SUMMER_2000 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Αν δεν κάνω λάθος, η παραπάνω ανάλυση που λες, (352x288 pixels), την είχαν κάποια κινητά της Νokia και απ' ότι είπε η Εταιρεία, ΔΕΝ θα την έχουν πλέον, άλλα κινητά. :!: ΔΕΝ ισχύει αυτό, το οποίο αναφέρεις. :!: (Nokia Ν93, Ν93i, Ν95, 6280, 6288, 6233, 6234), κατέχουν την ΔΙΠΛΑΣΙΑ, - (της CIF ανάλυσης, 352x288 pixels) -, των video, η οποία ισούται με 640x480 pixels. (VGA). :!: P.S. Τα Nokia Ν93i και N95, ΔΕΝ έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, στην Παγκόσμια Αγορά. :!: Αναμένονται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν έχω i-mode συσκευή, και θα ήθελα να αγοράσω μια, αλλά μόνο με μια προϋπόθεση! Θέλω να χρησιμοποιήσω την i-mode συσκευή μου, για να μπορώ να την χρησιμοποιώ σαν modem στο pc μου, ώστε να έχω internet και πρόσβαση σε websites, μέσω του i-mode... Τέτοιο κόλπο, έχει και η TIM με το Plus Non Stop. Γίνεται αυτό που ζητάω με την ενιαία χρέωση εισόδου που έχει το i-mode? (σκεύτομαι να πάρω την 6680i - έχω ήδη το απλό 6680 και χρησιμοποιώ το κόλπο της TIM) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν έχω i-mode συσκευή, και θα ήθελα να αγοράσω μια, αλλά μόνο με μια προϋπόθεση! Θέλω να χρησιμοποιήσω την i-mode συσκευή μου, για να μπορώ να την χρησιμοποιώ σαν modem στο pc μου, ώστε να έχω internet και πρόσβαση σε websites, μέσω του i-mode... Τέτοιο κόλπο, έχει και η TIM με το Plus Non Stop. Γίνεται αυτό που ζητάω με την ενιαία χρέωση εισόδου που έχει το i-mode? (σκεύτομαι να πάρω την 6680i - έχω ήδη το απλό 6680 και χρησιμοποιώ το κόλπο της TIM) Το κόλπο υπάρχει αλλά δεν ανακοινώνεται δυστυχώς. Το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Αφορά μόνο πλοήγηση, όχι email, και περιορισμό στο download όσον αφορά το είδος που θέλεις να κατεβάσεις. Για παράδειγμα δεν κάνει download σε αρχεία mp3, jar, jad κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 αλήθεια?? Αυτό με βολεύει πάρα πολύ!!! Να σε ρωτήσω, το 6680 έχει ειδικό apn για την πρόσβαση στο i-mode? Γίνεται αν μπορείς να μου δώσεις τις ρυθμίσεις?? Μπορείς να μπείς και με 3G? δεν ενδιαφέρομαι τόσο στον περιορισμό για mp3... Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός μεγέθους download? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δυστυχώς δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Υπάρχει ακόμα τρόπος για δωρεάν download σε games, ringtones κ.α. Αν τα πω αυτά είναι εξακριβομέμο, από παλιότερες περιπτώσεις, ότι σε 24 ώρες θα έχουν γίνει οι σχετικές φραγές. Τουλάχιστον αν είναι να τις βάλουν να τις βάλουν αλλά να μην φταίω εγώ για αυτό. Ελπίζω να με καταλαβένεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ok...καταλαβαίνω... Ευχαριστώ!! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Καλησπερα..Απεκτησα και εγω το κ610im..Εβαλα τον msn αλλα δεν μπορω να βαλω βιντεο...Γνωριζει κανεις πως μπορω να βαλω..Δηλαδη ο αλλος απο το pc να με βλεπει για παραδειγμα..Υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη γι αυτο? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpapas Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Kalispera, ton teleytaio kairo anazitw katoxous imode kinitwn pou omws na kanoun stoixeiwdi xrisi tou 1-2 fores ton mina. einai eidos ypo eksafanisi. tha mporouse na me boithisei kaneis se auto to thema> opoios to xrisimopoiei as kanei reply. thanks . