόσο σε επίπεδο mail όσο και σε υπηρεσίες (πχ web banking, απίθανο μέσω i-mode)... Ρωτάω για να μάθω αν μπορούμε να στείλουμε και άλλους τύπους αρχείων! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Παιδια εχω μια απορια υπαρχει καποιος που να εχει τις ρυθμισεις (σημειο προσβασης, διακομιστης ip, αριθμος θυρας διακομιστη) για το imode προκειμενου αυτες να δουλεψουν σε κινητα που δεν ειναι imode και σε Η/Υ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts