Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και επιτέλους ήρθε η Amber για το γαλλικό 820 μου!! :happy: Τι να πω.. Το τέλειο έγινε πιο τέλειο.. :O Η glance screen θυμίζει εποχές Symbian ( τιμημένο N8 ), το ραδιόφωνο λειτουργεί επιτέλους, το data sense, για παρακολούθηση των δεδομένων και το double tap για το ξύπνημα της συσκευής με άφησε άφωνο. Όλη την ώρα αυτό κάνω! :p
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και επιτέλους ήρθε η Amber για το γαλλικό 820 μου!! :happy: Τι να πω.. Το τέλειο έγινε πιο τέλειο.. :O Η glance screen θυμίζει εποχές Symbian ( τιμημένο N8 ), το ραδιόφωνο λειτουργεί επιτέλους, το data sense, για παρακολούθηση των δεδομένων και το double tap για το ξύπνημα της συσκευής με άφησε άφωνο. Όλη την ώρα αυτό κάνω! :p

Θαυμαζω την υπομονη σου φιλος :D

Εγω το μονο στοιχειο για το οποιο ειχα επιφυλαξει αρχικα ηταν το double tap, αλλα τελικα και αυτο οπως και οι αλλες προσθηκες με βολεψε απιστευτα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εγω το μονο στοιχειο για το οποιο ειχα επιφυλαξει αρχικα ηταν το double tap, αλλα τελικα και αυτο οπως και οι αλλες προσθηκες με βολεψε απιστευτα.

Αποφάσισα να κάνω "νόμιμα" κάποια πράγματα κι ένα εξ αυτών είναι και το κινητό/smartphone. :) Πραγματικά, το κινητό ολοκληρώθηκε σε απίστευτο βαθμό!

Edit ( 5/10 ): Κάτι άλλο που διορθώθηκε με την Amber, είναι οι ειδοποιήσεις του facebook. Τώρα έρχονται άμεσα και το πρόβλημα της συνομιλίας στα μηνύματα που, αν έστελνες μήνυμα μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων, μετά δεν έρχονταν όλα τα επόμενα, δεν υφίσταται πλέον. :) Το μοναδικό που δεν έχει" διορθωθεί" * είναι αν κάποιος σου στείλει μήνυμα και είσαι offline, θα πρέπει να το δεις μέσω της εφαρμογής του facebook.

* δεν ξέρω αν το επιτρέπει και το λειτουργικό...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

1)Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι μικρές γρατζουνιές που κάνει το γυαλιστερό πίσω κάλυμμα του κινητου?

2)Η μπαταρία του κινητού σας έχει επάνω αυτοκολλητο της νόκια?

Edited by Raptor1

1)Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι μικρές γρατζουνιές που κάνει το γυαλιστερό πίσω κάλυμμα του κινητου?

2)Η μπαταρία του κινητού σας έχει επάνω αυτοκολλητο της νόκια?

1. Δε νομίζω.

2. Ναι.

Huawei Nova 5T

σήμερα το παρέλαβα και εγώ

πρώτη εντύπωση, στιβαρή κατασκευή, σαν τανκ ένα πράγμα :p

είναι βαρύ είναι η αλήθεια αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα

δυστυχώς ήταν τελείως ξεφόριστο και δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου, οπότε υπομονή... :(

πόσο διαρκεί μια πλήρης φόρτιση? 2-3 ώρες?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Δεν ξέρω ακριβως αλλα κοντά στις 2 ώρες νομίζω.1 ώρα και 40 λεπτά,κάπου εκει

βασικά το έβαλα να φορτίσει και άνοιξε μόνο του... :worry:

βασικά το έβαλα να φορτίσει και άνοιξε μόνο του... :worry:

Έτσι κάνουν τα WP! Δεν φορτίζουν απενεργοποιημένα! Καλορίζικο!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έτσι κάνουν τα WP! Δεν φορτίζουν απενεργοποιημένα! Καλορίζικο!

να σαι καλά φίλε :D

βλακία αυτό αλλα οκ

τώρα το έβαλα να περάσει τις ενημερώσεις

@mr_47 Εμένα δεν έχει,ούτε το 620 του bro.Χμμμμ

Περίμενε. Το ιριδίζον αυτοκόλλητο εννοείς; Αν λες αυτό, όχι, ούτε το δικό μου έχει.

Huawei Nova 5T

Μπορειτε να μου εξηγησετε το double tap?

Μπορειτε να μου εξηγησετε το double tap?

Ξεκλειδωνεις το κινητο οχι απο το πληκτρο στα πλαγια αλλα με διπλο πατημα στην οθονη.

Το ενεργοποιεις απο το ρυθμισεις> αφη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

παίδες καλησπέρα,

εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος αυτής της πραγματικά φοβερής συσκευής.. Έχω όμως ένα σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου που τρέχει windows 8. Σε ένα άλλο με w7 παίζει και για να μεταφέρω τραγούδια κλπ κάνω share φακέλους δικτυακά κλπ, δηλαδή μέσω Λαμίας...

βασικά φαίνονται 3 συσκευές στο device manager (με κίτρινο θαυμαστικό) που λένε DM-825 | Lumia 820 (κατι τέτοιο τέλοσπάντων).

1. Δοκίμασα restart κινητό και pc. Νο go

2. Συνδεδεμένο το 820, restart το κινητό τίποτα.

3. Εγκατάσταση εφαρμογή της Ms windows phone, πάλι No go.

4. Βρήκα κάτι drivers αναγνωρίζει της 2 από τις 3 Συσκευές, αλλά και πάλι δεν βλέπω τα περιεχόμενα του κινητού.