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δεν έχω καταλάβει βέβαια ακριβώς το point... θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο; Για ποιό λόγο αναζητάς τέτοιους χρήστες; Για να αποδείξεις ας πούμε ότι το i-mode είναι αποτυχία. Καλά αυτό είναι βέβαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δεν έχω καταλάβει βέβαια ακριβώς το point... θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο; Για ποιό λόγο αναζητάς τέτοιους χρήστες; Για να αποδείξεις ας πούμε ότι το i-mode είναι αποτυχία. Καλά αυτό είναι βέβαιο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159631 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Kalispera, ton teleytaio kairo anazitw katoxous imode kinitwn pou omws na kanoun stoixeiwdi xrisi tou 1-2 fores ton mina. einai eidos ypo eksafanisi. tha mporouse na me boithisei kaneis se auto to thema> opoios to xrisimopoiei as kanei reply. thanks . Απ' ό,τι φαίνεται... ο i-mode πέθανε! Ζωή σε μας... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Απ' ό,τι φαίνεται... ο i-mode πέθανε! Ζωή σε μας... Για μένα είσαι λάθος. Η δυνατότητα να λαμβάνεις email από Η/Υ απευθίας στο κινητό θα είναι αυτή που θα ανεβάσει το imode, τις φθηνές συσκευές που έχει καθώς και το e-banking σε συνδασμό πάντα με την ραγδαία αύξηση των adsl συνδρομητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 ΘΑ ανεβάσει; Πότε ΘΑ το κάνει; Δεν έπρεπε να είχε γίνει (αν ήταν να γίνει); Επίσης για το e-mail, σιγά τ'αυγά (μην σπάσουν)... Το e-mail δεν είναι πια πολυτέλεια. Όπως επίσης e-mail δεν είναι μόνο το i-mail. Εγώ μπορεί να θέλω να έχω κύριο λογαριασμό e-mail άλλης εταιρίας. Τώρα για τις συσκευές δεν το σχολιάζω. Ευτυχώς να λέμε που κατάλαβε η COSMOTE πως οι χοντροκομμένες συσκευές της NEC κλπ δεν πουλάνε και άλλαξε πολιτική -μπας και δει καμιά άσπρη μέρα. Τώρα πάλι το e-banking πόσο συχνά ΘΑ χρησιμοποιείται (και από ποιούς) δεν μπορώ να το καταλάβω... Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το i-mode είναι καλό μόνο για την περίοδο γνωριμίας -που είναι τσάμπα. Για τίποτε άλλο. Συμφωνώ με τον Petros the Great και ετοιμάζω ήδη την κηδεία! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpapas Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Xristo oxi, thewritika oi xristes tou imode, oi ypo eksafanisi, einai oi monadikoi en ellada pou xrisimopoioun "mobile data services" , diladoi ypiresies pera apo fwni , sms kai mms. stin pragmatikotita ekei einai to mellon, theloume h oxi arga h grigora ekei paei to pragma, px stin UK xrisimopoioun to EQO gia kliseis skype mesw mobiles me flat rate 3 euros /month. Edw exoun tis portes twn gateways akomi kleistes. Otan anoiksoun ta systimata tha arxisei kai edw na ginetai dimofiles to spor twn ypiresiwn mesw mobiles. mexri tote omws xristes tetoiwn ypiresiwn thewrountai oi imode xristes. Emeis endiaferomaste kyriws gia tin symperifora twn xristwn, se ayto to xwro. an loipon kapoios xrisimopoiei tetoies ypiresies as kanei ena reply. thanks kamia sxesi me etairies.. Απ' ό,τι φαίνεται... ο i-mode πέθανε! Ζωή σε μας... Petro, h afisa apo to requiem for a dream ...poly psagmeni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Xristo oxi, thewritika oi xristes tou imode, oi ypo eksafanisi, einai oi monadikoi en ellada pou xrisimopoioun "mobile data services" , diladoi ypiresies pera apo fwni , sms kai mms. Πιστεύω ότι αντιθέτως οι ψαγμένοι αποφεύγουν το i-mode γιατί είναι κλειστό και περιορισμένο. Σίγουρα όσοι ενδιαφέρονται για data services στο κινητό τους έχουν και μια καρτούλα ΤΙΜ με Plus Non Stop ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Πιστεύω ότι αντιθέτως οι ψαγμένοι αποφεύγουν το i-mode γιατί είναι κλειστό και περιορισμένο. Σίγουρα όσοι ενδιαφέρονται για data services στο κινητό τους έχουν και μια καρτούλα ΤΙΜ με Plus Non Stop ;) Γιατί το λες αυτό ρε μεγάλε; Το imode δεν προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση με περίπου ίδιο πάγιο με το non stop; Επίσης με το imode δεν έχεις και το καλύτερο - φθηνότερο mms (0.10 ευρώ) με ίδια χρέωση και όταν το στέλνεις σε 5 παραλήπτες ταυτόχρονα; Ακόμη στο timplus μπορούν να σου στείλει κάποιος από τον H/Y του απευθίας email στο κινητό σου που μπορεί το imode; Στο i-memu δεν υπάρχουν όλων των ειδών οι πληροφορίες δωρεάν; Το timplus και το live έχουν το ίδιο δωρεάν περιεχόμενο με το imode; Γιατί το θάβεις έτσι; Παίζει, λέω εγώ, ρόλο οι σπόνσορες του myphone; Η παραπληροφόρηση ποτέ δεν κάνει καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Γιατί το θάβεις έτσι; Παίζει, λέω εγώ, ρόλο οι σπόνσορες του myphone; Η παραπληροφόρηση ποτέ δεν κάνει καλό. Τότε πες μου εσύ σε πόσες σελίδες μπορείς να μπεις με το i-mode; Εγώ όταν θέλω δεδομένα, θέλω πρόσβαση ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο στις σελίδες στις οποίες μου δίνει πρόσβαση το κάθε i-mode! Χίλιες φορές να πληρώνω ογκοχρέωση στη vodafone και να μπορώ να μπαίνω όποτε θέλω και στο koutsimaria.gr παρά να μπορώ να μπαίνω μόνο στη ΔΕΗ για να πληρώσω το ρεύμα μου. Κατανοητό;;; Και έλεος πια εδώ μέσα με τους περισσότερους που ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους, είναι αντικείμενο σπόνσορινγκ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Το ακούσαμε και αυτό. Συνδομητής ζητάει ογκοχρέωση.... Στην δημοκρατία όλα επιτρέπονται. Πες μου τι πληροφορία θες να σου πω που θα πας. Επίσης καλό θα ήταν να κρίνουν την υπηρεσία άτομα που την χρησιμοποιούν και όχι άτομα που δεν έχουν ιδέα για την υπηρεσία το περιεχόμενο και τις ευκολίες που δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Το ακούσαμε και αυτό. Συνδομητής ζητάει ογκοχρέωση.... Στην δημοκρατία όλα επιτρέπονται. Πες μου τι πληροφορία θες να σου πω που θα πας. Επίσης καλό θα ήταν να κρίνουν την υπηρεσία άτομα που την χρησιμοποιούν και όχι άτομα που δεν έχουν ιδέα για την υπηρεσία το περιεχόμενο και τις ευκολίες που δίνει. alany μου φαίνεται διαβάζεις αυτό που θέλεις να διαβάσεις και όχι αυτό που βλέπεις! Έγραψα Χίλιες φορές να πληρώνω ογκοχρέωση στη vodafone και να μπορώ να μπαίνω όποτε θέλω και στο koutsimaria.gr παρά να μπορώ να μπαίνω μόνο στη ΔΕΗ για να πληρώσω το ρεύμα μου. Το ξαναγράφω για να το καταλάβεις. Και εννοώ ότι θέλω κάτι σωστό και ολοκληρωμένο και όχι κάτι περιορισμένο. Με τη λογική σου θα έπρεπε να προτιμήσει κανείς το BeQ που είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Όσο για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του i-mode... να είσαι σίγουρος ότι τα ξέρω καλά γιατί τα έμαθα αναγκαστικά! Δούλεψα στο Γερμανό για ένα χρόνο βλέπεις και ήμουν