5. reset το κινητό. πάλι τίποτα

έψαξα forum διάφορα κλπ, και ένας έλεγε για format και τέτοια...φυσικά το αποκλείω σαν λύση.

Τέλος το κινητό είναι fully updated, όπως και τα windows στο pc.

όποιος είχε το ίδιο πρόβλημα κλπ θα με βοηθούσε πολύ, ή έχει κάποιο link με λύση... :)

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

Ξεκλειδωνεις το κινητο οχι απο το πληκτρο στα πλαγια αλλα με διπλο πατημα στην οθονη.

Το ενεργοποιεις απο το ρυθμισεις> αφη.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.....

παίδες καλησπέρα,

εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος αυτής της πραγματικά φοβερής συσκευής.. Έχω όμως ένα σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου που τρέχει windows 8. Σε ένα άλλο με w7 παίζει και για να μεταφέρω τραγούδια κλπ κάνω share φακέλους δικτυακά κλπ, δηλαδή μέσω Λαμίας...

βασικά φαίνονται 3 συσκευές στο device manager (με κίτρινο θαυμαστικό) που λένε DM-825 | Lumia 820 (κατι τέτοιο τέλοσπάντων).

1. Δοκίμασα restart κινητό και pc. Νο go

2. Συνδεδεμένο το 820, restart το κινητό τίποτα.

3. Εγκατάσταση εφαρμογή της Ms windows phone, πάλι No go.

4. Βρήκα κάτι drivers αναγνωρίζει της 2 από τις 3 Συσκευές, αλλά και πάλι δεν βλέπω τα περιεχόμενα του κινητού.

5. reset το κινητό. πάλι τίποτα

έψαξα forum διάφορα κλπ, και ένας έλεγε για format και τέτοια...φυσικά το αποκλείω σαν λύση.

Τέλος το κινητό είναι fully updated, όπως και τα windows στο pc.

όποιος είχε το ίδιο πρόβλημα κλπ θα με βοηθούσε πολύ, ή έχει κάποιο link με λύση... :)

τελικα τελειο λειτουργικο το 8 ..ολοι εχουν παραπονα με τη συνδεση συσκευων....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τελικα τελειο λειτουργικο το 8 ..ολοι εχουν παραπονα με τη συνδεση συσκευων....

Νομίζω πως λόγω νεότητας ίσως εμφανιστούν κάποια προβλήματα (κακώς βέβαια). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως κι ενώ υπάρχουν τόσοι χρηστές lumia συσκευων στο φόρουμ (620, 720, 820, 920, 925, 1020, 625) είναι ίσως η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο (ίσως να κάνω και λάθος όμως) οπότε δεν το λες και πρόβλημα.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νομίζω πως λόγω νεότητας ίσως εμφανιστούν κάποια προβλήματα (κακώς βέβαια). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως κι ενώ υπάρχουν τόσοι χρηστές lumia συσκευων στο φόρουμ (620, 720, 820, 920, 925, 1020, 625) είναι ίσως η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο (ίσως να κάνω και λάθος όμως) οπότε δεν το λες και πρόβλημα.....

Ξέχασες τους χρήστες 520 που είμαστε και οι περισσότεροι!:p

Εχω και εγω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το 820 μου και τα W8.απλα κυρίως υπολογιστή εχω Mac και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω......απαράδεκτες παιδικές ασθένειες......

τελικά παιδιά από το πολύ ψάξε ψάξε και ξύσε ξύσε, έκανα απεγκατάσταση ότι usb driver υπήρχε στο pc, τα windows 8 μετά έκαναν reset και δεν μπορούσα να δω το desktop, και δεν λειτουργούσε ότι Usb συσκευή είχα. Ποντίκι ή keyboard ps2 δεν υπήρχε, οπότε έγινε format (ευτυχώς από ghost file που είχα φτιάξει).

Μετά αναγνωρίστηκαν χωρίς πρόβλημα. Τι να πω...τα θελε ο λοκός μου τελικά... :lol:

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

τελικά παιδιά από το πολύ ψάξε ψάξε και ξύσε ξύσε, έκανα απεγκατάσταση ότι usb driver υπήρχε στο pc, τα windows 8 μετά έκαναν reset και δεν μπορούσα να δω το desktop, και δεν λειτουργούσε ότι Usb συσκευή είχα. Ποντίκι ή keyboard ps2 δεν υπήρχε, οπότε έγινε format (ευτυχώς από ghost file που είχα φτιάξει).

Μετά αναγνωρίστηκαν χωρίς πρόβλημα. Τι να πω...τα θελε ο λοκός μου τελικά... :lol:

Δεν φταιει ο λοκος σου φιλε μου. Φταιει η MSFT που χρονια τωρα μας εχει συνηθισει σε τετοιες πατατιες. Εχω iMac 4 χρονια τωρα και εχω και iPad και κατα καιρους και iPhone. Ποτε μα ποτε δεν εχω αντιμετωπισει θεμα συγχρονισμου.

2ο battery drain για το L820 μου.Ξυπναω σήμερα και απο 96% που είχε χθες το βραδυ,είχε πέσει στο 60%.Τσεκαρω,όλα κλειστά.Να δουμε αν θα συνεχιστεί....

2ο battery drain για το L820 μου.Ξυπναω σήμερα και απο 96% που είχε χθες το βραδυ,είχε πέσει στο 60%.Τσεκαρω,όλα κλειστά.Να δουμε αν θα συνεχιστεί....

Καλησπέρα. Δε μας λες και ποιας χώρας είναι; :)

Huawei Nova 5T