υποχρεωμένος να το μάθω! Και αφού προσφέρθηκες να βοηθήσεις... Μπαίνω κάθε μέρα στο webmail.myqnet.gr όπου έχω το mail μου εδώ και χρόνια, όπως επίσης και στο http://www.2810.gr. Και στα δύο μπαίνω κανονικότατα μέσω wap από τον όπερα. Μπορώ να μπω από το i-mode; EDIT: Και κάτι ακόμα. Μπορώ να συνδέσω το i-mode κινητό μου σε περίπτωση που χρειαστεί, με τον υπολογιστή μου και να μπω στο ίντερνετ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 θα σου πω πως θα μπεις. Πες μου μόνο τι κινητό έχεις και από ποιό browser μπαίνεις. Εννοώ χρησιμοποιέις το opera mini; Επίσης θα μπορούσες να κάνεις μια προώθηση των email σου απευθίας στο imail και έτσι να έχεις άμεση και δωρεάν ενημέρωση για τα email σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 θα σου πω πως θα μπεις. Πες μου μόνο τι κινητό έχεις και από ποιό browser μπαίνεις. Εννοώ χρησιμοποιέις το opera mini; Επίσης θα μπορούσες να κάνεις μια προώθηση των email σου απευθίας στο imail και έτσι να έχεις άμεση και δωρεάν ενημέρωση για τα email σου. Δεν περιμένω προσωπική απάντηση. Πες πως μπαίνει σε αυτές τις σελίδες ο χρήστης ενός Nec ας πούμε. Πες ότι έχω το Nec 401. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Βρε πες μου τι κινητό χρησιμοποιείς να σου απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Βρε πες μου τι κινητό χρησιμοποιείς να σου απαντήσω. Προσωπικά χρησιμοποιώ κινητά ελέυθερα να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες όλων των δικτύων και όχι κλειδωμένα. Αν είχα όμως το nec που σου λέω παραπάνω, πώς θα έμπαινα; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ κινητά ελέυθερα να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες όλων των δικτύων και όχι κλειδωμένα. Αν είχα όμως το nec που σου λέω παραπάνω, πώς θα έμπαινα; Εντάξει. Είσαι πολύ σαφής στην απάντησή σου. Για αυτό λέω ότι μόνο τα άτομα που χρησιμοποιούν καθημερηνά το imode και απολαμβάνουν τις ευκολίες και τις φθηνότερες χρεώσεις ι είναι τα μόνα που μπορούν να έχουν ολοκληρωνένη άποψη για το θέμα. Δεν μπορώ εγώ για παράδειγμα να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το timplus πέρα από μία γενική είκονα που έχω πάρει κάνοντας χρήση της υπηρεσίας για λίγο και περιστασιακά. Μπορώ όμως να έχω άποψη για την σύγκριση του wap με το imode και φυσικά ψηφίζω το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εντάξει. Είσαι πολύ σαφής στην απάντησή σου. Για αυτό λέω ότι μόνο τα άτομα που χρησιμοποιούν καθημερηνά το imode και απολαμβάνουν τις ευκολίες και τις φθηνότερες χρεώσεις ι είναι τα μόνα που μπορούν να έχουν ολοκληρωνένη άποψη για το θέμα. Δεν μπορώ εγώ για παράδειγμα να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το timplus πέρα από μία γενική είκονα που έχω πάρει κάνοντας χρήση της υπηρεσίας για λίγο και περιστασιακά. Μπορώ όμως να έχω άποψη για την σύγκριση του wap με το imode και φυσικά ψηφίζω το δεύτερο. Πάλι μπαίνεις στα πλαίσια των εταιριών! Ανέφερα το timplus επειδή έχει flat rate wap. Δώσε μου λοιπόν το λόγο που προτιμάς το i-mode από το wap (πέρα από τη χρέωση αφού είπαμε υπάρχει επιλογή για flat rate και στις δύο περιπτώσεις). Και δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα για τον τρόπο σύνδεσης του i-mode κινητού με τον υπολογιστή για σύνδεση στο ίντερνετ. Περιμένω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts